Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Eftermiddags massagen

En story som en älskarinna till mig skrivigt hur hon upplevde en afton ;-)

Lämna gärna en kommentar i min gästbok, så blir jag glad ;-)

Vattnet piskade hårt m in hud, länge, länge stod jag där i duschen och lät varmt ömsom kallt vatten smeka ömsom plåga min kropp. Alltid när jag duschar tycks alla tankar och alla bekymmer rinna bort med det klara vattnet. Man är nära sig själv, och blir mer och mer medveten om sin kropp Det kittlande håret under armarna, den fasta baken och de rosa svällande bröstvårtorna på de mjuka vita brösten. Jag låter strålarna smeka alla skrymsle och vrår och tillslut hoppar jag nästan av förtvivlan ut ur duschen av alla känslor, av längtan och kåthet. Längtan efter beröring.
Min pojkvän hade precis kommit hem från en tung arbetsdag. Fötterna värkte och han bara sjönk ihop i soffan med en öl och ville gå och lägga sig med en gång. Ja, ingen dum ide tänkte jag. och kände hur hela kroppen svarade.. Jag gick ut på toaletten och tog min massageolja och blinkade åt mig själv i spegeln.
Kom älskling, och lägg så ska. jag massera dina trötta fötter... Nakna båda två bad jag honom blunda och slappna av. Jag började mjukt och försiktigt att massera alla tår och alla skrymslen på hans fötter och efterhand blev han mjukare i hela kroppen Han var öppen för min behandling. Gud, vad han är vacker tänkte jag. och fick behärska mig från att hoppa på honom direkt. Min massage drog sig uppåt hans bruna välformade ben. Jag undvek noga ståndaren som nu stod i präktig givakt. Lika sprängfylld som den såg ut kändes hela jag. Det pulserade mellan benen och jag behövde inte känna efter för att veta hur svullet och vått det var. Efter att ha ägnat extra massage åt hans känsliga bröstvårtor och nästan var färdig med hela hans kraftiga och muskulösa överkropp, tillät jag mitt könsbår kittla hans kuk. Han suckade tungt. Fortfarande blundande och vi var lika sprängkåta bägge två. Massageoljan gav våra kroppar en härlig mjukhet och en svag sensuell doft av mysk. Han lyfte händerna och ville ta tag i mig och väste mitt namn, men jag tvingade honom tillbaka Allt han fick göra var att ligga stilla och blunda och jag visste jag plågade honom . Jag lät hans känsliga ollon glida i min springa, först försiktigt. Sedan mera krävande. Och när det inte gick att hålla sig längre gled jag hårt och bestämt ner över honom och begravde hela härligheten i min grotta. Vi stönade högt båda två. För att der inte skulle gå med en gång så red jag honom lugnt och taktfullt , det va r underbar t att bli uppfylld till botten. Han jämrade sig och jag kände hur hela min kropp gick upp i njutningen av närheten och jag kände hur jag förvandlades en kåt förförerska till ett hungrigt vildjur där bara nuet och njutningen existerade, och jag red och red honom med hela min kropps styrka, svetten rinnande och blodet pulserade. Helt plötsligt försvann allting och hela min kropp darrade och skakade i den mest fantastiska orgasmen jag upplevt När jag långsamt saktade tempot och fittans sammandragningar blev lugnare nådde han äntligen sin kulmen och skrek mitt namn och jag kramade hans kuk tills alla safter kommit ut i mej. Jag sjönk ihop ovanpå honom och vi blev liggande så helt utmattade och svettiga en stund... När pulsen lagt sig en aning kände jag hur hans kuk, som fortfarande var inne i mig, på nytt började svälla. -Det var mej en jävel tänkte jag med ett stilla leende. Nu vill jag massera dej, sa han. Och med omvända positioner började han långsamt massera mina små fötter.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Eroticas

  • Publicerad Publicerad: 2007-04-06

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter