Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En hård semester del 1

För några månader läste du tidningen på morgonen som vanligt. Du minns hur du blev nyfiken då du såg en mycket annorlunda reklamannons, en annons för en firma som hette "Erotic Vacations". De erbjöd skräddarsydda erotiska äventyr, eller "En annorlunda semester för dig med passion" som annonsen beskrev det. Mycket högt pris var det visserligen, men det blev du knappast överraskad över, detta verkade vara mycket påkostat.

Du kunde inte släppa tanken om en erotisk semester efter den dagen, fantasierna om hur det skulle vara, eggade dig varje dag. Tillslut kunde du inte kämpa mot nyfikenheten längre utan bestämde dig för att spara ihop pengar till denna lyxuösa semester. Det var långt kvar tills du skulle få semesterledigt, och månaderna kändes smärtsamt långa innan du nu äntligen sitter på Erotic Vacations mottagningen. Idag är det din första lediga dag av semestern.

Naglarna knattrar nervöst mot stolens armstöd, du är lite orolig men har ändå ingen tanke på att ångra dig, nyfikenheten är för stor. Bredvid dig fortsätter den långa raden av stolar, vissa lediga, andra upptagna av kunder som läser olika gamla tidningar som firman har lagt ut. Både män och kvinnor är där, och den vanliga väntsals stämningen råder. Ingen tittar på varandra, de är tysta, tittar otåligt på klockan och ibland gäspar nån lite av tristess. Framför dig och den långa raden av stolar finns receptionen, där en söt och stilfullt klädd tjej sitter och arbetar.

*Bzzt* Kundnummertavlan surrar till lite när receptionisten nu är redo för nästa kund. Den visar ditt nummer, och du går nervöst fram till disken. "Hej och välkommen till Erotic Vacations." säger receptionisten artigt och du tackar som svar. Du vet inte riktigt vad du ska säga, och efter en stund av pinsam tystnad frågar hon "Är du här för att köpa någon av våra semesterpaket?". "Jag...jo...ehm...hur går det till?" svarar du och försöker låta bli att rodna.

"Var inte orolig, du kommer gilla vår service, tro mig..." säger receptionisten till dig med ett betryggande leende, och lutar sig sedan framåt för att fnittrande viska "Faktum är att jag själv gillar det så mycket att jag har tagit fler semestrar än vad personalen egentligen får.kan du få läsa en lista med våra populäraste semesterpaket."

Innan du hinner svara, som om hon förstår att du är osäker, räcker hon dig en folder som listar upp några av de populäraste valen. Du läser tyst för dig själv, men finner inget som tilltalar dig egentligen, det mesta är väldigt romantiskt och mjukt....även om de är imponerande i många fall, mycket lyxuöst och påkostat. Du känner dig smått besviken över att inte hitta något i listan som känns värt pengarna, och det uppfattade visst receptionisten, för hon säger "Du vet, om du inte hittar något lockande i den listan kan vi alltid skräddarsy en semester enligt dina önskningar...."

"Jasså? Mmmm, det låter ju bra....men om sanningen ska fram kan jag nog intesätta fingret på vad exakt det är jag söker..." påpekar du försiktigt. "Ingen fara, vi har konsulter som kan hjälpa dig hitta vad du söker. Ska jag boka in dig?" frågar receptionisten. "Ehm....det låter kostsamt....och jag hade hoppats på attfå min semester så tidigt som möjligt...." svarar du tveksamt, och skämms lite när du kommer på hur otålig de orden fick dig att verka. "Nej nej, konsultationen är kostnadsfri, och om jag inte missminner mig....." säger hon och knattrar lite på datorns tangentbord innan hon fortsätter "...Japp, som jag trodde, vi har fått en öppen tid nu faktiskt, en kund som inte dök upp."

Du känner hur pinsamheten kommer tillbaka av tanken att diskutera sex med en främling och vill helst tacka nej, men nu kommer du inte på några fler motargument. "Ehm.....okej....det kanske jag kan prova då..." svarar du tveksamt. Receptionisten kallar på en konsult via en intercom, och ber dig sedan sitta ner tills han kommer. Du sjunker nervöst ner i stolen, och naglarna knattrar åter igen mot armstödet. Gud vad pinsamt att behöva diskutera sina intima fantasier med en främling.....

En dörr öppnas och en man stiger ut i väntsalen. Högt och tydligt säger han ditt namn, och du tänker tyst för dig själv "Tyst för sjutton, säg inte mitt namn så alla här hör!" Pinsamheten är nästan för mycket, och du tittar bort från alla så att de inte ska få se ditt blyga ansikte när du går mot konsulten. "Är det du som önskade en konsultation?, men finner till din lättnad att de inte verkar bry sig, utan läser vidare i sina tidningar. Det ger dig lite mod, och du får fram ett försiktigt, nästan viskande "Ehm...ja....". "Gott, följ med mig då tack." säger han och du följer efter dåhan går in till en lång korridor. Längs med korridorens väggar finns många fönster som avslöjar flera kontor. Där inne sitter välklädda affärsmän och affärskvinnor, alla ser mycket proffessionella ut. Tanken slår dig att det skulle lika gärna kunna vara ett försäkringskontor, och stämningen av proffisionalitet får pinsamheten att lugna sig lite till.

Du tittar nyfiket på konsulten som går framför dig, en mycket välklädd man, maskulint byggt, iförd kostym och ser ut att kunna vara...hmm....30 år kanske? När han då och då vänder sig om för att kontrollera att du fortfarande följer honom, ser du att han också har ett intressant ansikte....barska drag, lockande ögon. Då han inte tittar på dig låter du blicken vandra lite mer nedåt, mot hans rumpa, och du kan inte låta bli att klä av den i dina tankar. Mmmm, den verkar vara vältränad, även om det är lite svårt att se då byxorna inte är tajta, men...jo...det ser ut som att han har en mycket sexig rumpa.

"Ja, om du vore så vänlig och kliva in på mitt kontor så kan vi....hallå?" hör du hans röst säga. Du tittar upp och märker att han hade stannat och vänt sig lite om medan dina ögon klädde av rumpan. Du känner hur du rodnar och försöker titta in genom fönstret till hans kontor för att han inte ska se de blossande kinderna. Gud va pinsamt! ÅÅh, att du glömde bort dig så! Konsulten fnissar lite men skärper sig sedan och visar in dig på hans kontor.

Väl inne får du sitta ned i en läderprydd soffa som står mitt emot ett skrivbord. Konsulten harklar sig lite som om han försöker behärska sig och vara proffesionell. "Så, du vill alltså få reda på vilken typ av semester som skulle vara trevligast för dig?" frågar han, och du nickar blygt som svar. "Mycket bra. Har du någon aning om vilket område det kan röra sig om?" undrar han artigt och du klämmer fram ett försiktigt "Njae, jag vet inte riktigt..." mest för att det är för pinsamt för att säga något specifikt till en total främling.

+la i det här? Och visa för honom?!" Konsulten märker din reaktion och påpekar "Och bara så du vet, vi dömmer ingen för deras sexuella läggningar, och allt är givetvis sekretessbelagt, det stannar hos mig."

"Ok...." säger du,smått lättad, men ändå tveksam inför att dela med dig av sådan intim information till en främling. Han sätter sig ner bakom skrivbordet och säger "Tänk bara på att om du inte är fullständigt ärlig med svaren, så kommer vi inte att kunna uppfylla dina önskningar." Du nickar tillbaka och tittar sedan tillbaka på listan. Konsulten passar på att utföra andra pappersarbeten under tiden och låter dig ta den tid du behöver.

Efter att ha läst instruktionerna överst på pappret, börjar du sakta läsa igenom varje aktivitet och fylla i hur mycket du tror du skulle tycka om det på en skala mellan 0 till 5. Du funderar länge på varje alternativ, det är inte lätt att gissa vad du skulle gilla eller inte, du har ju knappt ens upplevt en bråkdel av allt som står där. Efter en lång stund känner du dig så klar som du tror att du kan bli och lägger ner pennan på bordet bredvid soffan.

"Är du klar?" Frågar konsulten och tittar upp från skrivbordets alla papper. "Jo..." svarar du blygt och hoppas innerst inne att han inte ber att få titta på listan. Han går fram till dig, tar pappret från dina oroliga fingrar och sätter sig sedan ner vid skrivbordet igen. "Dåså, då ska vi se här vilken semester som skulle passa dig bäst..." säger han och börjar läsa listan. Du känner hur du rodnar, av tanken att han nu lär känna alla dina innersta fantasier, och tittar ner i golvet.

Du hör några "aha.." och "hmmm.." från konsulten då han nogrannt studerar listan. Du känner hur han tittar på dig ibland, ler då och då av att läsa vissa svar. Med ett harklande anstränger han sig igen för att betee sig proffessionellt, innan han säger "Ja...här fanns ju många mycket intressanta svar". Trots hans försök att kontrollera sig, kan du se ett finurligt flin i hans mungipor. Leendet gör dig blyg igen och du kan inte komma på något att säga.

"Så vitt jag kan se utifrån denna lista verkar du passa in för en av våra specialpaket....en typ av semester s...kunder som behöver en mer....extrem...behandling... Säg mig, har du någonsin fantiserat om att bli kontrollerad av andra? Dominerad så att säga?".

Du rodnar till skarpt och tittar ner på golvet för att dölja de röda kinderna. Pinsamtnog kan du inte hålla tillbaka det förtjusta fnittret som ramlar ur din mun då du tänker på att bli styrd....kontrollerad....mmmm....dominerad. Konsulten leende blir bredare av din reaktion, han förstår vad du tänker. "Mmmm, det har du visst förstår jag. Och smärta då? Är det något som du fantiserar om? Eller möjligtvis förnedring? Vad sägs om att bli bunden?" frågar han, nu på ett mer ivrigt och nyfiket sätt, som om han var personligen intresserad. Frågorna är för många och för intima, du försökergömma ett stort flin med dina händer och titta ut genom fönstret för att inte avslöja att du blir kåt av det han föreslår.

"Haha, såpass?" skrattar konsulten fram då han förstår på dina reaktioner att du lockas av allt han har sagt."Då är jag övertygad om att vi har den rätta semester för dig" fortsätter han och ger dig en folder med titeln "A slavetrading vacation" Titeln får dina fantasier att spinna iväg, och du känner hur det börjar pirra mellan dina ben då du läservidare "A very exotic vacation for thoose with a taste for such dark pleasures as pain, submission, domination and degredation. Explore a new world from the eyes of a slave or Master."

Erotiska bilder på kvinnor i koppel, fastbudna på kors, elaka män med piskor, med mera pryder bladet och du kan inte låta bli att stirra lustfyllt på dem. Du biter dig själv lätt i underläppen av alla härliga fantasier som poppar upp, och för ett ögonlick funderar du på om du verkligen vågar prova sådant. Men det varar bara ett ögonblick, bilderna och texten lockar för mycket, och du känner nu att du bara måste! "Så, vad tror du, skulle du vilja prova detta? Vad sägs om att pröva en gång först?" frågar konsulten nyfiket.

"Mmm, ja, det vill jag verkligen prova!" svarar du, och nu har kåtheten fått dig att glömma bort hur blyg du var. "Mmm, det glädjer mig att höra!" utbrister konsulten och går till kontorets fönster för att dra igen persiennerna. "Me...menar du att jaatt du känner dig orolig, kan du inte låta bli att lyda honom.

Medan du tyst klär av dig plagg efter plagg tittar konsulten på med stränga ögon och förklarar reglerna som gäller. "De närmaste timmarna är du min ägodel, min slav, och duska lyda mig oavsett vad jag säger. Är det uppfattat?" Du nickar försiktigt till svar och tittar ner mot golvet av blyghet. Hans ord eggade dig, tanken av att vara ägd, vara en slavinna, fick pirret i fittan att öka till en spridande varm kåthet. Sista plagget ramlar ner på golvet, och nu står du helt naken och utblottad inför hans utforskande ögon.

Han njuter en stund av det han ser, och du förstår att han gillar din kropp. Ögonen vilar extra länge på dina nakna bröst och på bröstvårtorna som nu är styva av kåthet. Med bestämda steg går han till skrivbordet och plockar fram ett grovt läderhalsband med nitar på. Det stramar åt lite då han spänner fast den runt din hals, tajt, och säger "Det här är ett collar, en symbol för din position, att du är en slavinna och inte har samma rättigheter som andra människor. Sålänge det sitter fastlåst runt din hals måste du underkasta dig och lyda!" Ett tydligt *klick* hörs då ett hänglås låser fast collaret på plats och ljudet smeker dina öronsom om det var fågelkvitter.

Dina ben darrar till lite av känslan att bli sedd som en sak, mer en ägodel än en människa, och dina andetag börjar bli tyngre. Hans händer börjar utforska dina bröst, med hårda klämmande tag som får får dig att flämta. "Jag heter Stefan i vanliga fall, men en slavinna tilltalar inte sin ägare med hans namn, du ska kalla mig Herre." påpekar han och du svarar lydigt "Ja Herre...". "Duktig slampa, du verkar lära dig snabbt!" utbrister Stefan nöjt och daskar till ditt ena bröst med handflatan så det svider. "OOH!" skriker du till av förvåning, men smärtan känns skön, och tillsammans med hans förnedrande ord gör det dig enbart mer upphetsad.

"Det viktigaste du måste lära dig dock, det är att du är enbart till för andras njutning. Du har inte rätt till egen njutning, du är enbart till för att andra ska få utnyttja din kropp som de vill!" säger Stefan, och du njuter skarpt över hans förnedrande sätt att se dig. Han fortsätt han inte ser dig där du sitter på knä mellan hans ben. "Nå, vad väntar du på ditt luder, börja sug!" säger han argt efter nån sekunds väntan. Lätt skrämd av hans hotfulla ton lyder du snabbt och öppnar hans gylf. Ut faller ett rejält stort stånd som chockar dig, en sådan stor kuk har du aldrig sett i verkligheten förut. För att inte göra Stefan arg suger du snabbt tag om hans ollon, det får knappt plats mellan läpparna. "Mmm, såja, du börjar du likna en slampa snart!" hör du Stefans röst säga ovanför skrivbordet då han känner hur din tunga masserar ollonet hungrigt.

"Men om du någonsin ska bli en duktig slavinna måste du lära dig att suga bättre, tryck in kuken djupare i din mun! Och svälj allt jag sprutar ut så det inte blir kladdigt på golvet!" beordrar Stefan strängt. Samtidigt sträcker han in en hand under bordet, tar tag i ditt hår och pressar våldsamt ner ditt huvud så kuken pressar sig långt in. Du hostar till av kräkreflexer, men konstigt nog känns det inte hemskt, bara härligt förnedrande. "Sååååja, nu börjar det likna något, så här djupt ska du suga!" skrattar han elakt när han hör hur du hostar till då kuken pressar mot gomseglet.

Handen släpper taget om ditt hår, så att du kan styra suget själv, och bevisa att du gör ditt bästa av egen kraft. Du njuter så otroligt av att vara lydig, att tvinga ner din mun så hårt du kan över hans kuk, förnedra dig själv på sätt och vis. Kräkreflexerna skickar kåta rysningar längs med din rygg varje gång du pressar in kuken så långt du kan, och av Stefans stön förstår du att han är mycket nöjd av dina lydiga ansträngningar. Dina ögon tåras av kuken, men inte av sorg, utan av kroppens naturliga reaktioner, och mascaran rinner ner för dina kinder.

Du suger och knullar brutalt din hals, länge, flera timmar känns det som, och varje gång Stefan kommer sväljer du lydigt i dig allt. Kåtheten känns outhärdlig, du vill bli knullad, men vågar inte vara olydig och sluta suga, ens för att kunna be honom om det. Han bläddrar bland pappersarbeten, ringer telefonsamtal, knattrar på tangentbord med mera, helt enkelt gör sitt arbete medans du kämpar där under. Han verkar se dig som en enkel avsugningsmaskin, och den förnedrande stämmningen gör dig bara änan och en pöl ligger kvar på golvet under skrivbordet. Med ett hårt tag om ditt hår tvingar han ner ditt ansikte till pölen och säger "Slicka nu upp det du har ställt till med luder!". Han gnuggar ditt huvud hårt mot pölen så ditt ansikte får fittsafter utsmetade över sig, överallt. Men kåta, tunga flämtningar försöker du slicka upp det som inte fastnar på din hud, och njuter av smaken och situationen.

När pölen är borta, drar Stefan upp dig på skrivbordet och säger "Lägg dig på mage och puta med rumpan nu så jag kan knulla sönder din röv!" Du jämmrar dig lite av oro då du inte har haft analsex innan, och räds för hur ont det ska göra. Men kåtheten i dig förstärker viljan att vara lydig, så du följer hans instruktioner. Snabbtär han där, grensle över din rumpa, med ett fast tag om ditt hår, och du känner hur ollonet nosar lite i öppningen då han siktar in sig för en sekund. Brutalt pressar han sedan in den stora kuken i ditt tråga hål och du skriker högt av smärtan och njutningen.

Stefans händer drar i ditt hår för att ta spjärn då han knullar din rumpa hårt, snabbt, djupt och brutalt. Du tar tag i skrivbordskanten för att inte bli nerknuffad av hans vilda stötar och skriker mer av den sköna smärtan. "Haha,det var nog bra att jag väntade tills alla på kontoret hade gått hem innan jag utnyttjade dig ordentligt, nu kan du få skrika så högt du vill, ingen kommer att höra dig!" skrattar han elakt fram mellan stötarna. Hans ord ger dig en känsla att vara helt i hans våld, hjälplös och utan någonstans att fly, vilket får dig att himla med ögonen av kåthet och bara ta emot den stora kuken som tänjer ut dig. Du putar mer med rumpan, suktande, njutande.

Då och då drar han sig ur dig, stoppar in några fingrar från varje hand och tänjer ut din nu gapande anal så det gör ont. "Mmmm, ska se till att det här hålet inte blir tajt på en vecka minst!" säger han rått och fortsätter brutalknulla dig tills du darrar av utmattning. Din kropp gungar framoch tillbaka på skrivbordets alla papper, och dina styva bröstvårtor gnider skönt mot ytan. Stefan stönar mer och mer tills han får en hård orgasm och du känner hur din rumpa fylls av varm kladdig sperma.

När han har sprutat ut allt han kaker till av de svidande handflatorna, men orkar inte röra dig, din kropp är helt utmattad. Det enda du får ur dig är en djup suck av njutning.

"Så, sätt dig i soffan nu, med rumpan utanför kanten, och sära på benen så mycket som du kan.Nu ska fittan tänjas ut ordentligt också!" beordrar Stefan dig, och med darriga, stapplande steg tar du dig till soffan. Du tar tag i dina anklar för att kunna sära de trötta benen så mycket du kan, och slappnar sedan av i hela kroppen i väntan på hans hårda behandling. Du tittar på med kåtdimmiga ögon när han siktar in den grova kuken mot din nu plaskblöta fitta och pressar in sig ända till roten.

"Åååh" stönar du då din fitta tänjs ut och smärtar av hans vilda knullande, och nutar du bara emot mer och mer, känner hur din kropp slappnar av och njuter. Två nypande fingrar tar tag i din klitta och drar, och du tappar uppfattning om tid och rum. Ditt huvud nickar till då extasen får din nacke att bli som gele. Du känner hur din rumpa fortfarande är vidöppen, för Stefans pung daskar mot dig, in i rumpans gapande öppning lite, och du njuter av hur brutal han är.

Han stoppar in fyra fingrar bredvid hans kuk, så att din fitta tänjs ut ännu mer, och säger "Fittan måste få rätt behandling också. Som när jag försökte knulla sönder din röv!". Du svarar upphetsad av hans grova ord "Du knullade verkligen sönder min rumpa Herre!" och kippar efter andan, himlar med ögonen av njutning när han börjar knulla din fittahårt med både fingrar och kuk. "Mmm, De flesta luder brukar inte vara hela efter en dag med mig!" svarar han förnedrande och bänder isär din fitta med sina fingrar än mer, tar i allt vad han kan, och det hörs på ljudet från fittan att han inte låtsas.

Händernas grova hud som gnider hårt mot fittans vägg, kuken som knullar dig hårt och den otroligt härliga förnedrande stämmningen slungar dig äntligen in i en hårdn djup orgasm. Du stönar ut ett långt "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah" och kroppen kollapsar totalt på soffan, rycker till då och då av efterdyningarna. Stefan verkar strunta i dina reaktioner och fortsätter tänja ut dig hela tiden, vilket får din underkastelse och förnedring att kännas så härligt verklig, så äkta. Orgasmen läm slappa nu slampan, nu är jag färdig med dig så ska du gå hem!" Säger Stefan som har stoppat tillbaka kuken bakom gylfen och snyggat till klädseln medans ditt sinne fanns någon annanstans. Ett stort tillfredställt leende sprids på dina läppar när du försöker ställa dig upp. Du tappar nästan balansen flera gånger av yrsel, och njuter av hur det påminner dig om hur han har använt dig som en knulldocka.

"Det var ju tydligt att du behöver en sån här semester lilla horan, så collaret får vara fastlåst runt din hals ett tag till!" säger han och plockar upp din väska från golvet. "Nu tar jag hand om ditt kreditkort och sköter betalningen för semestern, och så att du säkert genomgår HELA semestern behåller jag det tills vidare." Hans bestämda sätt får dig att känna dig mer undergiven och pirret kommer tillbaka mellan benen, där det nu rinner ur sperma ifrån två gapande hål.

"Och för att det ska bli riktigt verkligt för dig, för att du ska kunna njuta fullt ut, så säger jag inte hur lång semestern kommer bli. Jag vill att du ser det som en permanent semester, då kommer det kännas som mest verkligt. Den kan vara flera år, eller bara några dagar, men det har inte en slampa rätt att veta!" fortsätter han med samma bestämda ton och slänger sedan ut dina kläder i korridoren.

"Du hittar själv ut. Gå hem nu och vänta tills imorgon, då kommer någon att ringa dig och säga vad du ska göra." är de sista instruktionerna han ger dig innan du går ut i hallen och dörren stängs bakom dig. Långsamt tar du på dig kläderna, drar ut på tiden i förhoppning om att någon annan man ska komma in i hallen och se din underbara förnedring, se hur dina hål gapar och droppar av sprema, hur mascaran har runnit längs det fittsaftsdrypande ansiktet, men ack. Kontoret är helt tomt och ingen kommer. Med en besviken suck går du ut ifrån kontoret, ut genom den tomma väntsalen och till staden.

Det är natt och staden ligger öde. Du blir förvånad av mörkret som moter dig, du hade ingen aning om att han utnyttjade dig så länge! Det stora tillfredställda leendet dyker åter igen upp på dina läppar av tanken över hur han behandlade dig, och du börjar se fram emot morgondagen. Dina ömma hål bultar i takt med hjärtats pui dig, på dig, känns så skönt förnedrande. Sakta sjunker du in i en lycklig och djup sömn, fylld av härliga drömmar om vad som kan hända imorgon......

Slut på Del 1 av "En hård semester"Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Dr_Jekyll

  • Publicerad Publicerad: 2005-06-11

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Torbjörn Eriksson skrev

Det Var En Behandli Som Hetar Duga

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter