Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En djävulsk romans

Jag sitter i en taxi, klädd i min blåa skjorta, en vit slips o mina mörkblå jeans. Väskan ligger i bagageluckan. Jag är på väg till Henne. Jag är lite nervös för jag har aldrig träffat Hon. Men väl framme betalar jag taxi-chauffören o kliver ur bilen. Jag kikar upp mot byggnaden, traskar till porten o ringer på. Det sprakar lite i högtalaren o en röst säger stig på. Jag beger mig upp till 6e våningen o väl framme ringer jag på dörren, hjärtat slår lite fort o jag är väldigt nervös. Men försöker behärska mig genom att andas lugnt. Det tar några sekunder o dörren öppnas av en underbart vacker Kvinna..våra blickar möts för ett ögonblick. Och jag kan nästan inte slita blicken ifrån dom vackra intensiva ögonen..men jag slår generat hastigt ner blicken när Hennes leende sprider sig över Hennes läppar o Hon säger "Stig på" med bestämd röst. Jag tänker Hon är så vacker..

Jag tar av mig mina svarta jogging skor o placerar dom fint på skohyllan. Jag kastar några snabba blickar runt om i lägenheten för att försöka bilda mig en uppfattning om Henne o Hennes hem.

Hennes hem är vackert, rent, väldoftande och enkelt.

Jag står kvar i hallen o kollar snabbt så att jag ser okey ut i spegeln som hänger på väggen.

Hon säger åt mig att komma ut i köket..
"Varsågod kaffe.." säger Hon leende o ger mig en svart mugg.
Hennes hand råkar vid röra min.
Jag får gåshud över hela kroppen.

"Sitt" säger hon bestämt men vänligt o pekar på trästolen vid det stadiga köksbordet.

Jag slår mig snällt ner o håller kaffekoppen i båda händerna, min blick är riktad mot köksbordets träskiva. Det flashar upp en bild i mitt huvud..jag ligger på rygg på Hennes köksbord, fastbunden med ögonbindel o halsband. Jag känner Hennes händer på min bröstkorg..plötsligt sliter Hon upp min skjorta. Jag känner hur blodet rusar igenom min kropp vid tanken..o jag slår bort den fort.

Jag tittar upp men Hon är borta..jag blir panikslagen o undrar hur länge jag suttit i mina tankar.

Plötsligt känner jag en bred läderrem runt min hals som stramar åt. Jag blir så chockad av förvåning att jag tappar koppen o försöker greppa remmen.
Men jag misslyckas fatalt o kraften i Hennes armar är så stark att Hon drar ner mej från stolen på golvet.
Hon släpper greppet runt min hals med remmen men håller den i ett stadigt grepp i sin hand. Jag försöker chockad kravla mig upp från golvet men får ett hårt slag med läderremmen över ryggen.Jag faller pladask ner på golvet.

Hon ställer sig grensle över mig då jag ligger på magen. Hon greppar tag i mitt svarta hår..viskar något i mitt öra. Jag kan inte uppfatta orden men ett välbehag rusar i min kropp. Hon greppar båda mina armar o spänner fast dom i läder handbojorna. Med sin rå styrka rycker Hon upp mig från golvet o pressar mitt ansikte mot köksbordet..Hon väser åt mig att ligga still. Jag vågar inget annat än lyda för jag ser i Hennes ögon att Hon menar allvar samtidigt som dom lyser upp av leken. Jag hör hur Hon rotar i en kökslåda. Plötsligt känner jag något kallt mot min vrist..jag känner hur något rör sig mot min hud..det är en sax! Hon klipper upp mina byxor! Tänkte jag. Och mycket riktigt..hon klippte sönder mina jeans nerifrån o upp ända tills Hon kom till skrevet..då kände jag Hennes varma lena händer smeka mina vader, ben o upp till rumpan..Hon lät naglarna riva mid hud..jag stönade av välbehag..Hon märkte detta o lät ett finger glida in mellan mina blygläppar..
Jag kände Hennes långa nagel röra vid min klitoris o jag kunde knappt behärska mig o jag började vrida på mig. Jag bad Henne desperat att knulla mig med sina fingrar. Och jag andades häftigt.

Men det skulle jag inte gjort..plötsligt daskade Hon till min rumpa så hårt med handen att jag skrek rakt ut. Mest för att jag var förvånad över känslan som spreds i mig. Jag vart riktigt våt.. Hon fortsatte smiska min rumpa..hårt..nu var jag inte långt ifrån att börja gråta av smärta..jag snyftade högt o började fundera på vad jag gett mig in i. Jag bad med min snällast röst flera gånger att hon skulle sluta. Det gjorde Hon till slut.

Hon greppade ännu en gång mitt hår o tryckte sin kropp mot mig..jag kände hur Hon andades häftigt..Hon var lika upphetsad som jag tänkte jag o log..
Hon la sin arm runt min hals..o hade ett bra grepp..jag kunde knappt andas. Hon lutade mitt huvud åt sidan så en liten del av min hals blev synlig varav den andra handen lekte med min bröstvårta.

Det var värme i Hennes röst när Hon sa "Du har en vacker hals Molly"

Jag kände Hennes tunga leka med min öronsnibb..ner mot halsen..Hennes pekfinger o tumme tog ett hårt grepp om min bröstvårta. Jag var nära bristningsgränsen nu..smärtan var hemsk men samtidigt så underbar..
När jag kände hur Hennes starka tänder satte sina avtryck på min hals..kunde jag inte hålla mig utan fick en rejäl orgasm..min kropp skakade..
Jag kände hur det rann längs med mina ben..sen minns jag inte mycket mer än att jag tänkte vilken underbar vecka det kommer bli.

Jag vaknade upp i Hennes säng av att Hon kysste mina läppar och jag såg att Hennes ögon lyste av glädje..Hon var nöjd..jag besvarade Hennes kyss o vi älskade länge..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DevilDoll

  • Publicerad Publicerad: 2009-08-13

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter