Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

en helg att minnas

Jag klev ut från stationen och ställde ner min väska på trappan. Såg mig om efter nån som kunde tänkas vänta på mig men såg ingen. Tog upp mobilen och slog ditt nummer. När du svarade talade jag om att det var jag och att jag väntade på att bli hämtad. Ditt skratt gjorde mig knäsvag. Du sa åt mig att vrida på huvudet lite och titta åt höger. När jag gjorde det såg jag dig stå lutad mot väggen inte alls så långt från mig. Jag kunde inte låta bli att skratta också och lade ner mobilen igen. Vi möttes på halva vägen och med ett leende gav jag dig en kram och en öm kyss. Det skulle bli en helg ingen av oss skulle glömma i första taget. Du skulle vara ensam hemma för din fru var bortrest och jag hade tagit ut semester. Det skulle bara bli den här helgen det hade vi lovat varandra.

Solen sken och det var fortfarande väldigt varmt ute trots att det var i slutet på augusti. Jag hade på mig en kort kjol och ett urringat linne trots det rann det snart svett utmed ryggraden och det pärlade sig mellan mina bröst. Jag såg hur din blick drog sig ner i urringningen mer än en gång och vid ett toabesök puffade jag upp dom lite extra och drog lite i linnet så att det skulle visa lite mera av dom fräkniga kullarna. Dina ögon vidgades lite när jag lutade migfram över bordet för att nå mjölk kannan. Vi satt på ett utefik inne i stan och folk skrattade och pratade runt omkring oss. Jag kände dina knän stryka mot mina bara ben under bordet. Din ena hand gled ner och smekte mitt bara knä, jag log och sörplade på mitt thé som om inget alls. Jag särade lätt på benen och din hand gled längre och längre upp mellan över mitt ben och in under min kjol. Du visste mycket väl att jag inte skulle ha några trosor på mig, det hade vi pratat om flera gånger. Jag visst tände på det så jag hade även rakat musen extra noga på morgonen. Inte en tillstymmelse till stubb skulle det finnas.

Ditt ena finger gled lätt över den rakade ytan och en rysning gjorde att håren på mina armar reste sig. Du lutade dig framåt och när du tryckte dina läppar mot mina gled ett finger rakt upp i min mus. Jag stelnade till för det var inte exakt vad jag hade väntat mig. Kunde inte hejda ett lågt stönande mot din mun. Mina händer skälvde till runt koppen och jag fick ta ett hårttog upp handen, luktade på fingrarna och sen sög in fingret i munnen. Jag kände hur jag blev röd i ansiktet och pulsen ökade ett steg. Du tog min hand och vi reste oss och lämnade kafét.

Du körde bilen med säker hand hem mot ditt huh vi pratade om allt möjligt under tiden. Det var varmt i bilen och jag drog upp kjolen en bit för att få lite svalka. Dina ögon strök mot mina ben och jag såg på bulan innanför dina byxor att kläder var nog inget att ens tänka på den här helgen. Jag kunde inte låta bli utan drog sakta med handen mot ditt lår och stannade inte förrän jag hade bulan under fingrarna. Kramade kuken ömt under byxan. Du stönade lågt när jag lirkade ner dragkedjan och knäppte upp knappen. Kuken fjädrade uppåt och ut i den varma luften i bilen som blev ännu varmare av kåtheten som strömmade från oss båda. Runkade din kuk sakta och försiktigt medans du körde, ville inte att det skulle hända en olycka. När du körde in vid garaget vid din villa lutade jag mig framåt och gav den enlätt kyss innan du var tvungen att knäppa byxorna.

Vi ställde väskan i hallen och du drog mig med ut på baksidan av huset. Där väntade en terrass med solstolar och ett bord. Sakta drog du upp mitt linne och drog det med lätt hand av mig. Ömt lät du din brunbrända hand glida över mina fräkniga bröst och smekte dom utanpå bh:n. Jag kontrade med att sticka in händerna under din T-shirt och smekte din mage uppåt innan jag drog tröjan över ditt huvud. Njöt av att känna din hud mot mina fingrar. Lät naglarna sakta rispa din hud njöt av att höra dina allt tyngre andetag och känna dina heta fingrar leta sig ner mot linningen på min kjol. Sakta knäppte du upp knappen i sidan och drog ner dragkedjan. Jag skakade lite på rumpan och kjolen gled ner omedelbart. Den lade sig i en liten hög på golvet och jag klev över den för att sätta mig på kanten av solstolen. Du ställde dig framför mig och smekte mitt hår medans mina händer knäppte upp knappen till dina byxor igen. Lirkade ner byxorna och kallingarna över dina höfter och fick dig att kliva ur dom.
Kunde inte låta bli annat än att låta tungan glida över ollonet innan jag reste mig upp och hämtade min väska. Du hade satt dig i den ena solstolen när jag kom tillbaka och jag satte mig i den andra mus. Du såg hur mina fingrar gled över mitt rakade venusberg och ner mellan blygdläpparna. Du sträckte fram en flaska och jag såg att det var olja i den. Tog emot den och lutade flaskan mot mina bröst. Det rann ut en tunn rännil av olja mellan brösten och ner över magen. Lät händerna massera in oljan på min bröst. Bröstvårtorna drog ihop sig och bildade hårda knoppar, jag snurrade dom lätt mellan fingrarna och kunde inte hejda dom små stönandena som gled ut över mina läppar. Det gick hela tiden små rysningar utmed min kropp och alla slutade dom mellan mina ben. Jag kände hur det inte bara var svettig fukt som samlades där.

Jag såg hur din hand oljade in din bröstkorg och din mage. Det var sexigt att se din bruna hud skimra i solen. Jag njöt av att sitta och se dig olja in dig medans jag lät fingrarna glida ner över magen och olja in ljumskarna. Din blick var på mina händer och min på dina när vi gjorde det vi talat om i så många månader. Jag lät fingrarna glida ner över venusberget och inmellan mina lår. Lade upp även det andra benet på det andra armstödet och nu låg min kala mus vidöppen inför dina ögon. Mina fingrar gled sakta upp och ner mellan blygdläpparna och jag såg din kuk rycka till när du såg hur glansig och våt jag var. En droppe rann utmed mitt finger och jag passade på att njutningsfullt suga i mig den. Du runkade långsamt din kuk och smekte din pung medans jag sög på mitt finger och lät den andra handen glida över min hårda knopp. Jag tog upp staven och lät den surrande glida utmed mina bröst och nerför min mage. Dina ögon följde den ner mot venusberget och ner mellan blygdläpparna. Kunde inte hålla tillbaka en njutningsfull suck när den gled mot min våta mus. Jag såg hur du ökade takten på dina runkningar och jag låt staven hitta sin väg inåt in i mig. Sakta sakta kände jag hur den banade sin väg inåt, hur min mus töjde och formade sig efter staven. Din hand rörde sig ömsom sakta ömsom fort i takt med min stav i min mus. Våra andetag lät ansträngda och dom blandades med det kippande ljudet av våta kön och det surrande ljudet av min massagestav.

Jag såg hur du stelnade till och hur din kuk pumpade ut sin sperma. Den första strålen nådde nästan ända fram till mig och jag kände min mus krampaktigt krama om staveuvudet och såg en kvinna i dörren. Instinktivt visste jag att det var din fru. Hon bara såg på oss och vinkade sen åt dig att komma in. Jag kände kinderna bränna av skam och av förtvivlan. Jag ville ju inte sätta dig i klister alls ju. Efter ett bra tag kom du tillbaka ut på terassen, jag hade hunnit klä på mig och du hade hittat ett par shorts. Jag tittade lite frågande på dig för du såg lättad ut på nåt sätt. Så berättade du att du övertalat henne till att jag skulle få stanna till nästa tåg skulle gå hemåt igen. Vi hade ju trots allt inte gjort annat än att se varandra onanera. Jag kände mig ganska tveksam men tanken att sitta själv på stationen lockade ju inte direkt.

Din fru kom ut med en stor kanna isthé på en bricka och presende sig som Eva. Jag kände mig löjlig men tog, artig som man är, i hand och log glatt. Tänkte att det bästa nog skulle vara att inte låtsas som nåt alls. Hon var trevlig och snart pratade vi om än det ena och än det andra. Du kände dig nog lite utanför för ganska snart ursäktade du dig och försvann in i huset. Solen brände på mina bara armar och jag började bli ganska röd, Eva frågade omtänksamt om jag hade skyddsfaktor på. Men det hade jag ju inte och det jag hade haft måste ha försvunnit vid det här laget efter våra aktiviteter. Det sa jag visserligen inte men att jag ingen skyddsfaktor hade var ju helt klart när jag snabbt nu började likna en tomat. Hon följde mig in i ett stort sovrum, där började hon leta fram en hög skyddsfaktor. Hon tittade lite påmig och frågade om jag inte ville duscha först kanske? Jag tänkte att det nog inte var en sån dum idé så jag nickade. Glatt plockade Eva fram handduk och visade mig badrummet.
Hon frågade om det gjorde nåt om hon passade på att kissa medansändå var där och jag har aldrig varit direkt blyg,så jag tyckte väl det var ganska ok. Drog av mig linnet och bh:n, tittade mig i helfigurs spegeln på väggen och såg dom vita strimmor som hade blivit av linnet och bh:n. Det hettade på den röda brända huden. Vi pratade på medans hon satt där och jag klädde av mig. Även sen hon kissat klart stannade hon och pratade. Hon tittade lite på min rakade mus och berättade att du nyss övertalat henne att börja ansa sin egen buske lite. Jag log nöjt för det var jag s ställde sig bredvid mig i spegeln och tittade lite på sin trekant och på min rakade. Lite tveksamt sa hon kanske det. Jag kan hjälpa dig sa jag och tänkte på dina fantasier om en trekant med oss tre i huvudrollerna. Jag ska fundera på det, sa Eva medansjag gick in i duschen.

Jag tvålade in mig ordentligt och tvättade av mig resan, oljan och den svett som blivit under dagen. Det var så skönt att stå där i duschen att jag glömde av tiden. Medans jag stod där blundande under strålarna blevdet plötsligt isande kallt vatten istället för det varma som tidigare strömmat nerför min kropp. Tjutande kastade jag mig ut från duschen där stod du med en handduk runt midjan och garvade åt mig. Ilsket stampande i golvet och muttrande drog jag till mighandduken och gick ut från badrummet. Karljäkel! muttrade jag till Eva i sovrummet. Hon tittade på mig och skrattade. Ja, han är hemsk, höll hon med omÃ₦. ibland i alla fall..Jag kunde inte låta bli att dra på munnen och säga att hon faktisktr den som visste bäst.
Frågade om hon bestämt sig för rakning eller inte. Jo det hade hon och hon hade hämtat rakskum och hyvel. Eva lade sig på sängen med knäna uppdragna och rumpan precis på sängkanten så att jag skulle komma åt ordentligt. Det kändes både intimt, sexigt och samtidigt kamratligt. Det var som om vi känt varandra i flera år. Jag tog lite gelé i handen och masserade upp ett skum på hennes venusberg. Sakta och försiktigt drog jag så med hyveln över det och rakade bort trekanteag tog det sakta och lugnt för jag vet hur upphetsande det är att bli rakad. Att känna en annans fingrar mot sitt sköte, det kalla skummet som sakta smälter mot huden och det blir nästan hett istället. Fastän det inte behövdes särade jag lätt på hennes blygdläppar och rakade bort stubben som bivit på dom. Jag kände att hon hur fuktig hon var och jag kunde känna lukten av kön slå mot mig. Lätt drog jag med fingret ner mellan hennes skinkor ner mot anus. Hon ryckte till lite men rörde sig inte för övrigt. Sakta lät jag fingret glida uppåt in mellan blygdläpparna och gned dom lite mellan två fingrar.

Eva gav ifrån sig ett djupt stön när jag gjorde detta så jag tog det som ett tecken på att fortsätta. Snuddade lätt vid hennes knopp. Den var alss. Jag såg hur din hand smekte den stora hårda kuken. Jag lutade mig framåt och drog med tungan över knoppen, sög in den i munnen och samtidigt som tungan började leka med den gled ett finger upp i hennes våta mus. Du hade kommit fram till sängen och lutade dig över Eva och kysste henne ömt medans hon greppade din kuk. Jag såg hur hon sög i sig den medans jag slickade henne. Jag pullade hennes våta mus med två fingrar när jag kände hur hon stelnade till och vätan rann utmed mina fingrar, musen kramade och kramade runt fingrarna och jag förde dom fortare in och ut.

Sakta lät jag fingrarna glida ut ur Evas våta mus och lät dom glida in i min egen mun. Jag kröp upp på sängen och lutade mig över Eva och kysste lätt dina läppar. Jag kände hennes ena hand glida över mitt ena bröst. Hon hade släppt din kuk och lät nu tungan glida över min ömma bröstvårta. Jag lutade mig lite framåt och hon sug och nafsade på mitt bröst. Du ville att Eva skulle vända sig om så att du kunde få knulla henne bakifrån. Du räckte mig min massagestav som du hämtat i väskan. Jag satte mig mot sänggaveln och särade mina ben. Samtidigt som du hårt trängde in i Evas blöta mus med din hårda kuk gled staven in i min mus. Evas blick vilade på mina arbetande fingrar och händermedans hon stod svankande på knä framför dig. Du knullade henne i ursinnig fart och jag lät staven stöta hårt in och ut ur min mus. Att se och höra Eva njuta av din kuk gjorde mig så vansinnigt kåt att jag kände musen krampa runt staven alldeles för snart. Det gick vågor av njutning genom mig när jag med ett skrik kom. När du hörde mitt skrik kunde inte heller du hålla emot utan drog ut din kuk ur Eva och sprutade din sperma över hennes rumpa och rygg. Eva sjönk ihop och du gled ner på sängen bredvid henne.

Vi låg där en stund innan Eva frågade om jag ville vara kvar över helgen ändå. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara men nyfiken som jag är svarade jag ja i alla fall. För vem vet vad som skulle kunna hända.

forstättning följer.....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

pinghurit skrev

Dina berättelser är så underbara, man drivs till en kåthet så underbar.....

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter