Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En bröllopsdag.

En bröllopsdag.

Nyvaken och morgonkåt vaknar jag upp i en mjuk och härlig säng på ett mysigt litet hotell. Rosorna som står i vasen på sängbordet lyser och prunkar röda som blod.
Din kropp är naken och den är bara min nu och framöver, likaväl som jag skall ge dig allt du saknat i ditt ensamma förflutna.
Vi träffades av en slump på en semestertripp, vi hade båda valt att åka upp i bergen med en busstur. Sittande vid ett gemensamt bord på en liten restaurang var vi ju tvungna att konversera och trögt gick det i början. När vi uttömt samtalsämnen som väder, hur vacker utsikten var kände jag mest mig mogen att försvinna som en skugga och ägna mig åt att enbart beundra omgivningen i tysthet.
Vill du ta några fotografier på mig, den fråga kom oväntat och mitt svar dröjde så länge att jag såg hur du ryckte på axlarna och mungiporna åkte besviket nedåt. Men javisst kunde jag det och jag frågade om vi skulle börja genast.
Det var så jag blev fast för dig, det var då jag lärde mig gilla din charm som bestod i att du gjorde det mest oväntade. Resan blev ett minne och jag lovade sända dig bilder.


Nu låg vi här i samma säng och mitt stånd krävde att jag rörde vi dig försiktigt för att väcka din lust och möjliggöra att min kåthet fick sin förlösning.
Försiktigt lät jag läpparna vidröra ditt kön och kysste dig för att väcka din åtrå. Min tunga leker med dig och får dig att svälla och min mun njuter.
Min hand letar sig till ditt ena bröst och leker med bröstvårtan och ser hur den andra reser sig i sympati, knottrig och brunröd i toppen på ditt spetsiga lilla bröst.
Du vaknar suckar som du bara fortfarande var i en dröm, men din hand letar sig till min kåta kuk som nu har växt till sig och bara längtar efter att bli vidrörd av dig. Blodet pulserar i ollonet som glänser blårött och fuktats av en försats som sipprat för att förbereda din njutning.
Du reser dig och vi byter ställning jag lägger mig på rygg och du grenslar mina lår och slukar min kuk. Suger, låter din hand runka den med en vildsinthet som nästan inte kan hejda min utlösning.
Jag stönar och du förstår att det är dags för din mun göra sig fri och mitt ollon kan försiktigt smekas för att sedan explodera ut min sperma i morgonens första utlösning. Det mesta i explosionen sprutade ut över sängen men några doppar träffade din mun och haka.
Segt rann de nedåt innan du fångade dem med din tunga och slickade i dig dem som om det var morgonens första frukost. Jag böjde dig ned och vi kysstes och delade på den livskraft som du smakat.
På nytt bytte vi ställning och nu var det min tur att ge dig en möjlighet att njuta. Jag började smeka dig och lät mina fingrar leka försiktigt med ditt hål så att du kunde få känna min längtan. Mina läppar slök in ditt kön i min mun och jag kände att mina fingrars lek fick det att växa.
Du förde försiktigt men bestämt bort min hand från ditt stjärthål.
Jag vill komma in dig, sade du, låt mig tömma mig in dig på vår första dag.
Jag fuktade ditt kön med saliv och lät dig rikta in dig mot min röv. Den gled lätt in och jag kände hur du växte dig större. Du gillade att jag red dig, det hade du alltid gjort. Nu känner jag att du knullar mig var det första du sade när du kom in i mig och jag satt med din kuk i min röv.
Nu är det jag som njuter var din förklaring och det är du som ger mig njutningen.
Så var det säkert även nu när jag lekte med dina små bröst och hårda bröstvårtor. Min nyss sprutade kuk smaskade mot din mage och jag försökte få din kuk att känna sig hemma i min stjärt.


Vi hade blivit äkta par i går och kunde kalla oss gifta, man och hustru hette det förut. Och visst var du den kvinnliga av oss två, späd mörkögd och med feminina drag i kroppen. Ännu mera feminin nu sedan dina bröst fått växa till.
Men ännu var det mitt hål som fick ta din njutning och din mun som gav mitt kön sin utlösning. Din utlösning kände jag att var på gång och med ett brunstigt skrik fyllde du mig. Framtiden var rosenröd som buketten i vasen bredvid dig. Du låg lycklig med utbredda händer under min kropp när jag kysste dig i älskogslyckan. Guldet på våra finger glänste och berättade för omvärlden att vi hör till varandra för evigt.
Jag droppade din sperma ut min stjärt och snart skulle du få känna min saft i din kropp för vi hade mycket kvar att utforska denna första dag som gifta.

Singularis. B c GRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: BRUKAREN

  • Publicerad Publicerad: 2020-11-16

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter