Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En Ålandsresa

För några år sedan gjorde vi, min man och jag, en Ålandresa med Ånedin-linjens Birger Jarl
Efter ett gott smörgåsbord gick vi till baren och beställde in några drinkar.
Musiken var öronbedövande så vi återvände till den nu utrymda matsalen ochfick in några drinkar för att i lugn och ro och med dämpad belysning kunna koppla av.
Efter en stund kom det fram en man i våran egen ålder och frågade om han fick sitta ner. Han var mycket trevlig och pratet flöt fritt och okonstlat. Min man satt mitt imot mig och den främmande mannen satt bredvid mig
Efter en stund la han sin hand på mitt ben. Jag trodde det var tillfälligt men han lät den ligga kvar där. Vartefter min man tömde sina drinkar så gick Bengt, som han hette, och hämtade nya och det började märkas på min man.
Bengt drog upp min kjol en bit så han fick handen på mitt ben under kjolen och började smeka fram och tillbaka.
Det var inte klokt. Här satt jag, gamla människan, mitt imot min man och lät en främmande karl smeka mig på låret. Men det var spännande.
Min man fyllnade till ordentligt så vi gick alla tre ner i hytten där han la sig och somnade omedelbart.
Bengt ville vi skulle ta en nattfösare och jag tackade ja. Vi skulle gå till hans hytt först för han skulle hämta mer cigaretter.
Inkommna i han hytt slog han armarna om mig och kramade mina bröst. När jag inte protesterade så knäppte han upp blusen och tog av mig min bh och smekte mig och kramade brösten. Han knäppte upp min kjol och när den föll så förde han ner handen i mina trosor och smekte mellan benen.
Han kastade av sig sina egna kläder och vi la oss i sängen där han sög och slickade mina bröst.Han kysste sig nerför min mage och in mellan benen där han slickade och sög mitt kön.
När jag var nära orgasm flyttade han sig uppåt och drog sin lem upp och ner några gånger mellan mina blygdläppar för att sedan pressa sig in sakta men målmedvetet.
När våra blygdben pressades mot varandra fick jag min första orgasm
och märkte knappast att han började stöta vilt och våldsamt. Kort därpå stönade han i mitt öra och kom. Ingen fråga om jag hade skydd eller inte utan han släppte in allt i mig.
Han drog sig inte tillbaka utan började stöta igen efter en kort stund och gav mig aldrig något andrum innan han stötte för fullt igen.
Jag var nära orgasm igen när dörren öppnades och en av hans kamrater kom in i hytten. Det gick inte att komma undan med Bengt över mig så den nya började smeka mina bröst och ben där han kom åt. Jag fick en våldsam orgasm och var borta en stund och när jag tittade upp så var det den nya mannen som låg på mig och hade fått in sin lem och stötte den fram och tillbaka. Efter en kort stund kam även han i mig.
Vi pratade en stund om det som uppstått och dom började smeka mig båda två. Bengt la sig på rygg och drog mig över sig och kom in så han stötte i mig underifrån när den nya smekta mig på rygg och skimkor. Han la sig på min rygg och placerade lemman mot mitt anus. Jag protesterade lite men han pressade sig in och började stöta i takt med Bengt. Det var lite obehagligt i början men blev skönt efter en stund.
Då öppnades dörren och deras kamrater kom in. Vi var i en fyr-mannahytt, vilket jag inte tänkt på tidigare.. Don nya tloade och skrattade när dom klädde av sig och en av dom kom fram och vred mitt huvud så mina läppar kom mot hans lem som hade stånd. Jag öppnade munnen och han kom in med lemmen. Att suga honom när dom andra två stötte i var sitt hål gick inte att koncentrera sig på så han förde mitt huvud fram och tillbaka själv. Den som kom först var den som använde min mun. Han häll hårt om mitt huvud så det gick inte att komma undan när han kom utan jag var tvungen att svälja för att inte sätta säden i halsen när han kom långt in.
Dom andra två fick utlösning samtidigt som jag kom igen. Jag domnade bort en stund och märkte inta att dom två steg upp och den fjärde mannen la mig på tygg och trängde in han också.
När han var klar så lugnade vi ner oss lite och vilade ut.
Vilan blev inte lång innan alla fyra började smeka mig igen och snart var det armar och ben lite var och hur som helst.
När vi alla var slut och inte orkade mer så var jag mörbulltad och öm lite överallt och vi konstaterade att vi hållit igång i 5 timmar så det var ganska naturligt att jag kände mig så
Detta var mitt första möte med flera män samtidigt men inte det sistaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Titti1

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-02

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (23 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

peter skrev

ojojojojoj faaaaaaaaan så härligt titti.

Betyg: 5
skrev

synd jag missade båten

Betyg: 2
Knutte skrev

mmm synd man inte va den 5:e...*L*

Betyg: 5
Uno skrev

Den turen hade jag gärna varit med på

Betyg: 5
pablo skrev

wow mmm du är en dräm prinssesa som ville gärna träffa med minna kompisar
vad kan man hittar dig?
jag är 180 lång 29 år

Peter skrev

underbar läsning,,, gjorde mig mycket sugen,,, :D

Betyg: 5
Peter skrev

Härlig berättelse, skulle gärna ha varit med.

Betyg: 5
Janne skrev

Hej
Det är jag från IX hör av dig via mail eller MSN Vi kom ju bra överens
Kram

Betyg: 5
kalle skrev

Och vad sa din gubbe?Är skilsmässan klar?

Betyg: 1
Kebab skrev

dåååååålliiiig !!!!

Betyg: 1
Lekful57 skrev

Mmmmmmmmm helt underbart Titti

Betyg: 5
patrik skrev

Numera ensamstående "tant"?

Betyg: 1
michael skrev

härligt vad jag ville vara med , skriv mera , kram

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter