Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En bisex sanning

Mitt första bisexuella möte skedde i dryga 30 års åldern, jag har länge ja ända sedan jag var ca 15 år funderat på hur det skulle vara att få känna, lukta och smaka på samma kön.
Efter dryga 20 år så bestämde jag mig för att nu måste det ske, jag måste få bort denna fundering och utforska mina drömmar, dagen efter satte jag in en annons på Body contact som en bisexuell kille som är oerfaren.
Fick en del som besökte min sida och jag tittade tillbaks på deras profiler men ingen hörde utav sig så jag satte in en kontaktannons till slut men svaren jag fick gällde förstås personer som bor jättelångt ifrån där jag bor, så det kändes hopplöst.
Det dröjde ett tag innan jag satte in en ny kontaktannons och det tog bara ca 5 minuter innan jag fick första svaret från samma ort :) Mitt hjärta började slå otroligt fort och jag kände glädje men samtidigt nervositet för vad det står i mailet.
Började läsa och han ville träffas samma natt (annonsen satte jag in strax efter kl 00.00) nu kände jag hur tveksamheten kom krypandes, ska jag svara eller inte? det kanske är någon jag känner då kommer jag skämmas, det kanske är någon som driver med mig för att se vem i stan vill smaka kuk! Efter en del frågor och svar via mail så fick jag till slut telefon nummret till honom då äntligen visste jag att han menade allvar.
Vi bestämde träff på ett ställe vi bägge visste var det var, inga lampor som lyste upp och varm sommardag gjorde att jag kännde mig säker på att ingen misshandel eller liknande var på gång.
Jag skrev i annonsen att jag ville smaka kuk och eventuellt låta killen spruta mig i munnen och det var ungefär det han hade i sina tankar oxå.
Jag började klä på mig för att gå iväg till mötesplatsen med ett hjärta som slog i säkert 200 slag i minuten, fortfarande lite misstänksam men ändå spänd och förväntansfull inför mötet.
När jag kom fram så såg jag bilen han hade beskrivit i annonsen och jag tänkte att ännu finns chansen att vända tillbaks hem samtidigt så tänkte jag att detta är din chans som du drömt om så länge, benen fortsatte att gå mot bilen som stod på parkeringen, troligtvis så såg han mig komma smygande då bildörren öppnades säkert 20 meter innan jag kommit fram till bilen, en stor herre kliver ur och möter upp mig.
Shit tänker jag detta var en stor bit och den vill jag inte ha efter mig på ett mörkt ställe men han sträcker fram handen och presenterar sig som Hans.
Trevlig kille visar det sig men han är otroligt snabb med att berätta vad han vill, till slut kommer frågan är du säker på att du vill smaka kuk nu då? Hans trevliga sätt har gjort mig självsäker och jag svarar direkt självklart vill jag det.
Utan att säga något så drar han ner sina byxor och kalsonger och lägger sig tillrätta i bilen, så hör jag när han säger du kan sätta igång när du vill, gillar du det inte så vore jag tacksam om du runkar mig tills jag kommer för jag är så fruktansvärt kåt.
Min sexdröm skriker till mig TA KUKEN I MUNNEN OCH SMAKA I ALLA FALL.
Kan inget annat göra än å sätta mig på huk framför honom och runka den ett par tag innan jag till slut låter mina läppar och tunga smaka på den, min blyghet försvann min ångest försvann så fort jag kände smaken på denna underbara kuk, visst kuken var kanske i minsta laget tänkte jag när jag lästa hans profil på bc 14 cm men det kunde inte vara mer perfekt, jag fick in hela kuken i munnen och tungan vispade runt på ett sätt som jag själv velat bli behandlad på, fasen vad gott vilken underbar smak tänkte jag för mig själv när jag satt på huk framför hans, kuken var hela tiden så långt in det bara gick i min mun och jag njöt av varenda stön, varenda liten försats droppe som slank ur honom.
Efter bara någon minut så sa han till mig att snart kommer jag så var beredd på att dra undan ditt huvud, nej nej nej inte en chans att jag gör, med denna underbara upplevelse jag hade så skulle mina smaklökar få känna på en annan mans sperma, jag sög honom så långt in jag kunde och behandlade den underbara kuken med tunga när han plötsligt börjar skaka och väser fram nu kommer jag nu kommer sperman, och gissa om sperman kom, den fyllde upp mycket i min mun och jag svalde allt, denna smaken var så mycket bättre än något annat jag känt i sexväg, jag tog inte ut kuken ur munnen mer än när jag behövde svälja men snabbt så var mina läppar åter runt ollonet igen. Till slut så blev den så liten att det inte var ide att hoppas på en ny utlösning i min mun. Han frågade mig om han skulle suga min kuk men jag kände mig bara så nöjd över vad jag presterat så jag tackade tyvärr nej.
Har en önskan att träffa denna mannen igen men han svarade inte på mess så jag gav upp, har börjat få en otrolig längtan efter att få någon som vill ta min bakre oskuld nu, vill känna ett spermasprut i analen och helst i munnen innan, fast jag har fortfarande profilen (lover of 69) på bc om det skulle finnas någon som är villig att skriva.
Hoppas på detta då kan det ju bli en ny berättelse här :)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Danger69

  • Publicerad Publicerad: 2011-04-04

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter