Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En het morgon Bs kille.

Det var sommar och jag hade gått ut nian och hade skaffat mig ett sommarjobb som tidningsbud. Det var egentligen min farbrors runda men jag gick på helgerna för honom.
Det var en varm sommar i Göteborg, jag kom ihåg att man svettades en hel del trots att man bara hade knälånga shorts och t-shirt. Man hann väl se, och undvika, några blottare och smygtittade på fulla tjejer som kissade i rabatterna.

Men en morgon var alldeles speciell, jag var nästan klar med rundan och gick in i en port och gick upp till tredje våningen för att lämna den ända tidningen i denna trappuppgång. Väl uppe såg jag att en av dörrarna stod på glänt och att nyckeln satt i dörren, jag brydde mig inte om det utan gick fram till dörren som skulle ha tidningen ochstoppa in den i brevlådan. När jag gick för bi dörren igen så hörde jag en konstig musik och tänkte att det är väl någon vaken då. Så jag tog ut nycklarna och öppnade dörren lite mer och sa hallå men en låg röst, det var så tyst överallt att det kändes nödvändigt att viska. Jag fick inget svar och gick in i hallen då hörde jag att det var några andra ljud i musiken som mer lät som mummel eller stön.

Jag sa hallå igen men fick inget svar så jag tittade in i rummet där musiken kom ifrån och såg att tv var på och visade en porrfilm. Jag blev lite rädd. Det såg ut att vara två militär killar som stod och hånglade och smekte varandra över jylfen. Jag tänkte vad fan är detta för jävla bög film och såg mig om i rummet som såg ut att vara tomt. Det stod en soffa efter ena väggen och en annan i vinkel med ryggen mot mig. På bordet stod tomma ölburkar, glas och en nästan tom flaska Smirnoff. Jag började undra om det var någon hemma så jag smög vidare och tittade in i köket och i det andra rummet somvar sovrummet, men de var båda tomma. kikade in på toa men det var ingen där heller.

Jag gick tillbaka och tittade in i rummet med filmen. Nu satt den ena kille på knä och sög den andres kuk. Som inbiten hetro (vad vet man när man är 15 år?) så tyckte jag det var lite perverst och tänkte att jag måste dela ut de sista tidningarna. Men jag stod kvar och tittade, jag hade ju aldrig sett en porrfilm förut och det var lite spännande. Jag kände hur kuken började bli hård och skämdes lite, jag kut slickade mig om munnen. Nu sög han kuken långt ner i halsen och jag gick närmare för att se bättre, jag var så jävla kåt.

Jag hoppade till lite när jag såg att i soffan som stod med ryggen mot ingången till rummet låg en naken gubbe och sov. Han var väl i 50 års ålder tror jag, i alla fall äldre än min pappa. Min blick gick genast till kuken som såg ut att vara halvslak. Jag vet inte vad som tog åt mig men det vattnades i munnen på mig när jag så på hans kuk och jag gick runt soffan så att jag stod alldeles bredvid honom. Killen på filmen runkade och sög om vart annat och jag kände att jag måste bara få smaka jag med. Jag satte mig på knä vid soffan och tog försiktigt tag i kuken och började suga på ollonet. Jag kände hur kuken växte ochblev hård men jag vågade inte titta upp för att se om han hade vaknat. Kuken kändes enorm i munnen och den smakade salt, jag sög den enorma kuken och tyckte det var underbart, jag var så kåt nu att jag skakade i hela kroppen. Jag försökte få in så mycketsom möjlig av kuken i munnen, jag villa bara ha mer.

Då känner jag en hand på min nacke som trycker ner mitt huvud så jag känner det stora ollonet i halsen, han juckade med kuken och pressade med handen, jag blev alldeles tokig av kåthet.Plötsligt stönar han till och jag känner hur hela munnen fylls av varm sperma jag sväljer så mycket jag kan och känner samtidigt hur min egen kuk sprutar. Han släpper taget om nacken och jag tar ut hans kuk ur munnen samtidigt som det kommer en sista kaskad rätt i ansiktet på mig. Jag tittar upp och ser att han tittar på mig, då vaknar jag upp ur min kåt-trans och reser mig upp, drar upp byxorna och springer ut ur lägenheten med sperma i ansikte och rinnandes på hakan. Resten av tidningar gick fort att dela ut. När jag kom hem var mamma vaken och undrade vad jag hade i ansiktet, jag tittade i spegeln och såg att sperman var kvar. Jag sa att jag druckit en yoghurt på hemvägen och hade cyklat i ett hål i vägen så det skvätte lite. Hon skulle bara veta hur mycket det hade ”skvätt” både i munnen och i ansiktet.

Jag är nu gift och har barn och har aldrig varit med en man sedan dess men tanken på att suga en stor kuk på en gubbe som sover får mig alltid så kåt. Kanske kan det bli verklighet äRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: sexlover

  • Publicerad Publicerad: 2006-03-01

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Anonym skrev

Du har potential men du måste dra ut historien lite mer detaljer gärna blanda in mer fantasi.Lite kort men väcker intresse. Ser gärna en fortsättning på novellen eller en ny novell.

Betyg: 3
Kenta skrev

Gayporrfilm Upphetsar Killarna till Gaysex o Suger Kuk tills Sperma Kommer i Munnarna!!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter