Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En dag på arbetet

det är en helt vanlig dag på jobbet..
allt flyter på och allt är under kontroll. under en liten stund försvinner jag i mina drömmar. när jag plötsligt rycker till av att det ringer, när jag pratat klart upptäcker jag hur kåt jag känner mej och tänker att det skulle inte va så tokigt att få ett saftigt knull när jag kommer hem.
Sitter en stund o funderar... känner att jag är lite nödig så jag går på toaletten men egentligen är jag inte det utan att de e min egen våta mus som blötat ner mina trosor..
Drar försiktigt över med handen bara för att få känna lite.. blir förvånad över hur våt jag är. Det nästan rinner ur mej.
men en smekning blir fler.. kör in ett finger medans tummen försiktigt smeker clitoris. gör rörelsen fortare och fortare, grymt skönt är det. dröjer inte länge innan jag kommer.. men jag kniper ihop läpparna så mina stön inte ska höras ut..
sitter en stund tills orgams ebbat och att min kropp för lugna ner sig, stolt går jag ut och fortsätter nöjt med mitt arbete som jag avbröt tidigare.....*puss*Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bustjej

  • Publicerad Publicerad: 2005-06-01

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter