Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En helt vanlig kväll med digJag har förberett med tända ljus och maten står på bordet när du kommer... Jag välkomnar dig och sätter på dig ett vackert silvrigt läderhalsband och en ögonbindel. Känner också efter om du har trosor på dig. För det vet du att du inte får ha.

Sedan kopplar jag dig och leder dig in i köket. Du sätter dig ned och väntar... I bakgrunden hörs lite suggestiv musik. Innuendo med Queen för dagen. Jag lyfter ditt vinglas och för det sakta till dina läppar. Du smakar. Du frågar om du får ta av dig bindeln. Jag svarar ja. Vi äter maten och konverserar lite. När vi är klara sätter jag på bindeln igen. Den får du aldrig någonsin ta av utan att fråga mig. Aldrig.

Jag leder dig till sovrummet som jag har riggat upp med kedjor. Runt hela sängen och upp i taket finns de. Jag lägger dig på sängen och hör din tunga andhämtning redan nu. Försiktigt lirkar jag av dig din blus, knäpper upp din bh och tar slutligen av din korta kjol. Dina stay ups behåller du. Vill du ha dina högklackade på dig. Fråga först.

Jag handklovar dig mot den ena sänggaveln när du ligger på rygg, sedan gör jag samma sak med din andra hand. Sedan är det bara benen kvar. Spretar på dem och kedjar fast dem i sängen. Nu ligger du som ett kryss i sängen. Oförmögen att göra något. Jo, det du kan är att andas, njuta och lita på mig.

Jag tar bort kopplet och stoppar in hörselproppar i dina öron. Du tycker att det är skönt att slippa kopplet. Du varken hör eller ser. Men av någon anledning känner du dig tillfreds. Orolig, men ändå behaglig. Innuendo spelas oavbrutet i bakgrunden. Fast med lite högre volym så att du kan känna musiken med kroppen.

Jag kysser din kropp. Hela din kropp, men undviker din mus. För att retas lite. Varje gång mina läppar närmar sig din mus, häver du upp ditt sköte i förhoppning att bli kysst där. Duär riktigt våt, och svullen. Sakta rinner ditt sekret och det ser ut som musen flämtar. Din klitoris är helt svullen och ser stolt ut.

Jag nyper i dina bröstvårtor. Försiktigt i början och sedan hårdare så att du känner ilningar i ditt sköte. Jag har bara två händer så jag sätter på skönt hårda nypor på vårtorna.

Nu känner du något kallt mot dina blygläppar. Du känner att någonting stoppas in mellan dem. Efter ett tag inser du vad det är. Sakta men säkert håller jag på att stoppa in kopplet i din mus. Centimeter efter centimeter, länk efter länk, av den kalla kedjan trycks in i din mus. Du njuter. Samtidigt börjar jag slicka din klitoris. Lätt och försiktigt. Sedan mer och mer rytmiskt.

Till slut är hela kedjan inne. Jag fortsätter att slicka dig. Ett tag. Sedan lossar jag din ena hand och sätter änden på kopplet i den. Jag säger åt dig att dra ut kedjan. Uppåt, så att den glider mot din mus. Du gör det, sakta, och känner länk efter länk som stöter till din klitoris. Du är kåt nu. Det riktigt bubblar om dig, din andhämtning är tung och du fortsätter att dra ut kedjan. Du börjar känna att du är på väg mot orgasmernas himmelrike…

Sedan kommer du, gång efter gång. Hela kedjan är ute…

Nu kan leken börjaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: halvfull

  • Publicerad Publicerad: 2009-06-22

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter