Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En kvinnas orgasm

När en kvinna duschar så är det oändligt mycket omständigare än när en man duschar. Först av med alla kläder och så inspektera i spegeln. Jag ser mig själv i helkroppsspegeln, ler nöjt och drar handen över min platta mage.
Kliver sedan in i duschen, när jag nöjt konstaterat att jag är sexig. Låter vattnet rinna över min nakna kropp, bilda små rännilar som rinner över min bröstkorg, över mina bröst, droppar ner mot magen för att sedan samlas i naveln.
Schamponerar mitt långa svarta hår länge och väl. Låter schampot rinna över min kropp, över ryggen, rumpan. Sedan återigen massera min hårbotten, men den här gången med balsam. Min favoritdel är att tvåla in min kropp med godluktande
duschtvål. Smeka varenda kroppsdel ren och sedan låta vattnet strila över mig. Värma mig.

Jag drar in hennes parfym i ett andetag, omfamnas av hennes doft och hennes kroppsvärme. Hälsningsfraser är överflödiga, jag vet vad hon vill och hon vet vad jag vill.
Med en sådan självklarhet drar jag med henne in i köket och kysser hennes mjuka läppar. Det susar i öronen och jag blir alldeles darrig av hennes smak och hennes hud.
Hon kysser mig med en sådan intensitet, rör min hals med sådan passion. Jag stöder mig mot köksbordet när hon bryskt drar av mig min tröja så mina bröst blottas. Mina bröstvårtor styvnar
omedelbart, dels av den svaga kylan och dels av hennes närvaro. Hon kysser mina bröst, hennes läppar nuddar mjukt min bröstvårta. Hennes tungspets letar sig fram och leker med vårtan, försiktigt biter hon lite.
Jag andas in häftigt, hennes läppar gör mig svag. Hon kysser min mun återigen och jag lyckas lirka av henne hennes linne och bh. Böjer mig ner och kysser hennes båda bröstvårtor och sedan mellangärde. Mina kyssar letar sig frågande längre och längre ner, hennes svaga stönanden är svar nog. Kysser längsmed hennes byxlinning. Hon knäpper snabbt upp dom med darrande händer, fumlar lite. Ser hennes vita fina bomullstrosor sluta sig så fint runt hennes fitta. Böjer mig ner och ser mycket riktigt en liten våt fläck. Rör försiktigt med mina fingertoppar på den fläcken
och hennes stön blir allt mer intensiva. Viker undan hennes troskant och kan inte låta bli att kyssa henne mitt på klitoris. Mina lätta kyssar övergår till att leka med min tunga över hennes fitta. Höra hennes andetag komma i stötar.
Jag fortsätter att smaka på henne, hennes safter, hennes svaga sälta. Känna hennes mjuka, lena fitta mot min tunga. Kysser hennes klitoris, känner hur den växer lite i min mun. Hör hennes stön, det gör mig så upphetsad att höra att hon njuter. Låter min tunga glida in i hennes
varma öppning. Låter den glida ut och in i långsamma stötar. Känner hennes safter i små rännilar över min tunga. Sväljer varenda liten droppe av hennes kåthet. Hör hennes röst, dov av njutning, mumla fram att hon är nära, hon kommer komma.
Jag masserar henne klitoris med min tunga tills jag känner de välbekanta sammandragningarna och hennes andetag som blandas med svaga stön.

Hon vänder situationen snabbt. Utan att vara medveten om hur så ligger jag på rygg på köksbordet och hon fumlar med mina byxknappar. När hon äntligen fått av mig byxor och trosor, vilket kändes som en evighet, så plockar hon fram en dildo. Hon slickar retsam på den för att sedan föra in den, mjukt men ändå bestämt. För den ut och in och jag lägger mig och bara slappnar av, känner de rytmiska stötarna djupt i mig. Känner hur min fitta pulserar av lust. Sluter ögonen och känner hur hon slår på vibratorn.Samtidigt som dildon vibrerar inuti mig så smeker hon min klitoris, i mjuka cirkelrörelser. Hon för dildon allt intensivare och snabbare in och ut i mig och jag stönar, med allt kortare mellanrum. För varje stöt känner jag hur jag kommer närmare och närmare en orgasm. Mitt kroppsspråk talar om det för henne och det eggar henne till att låta sin tunga leka med min klitoris samtidigt som dildon är inne i mig. Jag ber henne fortsätta, ber henne mellan mina andetag som kommer i stötar och allt snabbare. Tillslut exploderar hela min kropp i varma vågor.

Och när en kvinna får orgasm, är det inte mycket mer omständigt än när en man får orgasm.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: kottsnask

  • Publicerad Publicerad: 2008-09-05

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Ken skrev

Orgasm Ur Våta Kåtfittan tills Tjejen Kommer med Onaniorgasm o Dildon in I Bullfittan!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter