Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Elins Avklädda berättelse

orsdag

Elin vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Väckarklockan visade på 5:37. Tankarna for hit och dit och hon kunde inte varva ner. Det var så mycket som hände nu. Livet gick sin gilla gång år efter år och så plötsligt var det som 0 till 100 på 3 sekunder.
Visst, hon hade räknat med att Programmet-veckan skulle vara händelserik, men det hade bara gått tre dagar och det kändes som om de tre dagarna innehållit mer än hennes hela tidigare liv tillsammans.
”Gör jag rätt?, tänkte hon. ”Ska man visa upp sig naken när man är femton år? Ska man onanera inför publik? Ska man ha konstiga attraktionskänslor för en tjej som man dessutom inte känner särskilt bra, precis när man blivit ihop med en drömkille som man är kär i? Ska man ha samlag efter att kanske bara varit ihop några dagar?”
Det var så mycket, så många tankar med frågetecken. ”Ska man vara sådan här och tänka så mycket på sex och göra så mycket sex när man är så ung? Jag kanske inte är normal…” tänkte Elin.
Den stora trösten var samtalen med mamma. Elin beundrade sin mamma mycket, och om mamma Cissi inte direkt hade sagt att något var fel, då kunde det nog inte vara så fel. Och mamma hade ju själv sagt att hon var en ”kåtloppa” när hon var som Elin. Men hon hade också varnat. ”Kom ihåg att alla inte är sjyssta”, hade hon sagt. Elin bestämde sig för att försöka verkligen tänka på det. Hittills hade ingen varit det minsta elak, men som sagt, skitsnack kunde det nog bli. Å andra sidan gjorde ju alla som var i Programmet ganska extrema erfarenheter.
Elin fnissade igen åt ordet ”kåtloppa”. Det lät så gulligt på något sätt. Konstigt, loppor är ju inte speciellt gulliga…


Nästan två timmar senare satt Elin och mamma vid frukostbordet. Pappa hade redan stuckit och Niklas hade sovmorgon.
– Mamma, kan inte du prata med Hans eller Kristina om Sara får sova över?
– Jo, jag kan nog ringa Kristina från jobbet. Men när hade du tänkt att hon skulle komma?
– Jag vill att hon kommer med direkt efter skolan. Nej, förresten, hon måste nog hem och hämta lite nattgrejer om hon ska sova över. Men hon kan väl äta här?
– Joo, men hur gör vi då?
– Vadå?
– Hallå, har du inte vaknat ännu, vi är nakna här hemma, det har du ju drivit igenom!
– Haha, det har nog inte Sara något emot, hon är en riktig sån där som du sa, kåtloppa.
– Ja, men Elin, hon har faktiskt inte fyllt femton! Ja, jag får höra vad Kristina säger. Jag vet att de har anmält henne till programmet, men det är ju inte förrän hon fyllt. Och om Kristina har de minsta invändningar, då är det påklädd middag som gäller, det hoppas jag att du fattar.

Precis innan Elin skulle gå ringde det på dörren. Det var Sara som kom förbi och hämtade Elin, det gjorde hon ganska ofta.
– Mamma ska prata med din mamma om du får sova här och om du får äta middag med oss om vi är nakna, meddelade Elin.
– Hmm, sa Sara, undrar om hon går med på det, kanske, hoppas!
Under vägen till skolan berättade Elin i stort sett allt som hänt sedan de sist pratade. Sara var lite avundsjuk.
– Jag vill också ha en kille, jag vill också göra allt skönt som du får göra!
– Men du, sa Elin, i morgon är min sista dag på Programmet. Du har ditt kvar.
– Jo, i och för sig, men Henke har du väl kvar i alla fall.
– Mmm, sa Elin. Men ikväll ska vi… du vet… det är väl bra?
– Åhh, sa Sara, kan inte den här skoldan vara slut?

Vid skolgrinden väntade Henke. Elin lösgjorde sig från Sara och sprang och nästan slängde sig i hans famn.
– Hej, åhh, du, va bra det var i går kväll!
– Ja, jag har nästan inte sovit. Jag har längtat efter dig hela tiden sedan dess. Men du, Elin, jag har en sak jag måste fråga. I morgon, då ska vi ju vara tillsammans på kvällen, kan inte du komma hem till mig då?
– Jo visst, gärna! Va kul!
– Men du ska veta att mina föräldrar är också nakna, och min lillasyster också. Min mamma kommer kanske att ringa din mamma.
– Men det är OK, det är inga problem. Kom bara ihåg vad du lovat göra!
– Ja, jag vet, sa Henke lite modstulet. Men ska vi göra det då, tror du?
– Vet inte, sa Elin, men det är bra att vara beredd, eller hur?
Hon log mot Henke och så försvann omvärlden då de sökte sig in mot varandra.

Förmiddagen bjöd inte på några speciella händelser. Elin hade blivit allt vanare vid de som kom och ville titta eller röra. Det var säkert 95% killar, men faktiskt några tjejer också. Just den här dagen var det en tjej i nian som kom och frågade Elin om hon fick titta hur hon såg ut där nere.
– För jag undrar om alla ser ut som jag, eller om jag är annorlunda.
– Det är du säkert inte, sa Elin.
Flickan föll på knä framför Elin och Elin särade på benen och drog isär blygdläpparna med ena handen så att hon skulle få fri insyn. Den nyfikna tjejen tittade och undersökte noga. Plötsligt började hon gnugga Elins klitoris. Först reagerade Elin inte så mycket, men hon kände sig liksom inte upplagd för detta, hon var helt enkelt inte så våt.
– Vad gör du? sa Elin till slut.
– Jo, jag skulle bara kolla, när jag gör så här på mig själv blir det väldigt skönt, jag tänkte om det skulle bli så för dig också!
– Det hade du kunnat fråga mig, sa Elin. Ja, det brukar vara skönt och så är det för nästan alla.
– Jaha, så jag är inte annorlunda då?
– Nej, det är du inte, sa Elin. ”Knäppskalle”, tänkte hon.
– Jaså, jaha, tack då, sa tjejen och försvann iväg.
Elin bara skakade på huvudet. Det är väl sådant här som Programmet är till för, tänkte hon.

Sista lektionen för dagen var gympa. Elin hade sett fram mot den med lite extra pirr i magen. Enligt Programmets stadgar skulle nämligen en tjej i Programmet ”klä om” och duscha i killarnas omklädningsrum och vice versa. Killarna i klassen visste om detta men när Elin kom in i omklädningsrummet såg de ändå lite förvånade ut. Elin låtsades som ingenting men tittade i smyg på det hon kunde se. Själv var hon ju redan naken och skulle bara byta till sportsockor och gympaskor.
När hon bytte skorna satte hon upp ena foten på bänken så att hennes mus öppnade sig, fri för insyn. Hon hade inte behövt göra så men hennes exhibitionistiska sida bestämde och hon kände genast hur hon började fuktas därnere. Det gick så fort att bli kåt ibland.
Killarna tittade i smyg på henne och hon kunde uppfatta hur några hade lite svårt att klämma in sina pojkaktiga kukar i byxorna. Elin njöt av sin makt, det var härligt att hetsa upp pojkar.

Idrottsläraren kallades aldrig annat än Gympa-Lasse. Han var i femtioårsåldern, men fortfarande vältränad. Han engagerade sig mycket i eleverna och ordnade en massa idrottsturneringar och var en riktigt eldsjäl. Följaktligen var han mycket omtyckt och när moment och övningar skulle visas gjorde han det alltid själv, och deltog nästan alltid i allt som rörde sig på en lektion.
– Idag är det styrketräning som cirkelträning för halva klassen och basket för andra halvan, och så byter vi efter halva lektionen, sa Gympa-Lasse.

Han räknade varannan så att det blev två blandade grupper, ungefär lika många tjejer och killar i varje. Elins grupp skulle börja med styrketräning. Varken Sara eller Henke hamnade i samma grupp som Elin. I cirkelträningen skulle man vara två och två och göra övningarna. Elin och Emelie, en blond korthårig tjej, kom överens att jobba ihop.
En av övningarna var att ligga på rygg på en matta mittemot den andra och resa upp överkroppen samtidigt som man kastade en basketboll till partnern. Elin la märke till att Emelie inte kunde låta bli att titta på Elins mus som hon hade fri insyn i.

Efter ett tag kunde Elin inte hålla sig utan sa leende:
– Tycker du om det du ser?
Emelie rodnade.
– Ursäkta Elin, men jag trodde inte att jag skulle tycka att det var något särskilt med att kolla in en annan tjej naken, men du är så läcker, man får lust att röra dig.
– Ja, det är tillåtet den här veckan, sa Elin.
– Jag vet inte, sa Emelie, jag är rädd att folk ska tro att jag är lesb.
– Jo, jag förstår, sa Elin. Men det är sjukt egentligen. Man måste ju få vara det om man känner så.
– Ja, men jag är nog inte lesb, jag tycker bara att det är läckert.
– Skulle du vilja slicka mig, frågade Elin med låg mjuk röst.
– Sluta nu, bad Emelie, jag blir alldeles våt därnere, jag vill inte springa omkring med en våt fläck.
Elin log.
– Ska du vara med i Programmet? frågade hon.
– Kanske, sa Emelie. Jag får, men jag vet inte om jag törs.
– Synd om du inte törs, sa Elin. Jag skulle vilja se dig naken. Har du den där hårfärgen därnere?
– Har du inte sett när vi duschar? Inte riktigt så ljust men nästan.
– Snacka om läckert, sa Elin.

När gruppen spelade basket var det som om Elin hela tiden var i något sorts fysiskt centrum. Elin var en tävlingsmänniska och även om hon inte var speciellt duktig på basket kämpade hon intensivt. Men den här dagen var det som om det var en mur av händer och kroppsdelar i vägen för henne. Ideligen var det någon som ”råkade” ta henne på brösten eller ”av en händelse” fick in handen mellan hennes ben. Elin blev alltmer irriterad.
Den rutinerade Gympa-Lasse såg hennes belägenhet. Han blåste av spelet.
– Lyssna här, jag tror inte att det är ”berättigat önskemål” att smygtafsa på Elin hela tiden. Vi spelar basket nu, inget annat. Ni har ju varenda rast på er att titta på Elin och hon låter er säkert känna lite också om ni behandlar henne med respekt, men så här ska det inte gå till. Är det uppfattat?
– OK, mumlades det från höger och vänster.
Därefter flöt spelet normalt och Elin satte faktiskt några poäng.

När de var på väg in i omklädningsrummet kände Elin återigen den där nästan berusande känslan av makt. En del av killarna var fina men en del var bra små och barnsliga. Elin var förstås naken först och gick in i duschen. Det fanns bara åtta duschar på tretton personer men efter en stund var alla inne i duschrummet. Nu gjorde inte killarna någon hemlighet av sin nyfikenhet, de formligen åt henne med blicken.
Elin kände hur kåtheten steg up i henne igen. ”Jag måste vara exhibitionist”, tänkte hon. Hon tvålade in sig noggrant, masserade brösten och nöp sig i vårtorna, nu var hon helt skamlös. Killarna stod nu helt still och bara glodde medan hon vände sig om böjde sig framåt så att man såg musen bakifrån. Hon tvålade in stjärten och lät ett finger glida ner och öppna fittläpparna precis som hon gjort i klassrummet dagen innan.
När hon tittade till igen hade nästan alla killarna stånd. Elin såg på dem där de stod. Ingen hade en så fin och fullmogen kuk som hennes Henke, men det var berusande många av dem. Egentligen borde hon blivit rädd, men hon kände instinktivt att hon hade dem under kontroll.
– Elin…, sa till slut en kille som hette Mikael, är det OK om vi… vi behöver nog också Relief.
– Det är helt OK, sa Elin och log mot dem. Det är OK om ni vill runka!
Hon njöt av att vara vulgär i det ögonblicket. En efter en började de dra i sina kukar. En del kukar var små, kanske bara nio-tio cm, en del var i stort sett fullstora. Några killar hade väldigt lite hår men de flesta hade en ordentlig buske ovanför kukroten, Och nu runkade de för fullt.

Elin smekte sig över magen, upp över brösten, ner mellan benen, på insidan av låren, upp igen, hon klämde ihop brösten så de sköt fram ännu mer. Vårtorna stod rakt ut och hon lät ett finger cirkla runt en bröstvårta samtidigt som hon lät tungspetsen väta läpparna.
Hennes ena hand letade sig ner till den drypvåta fittan, våt både av vatten och av kåtsafter. Hon började onanera.
Synen blev för mycket för en av killarna, han stönade till och så sprutade sperman i en vid båge över duschgolvet. Elin log mot honom och såg hur en efter en av dem kom i orgasmvågor. Golvet var fullt av spermaklattar. Men Elin ville ha mer.
Nu var det bara tre killar kvar. Det fanns en träbänk i duschrummet. Elin satte sig där.
– Kom hit! kommenderade hon.
De tre killarna närmade sig med sina ståkukar i handen. Elin försökte bedöma vem av dem som var närmast till orgasm.
– Kom, sa hon till den kille som hon tyckte såg ut att vara mest upphetsad.
Hon tog tag i hans höfter och drog honom närmare och så sög hon in hans kuk i munnen. Han hickade till av förvåning och hon sög honom intensivt, munknullade honom och höll ett stadigt grepp om roten. Han stönade till och så sprutade han.
Elin ville inte ha killarnas sprut i munnen så när hon kände att det började klimaxpulsera i kuken drog hon ut den och runkade ut satsen över sina bröst. Om hon denna morgon hade frågat sig själv om hon skulle kunna göra något som det här hade svaret varit absolut nej. Men nu kändes det logiskt, helt rätt och framförallt så otroligt upphetsande.

Hon log mot killen som sprutat och han backade och lämnade plats för den näst siste. Han hade stått och runkat medan han väntat på sin tur och när Elin penslade med sin tunga över hans ollon sprutade han direkt, rakt in i munnen på henne. Hon svalde snabbt det som kom in i munnen för att slippa känna alltför mycket smak och runkade ut resten av sperman som droppade ner på hennes mage.
För att hetsa den siste killen tittade hon honom i ögonen medan hon tog med ett finger och smetade ut sperman på bröst och mage. Hon lyfte fingret till munnen och låtsades att hon skulle slicka av det. Istället torkade hon av fingret mot en handduk som låg på bänken och så lät hon istället fingret börja leka i den egna fittan. Hon var så kåt så att killarna hörde tydligt ljudet av hennes onani.
Det blev för mycket för killen. Med ett gutturalt stön stänkte han sin säd över hennes mage, hennes onanerande hand och en stor spermadroppe la sig tillrätta i hennes könshår. Elin reste kroppen nästan i en båge och så gick det för henne och killarna såg gapande på hur hon skakade i orgasmen och sedan sjönk hon ihop på bänken.

Killarna försvann in i duscharna och lämnade henne sedan i duschrummet och gick in och klädde på sig. Bara den killen, Mikael, som först frågat om det var OK att de runkade, stannade och klappade henne lätt på axeln.
– Elin…, är allt OK? frågade han nästan ängsligt.
– Ja, ja visst, kan ni inte vänta allihopa därute i omklädningsrummet, jag kommer strax, men jag vill snacka lite med er innan ni går.

Hon reste sig på darriga ben och duschade av sig sperma och allt annat, mycket noga. En av killarna som tydligen var ordningsam kom in med en duschraka och föste ner all sperma på golvet i en golvbrunn.
När hon kom ut i omklädningsrummet väntade alla killarna på henne där, de såg lite vilsna ut. Elin satte på sig sina vanliga skor och strumpor under killarnas blickar, sedan satte hon sig och tittade på dem.
– Jo, alltså, ni ser ut som om ni skäms. Det behöver ni inte göra. Jag ville det här, det var ju jag som satte igång det. Men det är nog inte så vanligt att man gör så här så tro inte att alla tjejer är med på det. Och så skulle jag vara tacksam om ni inte berättade det här för alla och om jag hör att någon går omkring och skryter om det här ska fan ta den som gör det!
Sen log hon mot dom.
– Det var häftigt, var det inte?
– Det var så jävla häftigt, Elin, du är grym!
– Du är bäst, Elin!
– Du är vår idol!
– OK, nu räcker det, skrattade Elin.

Utanför gympan stod Henke och Sara. Elin log mot Henke.
– Nå, vad har du att erkänna?
– Hihi, fnittrade Sara, det är allt en hel del det!
– Ja men, sa Henke generat, vi har ju faktiskt kommit överens om…
– Jag bara skojade, sa Elin.
– Och vad har du gjort då? frågade Sara lite näsvist. Och varför gjorde alla killarna tummen till Henke och gratulerade honom när de gick förbi?
– Gjorde dom det? fnissade Elin.
Och så berättade hon utan att förtiga något det som hänt i duschen. Henke såg ibland lite lidande ut men Sara stötte honom i sidan och sa:
– Du ska inte säga nåt’, du var likadan!

Sedan var det Henkes tur att berätta och Sara fyllde i. Henke hade runkat framför dem och nästan alla tjejerna hade smakat på hans stånd.
– Fast jag gjorde inte det, jag bara höll lite i den, för jag tänkte på dig, sa Sara.
– Hmm, sa Henke, det är ju olika vad man menar med höll.
– Och så slutade det med att Sandra sög av honom och, du, hon svalde varenda droppe! sa Sara storögt.
– Kul för henne, sa Elin torrt.
Henke pussade Elin på kinden.
– Det var inte så märkvärdigt, sa han, det är ändå skönare när du gör det!
– Du är snäll, sa Elin och kysste honom.
Sara såg otålig ut. När de hade avslutat kyssen sa hon:
– Men Elin, vad hade du gjort med Emelie när ni tränade ihop? Hon var helt galen!
– Vadå, då?
– Hon satt pullade sig själv så att det lät om det och så ville hon att Henke skulle slicka henne!
– Gjorde du det då?
– Mmm, bara lite…
– Hon har väl alldeles ljust hår därnere, inte sant?
– Hennes… fitta var faktiskt väldigt läcker, där skulle man inte ha något emot att…
– Det låter du bli! sa Elin vänligt men bestämt.


På torsdagseftermiddagen var det som vanligt lärarkonferens. Konferensen leddes för en gång skull av skolans, Svartmosseskolans, rektor. Rektor hette Mats Haglund och det var väl inget större fel på honom annat än att han aldrig var på skolan. Han var på rektorskonferenser, på utbildningar, på Skolverket, på Lärarhögskolan, ja, överallt utom på skolan. Det var Eva Åkesson som skötte det mesta. Men nu ledde han i alla fall konferensen.

– Ja, som ni alla vet är det ju temadag om Sex och Samlevnad i morgon och jag har förstått att ni satt ihop ett väldigt fint program. Det ska ni ha all eloge för. Nu har det kommit en extra sak här, eller vad jag ska kalla det.
Han såg sig runt om på lärarna som inte visste riktigt vad de skulle vänta sig och fortsatte:
– Jag hade en tung delegation från elevrådet inne hos mig idag, under ledning av Tara i 9 A. De är väldigt bestämda på att de vill att lärarna ska ställa upp ytterligare för Programmet och det genom att en kvinnlig och en manlig lärare ska vara nakna i morgon.

Sorl och viskningar utbröt i rummet. Spridda skratt hördes.
– Jag tycker i och för sig inte att det är fel, sa Haglund, men ingen kan tvinga er. Det är ju också viktigt att era partners ger sitt medgivande. Finns det några som skulle kunna tänka sig att ställa upp?
– Får man löneförhöjning då? var det någon som sa och alla skrattade.
– Nej, det blir nog inte så bra, sa rektor. Om jag betalar er för att ni ska klä av er, då blir det nog någon annan rubricering på det hela och då menar jag en som handlar om lagbrott.

Så småningom blev det väldigt tyst i rummet och de flesta satt och tittade ner och försökte att inte synas.
– OK, jag ställer upp! sa plötsligt Gympa-Lasse.
Applåder och visslingar. Folk var i och för sig inte så förvånade eftersom Gympa-Lasse brukade ställa upp på det mesta. Han var dessutom ungkarl.
– Jag ställer också upp!
Alla vände sig och tittade storögt på Britta Ahlqvist för det var hon som hade yttrat sig.
– Wow, Britta, det var strongt! sa rektor.
– Tja, det kan väl vara nyttigt för ungdomarna att titta på en sextiotvååring också, eller hur?
– Absolut!
Nu blev det ett väldigt jubel. Alla stod upp och applåderade för Britta.
– Ja, ja, sätt er, sa hon leende, förresten vet ni ju inte vilka skandaler jag kan ställa till med!
– Är du säker på att din man inte misstycker? frågade rektor.
– Sköt du ditt så fixar jag nog det, sa Britta och log beskyddande mot sin chef.

– Hur blir det med Relief? sa Gympa-Lasse halvt på skämt.
Allmänt fniss hördes i rummet.
– Du får väl komma till mig! sa Eva Åkesson.
– Menar du allvar?
Då rodnade Åkesson. Det hade varit tänkt som ett skämt men det hade låtit nästan som allvar. Hon backade.
– Njae, det var nog ett skämt. Du får väl klara det på det sättet som vi brukar…
Efter denna ordväxling var kollegiet så flamsigt att det var svårt för rektor att få någon styrsel på konferensen.


Henke, Sara och Elin hade sällskap på hemvägen, men eftersom Sara och Elin bodde nära varandra och Henke åt ett litet annat håll skildes de ganska snart. Sara stod och tittade åt ett annat håll i flera minuter medan Henke och Elin tog adjö för den här dagen. Det liknade mer ett sexuellt umgänge än ett farväl.

När Henke gått åt sitt håll tog Elin fram sin telefon och ringde upp mamma Cissis mobil. Sara lyssnade spänt men hon hörde bara vad Elin sa.
– Hej, det är Elin, har du pratat med Kristina?
– Ja! Va bra!
– Nej, men jag är på väg hem nu. När kommer du?
– Jaha, och pappa? Niklas, är han hemma?
– OK, kram!

Elin kramade om Sara.
– Du får vara naken hos oss, mamma har pratat med din mamma! Du ska bara gå hem först och hämta nattgrejer!
– Yess!, sa Sara. Kommer Niklas att vara hemma?
– Jadå, han är hemma och har sin vackra snopp i högsta hugg!
– Elin, vad dum du är, förresten tycker han nog bara att jag är en barnunge…


När Elin kom hem var ingen hemma utom Niklas. Han satt i vardagsrummet naken och tittade på TV.
– Hej Niklas, vet du vad? Sara kommer idag och hon får också vara naken. Då får du hålla den där sötsaken du har mellan benen i styr!
– Hon bryr sig väl inte om den, sa Niklas.
– Du Niklas, du ska veta att hon tycker väldigt mycket om dig och hon kommer nog att titta på hela dig så fort hon kommer åt. Tycker du inte att hon är gullig?
– Jo, det är hon faktiskt, men hon är lite… liten liksom.
– Hon fyller femton om tre veckor.
– Mmm, och jag är nästan 17…, men jo, jag gillar henne, hon är rolig.

Medan de pratade hade Elin inte kunnat låta bli att titta på Niklas kuk som var på halvstånd. Det räckte tydligen med att det var en tjej i rummet, naken i och för sig. Elin hade klätt av sig direkt när hon kom in och Niklas återgäldade Elins blickar med att inspektera hennes kropp från hårfäste till tår.
– Syrran, jag är ledsen att behöva säga detta men du är väldigt snygg!
– Väldigt tråkigt det här, brorsan, men du ser väldigt bra ut, och du har den snyggaste snopp jag någonsin sett.
– Allvarligt, menar du det?
– Absolut! Du, kommer du ihåg när vi var små och undersökte varandra?
– Mmm, det var kul…
– Får jag känna på den?
– Får jag känna på dina bröst då?
– OK!

Elin behövde bara sluta sin flickhand runt broderns välformade kuk för att den skulle komma upp i ett bultande stånd. Hon fnittrade förtjust och strök utefter den med båda händerna. Prövande drog hon ner förhuden över det kraftiga ollonet. Samtidigt smekte och knådade och klämde Niklas på hennes flickbröst.
– Nu måste vi sluta, Elin, annars blir det allvar!
– OK, vem vet, det kanske kommer mer ikväll…

Strax därefter kom pappa Janne hem, men då hade redan Elin och Niklas lämnat vardagsrummet och var i sina respektive rum. Strax efter kom mamma Cissi och hon hade stött ihop med Sara utanför huset så de kom in samtidigt.
– Är du alldeles säker på att du vill vara naken med oss, Sara? frågade Cissi.
– Oh ja, sa Sara och lyste med hela ansiktet.
– Men du har förstått att Janne och Niklas också är nakna?
– Ja, visst, sa Sara med ett strålande leende. Det är bara spännande!
Och så försvann hon upp till Elins rum för att klä av sig.

Middagen blev en ganska uppsluppen tillställning. Sara och Elin hade varit kompisar ända sedan dagis och föräldrarna umgicks också. Sara hade varit med familjen Broberg på semester flera gånger så det kändes faktiskt inte som någon främmande person som satt med vid middagsbordet alldeles naken. Men för Niklas och Sara var det definitivt spännande. Innan de gick ner till maten hade Elin frågat Sara om hon skulle fixa så att Sara och Niklas skulle sitta mittemot varandra eller bredvid varandra. Sara funderade ett tag och valde sedan bredvid.
Elin lyckades manövrera så att det blev så, utan att varken föräldrarna eller Niklas förstod att det inte var en slump.

Det blev lite trångt med fem runt matbordet. Hela tiden råkade Sara och Niklas stöta ihop med sina nakna armar. Sara såg bara glad ut men Niklas rodnade. Niklas ögon drogs hela tiden åt sidan där han kunde se Saras små spetsiga, uppnosiga bröst med de styva bröstvårtorna. Hans kuk stod rakt upp och han förstod inte hur han skulle kunna resa sig efter maten utan att alla märkte hur det stod till.
Plötsligt kände han en liten hand på sitt lår. Han sneglade åt sidan och visst var det Sara som omärkligt hade placerat sin hand där. Handen smekte låret i skydd av duken och längre och längre upp, närmare hans bultande stånd kom den.
Niklas visste inte vad han skulle göra. Sara var ju inte lovlig förrän om några veckor, men han kunde ju inte hjälpa att hon tafsade på honom. Men tänk om hon gjorde så att han sprutade under matbordet! Så fruktansvärt pinsamt!

Elin såg hur det stod till med de två. Hon hade satt sig mittemot Niklas som vanligt och nu sträckte hon ut sitt ben och smekte med foten uppför Niklas ben. Hon var lite fräckare så hon var den som först nådde fram till det vajande kukståndet. Med foten smekte hon upp och ner för hans kuk, samtidigt som helt oberört pratade på med föräldrarna och Sara.
Sara var också bra på att hålla masken. Hon förstod vad Elin höll på med och när hon närmade sig Niklas kuk med handen var det Elins fot hon stötte på. Hon hann smeka med baksidan av handen över hans lem innan Niklas med ett fast, nästan hårdhänt grepp tog bort båda flickornas smekverktyg. Med ett stön av upphetsning rätade han på ryggen och såg strängt på sin syster.
– Vad är det, Niklas? frågade Cissi nästan oroligt.
– Va, nä, ingenting, jag hade bara lite ont efter gympan idag, sa han påhittigt.

Om mamma Cissi förstod vad som pågick visade hon det inte. Pappa Janne förstod precis vad som hände och mot sin vilja blev han tvärkåt. Ikväll skulle han älska med sin fru som de inte hade älskat på åratal fastän de hade ofta hade bra sex. Det skulle banne mig bli en riktig kärleksnatt, bestämde sig Janne.

Efter middagen brukade alla hjälpa till att duka av och eftersom Cissi hade lagat maten idag var det Janne som skulle diska. Men båda herrarna blev sittande kvar vid bordet. De var båda i samma belägenhet och ville inte resa sig. Elin och mamma förstod mycket väl vad felet var och kunde inte låta bli att retas.
– Hör ni gubbar, kom nu och hjälp till, visa nu att ni är duktiga karlar när Sara är här och allting, sa Cissi, och så höll de på, Elin och hennes mor.
Till slut tänkte Janne att ”Va fan” och reste sig. Ståndet slog i undersidan av bordskanten och Elin och mamma fnittrade så de vek sig. Även Sara skrattade fast hon knappt vågade titta på Elins pappas praktstånd.
Medan detta pågick passade Niklas på att resa sig, snabbt vända sig om och smita upp för trappan.
– Du får diska i morgon! ropade mamma efter honom.
– Snälla, får vi också gå nu? frågade Elin snabbt.
– Mmm, Ok då, ni har ju faktiskt hjälpt till.

Elin och Sara sprang upp för trappan och in i Elins rum. När de stängt dörren vände sig Elin till Sara.
– Skulle du vilja se Niklas när han… du vet, runkar?
– Jaa, men hur?
– Jag har en plan, sa Elin och lät som Sickan.


Samtidigt som detta hände var Henke ute på uppdrag. Han hade cyklat ner till busscentralen och nu stod han utanför servicebutiken. Elin hade haft rätt; där var väldigt folktomt, han kunde inte se en enda människa inne i butiken.
När han klev in i affären plingade det och en ung kvinnoröst ropade inifrån lagret:
– Kommer strax!
Henke gick direkt till kassan där kondomförpackningarna brukade hänga.
– Jäävlar!!! Henke svor högt.
Kondomerna hängde inte där längre utan inne bakom kassörskeplatsen tillsammans med cigaretter och snus. Precis då kom kassörskan in. Åh, nejjj, det var Annika!!

Annika var dotter till Henkes grannar. Hon var tjugoett och jättesnygg och ända sedan hon varit barnvakt åt honom när han var kanske 6-7 år hade han fantiserat om henne. Oräkneliga gånger hade han smygtittat på henne när hon solat i trädgården. Ibland hade han även runkat när han sett henne genom fönstret mittemot. Men Annika, oavsett om hon märkt något eller inte, var alltid lika snäll och vänlig mot Henke. Men köpa kondomer av henne, åhh, nej, så pinsamt!

– Hej, är det du! sa Annika glatt och gled in på kassörskestolen.
– Mmm, sa Henke, blodröd i ansiktet.
– Vad vill du ha?
– Joo…
Nu var det väldigt nära att Henke hade vänt på klacken och försvunnit ut ur butiken för att aldrig mer återkomma. Men så tänkte han på Elin och på alla erfarenheter han gjort den här veckan, det var väl fan också om han inte skulle våga köpa kondomer, det var väl inget fel i det!
– Jag ska ha kondomer! sa han beslutsamt.

Annika såg upp på honom och log.
– Ooh, är det så dags? Och vem är den lyckliga, får man fråga det?
Nu blev han generad igen.
– Jag är ihop med Elin, Elin Broberg, du vet nog inte vem det är.
– Jo, men jag känner igen det, jo, henne har jag tränat i handboll. Åhh, Henke, grattis, vilken fin tjej du har fått!
– Ja, det är hon, sa Henke stolt.
– Och nu ska du köpa kondomer, det är bra! Får jag fråga, men du behöver inte svara, är det premiär?
– Ja, det är det, och det är inte bestämt när det ska bli, men vi vill båda, sa Henke som nu kände sig mer avslappnad.
– Åh, sa Annika drömmande, jag minns första gången. Hoppas att er första gång blir bättre, sa hon sedan mera nyktert. Vilken sort vill du ha?
– Ingen aning, sa Henke förvirrat, måste det finnas så många sorter?
– Jo, men de är lite olika, men du, jag rekommenderar att du tar vanliga hederliga RFSU Profil. Dom kan man alltid lita på. Dom är inte tunnast men det tror jag inte spelar så stor roll när man är ung och kåt som du.

Henke studsade när Annika sa att han var kåt, vad visste hon om det?
– Har du trätt på en kondom någon gång?
– Näe, sa Henke och såg ut som om han hade nollkoll.
– Men du, då ska jag visa dig. Kom med!
Annika drog med den nu totalförvirrade Henke in i rummet bakom affären. Hon öppnade sin handväska och tog fram en kondom.
– Om det inte var för Elin, skulle jag ha visat det på dess rätta plats, men nu får vi ta till hjälpmedel.
Hon tog en sopkvast med runt skaft som stod där och så räckte hon över kondomen till Henke.
– Gör nu så här! Öppna den med båda händerna mitt på långsidan, ja, precis så. Så tar du fram den och nu är det en sak som är viktig hela tiden: Naglarna! Med naglarna kan du råka ha sönder den och då kan olyckan vara framme. Så tänk på det! OK, nu ser du att det är en liten extra utbuktning längst upp på den, där ska sperman samlas när man sprutat. Rulla nu ner den försiktigt över skaftet men inga naglar, och låt utbuktningen var kvar ovanför. Så där ja, ända ner så långt det går. Bra, nu är det bara att sätta igång!

Henke tittade stolt på kvastskaftet som nu kröntes av en kondom. Men kursen var inte slut.
– Efteråt kan du inte ligga kvar hur länge som helst, för din snopp krymper ju efter att du haft utlösning, och då måste man hålla ordentligt om kondomen när man drar ut ku.. snoppen, annars kan kondomen bli kvar därinne. Pröva nu att dra av den.
Henke jobbade hårt på att få av kondomen.
– Mmm, det där är lite svårt på ett kvastskaft för det krymper ju inte, det är lättare i praktiken. Så, nu gick det ju! Bra!

Henke hade fått ett jättestånd i byxorna under den lilla sexiga kursen. Annika skrattade mjukt.
– Men ser man på!
Hon kunde inte hålla sig utan sträckte ut en hand och kramade hans stånd utanpå byxorna.
– Det är väl tur att du har fast sällskap, annars kunde jag bli frestad till barnarov, sa hon och såg honom i ögonen.
Så log hon retsamt.
– Nu slipper du i alla fall stå och runka när jag byter om i mitt rum!
Henke blev blodröd.
– Mä… mä… märktes det?
Annika skrattade sitt fina skratt igen.
– Jadå, många gånger, men det gjorde inget, jag tycker bara att det var gulligt! Och lite smickrande!

Hon klämde till en extra gång och det var nära att gå för Henke, rakt i byxorna.
– Så, nu vet du allt du behöver, och var fin mot Elin nu!
– Det ska jag vara, mumlade Henke.
– Du är söt, sa Annika och gav honom en rejäl kram. Och du, Henrik, om det skulle vara några problem kan du alltid komma och prata med mig!
– Tack, du är verkligen snäll!, sa Henke.


– Vadå för en plan? frågade Sara.
– En väldigt enkel plan, sa Elin. Men det är bråttom. Gissa en gång vad han håller på med där inne nu.
Sara fnissade, men så sa hon:
– Det skulle jag behöva också!
– Se där, sa Elin, då har ni ju ett gemensamt intresse.

Hon gick ut i den lilla hallen mellan de tre sovrummen på övervåningen. Sara hörde hur hon knackade på Niklas dörr.
– Ja, vad är det?
– Det är Elin, kom och öppna, det är viktigt!
– Ja, men jag kan inte just nu!
– Jo, det kan du visst, öppna säger jag!
Det hördes steg och så låste han upp dörren och öppnade en smal springa.
– Vad är det om?
– Var inte så otrevlig, jag har världens grej på gång! sa Elin.
– Vadå?
– Sara och jag, framförallt Sara, vill se när du… när du runkar?
– Jävlas du med mig?
– Nej, jag lovar, jag menar allvar, Niklas, kom igen nu, vi behöver ju alla tre! Sara tycker jättemycket om dig!

Det lilla man såg av Niklas såg fundersamt ut. Men så väste han:
– Ok då, kom in kvickt bägge två innan mamma och pappa märker nåt!
– Kom Sara! ropade Elin lite tyst till Sara och så slank de båda nakna flickorna in i Niklas rum och stängde dörren efter sig.

Niklas satt på sängen med ryggen mot huvudändan. Han satt och försökte skyla sitt stånd vilket inte lyckades så bra. Sara kröp upp i sängen och Elin sköt fram Niklas skrivbordsstol till sängen och satte sig.
– Är det säkert att du vill se det? frågade Niklas och tittade blygt på Sara.
Sara var också lite blyg men svarade:
– Jo, det vill jag faktiskt, jag tycker att du är… fin… hela du! Det skulle vara så.. häftigt!
– Jag vill också se din snygga snopp in action, sa Elin som satt upp fötterna på sängen så att det nu var öppen sikt rakt in i hennes fuktiga tonårsfitta.
Niklas tittade från den ena till den andra. Det här var ju en drömsituation. Den gällde det nog att ta vara på.
– OK, kan inte ni också göra det då?
– OK, sa Elin utan att tveka.
– OK, sa Sara också efter en kort sekunds tvekan.

Niklas tog bort de skylande händerna från sin kuk. Den stod rakt upp och ollonet var nästan blålila. Sara svalde.
– Den är… den är stor! sa hon med runda ögon.
– Den har aldrig varit större, sa Niklas och log mot henne.
Han tog sig tid att titta på Sara samtidigt som han började runka sakta. Hon var inte så utvecklad som Elin, och hennes hår ovanför fittskåran var inte så tätt men ändå var hon en liten kvinna, hon hade bröst och började få fina former även om hennes ben var smala. Niklas hade alltid tyckt att Sara var söt. Nu var hon sötare än någonsin där hon satt i hans fotända som en liten groda med blicken riktad mot hans hand som rörde sig upp och ner över skaftet.
Saras hand sökte sig ner och hon öppnade sin flickmus för hans blickar.
– Tycker du inte att den ser barnslig ut? frågade hon och mötte hans blick.
– Nej, den är jättefin! Du är jättesöt!
Sara började smeka sin våta flickfitta, långsamt till att börja med. Niklas stönade av kåthet, herregud, han skulle kunna spruta inom tjugo sekunder! Men han ville dra ut på det så han gjorde små pauser. Han tittade till på sin syster.
Elin satt och betraktade båda två medan hon sakta smekte sig ner över magen. Hon ville inte att det skulle gå för henne nu, hon hade ytterligare en plan. Men det var frestande att låta fingrarna leka som de ville i hennes våta skåra.

Sara tittade upp på Niklas och läpparna rörde sig som om hon var på väg att börja fråga något, men inte tordes.
– Säg det du vill säga, Sara, sa Elin som såg hur det var fatt.
– Niklas, sa Sara. Hon tordes inte se på honom. Skulle jag kunna få försöka?
– Ja, det får du gärna, kom närmare!
Sara kröp närmare så hon satt, fortfarande som en liten groda, eller i skräddarställning kanske det heter, mellan Niklas ben. Hon sträckte ut handen och tog om skaftet.
– Du kan hålla hårdare, sa Niklas.
Sara tog ett stadigare grepp och började röra handen i runkande rörelser.
– Ååhh, stönade Niklas, det är jätteskönt, precis så!
Han tittade förundrad på flickhanden som smekte hans kuk.
– Får jag? Niklas sträckte ut handen mot Saras sköte.
Sara nickade stumt och Niklas lät handen kupa sig över hennes venusberg och så började han att smeka med fingrarna i hennes plaskvåta mus.

Elin hade stora problem, det här var det mest upphetsande hon någonsin sett. Hon ville instinktivt pilla fram orgasmen så snabbt som möjligt men som sagt, hon hade en annan plan. Och den planen gällde henne själv.
Niklas och Sara andades nu tungt där de satt mitt emot varandra. Deras händer rörde sig ibland i takt, men Niklas hand rörde sig lite snabbare.
– Åååh, jag kommer snart…, kved Sara.
– Jag… med…, stönade Niklas.
Och ungefär samtidigt som Elin med kåtfebrig blick såg Saras flickmus börja pulsera runt Niklas fingrar, ungefär samtidigt stönade Niklas till och Saras lilla hand pumpade ut vit sats som flög i en båge och första sprutet hamnade alldeles under Saras ena bröst. Trots sin orgasm fortsatte Sara att pumpa ut Niklas sperma. Hennes hand blev helt täckt av spermakladd.

Tio sekunder senare knackade det på dörren. Niklas, i sitt omtöcknade tillstånd, reagerade automatiskt och ropade:
– Kom in!
Och så kom han på vad han sagt.
– Nej, förresten…!
Men det var försent. Mamma Cissi stegade in i rummet med en packe tvätt i handen. Hon studsade till och blev stående, helt perplex.
– Oj, kära nån!!!
Hon fann sig snabbt och såg orolig ut.
– Sara lilla, är det OK med dig?
– Ja, ja, visst! Sara samlade sig snabbt. Jag ville detta jättemycket, och det var så skönt!
– Vänta, jag ska hämta papper!
– Nej, morsan, jag har här! sa Niklas.
Cissi blev stående och bara tittade på de tre ungdomarna.
– Var det bra? frågade hon mjukt.
– Mmm, sa Niklas generat, det var väldigt… fint.
När han sa det sista tittade han på Sara som rodnade och tittade ner.
– Är det du som kokat ihop det här? frågade mamma och vände sig till Elin.
– Men mamma, du såg väl under middagen, dom vill ju ha varann!
– Jo, men Sara är inte femton.
– Ja, men de har ju bara… smekt varandra, de har inte haft samlag, eller nåt!
Mamma funderade ett tag. Hon var fortfarande naken och det gjorde att hon kände sig som någon sorts medbrottsling. Synen hade fått hennes mogna fitta att reagera också. Egentligen var det väl bara naturligt, det som ungdomarna gjort.

– OK, det verkar som om alla är nöjda, är det så?
– Jaa, sa alla tre.
– OK, då är det väl bara att gratulera, sa mamma vänligt. Bara ni är försiktiga så ska jag inte hindra er från att ha skönt!

En liten stund senare var Elin och Sara ensamma i Elins rum. Sara och Niklas hade pussats efter att mamma hade gått och när de torkat av varandra sa de hej och flickorna gick in till sig.

Sara slängde sig på sängen och bara låg och tittade upp i taket.
– Elin, sa hon efter en stund.
– Ja?
– Jag är så glad!
Elin klättrade upp i sängen och la sig och kramade Sara.
– Där ser du då! sa hon.
– Jo, fast vi är ju inte ihop eller så.
– Nej, men det kommer nog tids nog.

Det blev tyst ett tag och flickorna låg och smekte varandra sakta.
– Elin, gick det inte för dig där inne hos Niklas?
– Nej, jag sparade mig för jag har ett litet önskemål.
– Åh, va kul, vad då?
– Har du tagit igen dig så du är redo för nya tag?
– Jadå!
Elin öppnade sin låda i byrån där hon hade trosorna och tog fram vibratorkuken som hon fått kvällen innan av mamma.
Sara flämtade till.
– Oj, sa hon sedan. Var har du fått den där ifrån?
– Den har jag fått av mamma!
– Va???

Elin förklarade hur mamma Cissi hade resonerat och Sara lyssnade, alldeles häpen. I och för sig kunde Sara prata med sin mamma om det mesta och kanske ännu mer med sin pappa men det här var ett strå vassare.
– Jag vill att du ska använda den på mig, sa Elin.
– OK, sa Sara, bara du talar om hur du vill ha det.
Och Elin förklarade hur Sara skulle använda den med vibratorn först på utsidan, onanera Elin med den och hur hon sedan skulle försöka öppna Elin med den.
– OK, men om det gör ont då?
– Jag säger till om det gör för ont.

Hon la sig ner på rygg på sängen med lätt uppdragna ben. Sara satte sig mellan hennes ben så att hon skulle komma åt. Hon tog emot löskuken, kände på den och fnissade. För bara tio minuter sedan hade hon haft äkta vara i handen. Den här var nog bra men inte alls lika skön.
Hon satte på vibrationerna och lät den smeka Elin från naveln ner mot venusberget. När den nådde ner mot blygdläpparna ropade Elin till.
– Åh nej, den är jättekall, det är inte skönt!
– OK, jag ska värma den, sa Sara. Titta här!
Sara sög på den som hon sett Sandra suga Henkes kuk i omklädningsrummet. Hon förde den in och ut ur munnen och sög på plastollonet, lät tungan vandra längs kanten. Elin tittade på fascinerat.
– Är det bättre nu?
Sara satte på vibrationerna igen och lät den söka sig ner mellan Elins blygdläppar.
– Ja, åh, ohh, ojj… ohh…
Elin var förvånad över känslan med vibrationerna mot hennes svullna klitoris. Det var annorlunda än att använda fingrarna, kanske inte bättre men helt annorlunda. Och så kåt som hon var nu efter Niklas och Saras föreställning så var det underbart att känna vibratorkuken spela nere i hennes kåta tonårsmus.
– OK, flämtade Elin, börja nu att försöka komma in med den! Men försiktigt!

Längst ner i fittskåran fanns själva kärleksgrottan, slidan, själva innerfittan. Den såg helt stängd ut när Sara tittade på den men det vattrade sig av kåtsafter vid mynningen. Sara satte spetsen på vibratorkuken i öppningen och tryckte försiktigt. Först tyckte hon inte att det hände någonting, men bit för bit öppnade den sig för den viberande kukstaven. När Sara kommit in ett par centimeter drog hon ut den igen och började jucka med vibratorn, ut och in.
Elin mötte varje framstöt med motjuck.
– Hur känns det?
– Det.. är.. bara skönt, flämtade Elin, men den är… så stor. Men kom in… en bit till!
Sara juckade försiktigt med staven lite längre in. Men ganska snart tog det emot.
– Nu kommer jag inte in längre!
– Nej…, jag vet… det är… hinnan!
– Ska jag verkligen fortsätta?
– Gör som du… har gjort, kör den ut och in… och när jag säger till… trycker du in den!
– Är du säker?
– Jaaa!

Sara fortsatte att jucka med massagekuken. Nu var Elin riktigt våt i hela hålet, varje tag hördes.
– NU!!!
Sara tryckte till. Först hände ingenting, men så var det som om staven bara sjönk in i Elin.
– Aooohh!!!
– Gör det ont? Sara var nästan tårögd.
– Det gjorde… skitont, men ganska kort! Håll still nu ett tag… så jag får vänja mig!
Elin låg där med vibratorkuken nästan inne till roten, Sara blev kåt igen av synen, trots att det var lite skrämmande. Hon smekte sakta Elins klitoris och Elin började röra underlivet igen.
– Dra den.. ut och in… lite försiktigt nu…
Försiktigt, långsamt drog Sara ut staven nästan hela vägen. Det var lite blod på den. Så tryckte hon in den igen försiktigt.
– Är det bra så?
– Oh Sara, du skulle bara känna… det känns som… som om den fyller hela mig!
Sara fortsatte att jucka med staven ut och in, något fortare nu och Elin mötte med motjuck. Samtidigt lät Sara två fingrar cirkulera över klittan. Efter ett tag kände hon att det gick lätt in och ut och när hon såg på Elins ansikte såg hon att kamraten var nästan borta av njutning.
– Aaaahhhh!
Elin lyfte hela underlivet mot löskuken och Saras hand och efter ett kraftigt motjuck kände Sara hur Elins fitta krampade kring staven. Orgasmen var den kraftigaste Sara sett Elin få och så sjönk Elin ihop och Sara tryckte mjukt handen mot hennes venusberg.

Efter ett lång stund öppnade Elin ögonen och mötte Saras. Hon log lyckligt.
– Herregud!, sa hon. Om det är så här skönt med en löskuk hur ska det då inte vara med en riktig. Fast det gjorde nog sitt till att du smekte mig samtidigt.
– Men Elin, har inte jag tagit din oskuld nu?
– Har vi knullat?
– Neej!
– Nå, då så, det tycker jag är det som räknas. Du har bara hjälpt mig att bli av med ett litet onödigt hudveck.
– Gör det inte ont nu?
– Jo, det svider lite nu när det inte är skönt längre. Kan du dra ut den lite försiktigt, nej förresten, jag gör det själv.
Långsamt drog hon ut den något blodiga men framförallt kåtsaftfuktiga staven ur sin fitta. Sara la sig bredvid henne och de kramades länge och kysstes.
– Tack, kompisälskling, sa Elin och lät sina läppar stryka över Saras.
– Tack själv, sa Sara, för att du fixade det med Niklas.

En stund senare gick de ner och gjorde popcorn och sedan tittade de på TV och drack läsk och åt snacks som vilka tonåringar som helst tills Cissi knackade på.
– Nu får ni ta och lägga er, det är faktiskt skola i morgon även om det är temadag.

Det blev inget mamma-dottersamtal den kvällen. Men när Cissi var säker på att flickorna hade somnat smög hon in i rummet och tittade på dem. Det låg en madrass på golvet som de tagit fram och bäddat till Sara. Men ingen låg där. Flickorna låg tätt omslingrade i Elins säng och sov.
Cissi kände motstridiga känslor. De var så fina där de låg. Men vad fort det gick. Hon hade inte ännu riktigt smält synen i Niklas rum tidigare under kvällen. Hennes små söta barn…
Men kåt var hon, det hade hon varit hela dagen. Janne hade mer än antytt att nu skulle det bli kärleksnatt, hela kvällen hade de haft svårt att hålla händerna från varandra.
Mamma Cissi strök lätt med handen över Elins arm. Så smög hon ut och stängde dörren.


Mitt i natten vaknade Sara och var kissnödig av all Cola de druckit under kvällen. Hon tassade ut i hallen och smet in på toaletten och kissade. På vägen tillbaka hörde hon underliga ljud från Elins mammas och pappas sovrum. Dörren var inte helt stängd och Sara drogs dit av en nyfiken aning. En svag lampa lyste med ett mjukt sken därinne och när Sara tittade in genom dörrspringan såg hon Cissi stå på alla fyra och Janne bakom henne och hans stora vuxenkuk gled in och ut ur Cissis fitta. Synen var vacker men det kändes också konstigt. Det kändes konstigt med vuxna som hade sex. Men Sara blev upphetsad, åhh, hon ville pröva alla härliga saker man kunde göra. Hon tänkte hur det skulle vara om hon stod där och Niklas var bakom henne och knullade henne till vanvett. Nu blev hon störtkåt.

Hon tassade in i Elins sovrum och klappade Elin på armen så att hon vaknade. Sara tecknade tyst med fingret för munnen.
– Din mamma och pappa…, viskade hon. Dom knullar, det är så läckert, du måste se!
Elin reste sig yrvaket ur sängen och smög med Sara ut i hallen.
– Titta, viskade Sara det tystaste hon kunde i Elins öra.
Och Elin tittade. För henne var det ännu konstigare eftersom det var hennes mamma och pappa, men det var samtidigt så fint, så vackert och så kåthäftigt att Elin fick tårar i ögonen.
– Kom! viskade hon till Sara.
De smög tillbaka in i Elins rum och stängde dörren. Några sekunder senare låg de tätt ihop, nakna, bröst mot bröst, mage mot mage, fitthår mot fitthår. Deras händer sökte sig till kamratens heta könsmun och snart, snart, flämtade de sina orgasmer i en lång kyss.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Immortalseb

  • Publicerad Publicerad: 2009-06-20

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,1/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Berth L skrev

Vilken bra novell Synd att det inte finns någon fortsättning på den. Man skulle vilja veta mer om det där programmet och vad som hände på temadagen dagen efter och hur det gick för Elin och Henkes debut knull.

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter