Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Emmas språkresa

Parfym, ögonskugga och två läppstift. Emma stod stilla och hennes blick var sänkt. Ur ögonvrån kunde hon se föremålen på det belamrade skrivbordet. Den lönnfete mannen var precis klar med sitt telefonsamtal och han la tillbaka luren i klykan.
-Jaha, så kommer dom och hämtar dig, hans engelska hade en typisk nordengelsk accent och ibland var det svårt för Emma att förstå vad han sa, men innebörden gick fram mer än tydligt.
16 år och på språkresa i England hade lärt henne en del, men slanguttrycken som hon hört nu hade varit obegripliga för henne. Men hon förstod att hon låg illa till.
Hon hade åkt dit för snatteri! Och det var ren tur att han inte ringt polisen direkt. Han kände tydligen värdfamiljen som hon bodde hos och han hade ringt dom. Emma svalde och hon kände tårarna komma, hon kämpade tillbaka dom medan hon förbannade sig själv. Hur kunde hon var så dum?! Hon skulle inte ha låtit Jenn övertala henne att gå in hit! Det var ju Jenn som tagit sakerna och sen smusslat dom till Emma. Hon som inte ens velat göra det! Men Jenn hade tjatat och sagt att det inte var någon risk alls, emma skulle bara ta grejerna ut ur butiken, sen skulle dom dela på det och...
Emma svalde. Hur korkad var hon egentligen? Hon skulle aldrig ha låtit sig övertala om hon varit hemma i Sverige. Aldrig!
Men här i England så hade det varit annorlunda på något vis. Jenn, den tuffa rödhåriga tjejen som bodde granne med hennes värdfamilj hade varit trevlig, spännande och en riktig party tjej. Hon kände massor av människor och trots att dom var jämnåriga så hade Jenn hunnit med massor av saker som Emma bara kunde drömma om, som tex. killar. Visst hade hon haft killar också, men inte gått hela vägen. Gjort det. Haft sex. Emma svalde igen och kände rodnaden bränna i ansiktet. Dom skulle på fest i helgen och där skulle hon träffa killen som hon och Jenn spanat in. Emma hade till och med vågat sig på att prata lite med honom och Jenn hade uppmuntrat henne. Fnissat till henne att den killen skulle vara något för Emma. Skulle vara synd att åka hem och bara lärt sig en massa engelska, varför inte bli av med något och lära sig lite mer? Emma hade rodnat och skratta med sin nya kompis. Jenn hade haft rätt. Emma kände att hon ville något mer med killar. Inte bara hålla i handen, något mer än bara hångla. Och killen, Peter, kände hon var rätt. Han var också intresserad av henne. Inte på ett töntigt påklistrat sätt, utan något mer. Hade han inte rodnat då hon fångat hans blick sådär lite extra?
Och det var inför festen som Jenn föreslagit att dom skulle göra sig lite extra läckra och då verkade det vara en spännande lite galen idé. Men utanför affären hade Emma nästan backat ur. Men Jenn hade övertalat henne, det var ingen fara, hon hade gjort det massor av gånger, dessutom så var det hon och inte Emma som skulle ta grejerna och...och...


Men då Jenn gett henne sminket och hon börjat gå mot utgången så hade hon känt att det var fel. Hon bara kunde inte, men utan att riktgt veta varför hade hon gått mot dörrarna. Lagt handen på glaset skjutit upp dörren, känt den kalla råa luften med sina avgaser, väjt åt sidan för att släppa förbi en fet dam som skulle in, satt foten utanför och...
Handen på hennes axel hade känts som en stöt i hela kroppen. Hans röst var hotfull, skarp och fick den unga söta flickan att stelna till. Han hade på sig en vit skjorta, slips och en namnskylt.
Allt var förvirrat, han drog henne åt sidan. Människor stirrade på henne och hon kände hur färgen vek från hennes ansikte och någonstans kunde hon se Jenns rödhåriga huvud huka sig bakom tidningsstället. Mannen stoppade händerna i hennes väska och drog upp sminket. Dom var märkta med butikens prislappar. Emma svalde medan hon stammade fram att hon inte menat det och att...hon hade hejdat sig. Hon kunde bara inte peka ut Jenn. Hon kunde bara inte! Mannen drog med sig henne in på sitt kontor och Emma hade fått plocka fram allt som Jenn gett henne. Mannen, en lönnfet medelålders typ med dåliga tänder, hade frågat ut henne vem hon var, vart hon bodde och vad hennes föräldrar hette. Den sista frågan verkade mest komma med av farten, för mannen hörde på hennes accent att hon inte var från landet. Emma hade förklarat med spänd nervös röst att hon var här på språkresa och att hon bodde hos familjen Turner. Den lönnfete hade frågat om det var Robert och Mary Turner. Och Emma hade nickat. Mannen kände dom. Han sa inte hur, men Emma var inte förvånad, staden var inte jättestor direkt och familjen Turner hade många aktiviteter för sig. Kanske tränade den lönnfete mannens dotter i fotbollslaget där Robert var tränare. Emma kände hur skammen brände i ansiktet då den lönnfete sa att han skulle ringa dom och inte polisen som han egentligen var tvungen att göra. Emma visste att hennes värdfamilj inte skulle bli glada, tvärtom. Både Robert och speciellt Mary var rätt strikta. Visst var dom trevliga och glada men Emma visste att dom hade sina regler och att dom inte gillade om någon bröt mot dom. Hon visste att deras son Mark var rätt hårt hållen och tanken på den jämngamla pojken skickade en stöt genom henne. Tänk om han fick reda på det, eller Kate, dottern? Deras blickar skulle vara fyllda av vetskapen om vad on gjort. Vad skulle paret Turner göra ? Skicka hem henne? Oron vred till i hennes mage. Vad skulle hennes föräldrar säga? Hennes mamma? Och hon skulle inte få träffa Peter...Gud, han skulle få reda på att hon stulit! Ingen skulle bry sig om att det var Jenns idé, kanske ingen skulle tro henne om hon berättade det. Nej, det skulle se ut som om hon försökte skylla ifrån sig. Tänk om Jenn förnekade all vetskap om det hela? Då skulle hon vara utskämd här. Då kanske paret Turner skulle säga det till hennes föräldrar. Att deras dotter inte bara var en tjuv utan även försökt skylla ifrån sig på en oskyldig engelsk flicka! Ingen skulle tro henne! Hon kunde bara inte åka hem! Hon kunde bara inte!

Den lönnfete mannen la luren i klykan och tittade på henne.
-Jag behöver väl inte säga att du ligger riktigt illatill. Han tittade strängt på henne och Emma nickade, hon kände oron och gråten i sig och hon kände hur hennes underläpp darrade till. Den lönnfete mannen tittade på den blonda flickan och han slickade sig lite om läpparna. Säga vad man vill, men det var något speciellt med Svenska flickor! I hans byxor pulserade hans kuk och han kastade en snabb blick på fotografiet av sin hustru sen 20 år tillbaka. Han grimaserade till vid åsynen av dubbelhakor och fett hår som grinade tillbaka mot honom med skeva bruna tänder i ett klassiskt Brittiskt leende. Men framför honom stod en blond smärt flicka på sexton med uppnosiga tonårsbröst och med ett par enkla jeans som satt som målade på hennes höfter. Om tyget varit tunnare så kanske han hade kunnat se konturerna efter hennes stringtrosor. Fasen vilken liten läckerbit! Tänkte han och njöt av känslan av att ha en sån vacker ung flicka framför sig. I sin fantasi såg han henne på knä framför sig, hennes skära läppar särade och en våt liten tungspets som glimmade till, han skulle stå framför henne och långsamt knäppa upp sin gylf för att...

Hans tankar avbröts då ett biträde stack in huvudet och meddelande att Robert Turner var här.
Den lönnfete grinade till vid ljudet från den hesa målbrottsrösten, fantasin var behaglig, men verkligheten kallade.

Emma satt bredvid Robert i bilen. Dom åkte under tystnad hem till deras villa. Emma kämpade mot tårarna och mer än en gång kände hon mannens blickar på sig. Då dom kom fram vid huset så stod Mary där. Den långa vältränade kvinnans ansikte var strängt och hennes röst var hård då Emma klev ur bilen.
-Upp på ditt rum så får vi tala om det här! Sa hon kort och Emma halvsprang uppför trappan. Hon kastade sig raklång på sängen och borrade ner ansiktet i kudden. Dom fick inte skicka hem henne! Dom bara fick inte! Hennes mamma skulle bli rasande, besviken och ledsen! Emma som aldrig gjort något sånt här, inte ens tänkt tanken! Jäkla Jenn som fått henne till det här!

Efter ett par minuter så knackade lätt på dörren. Emma tittade upp och det var Mary som kom in i rummet. Hon satte sig på sängen och tittade på Emma med sina gröna ögon.
-Du vet att det du gjorde var fel..., började hon, ...och du vet att vi måste ta kontakt med kontoret och dina föräldrar...
Emma kved till.
-Nej, snälla inte det..., bad hon, inte det! Snälla...
Mary suckade.
-Du vet att vi måste, du måste ta ditt straff, det finns inget annat vi kan göra, reglerna...
-Jag struntar i det! Snälla ni får inte!
Mary tittade ner på den blonda flickan och hon tittade djupt in i hennes bedjande tårfyllda blå ögon.
-Njae, kanske det finns ett annat sätt..., sa hon lite dröjande.
Emma nickade, hennes blonda lockar rörde sig.
-Men du måste få ett straff, det har du verkligen förtjänat, sa Mary. Snatteri är straffbart och normalt sett så skulle du skickas hem, men vi får ge dig ett annat straff istället...
Emma snörvlade till och strök bort en tår från sin kind. Hon var beredd att ta det, kanske var det utegångsförbud i ett par veckor...då skulle hon missa festen, och Peter...
-Robert får ge dig smisk, precis som då Kate varit olydig eller gjort något dumt...
-S...smisk...? Som en liten flicka...? Emma trodde inte sina öron. Kvinnan framför henne kunde inte mena allvar! Hon kunde inte gå med på en sån sak! Aldrig!
-Annars måste vi nog ta det här vidare, fortsatte Mary, hennes ögon hade en farlig glans nu och den skrämde den unga flickan. Emma kröp ihop lite på sängen som ett rådjur som ställts av en varginna.
Emma skakade på huvudet.
-nej, du får inte säga något till mina föräldrar, dom skulle bli så besvikna på mig! Men snälla, inte s...smik..., bönade den förtvivlade unga flickan. Men Mary lät sig inte bevekas.
-Valet är ditt Emma, sa hon medan hon betraktade den skrämda blonda tonåringen.
Emma visste att hon inte hade något val. Antingen gick hon med på att få smisk eller så skulle hon skickas hem. Bort från Peter och från det som aldrig skulle hinna bli något, bort från honom som var så söt och hem till sina föräldrar som skulle se på henne med arga besvikna blickar. Alla skulle fråga varför hon kommit hem tidigare från sin språkresa och även om vare sig emma eller hennes föräldrar höll tyst om de verkliga orsaken så skulle folk prata om varför hon skickats hem i förtid. Ingen skulle veta säkert men folk skulle gissa, och det fanns inte så många anledningar till varför hon skickats hem. Alla skulle prata och hennes föräldrar skulle skämmas.
Emma sänkte huvudet och nickade svagt.
-okej, han får smiska mig..., sa hon med svag röst och mary log kallt mot den besegrade flickan.
-Bra Emma, jag ska prata med Robert så kommer han upp senare ikväll. Både Kate och Mark kommer att vara borta så det passar bra.

******

Regn trummade mot rutan och Emma satt på sin säng. Rädsla och nervositet kröp i hennes smidiga unga kropp. Snart, snart skulle han komma. Vad skulle hända? Ja, hon skulle bli smiskad, det visste hon, men hur skulle det gå till? Skulle han slå hårt? Skulle hon ligga på sängen eller över hans knä? Emma bet sig i öppen, kanske hade hon V-gjort fel, valt fel, kanske var det bättre att bli hemskickad? Men så fort hon tänkt klart tanken slog hon bort den ur huvudet. Nej, det var inte bättre att bli hemskickad! Hon fick bita ihop och ta sitt straff!

Dörren knarrade till och Robert steg in. Han var klädd i ett par bylsiga träningsbyxor och en T-shirt som visade hans vältränade kropp. Bakom honom kom Mary och Emma såg att hon var klädd i en silkig morgonrock. Osäker på vad som förväntades av henne reste sig Emma upp. Mattan var mjuk mot hennes bara fötter och Robert tornade upp sig framför henne. Hon visste att den stilige medelålders mannen var vältränad men hon hade aldrig sett det som ett hot. Nu gjorde hon det. Plötsligt var hon medveten om hans styrka, hans muskler. Hon svalde.
-Ta av dig byxorna, sa han kort och Emma fumlade med bältet. Hennes fingrar kändes klumpiga medan hon lossade på spännet och knäppte upp knapparna i jeansen. Sakta hasade hon ner plagget för sina smidiga blanka ben och den unga flickan klev ur dom. Osäker stod hon framför paret. Hon kunde känna deras blickar på sig.
-Trosorna också, sa Mary och Emma kände hur hon blev blossande röd i ansiktet. Hon svalde hårt medan hon satte tummarna i resåren på stringtrosorna och drog ner dom. Det hettade i hennes kinder och hon kunde känna deras blickar leta sig in mellan hennes ben, hon var så gott som rakad, bara en tunn blond hårslinga fanns där ovanför hennes springa.
Emma stod stilla framför dom, hon kunde känna den svala luften mot sin nakna underkropp.

Robert satte sig på hennes säng och tecknande till henne, men den unga flickan förstod först inte. Var det meningen att hon skulle lägga sig i hans knä?
Emma kände Marys hand på sin axel, den långa kvinnans fingrar var hårda och hennes naglar var målade i en ilsken röd färg.
-Lägg dig ner i hans knä, nu! Sa hon med en oväntad hård och sträng röst. Emma pep till då hennes fingrar grävde sig in i Emmas skuldra. Den äldre kvinnan med sitt mörka glansiga hår sköt emma framför sig och med darrande ben närmade sig flickan den storvuxne mannen som satt på hennes säng. Hon svalde, det gick inte att skjuta upp längre, hon skulle få smisk. Här. Nu. Hon la sig tillrätta över hans knä och hon visste att hennes nakna stjärt var helt utlämnad åt honom. Framför henne satte sig mary ner på huk, hennes morgonrock hade glidit isär lite och Emma kunde se kvinnans stora tunga bröst och den mörka klyftan mellan dom. Hon verkade inte ha någon Bh på sig, ingenting under den silkiga tunna morgonrocken och i normala fall skulle Emma ha reagerat men inte nu. Hon stönade till svagt då hon kände mary gripa tag om hennes handleder och hon höll dom i ett hårt, stadigt grepp. Emma visste att det skulle göra ont, men hon hade inget val!
Hon riktade sin blick ner på mattan och hon kunde se Marys bara solbrända fötter och vrister där en tunn guldlänk glänste. Hennes blick letade sig uppför hennes vältränade rakade ben, uppåt tills...
Emma flämtade till då hon kunde skönja ett rakat kön mellan kvinnans ben.
Hon var naken under morgonrocken!

SMACK!
Slaget kom hårt och oväntat. Emma skrek till, men den unga flickan han inte ens dra efter andan förrän nästa slag kom.
SMACK!
Hand flatan träffade hennes spänstiga unga stjärt och hon sprakade till med sina bara ben och den unag flickan kände hur det sved till. Marys grepp runt hennes handleder var järnhårt! Hon var minst lika vältränad som sin man och hon höll de unga flickan i ett vant, säkert grepp.
SMACK!
Emma skrek till, men Robert höll henne fast. Han höjde handen igen och lät den falla i en svepande rörelse, handen landade med en hård smäll på den mjuka spänstiga huden. Den unga flickan stjärt var blossande röd och han kunde se avtrycket efter sin hand. Återigen höjde han sin handflata och lät den falla i en svepande båge ner mot den unga flickans rödsmiskade stjärt. Ett ljudligt skarpt smackande ekade genom rummet och Emma skrek till. Robert kunde se hur hans hustru höll fast flickans handleder, han kunde höra Emmas hesa andhämtning och han kunde se hur hon sparkade lite med benen, men hon gjorde inga försök till att fly undan. Han log lite och gav sin fru en blinkning. Han kunde se hur hennes kinder var röda av upphetsning under solbrännan, hennes blick var glansig och han kunde se hur snabbt hon andades. Robert höjde handen och smiskade tonårsflickans stjärt igen och igen. Han njöt av att känna hennes heta röda hud mot hans handflata, han visste att han gjorde henne illa och han njöt av det. Han visste också att flickan kunde känna hans stora kuk, hård som ett stålrör pressade den mot hennes mjuka platta mage. Robert lät sin hand träffa Emmas stjärt igen, han växlade mellan hennes stjärthalvor och han njöt av att se dom bli allt rödare.

Så slutade han. Han lät sin hand vila mot flickans heta röda hud och han kunde höra hennes snyftningar. Det var som om hon inte var riktigt medveten om att han slutat att smiska henne. Han kunde höra hur hon drog efter andan i långa djupa andetag, små snyftningar gick genom hennes kropp. Försiktigt lät han sin hand glida ner mot hennes frestande skåra. Han lät fingrarna vila lite där innan han med sin andra hand drog isär hennes röda ömmande stjärthalvor. Han stirrade ner på hennes hårlösa rynkiga skära anus och han svalde, herregud så läcker hon var. Flickan gjorde inget motstånd, inte än i varje fall och Robert utnyttjade hennes passivitet. Han drog isär hennes rumpa lite så att hennes anus spändes ut. Slät och orörd. Han lät ett finger peta på den lilla öppningen och han kunde höra Emma gny till.
-N...nej..., flämtade hon, men gjorde inget för att hindra honom.
Han vätte sitt finger och smekte det lilla försvarslösa hålet, ha lät sin fingertopp röra vid huden innan han sakta trängde in genom den motspänstiga ringmuskeln.
-Nej! Sluta! V...vad gör du...?
Emma rörde sig, hon försökte dra sig undan från hans finger men Mary höll henne fast.
-Ligg still, annars får du mer smisk! Röt hon med en röst hård och kall som stål.
Emma skrek till, av rädsla och av smärta då fingret sjönk in i hennes rumpa. Hjälplöst vred hon sig i den äldre starkare mannens knä, oförmögen att fly undan eller hindra övergreppet.
Robert drog sitt finger fram och åter och Emma skrek till. Det gjorde ont !
Mannen struntade i det, han tittade på Mary och snabbt var den mörkhåriga kvinnan där, hon lutade sig över Emma, morgonrocken hade glidit upp och hennes stora tunga och varma bröst pressades mot flickans rygg då hon böjde sig framåt. Hennes skära våta tunga blixtrade till och slickade runt hennes mans finger som var inkört i Emmas stjärt. Vant slickade Mary fingret och Emmas stjärt, hennes saliv gjorde det lättare för fingret att glida fram och åter. Robert stönade till då han kände hur trång hon var, hur hårt hennes ringmuskel kramade hans finger. Flickan var definitivt oskuld där!

Emma snyftade till. Fingret i hennes bak gjorde ont. Hennes stjärt brände och värkte som eld, det gick pulserande stötar genom hennes kropp och hon var medveten om hur Marys slickade runt fingret och hennes stjärt. Snyftande försökte hon röra sig bort från fingret som trängde djupt in i henne, men utan att lyckas. Hjälplös kunde hon bara ligga där och känna hur den äldre mannens finger gled fram och åter. Men Emma kände något annat, något som skrämde henne ännu mer. Hon kunde känna Roberts kuk. Stor. Hård. Den låg som en tredje arm i hans byxor och hon visste att han skulle använda den på henne. Emma stönade till och hon kände hur Marys tunga lämnade hennes bak. Utan att släppa sitt tag om Emmas handleder så satte sig Mary på huk framför Emma. Den unga flickan tittade på henne. Emma kunde se upphetsningen i hennes ögon och hon drog efter andan. Kvinnans morgonrock hade glidit upp helt och Emma kunde se hennes bröst, hennes smala midja, hennes kön. Emma såg hur Mary böjde sig framåt och med ett skrämt pip vred hon huvudet åt sidan, men Mary lät henne inte slippa undan. Den äldre kvinnan fångade in hennes läppar och emma kved till då hon kände kvinnans läppar mot sina egna. Dom var mjuka och Emma kände en våt mjuk tunga leta sig in i hennes mun. Marys tunga hittade Emmas och den äldre kvinnan kysste henne. Emma kände en våg av äckel men utan att riktigt veta varför besvarade hon kyssen. Fingret i hennes bak gjorde inte ont längre och det var som om den äldre mannen förstod det det instinktivt. Den blonda unga sextonåringen kved till då fingret lämnade hennes stjärt och hon kunde känna hur han reste sig upp. Mary höll fast Emmas handleder, den unga flickan gjorde inget motstånd. Robert fick av sig sina byxor och Mary vred Emmas ansikte uppåt.

Kuken var stor, ådrig och hård. Den pekade snett uppåt och klar försats glänste på det blålila ollonet. Robert satte sig på sängen och han tittade på Emma. Hans blick borrade sig in i henne och Emma stönade till. Hon kände hur hjälplös hon var! Dom kunde göra vad dom ville med henne! Flickan visste att hon inte skulle vara oskuld länge till och hon hade aldrig trott att hennes första gång skulle bli så här! För en kort sekund blixtrade Peters ansikte förbi och det kändes so om hon hade förrått honom, varit otrogen mot honom. Det hon ville ge honom skulle nu mannen framför henne ta med erövrarens rätt. Emma kände hur Mary makade hennes ansikte närmare den stora hårda kuken. Emma lät henne göra det, det var som om hon var hypnotiserad av den stora kuken framför henne. Var alla män så här stora? Hur skulle den kunna få plats i henne? Det fanns inte en chans att han skulle kunna få in den, den var för stor! Det skulle inte gå!

Emmas ansikte var bara ett par millimeter från den uppresta manslemmen och Emma kunde känna värmen från hans hud. Försiktigt lät hon sin tungspets snudda vid den varma lena huden. Blygt tittade hon upp på Robert för att se om hon gjorde rätt. Han stirrade ner på henne hans ansikte var förvridet i en mask av rå sadistisk lusta och en våg av rädsla gick genom den unga flickan. Hon förstod att det inte var första gången dom gjorde något sånt här! Hon var inte den enda!

-Mary älskling, visa henne, stönade Robert fram och genast var den äldre kvinnans ansikte i jämnhöjd med Emmas. Mary greppade vant tag i den tjocka kuken och lät sin erfarna tunga glida över den hårda varma kuken. Hon visade hur Emma skulle slicka och suga kuken, ta den i munnen och tillsammans turades de båda om att göra det skönt för honom. Emma lät sin skära tunga glida runt det saliv våta ollonet och hon kunde känna Marys heta andedräkt mot sitt ansikte, hon kunde känna den äldre kvinnans saliv under sin tunga. Mary höll Roberts kuk upprest och dom båda, den äldre kvinnan och den sextonåriga unga oskulden slickade och sög på den. Mary höll den i ett stadigt tag och riktade in den mot Emmas mun. Den uga flickan sög försiktigt på den medan Mary runkade den hårda lemmen. Ovanför henne kunde Emma höra Robert stöna i njutning.
_ Nu, jag vill ha henne..., stönade han fram och Emma kände hur händer greppade tag i henne. Dom drog henne upp på fötter och med ett snabbt ryck befriades hon från sin T-shirt.
Hon flämtade till då Robert drog ner henne på sängen. Han vände henne över på mage och Emma stönade till. Hon skulle förlora oskulden liggande på mage...hon drog efter andan och kände hur han särade på hennes ben. Lusta pulserade i hennes kropp och hon kände hur våt hon var mellan benen. Inget betydde något nu, det enda som fanns i världen var hon och Robert, mannen som skulle ta henne för första gången. Emma kände hur Mary särade på hennes ömmande stjärt. En våt tunga letade sig in och slickade hennes anus, ner mot hennes fitta och hon kved till i skam över att hon var så våt. Hon ville inte! Inte så här! Inte med dom...! Hon ville ge sin oskuld till någon som hon tyckte om, någon som Peter!

Emma kände sängen gunga till , Robert stödde armarna p var sin sida om Emma och hon jämrade till, ett djuriskt jämmer från en ung hona som ska bli knullad för första gången.
Hon kunde känna hur Mary höll ett stadigt tag om sin mans kuk, hur det våta tjocka ollonet gled längs hennes svettiga korsrygg, neråt, ner mellan hennes stjärthalvor...Emma låg stilla, den unga flickan snyftade fram svaga protester, ett fåfängt försök att få dom att inte göra det. Hon ville inte! Inte med dom!
Emma kunde känna det feta ollonet pressa mot sin våta anus. Och plötsligt kände hon ett trubbigt tryck mot det lilla hålet. Med en isande skräck förstod hon vad han tänkte göra!
-Neeej!
Emmas nej blev till ett skrik av smärta då han pressade sig inåt i henne. Hans kuk bröt isär och tänjde ut hennes ringmuskel. Han tvingade sig inåt i den motvilliga unga flickan som spände sig under honom. Mary var genast där för att hålla Emma fast och nere, hindra henne från att fly undan den tjocka kuken som tvingade sig in i hennes rumpa.

Emma borrade ner sitt svettiga ansikte i täcket. Kuken trängde in i henne, stor och tjock fyllde den upp och tänjde isär henne. Som en murbräcka av muskler tvingade den sig in i hennes inre utan att ta hänsyn till att hon hade ont eller att hon inte ville. Den unga flickans kropp reagerade instinktivt, desperat försökte hon fly undan den tjocka kuken, men i sina fåfänga försök att slippa undan så hjälpte hon den tjocka anriparen att tränga in i henne.
Robert stönade till och sjönk hela vägen in i hennes bak. Han kunde känna hur hennes ringmuskel var uttänjd som ett gummiband redo att gå av, runt hans tjocka hårda kuk. Han stönade till i ren njutning och försiktigt började han att sakta dra sin kuk fram och åter. För varje rörelse, varje stöt så skickades vågor av njutning genom hans kropp. Den unga Svenska tonårstjejen var otroligt trång! Men inte bara det. Hon var vacker, sensuell, en het blondin som han nu njöt av att använda och utnyttja. Han gav sin hustru en snabb blick och han såg hur Mary tittade med febrig hetta på dom. Hon kunde knappt bärga sig att få den unga flickan i sin säng och Robert visste att hans hustrus stora samling av stavar och strap-ons skulle komma till flitig användning på den unga flickan. Hon skulle vara deras lilla leksak så länge hon var kvar här!

Emma kände hur den stora kuken stötte fram och åter i hennes kropp. Stötarna var djupa, hypnotiska och hon kunde känna hur hennes kropp hader blivit ett med hans. Hon följde med i hans rörelser och dom var som en, båda strävande mot ett och samma mål. Det både lockade, skrämde och äcklade Emma. Hur kunde hon njuta av det här? Men det gick inte att förneka det, hon njöt av att känna hans kuk djupt inne i henne!

Han vred henne runt och Emma kom överst, Luften var sval mot hennes varma svettiga kropp, hon kunde känna Roberts muskulösa kropp under sig och hon vågade sig på att pröva sig fram med sina höfter. Smärtan fanns där ständigt om hon rörde sig fel, men samtidigt fanns det en lockande upphetsning som lovade mer och mer. Stönande kände hon Marys tunga och andedräkt mot sitt kön. Den äldre kvinnan hittade med tunga och läppar alla dom känsliga ställena som fick den unga flickan att stöna högt. Hon ville ha mer!
-Gud...! Flämtade hon då hon kände Marys erfarna tunga virvla runt, Emmas blygdläppar var våta och svullna, hennes klitoris gled som en skär hård pärla under Marys tungspetts. Emma flämtade till, ett skrik letade sig fram ur hennes bröst, upp ur hennes torra hals och ut ur hennes mun. Kuken i hennes stjärt skickade stötar av njutning genom henne och med ett skrik stötte hon sina höfter neråt, den grova kuken gled hela vägen in i henne. Stönande så hävde hon sig uppåt, kuken gled hård och tjock nästan helt ur henne, bara ollonet var kvar i hennes trånga kramande inre. Med ett hest stön sänkte sig Emma ner över den uppresta lemmen Hennes anus var utspänt som ett skärt O.
Mary slickade fittan och hon kunde känna hur våt flickan var, hennes muskler arbetade under den mjuka svettiga huden och safter flödade ur fitta. Den äldre kvinna njöt av den kroppsvarma fittsaften.

Mary tittade upp på Emmas ansikte, det var en djurisk mask av lusta och den äldre kvinnan ville ha mer, inte bara slicka henne. Marys händer sökte sig in under madrassen, där, precis där låg den som hon gömt tidigare då dom ringt från affären. Mary drog fram den och hon log mot Emma medan hon höll upp den framför sextonåringens ansikte.
-Titta sötnos vad Mary har till dig..., log hon med ett varggrin. Hon kunde se en plötslig skräck i den unga flickans blå ögon.
-Ingen fara lillan, spann Mary medan hon drog på sig den svarta strap-onen. Hon spände vant fast den. Den svarta staven vippade hotfullt från hennes breda kvinnliga höfter.
-Neej! Nej...snälla jag är oskuld...! Skrek Emma fram medan Mary trängde sig in mellan hennes särade ben. Den äldre kvinnan riktade in den svarta plastkuken mot den skära våta lilla fittan. Den svarta kuken gled mellan hennes små svullna blygdläppar och Mary kom att tänka på blombladen till en rosa ros.
-Ingen fara..., stönade hon hest fram,...ingen fara...
Hon pressade till och Emma kastade huvudet bakåt och skrek till då den konstgjorda kuken började pressa, stöta och kämpa sig inåt i hennes orörda inre.
Mary flämtade till över det plötsliga motståndet från den unga flickans fitta. Samtidigt som lusta pulserade genom hennes kropp. Hon var oskuld! Oskuld! Ordet dunkade som heta pulslag genom hennes kropp medan hennes höfter stötte fram och åter. Sakta tvingades den svarta plastkuken inåt, in i Emmas trånga jungfrufitta, som tvingades upp, millimeter för millimeter. Med ett stön kände hon hur Emmas fitta öppnade sig och hur den svarta kuken sjönk djupt in i henne., mary stönade hest, hon visste att Emmas mödom var borta nu.
Mary lutade sig framåt. Man och hustru pumpade, stötte tvingade sig framåt och inåt in i tonårsflickans mjuka inre där hon inte hade något att sätta emot. Mary stönade som ett rovdjur som satt sina tänderna i ett litet djur. Hon visste att hennes man kunde känna plastkuken mot sin egen. Bara en millimeter tunn hinna fanns mellan dom nu och hon stötte frenetiskt och med sadistisk lusta fram och åter i Emmas nydeflorerade tonårsfitta fitta. Hon kunde höra flickans skrik av smärta bli till stön av lusta då hennes båda hål fylldes på en och samma gång. Det var inte första gången som hon och hennes man tog en flicka tillsammans, det var inte första gången dom tvingat en flicka, det var inte första gången som de var med en oskuld.

Rummet fylldes med ljuden från trion. Deras stön blandades med ljudet från deras svettande kroppar. Alla tre rörde sig som en och alla hade samma mål.
Det var Emma som nådde dit först. Hon skrek till då det gick för henne, och sekunden senare stönade Robert till då han kom i hennes stjärt. Mary stannade upp lite medan hon sög in sin mans och Emmas energi. Det var som om hon kunde känna deras njutning och hon kysste Emmas hals. Genom den tunna huden kunde hon känna blodet pulsera varmt och hett och hennes tunga slickade sig uppåt mot flickans mun.


Dom låg stilla i sängen, alla tre. Roberts kuk fortfarande hård inne i Emmas bak, Marys svarta strap-on djupt inne i sextonåringens fitta.
Långsamt drog sig Mary ur henne och hon tittade ner på den svullna blonda fittan. Hon kunde se rött jungfrublod fläcka huden och dom skrynkliga lakanet under dom. Ömt strök hon undan en blond hårslinga från Emmas panna. Bäst att låta henne hämta andan lite. Sen skulle dom fortsätta, deras sexleksak...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Henkepenke

  • Publicerad Publicerad: 2007-04-16

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

were skrev

wow ve

Betyg: 5
PhG skrev

Mycket bra novell. Välskriven och medryckande. ja, jag var mycket nöjd då jag skrev den här novellen för ett antal år sedan och publicerade den först på den nu nedlagda hard.nu och sedan på Darkside.se och på mrdouble.com

Jag har inget emot att mina noveller sprids på nätet men jag vill gärna att jag som författare står som upphovsman.
har numera alltid det här i början på mina noveller:"Copyright (c) 2013, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com."

Som sagt, fråga gärna om lov inna du och andra sprider mina noveller. Men jag får antagligen känna mig smickrad över att mina alster bedöms ha den kvalitén att de förtjänar en vidare spridning än på de sidor där jag först lagt upp dom.

Mvh
PhG
Er vän i viken

Betyg: 5
emma skrev

hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter