Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Emma Och Linda

Solen stod högt över himlen och Emma gick glad och upprymd ut genom porten på henens arbete. Det hade varit en lång vecka och hon hade arbetat hårt.
Men nu skulle hon äntligen få vara ledig ett tag och hon hade ju chefens kräftskiva att se fram emot då helgen väl närmade sig.
Idag var det bara onsdag och hon såg fram emot att få vara ledig ända tills på tisdag. Nästan en hel vecka, förutom de få timmarna hon hade ägnat i telefon idag med en kund som hon hade avtalat tid med. Nu skulle hon ut på stan och njuta av sensommarens varma dag. Hon hade noggrannt planerat denna dag medans hon satt i telefon tidigare. Först skulle hon nu gå och ta sig en fika med sin vän, Linda. Linda hade skickat ett sms tidigare och frågat, och eftersom Emma nu bara hade förmiddagen upptagen med jobb så hade de bestämt en tid för att träffas vid lunchtid på ett av stadens caféer. Sedan skulle de ut och shoppa.
Emma hade berättat om chefens kommande kräftskiva och Linda hade bestämt att de skulle ut för attköpa något nytt, fint för Emma att ta på sig då och senare skulle de avsluta dagen med middag hemma hos Linda.
Men nu satt de på fiket och pratade och skämtade om allt möjligt.
De båda var singlar, så det blev många kommentarer och leenden åt män och killar som gick förbi på gatan utanför det stora fönstret där de satt och fikade. Linda kom med vissa indirekta kommentarer, som Emma egentligen inte tänkte speciellt mycket på. »Honom skulle vi ha fått med oss in i sovrummet» och »Tänk om vi kunde få honom med oss hem» men Emma tänkte som sagt var inte så speciellt mycket på det där hon satt i egna tankar och dagdrömde och planerade sin lediga vecka.
De satt en lång stund och bara njöt av dagen och det goda de beställde till sig själva,men sedan var det dags att försöka ge sig iväg och handla lite kläder.
Länge sprang de omkring i affär efter affär och Emma hade hittat lite fina kläder som hon köpte. En läcker, flortunn, vit blus och ett par stiliga kostymbyxor som satt perfekt på henne. Linda hade kommenterat henne och sagt att hon såg jättesexig ut i provhytten då de hade testat plagg efter plagg.
Nu var de på Lindex och köpte sig lite nya underkläder.
Emma stod i provhytten och testade en vit, glansig pushup-behådigt som de pressades uppåt så en sexig skåra bildades mellan dem. Ema kände sig bara lite besvärad med Linda som oavbrutet stirrade på hennes kropp. Och med ens tänkte hon på att Linda hade sagt »Så fina de är» Inte den, som att det hade varit behån honmenat utan de. Emma kände att hon blev lite generad där hon stod och det var då inte likt henne. Hon försökte skämta bort det genom att överdrivet sätta händerna under sina bröst och pressa upp dem lite yttligare.
- Ja jag gillar den verkligen,log hon till svar, men då hon såg in i Lindas ögon så undrade hon om det verkligen uppfattades som det skämt det var. Nå, strunt samma. Emma kände sig ju aldrig egentligen besvärad av att få blotta sig lite, så varför stod hon nu här och rodnade i provhytten?
Utan att tänka sig för så knäppte hon upp behån och drog den sakta av armarna. Hon såg att Linda fortfarande hade sin blick som klistrad på hennes kropp. Medvetet sakta vek hon ihop den nya behån och lade den på stolen bredvid sig innan hon nästan ännu saktare tog sin egen behå och började klä på sig igen.
- Kom nu, sa Linda och Emma märkte att hennes röst var något svagare än vanligt. – Vi måste väl ha ett par nya, fina trosor som passar bra till också. Hon tog Emma i armen och styrde henne bestämt mot rätt avdelning, där de kritiskt tittade på och kände på många olika modeller. Efter några förslag stod Emma där med ett par glansiga, sexiga trosor som perfekt matchade behån. Emmas tankar började vandra vilt om hur skönt det glansiga tyget skulle kännas mot huden till helgen.
- Ska du inte testa dem också? Frågade Linda leende.
- Haha, nej det tror jag inte behövs Jag är ganska säker på att de passar fint, log Emma tillbaka och ångrade sig nästan så fort orden lämnade hennes läppar. Inte för att man brukar prova ut trosor på samma vis som om det vore en tröja, men tanken började locka henne. Synd. Så synd att hon ibland pratade innan hon hunnit tänka efter. Hon stod i kassakön och smekte det sensuella tyget mellanfingrarna. Det underbara tyget kändes underbart och alla de fina spetsbroderierna runt kanterna såg så fina ut.

Emma och Linda gick sakta genom staden och tittade i skyltfönster när de nu var färdiga med alla deras ärenden och nu styrde ste flaska rött vin som kom att visa sig förhöja smaken av den goda maträtten.
Efter maten och några glas vin så satte de sig båda i soffan framför tv-apparaten med varsin skål chokladglass med nötter i och även detta smakade underbart med det röda vinet.
Skrattande och pratande njöt de båda av den goda dagen. Så mycket de hade fått uträttat ändå och det bara trevliga saker. Linda sträckte handen ned i Emmas Lindex-kasse och fick upp de nyinköpta underkläderna.
- Dina bröst såg fantastiska ut i den här, suckade hon medans hon precis som Emma hade gjort, smekte tyget mellan sina fingrar.
- Ja det måste jag faktiskt erkänna själv också, flinade Emma tillbaka. – Den fick mina bröst att faktiskt se lite större ut än vad de egentligen är.
Inte för att hon var missnöjd med sina, vare sig storleken eller formen eller fastheten, men det var det första hon kom att tänka på att säga bara för att dröja kvar vid samtalsämnet. ”kanske det skulle vara kul att låta henne se så där suktande på dem igen” tänkte Emma och njöt faktiskt av tanken. Nu var ju tjejsex ingenting hon brann för så där helt och fast, men visst hade hon ändå haft ett par sköna äventyr utan en redig man också.
- Strunt då! Brast Linda ut. Dina bröst är juhelt perfekta. Varken för stora eller för små och med ens hade Linda lagt sin ena hand utanpå Emmas svarta topp och smekte hennes ena bröst snabbt och alldagligt och där försvann Emmas planer på ett initiativtagande.
Emma höll sitt vinglas i handen och försökte obemärkt sätta sig bättre tillrätta i soffan. ”Hoppas hon nu inte slutar” hann hon tänka.
- Tycker du? Fnissade Emma till svar. Hon rös till då Linda sakta drog upp toppen och såg obehindrat på Emmas bröst.
- Mmm, mumlade hon till svar samtidigt som hon kramade om Emmas perfekta bröst med bägge sina händer. Sakta drog hon ned kuporna på den svarta, släta behån och lät samtidigt fingrarna snudda till vid Emmas bröstvårtor som var synbart påverkade och styva.
Tv-ljudet sorlade i bakgrunden och Emma smuttande yttligare på sitt vinglas tills hon märkte att Linda böjde sig framåt och lite nedåt. Då hennes läppar snuddade vid Emmas bröst blev hon så påverkad att hon fick ställa undan vinglaset. Medvetet smekte hon in fin av stunden som det var. Lindas läppar nafsade lite på bröstvårtorna en efter en och hennes varma, våta tunga lekte sig villigt fram över Emmas bröst samtidigt som hon kramade och knådade dem med sina varma, lena händer.
Emma drog av sig den åtsittande toppen över huvudet och fick Linda att göra detsamma. Hon ställde sig framför Emma där hon satt i soffan så Emma fick se hennes stora bröst inklädda i en sexig vit spetsbehå. Nog för att hon hade settdem förut, men inte så här. Då hade det mer varit på stranden eller i badhuset eller i duschen då de hade varit och tränat tillsammans. Och då hade Emma inte allt för ofta tänkt på hennes bröst som sådana, men hon visste ändå precis hur de såg ut. Och även om de inte alls var lika fasta som hennes egnaså måste hon ändå för sig själv erkänna att de var underbara bröst hon hade Linda. De var sexigt stora och hon tyckte de var extra fint med sådana ljusa bröstvårtor som hon hade. Inte distinkt markerade som Emmas lite knoppigare vårtor utan Lindas var ljusare och såg nästan ut att smälta ut mot brösten, så man liksom inte såg var vårtgårdarna började och man såg heller inte lika tydligt som på Emmas då de blev styva, men sexiga var de.
Linda smekte lockande händerna över och under sina bröst. Hon knådade dem medans hon sakta satte sig ner melan Emmas ben. Hon flyttade sina händer från de egna brösten och fortsatte smeka och kyssa Emmas bröst.
Länge efter så hade de båda fått av sig sina byxor och satt nu återigen bredvid varandra i soffan. Linda lade sin ena arm om Emmas solbrända kropp och drog henne närmare sig. Deras läppar möttes i en snabb puss. Så sedan yttligare en igen och en till. De dröjde sig kvar så medasn deras läppar sakta särade på sig och deras tungor fann varandra i en het kyss. Linda smekte sin hand nerför Emmas fasta mage. Smekte sakta fingrarna utanpå De svarta, glansiga trosorna Emma hade på sig. Emma kunde nästan svära på att hennes trosor var härligt genomvåta så kåt och blöt som hon var. Och Lindas stönande suck medans hon smekte Emma utanpå trosorna bekräftade det för henne. Låmgsamt förde Linda in sin tunga i Emmas mun och lät henne suga på dem medans hon hade borrat in fingrarna i Emmas något mörkare hår och höll henne i ett fast tag. Emma fullkomligt älskade detta över Emmas svarta, genomvåta trosor och kysste henne på nytt.
Hon drog upp henne ur soffan och ledde henne sakta in mot sovrummet, hand i hand.
Hon ställde sig framför Emma och kysste henne på nytt. Kramade om henne och lät sina händer smeka sig fram genom håret på Emma. Nerför hennes nacke, över axlarna, nedför armarna och så upp igen sakta, sakta. Hon lät sina fingertoppar smeka sig sakta och lätt nerför Emms rygg och över hennes rumpa. Emma njöt och kysste Linda lika ivrigt tillbaka tills hon varligt blev tryckt tillbaka mot sängen. Hon kröp upp på det satinliknande överkastet och lade sig ner. Smekte sina egna händer nerifrån magen och upp över hennes bröst medans hon såg mot Linda som sakta kröp upp i sängen efter henne. Emma blundadeoch suckade njutningsfullt då hon kände hur Linda kysste huden ända nerifrån fötterna upp över benen. Hon ville öppna ögonen och titta men istället låg hon bara och blundade och njöt av då Linda kysste henne uppåt.Hon visste precis vilka områden hon skulle undvika för att tända Emma yttligare. Som om det behövdes!?
Linda kysste och slickade Emma i ljumskarna. Slickade sig fram längs troskanterna och upp över magen. Hon kysste Emmas bröst lite mer innan hon kröp upp och tryckte in tungan i Emmas sugande mun. Satte sig bättre tillrätta över Emma så hon fick hennes ena lår under sig och medans de kysste varandra hett så gned sig Linda mot hennes ben, hårt och bestämt.
Emma hade fört upp sina händer och knådade Lindas behåklädda bröst. Lite förivriug kände hon att hon blev, men hon märkte samtidigt att Linda verkade gilla det, så hon fortsatte att nypa och knåda hennes stora, tunga bröst genom tyget på behån. Litegrann skavde spetstyget mot hennes lena ben, men nå det uthärdade hon gladeligen för hon njöt av att se och känna Lindas kropp mot sin.
Linda kröp på nytt ner över Emmas kropp och kysste henne sakta och uppretande. Hon undvek att gå direkt dit Emma ville ha henne, så då hon väl nådde fram över hennes trosor så tyckte nästan Emma att hon var på bristningsgränsen. Hon stönade villigt och högt och pressade sin kropp upp mot Lindas mun som slickade henne över de våta trosorna. Utan ett vidare ord drog Linda dem bestämt åt sidan och slickade Emma sakta nerifrån och upp. Så sakta så srjade suga på hennes kön. Först blygdläpparna och sedan då hon särat på dem med sina fingrar sög hon på den känsligaste av alla punkter så Emma skälvde och njöt. ”Tur jag var och vaxade mig igår” hann hon tänka innan ett nytt stön tvingades fram av Lindas tunga som ny hade letat sig in i hennes våta öppning.
Linda pressade Emmas ben uppåt och fick henne att hålla dem så medans hon hungrigt slickade och sög i sig safterna av hennes våta fitta. Hennes tunga lekade in och ut i hennes öppning och detvar så skönt så hon drog benen något högre upp. Emma kände hur safterna och Lindas saliv rann ner mellan hennes skinkor och som om Linda hade kunnat läst tankar så lät hon sin tunga leta sig neråt. Emma skrek till upphetsat då Linda retfullt slickade hennes bakre hål. Bara som hastigast. Hennes tumme smekte hon sedan över det salivvåta och mellan Emmas skinkor samtidigt som hon nu snabbare började knulla Emmas fitta med sig tunga. Emma som låg och gned sig mot henne stönade högt och sexigt och då Linda pressade sin tumme bara lite hårdare mot hennes bakre öppning så märkte hon roat att Emma älskade det. Emma som bara låg och hoppades på att få hennes fingrar i sig blev nästan besviken då Linda kröp upp över henne igen.
Linda tog på nytt Emmas hår i ett fast grepp och pressade in tungan i hennes mun och Emma fullkomligt älskade att suga hennes tunga som smakade underbart av hennes egen smak. Hon älskade den smaken. Älskade att känna smaken av sin fitta i sin mun.
Linda kröp längre upp över Emma och lät henne kyssa sina stora bröst som hon lyfte fram ur behån. Hon kröp sakta vidare uppåt så att hon till slut satt grensle över Emmas ansikte och utsträckta tunga. Emma slickade hungrigt och villigt hennes fitta samtidigt som hon hade sina armar uppsträckta så hon kunde smeka Lindas underbart stora bröst.
Hon lekade nöjt med Lindas kön. Slickade och sög på det lika skönt som Linda hade gjort över hennes egna bara just precis. Hon nöp stundvis hårdare i Lindas bröst och det var otroligt uppskattat. Linda kved och gned sig stönade över Emmas ansikte då hon gjorde det så Emma fortsatte den något oömma behandlingen av Lindas härliga bröst.
Linda kom snabbt och lustigt över Emma så som hon satt och hon bad stönande och bestämt Emma att slckade med läpparna och stönade till lite.
Linda befallde henne upp på alla fyra Och hon hade bara att lyda. Hon såg bakåt och såg att Linda satte sig på knä bakom henne.
- Slicka mig igen, så där skönt som du gjorde kved Emma.
Linda svarade inte men till slut kunde Emma få känna hennes våta tunga mot sitt bakre hål samtidigt som..
- Ja! Åhh. Stönade Emma då hon kände hur Linda sakta pressade in en dildo i hennes fitta. – Längre!, fortsatte hon stönande men Linda lät bara toppen glida in och ut i Emmas öppning samtidigt som hon slickade hennes trånga, bakre hål. Emma kände hur Lindas saliv rann ner mellan sina skinkor och njöt av dildon som Linda sakta knullade henen med. »Om hon bara kunde trycka in den längre» tänkte hon, men fick inte fram orden mellan allt stönande.
Så slutade Linda helt plötsligt att slicka hennes stjärt. Emma hann knappt sakna det utan då Linda pressade in dildon yttligare så kände hon något annat mot sitt bakre hål.
Det var en sådan därskön dubbeldildo Linda hade. En sådan som har en extra liten mjuk stav som sitter ut från ovansidan och då Emma nu kände den mot sin trånga röv så kved hon och tryckte sig hårt och bestämt bakåt mot dildon som Linda höll i sin hand. Och med ett trögt, men skönt motstånd så kände Emma till slut hur hennes trånga stjärt fylldes upp av den mindre delen på dildon samtidigt som hennes fitta omslöt den större staven.
Linda spottade sin saliv över analstaven och började knulla Emma. Först sakta och skönt, sedan lite snabbare och snabbare. Hon lade sin arm om höften på Emma så hon kom åt att smeka hennes svullna läppar och hennes klitoris samtidigt som hon knullade Emmas båda hål med stavarna.
Emma skrek ut sin njutning och kände hur hon närmade sig.
- Hårdare nu! Stönade hon och Linda gjorde tacksamt nog som hon bad.
Emma kom i en explosionsartad orgasm och kände hur musklerna kramade åt runt stavarna som fyllde hennes båda hål.
Linda släppte taget och kröp upp och lade sig just intill Emma som yr av orgasmen kysste henne. Emma lade sig ner över Linda och kysste henne länge och väl medans hon rös till av välbehag samtidigt som dildon sakta gled ut ur hennes hål.

»Bara två dagar kvar nu innan det blir lördag oRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: j28

  • Publicerad Publicerad: 2007-01-09

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter