Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En hård semester del 3

En hård semester del 3

-----------------------------------

Mmmmm, mjukt och skönt mot kinden....du släpper ut en djup suck av lycka och borrar in kinden än längre in i kudden. Efter en stund har ditt medvetna vaknat till liv, och påminner dig om att du inte har ätit något på länge. Det var ju trots allt två dagar sedan du började din semester, och alla härliga äventyr måste ha fått dig att glömma hungern. Magen morrar lite under täcket, som om den är arg på dig, och dina tankar frestar dig med mat i alla dess former. Sängen känns mjuk, varm och skön, men då hungern bara blir värre beslutar du dig till slut för att kliva upp.

En snabb titt på nummerpresentatören....ingen har ringt än, trots att klockan snart är12:00. Gårdagens härliga asiatiska äventyr måste ha vart utmattande, för så här länge brukar du inte sova. Du går ut till köket och är precis på väg att öppna kylskåpet då dina ögon blir väldigt fascinerade av en pizzeria meny som hänger på kylskåpsdörren. En pizza hade inte vart helt fel just nu, tänker du och ögnar listan närmare medan handen släpper kylskåpets dörrhandtag. Ett stort flin sprider sig på dina läppar när du plötsligt ser att pizzerian också har sushi....det har du inte lagt märke till innan, troligtvis för att du inte har vart lockad av sådant förut. Men minnen ifrån gårdagen ändrar detta, och du tänker på hur passande det vore att äta sushi istället för pizza. Med en nästan fnissande röst ringer du till pizzerian och beställer en extra stor sushi tallrik med hemkörning. Du vill ju inte lämna telefonen ifall nästa äventyr ringer.

När du öppnar dörren för hemkörningskillen brister du nästan ut i skratt över hur din semester måste ha förändrat dig, för den första tanken du fick när du såg honom var att dra in honom i sovrummet och knulla honom brutalt medan du äter maten. Men modet infaller sig inte, så det blir inte mer än en rolig tanke. Killen får betalt och du får din efterlängtade mat som doftar gudomligt gott. Då det är vackert väder ute bestämmer du dig för att äta maten på balkongen. Utsikten är vacker, solen lyser och en ljummen bris möter ditt ansikte när du öppnar balkongdörren. Långsamt och njutandes äter du upp maten, som hela tiden får dig att tänka på gårdagen matbiten slinker ner i din hals. Mmmmm, precis vad du behövde! Det fina vädret och den härliga brisen övertalar dig till att sitta kvar en lång stund och bara njuta. Du börjar fundera mer och mer på vad nästa äventyr kan bli, och när telefonen ska ringa.... Halva dagen har ju snart gått. "Kanske bäst att göra sig i ordning så man kan sticka iväg snabbt, när samtalet väl kommer." tänker du och går till duschen. De varma vattenstrålar känns sköna och avslappnande mot din kropp och får dig att glömmabort tiden. Du vet inte hur lång tid som har gått när ljudet av dörrklockan får dig att vakna till.

*ding dong* ljuder dörrklockan otåligt igen och du rycker snabbt åt dig en badhanduk som viras runt den blöta kroppen och fladdrar lite bakom dig när du hastigt går till hallen. Igenom dörrens kiköga syns en man som är mellan 20-30 år gammal. Trots sitt vackra ansikte ser han ändå lite farlig ut med sina intensiva stränga ögon. Svart, proper klädsel får honom att se ut som en gentleman, men ändå som om han gömmer något mörkt inom sig. Han tittar otåligt på klockan och sträcker sig sedan efter dörrklockans knapp igen. *ding dong*. Du öppnar dörren lite på glänt, så bara en del av din överkropp och handduk syns i springan. Mannen tittar upp ifrån dörrklockans knapp och rycker till av förtjusning när han ser dig. "Ojdå, vilken våt och lättklädd flicka då!" säger han med ett flin samtidigt som han, utan större ansträngning, trycker upp dörren och sliter av dig badhanduken.

"Nej, vad gör du?!" skriker du till av chock och försöker skyla din nakna kropp med händerna. Hans händer undersöker din kropp skamlöst, klämmer på dina bröst och försöker komma in bakom din hand som skyler musen. "Nej, sluta!" skriker du tillav rädsla och backar längre in i hallen. Hans händer följer med dig och får dig att backa upp mot en vägg. "Se så, inte ska man gömma en sådan fin utsikt!" säger mannen på ett nästan undervisande sätt. Hans ena hand trycker pressas in bakom din hand och tre fingrar rotar sig in i din fitta. "Nej, sluta nu!!" skriker du av rädslan som bara stiger och försöker trycka bort hans hand. Han är dock för stark för att hindra, och fingrarna i fittan börjar dra dig mot dörröppningen. "Kom nu ut i trar du med en viskande röst för att inte väcka någon uppmärksamhet i trappuppgången. Men hans händer är utan nåd, och rädslan i dig får adrenalinet att stiga ju längre mot dörren du kommer. Du greppar tag om dörrens karmar med händerna innan det nästan är försent, och tar i allt du kan för att förhindra honom. "Haha, du kommer lära dig mycket idag, bland annat att du bara straffar dig själv om du gör motstånd!" säger han med ett elakt flin samtidigt som du känner hur hans fingrar i fittan böjer sig frammåt och naglarna trycks mot din insida. "Jag tar i mer och mer, du får själv avgöra hur ont det måste bli innan du ger dig" skrockar han och drar hårdare och hårdare in naglarna i ditt känsliga kött, och ökar smärtan gradvis.

"Aj, låt bli!" ropar du ut så det ekar i trappuppgången. Ekot får dig att inse att någon kunde ha hört det och rädslan ökar ytterligare. "Hmmm, trevligt, du verkar tåla mycket smärta du..." säger mannen som om han tänker högt för sig själv. Naglarna fortsätter att öka trycket och smärtan blir tillslut för stor, händerna släpper dörrens karmar som om kroppen själv tar över för att slippa plågan. Med en orolig tår i ögonvråt kliver du smått snyftandes ut i trappuppgången, eller snarare dras ut av hans brutala fingrar. "SÅÅÅÅJA nu börjar du förstå!" skrockar mannen med ett flin. Du skyler dina bröst med händerna samtidigt som du tittar orolig omkring dig i trappuppgången, i förhoppning att ingen ser dig. Du rycker till av skam då du ser att detstår en ung kvinna bakom mannen. Hon tittar hungrigt på hela skådespelet och ett stort upphetsat leende syns på hennes läppar.

"Seså, bort med händerna nu, här ska inget gömmas!" säger mannen strängt och skrapar naglarna mot din fittas insida, inte hårt, utan bara som en påminnelse om vad som händer om du inte lyder. Du har svårt för att avgöra vad som är värst, smärtan eller att blotta dig, men sänker ändå tillslut dina händer tveksamt. "Mmmm, mycket bättre..." svarar han medan hans ögon tittar hungrigt på dina bröst. Hans andra hand dycker upp på ditt ena bröst igen, klämmer skamlöst och brutalt på det. "Snälla...sluta..." bönar du samtidigt som din överkropp ryggar undan för att fly. Överkroppen rycker till och lutar sfundera en lång stund, som om han slits mellan olika viljor, innan han säger "Mmmmm, gud va mycket kul jag skulle kunna ha med dig.....men nu var det inte för att våldta dig som jag kom hit." Med en djup suck släpper han taget om din bröstvårta ochdrar ur fingrarna ur musen så du kan springa in i hallen och skyla dig med handduken.

Mannen kliver in genom dörren och strax efter kommer den unga kvinnan. "Du, får ursäkta...vänta!" är det enda han hinner säga innan du skrämd flyrin till sovrummet. Din hjärna kämpar förtvivlat för att komma på något gömställe, men misslyckas. Sängen för låg, garderoben för trång, väggar överallt, ingenstans att fly. Med hjärtat i halsgropen glider du tillslut förtvivlat ner i ett hörn bakom sängen och hoppas att han ska försvinna. Du hör hur ytterdörren stängs och tittar förhoppningsfullt mot hallens dörröppning för att kontrollera att han verkligen gick. Din kropp trycks allt längre in mot väggens hörn och du flämtar till av rädsla när du ser hur han sakta kliver in i sovrummet. "Nej, inte mer, snälla..." kvider du, med en försiktig röst för att inte väcka upp hans sadistiska lustar igen.

Mannen går långsamt fram och sätter sig på sängen bredvid dig. "Du lät mig inte prata klart förut....jag ville bara be om ursäkt, du får förlåta att jag tog mig sådana friheter, men det är lätt hänt när en man som jag ser en sådan lättklädd vacker kvinna som du framför sig" säger han med en snäll och tröstande röst. "Du behöver inte oroa dig dock, jag ska inte göra något mer mot dig nu." fortsätter han och kysser din hand försiktigt. Tvivlande tittar du försiktigt upp mot hans ögon för att se om han talar sanning. Hans ögon ser nu snälla ut och han verkar faktiskt mena det. Rädslan sjunker något och du stammar fram "Men....vad....vem...varför?". Han ler försiktigt och svarar "Låt mig presentera mig. Jag heter daniel, och kom enbart hit för att få lite assistans av dig." Medan dina öron lyssnar på hans ord, upptäckerdina ögon den unga kvinnan som står lägre bort i sovrummet.

Mannen ser din frågande blick mot kvinnan. "Om du undrar så är det mitt offer som står där. Och förhoppningsvis VÅRT offer idag, ifall du nu kan förlåta mig." påpekar han. Kr du möjligtvis hört talas om horrorsex?". Du skakar försiktigt på huvudet till svar, fortfarande lite för rädd för att få ut några ord. "Okej, horrorsex handlar om att tända på att vara rädd eller att se rädsla i ens partner. Som du nu säkert förstår tänder jag på att se rädslan i en kvinnas ögon...." förklarar han och lutar sig sedan närmare ditt öra för att viska "Och hon där tänder på att bli rädd, att bli tvingad på riktigt, men det skulle hon aldrig erkänna, för hon tänder även på att vara ett äkta offer." För en kort stund funderar du på hans ord, innan du förstår vad han menar....att hon inte skulle vara ett äkta offer om hon öppet erkände att hon vill vara ett offer.

"seså" säger Daniel och lutar sig tillbaka"var inte rädd längre, kom, sitt bredvid mig". Lite oroligt gör du som han säger, rädslan sjunker ytterligare men händerna håller fortfarande ett hårt grepp om badhanduken. "Det kanske kan låta konstigt att tända på att vara rädd, men det är vanligare än de flesta tror. Oftast upptar rädslan så mycket av det medvetna att man inte känner att man blir kåt på samma gång." Osäker på vad du ska göra, sitter du tyst och stilla när frågan kommer "Du kanske tillochmed blev kåt utan att märka det?" utan att tänka efter skakar du protesterande på huvudet, för i din värld skulle man aldrig kunna tända på något sådant. "Se här då." svarar mannen och visar upp de tre fingrarna som han tidigare hade i din fitta. De blänker av fittsaft och gör dig förvirrad. Men...va? Är det dina safter? Hade du verkligen blivit kåt?! Du blir osäker och börjar känna efter om du verkligen kunde ha blivit upphetsad av rädslan. Först nu, när du kände efter, kom fittans pirrande som svar och bekräftelse på frågan. Du upptäcker kåtheten i dig själv och glömmer bort rädslan. "Haha, jösses, jag tände visst på det ändå..." kommenterar du för dig själv och mannen ler glatt.

Han är snäll nu, säger inget retande för att du blev kåt, utan föreslår istället att ni ska ta en promenad tillsammans. "Du skulle nog känna dig tryggare och säkrare ute bland folk, så gå och sätt på dig lite kläder." Med ett tyst nickande reser du dig upp på darriga ben och klär på dig. Sida vid sida går du och Daniel ut geot som dinglar till vid Daniels höft. Det är en nyckelknippa som dinglar, som om något drog i den....och när du tittar efter nogrannare så ser du, till stor förvåning, hur en tunn och nästan osynlig fiskelina löper från nyckelknippan till kvinnan och försvinner in under den korta kjolen hon bär. Kjoltyget lyfts upp en aning då och då när fiskelinan sträcks, och varje gång det händer går hon lite snabbare för att förhinda den avslöjande effekten.

Din stora förvåning får dig att stanna till och bara stirra på den där fiskelinan. "Haha, jag ser att du har upptäckt offrets koppel!" skrockar Daniel nöjt. "Jösses..." är det enda du får ur dig då du studerar kvinnan som står där, ett par meter bort och tittar undan av skam för sin hjälplöshet. Hennes slampiga klädsel är mycket sexig, men hennes händer är instoppade i en pälsmuff, vilket ser konstigt ut. Du tänker för dig själv att en pälsmuff inte passar in i den looken, men inser plötsligen att den inte är där för att se vacker ut, utan att den gömmer hennes ihopbundna händer. Utan fria händer kan hon inte slita av fiskelinan och fly, utan är helt hjälplös i hans makt. "Självfallet måste man ha sina offer kopplade, annars skulle dom ju bara fly. Den här fiskelinan är fastknyten i hennes klitorispiercing, perfekt för att hålla henne lydig!" skrockar Daniel och rycker till lite i fiskelinan så kjoltyget poppar upp och kvinnan hoppar till några steg frammåt. "Men henne kan vi leka med mer senare, kom så går vi till ett cafÃÂch äter något gott!" föreslår daniel och ni letar upp ett trevligt fik i närheten.

Då vädret är så vackert, väljer ni att sätter er i uteserveringen, alla tre, runt ett litet bord. Solens strålar värmer skön och då ni sitter precis bredvid ett hörn i husväggen blir det extra varmt och ljuvligt. Daniel fortsätter förklara mer om hur tändande rädsla kan vara medan ni äter upp era bakelser. "Om du bara visste hur tändande det kan vara att se rädslan i någon annans ögon och veta att detär du som har skapat den." säger Daniel samtidigt som han tittar mot sitt offer och ler elakt. Hennes ögon blir rädda av att se hans elaka flin, han har bevisligen lyckats inge skräck i henne. "Hmmm, det var en bra ide förresten, låta dig få känna pvill med henne!" med ett flin. "Nej, snälla, gör inget elakt nu...." kvider offret lågmält mot dig och tittar förtvivlat på nyckelknippan som vilar i din hand. Hennes oroliga blick och bedjande ord väcker upp en djävul i dig och ett elakt flin sprider sig på dina läppar då du långsamt börjar dra i fiskelinan.

Med ett flämtande andetag och ett bönande "Nej, snälla..." rör offret sina höfter upp ifrån stolens sits då fiskelinan sträcks. Känslan av elakhet och total makt fyller ditt sinne, och du håller linan sträckt en lång stund, för att njuta av synen och plåga henne med att inte veta om du tänker dra hårdare eller släppa taget. Ett stön av ansträngning kommer från hennes läppar då hon försöker hålla upp höfterna, men du märker också att stönet är blandat med kåthet och ser hur hennes ögon börjar bli dimmiga. Upphetsad av hennes reaktioner, ökar din elakhet och du drar långsamt hårdare och hårdare i fiskelinan, tvingar upp hennes höfter högre och högre. Daniel tittar på medett stort leende, men verkar mest nöjd över att se hur du njuter av situationen. När offrets höfter höjer sig än mer, ser du in under kjoltyget och fnissar till när du ser piercingen som fiskelinan sitter fast i. Det är en tjock glimmrande ring som resersig upp av fiskelinans drag. Klittan kämpar för att följa med piercingsmycket och känslan av total makt och elakhet ökar än mer i dig.

"Jävlar vilket sexigt offer hon är!" utbrister du glatt och gnider klittan med andra handens pekfinger. Fullt medveten om att klittan inte kan komma undan, skrapar du nageln mot den. Offret kropp skakar till av upphetsning när din nagel plågar klittan, men offret vägrar erkänna något utan fortsätter med att böna "Neeeeeeej, snälla, varför gör du så här mot mig?". "För att jag vill!" svarar du med ett elakt skrockande och skrapar hårdare mot den lilla oskyldiga och hjälplösa klittan. Smärtan får offret att stöna högt och denna gången är stönet mer kåtfyllt än ansträngt. Du fnissar glatt avleken, och drar hårdare i fiskelinan, så klittan börjar titta upp ovanför den bordskant som fram tills nyss dolde allt som pågick. "Nej, någon kan ju se, sluta..." kvider offret förtvivlat, vilket bara får dig att svara "Se så, inte ska man gömmalittan med din mun. Varje gång som du nafsar med tänderna på klittan, skakar offrets kropp till av känslan. En kort stund med nafs, sug och en retande tungspets på knoppen får offrets kropp att skaka brutalt av en hård orgasm. Offret biter sig i underläppen för att försöka kväva de kåta stön som bubblar upp i hennes hals, och ögonen sluter sig av njutningen. "Jävlar vilken härlig klitta, helt klart den bästa godbiten på det här caféet!" kommenterar du med ett skratt och släpper taget om fisken så offren får sjunka tillbaka i stolen. Hon flämtar häftigt av orgasmens utmattning och verkar vara lätt yr av efterdyningarna. "Tack för lånet Daniel." säger du och blinkar med ett öga mot honom. Han får tillbaka nyckelknippan, sätter fast den igen på sin höft och svarar "Nå, visst var det trevligt?" "Mmmm, mycket, fast om jag ska vara ärlig så....erhm...öhm..." svarar du genant och känner hur dina kinder rodnas av dina tankar. "Hahaha, jag tror minsann att du själv är ett litet offer, hmm?" frågar Daniel och du tittar ner blygt i marken utan att svara.

"Nåja, det får tiden avgöra vad som händer, men vem vet, kanske jag tar mig ett till offer i framtiden." säger Daniel med ett elakt leende och fortsätter "Men vi kan ha kul ändå, sålänge du lyder mig." Din rädsla är nu helt borta och du tvekar inte alls att nicka till svar. Han beordrar dig att ta av dina byxor, trosor och sätta dig i hans knä. Försiktigt tar du av dig klädesplaggen, vänder dig in motväggen, och hoppar sedan snabbt upp i hans knä för att ingen annan på uteserveringen ska hinna se. Som tur är sitter Daniel med ryggen mot alla andra, så ingen ser när han sticker in sina ben mellan dina, och tvingar isär dem, så att fittan blottas helt.Då ni sitter emot husväggens hörn är det ingen annan än offret som kan se din nakna mus och hennes ögon verkar fyllas av en blandning av fascination och oro. Med en sträng röst beordrar han ner offret på knä inför er, så att hennes ansikte hamnar framfördin mus. "Snälla, låt mig slippa." snyftar hon försiktigt, men Daniel ignorerar hennes ord.

"Fiskelinor är bra till mycket!" skrattar Daniel och tar tag i en jättetunn lina som hänger på offrets kind. Den hade du inte lagt märk i tungan sitter en piercing som linan är fastknuten i. "Ooooh!" utbrister du av glädje när du ser den söta tungan sträckas ut emot dig, och tänker att det som nu följer kan bli riktigt kul! Daniel tar ett nytt grepp, denna gången med två fingrar om tungan, bakom dess piercing, så att han har ett bergfast grepp. Hjälplös får offret se på när han nu tvingar in hennes tungspets emellan dina ben och låter den glida över din klitta. Hon utbrister protesterande ljud, men ni ignorerar det helt, hon är bara en leksak, ett verktyg för er njutning.

Daniel klämmer hårt om ditt ena bröst, nyper då och då i bröstvårtan, och nafsar din nacke medans offrets tungspets masserar din klitta. Känslan att bli utnyttjad, genom att utnyttja en annan, är ny och enormt upphetsande. En härlig pirrande kåthet sprider sig i dig när Daniel obarmhärtigt tvingar in offrets tunga i din våta fitta, tvingar henne till att smaka på dina safter. Tungan tvingas sedan tillbaka till din klitta, där den rör sig fortare och fortare, tills du känner hur extasen nalkas. Med ett högt stön kommer du i den hårdaste orgasm du någonsin har uppleft, och Daniel passar på att trycka in tungan i din fitta, så den kramar om den. En tunn rännil av fittsaft följer tungans mitt och rinner ner i offrets hals, som hostar till och gnyr protesterande. Med ett långt "Ååååååh....." slappnar din kropp av när orgasmen börjar avta, och du sjunker ner som en trasdocka i hans knä. "Mmmmm, det där behövde du minsann!" påpekar Daniel ochutforskar din blöta fitta lite med sina fingrar. Offret har han redan släppt och hon sätter sig snabbt upp. "Fan ta dig Daniel, vilket jävla äckel du är så tvingar mig till sånt!" utbrister offret ilsket, vilket bara får Daniel att skratta högt. "Ja visst är det synd om dig!!" svarar han med en ironisk ton och skrattar igen. "Oroa dig inte, nästa gång är det kanske JAG som tvingar dig till att slicka min fitta!" säger du med ett elakt fnitter, och offret mumlar något argt och ohörbart.

Du tar på dig dina kläder och sätter dig ner igen för att diskutera vidare med Daniel. Efter ett tag säger ni farväl till varandra och du går hemmåt. På väg ifrån caféet tittar du tillbaka på Daniel som sitter kvar på uteserveringend som skulle kunna hända nu, då du valde att inte låsa ytterdörren ikväll.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Dr_Jekyll

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-17

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter