Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Duschnovellen

Det blev kanske inte helt och hållet som Linda hade tänkt sig.
Hon visste att han skulle komma över, och hon hade planerat allt ordentligt. Det var alltid nervöst att träffa någon, men nu var det ju mer än bara någon, det fanns NÅGOT med den här mannen, och det gjorde att hon ville att allt skulle bli så bra det bara gick.

Hon visste när han skulle komma, och hade handlat mat, ljus, något att dricka. Ordnat hemma, gjort lite småmysigt, sett till så det låg EN filt på lagom och rätt sätt i soffan, låtit dörren till sovrummet stå på glänt en smula. Det enda som var kvar att ordna till nu var henne själv, och hon hade plockat fram rätt underkläder, och till det valt en klänning. Även om det var kallt ute skulle de inte vara ute, och hon hade fått reda på att han gick igång på klänningar, så en ljus, enkel klänning hade hon bestämt sig för. Dessutom skulle hon göra något extra med håret, hade inte bestämt vad än, men något skulle det bli i alla fall.
Så det var bara duscha som gällde. Det var 1½ timme kvar innan han kom, det borde hon hinna.

Hon lade kläderna på toaletten, klev in i duschen och drog för draperiet. Som hon tyckte om att känna vatten rinna, det var en sådan behaglig känsla att känna värmen som rann över henne. Hon stod och försvann bort lite där, lät vattnet rinna över henne bara. Efter ett tag undrade hon hur lång tid som förflutit, men det kan inte varit mer än en halvtimme, så det var lugnt. Dessutom var de redan överens om att han bara skulle gå rätt in, det var för spänningens skull, så dörren var öppen. Han skulle alltså inte behöva sitta ute i kylan och vänta, om det var så att hon behövde en 5 minuter extra för att göra iordning håret.

Hon slöt ögonen och lät vattnet fortsätta rinna över henne. Så skönt det var! Det var ändå dags snart att sätta igång med intvålningen om hon skulle vara klar i tid, så efter ytterligare ett par minuter öppnade hon ögonen.
Eller trodde hon gjorde det i alla fall.
Det var mörkt.

-'Jag hoppas det inte gjorde något att jag kom in hit', hörde hon en röst.
Paniken kom som en hammare, hon blev helt stilla, rörde inte en enda muskel, visste att ögonen var öppna, började gå att urskilja något svagt, svagt dunkel,bara jag' sade han, och nu kände hon igen rösten. Hjärtat slog lite lättare, men det var ändå på väg att hoppa ur bröstkorgen. Hon andades nu igen i alla fall. Adrenalinet pumpade runt som det aldrig gjort innan.

-'Det är nog lugnt att säga att du inte kommer glömma vårt första möte i alla fall', fortsatte rösten, och det enda svar hon fick fram var ett 'mmhmm...'.
-'För att kunna överraska dig helt var jag tvungen att kliva in med lite kläder, men det är bara byxor och tröja, hoppas du har någonstans jag kan hänga dem på tork sedan?'
Det enda hon fick fram var återigen ett 'mmhmm..'
Han tryckte sig precis intill. Även om det var byxor i vägen så kände hon ändå hur hård han var mellan benen.Hon hade stått kvar som stelfrusen hela tiden, nu trycktes hon upp mot väggen, fastnaglad.
-'Dags ändå att tvåla in dig, verkar inte som du hade kommit dit än', hörde hon honom säga.
Därefter satte han en hand i nacken på henne, och så stod hon där, fast mot väggen.

Sedan kände hon hans andra hand. Den började ändå uppifrån, tvålade in hennes axlar, ryggen, sidorna, ner längs sidorna på låren, sedan blev greppet om hennes nacke fastare, hårdare, stadigare.
-'Du kunde inte låta bli att stå kvar i duschen tills jag kom, va? Du klarade inte att stå emot chansen att vara naken när jag kom, eller?' hörde hon honom säga. Hon satt helt fast, ansiktet tryckt mot väggen, satt som i ett skruvstäd.
Hans ena ben pressades in mellan hennes.
Han var helt intill henne.
Och hon kände hur hon började puta emot. Hon kände hur det började rinna till. Pulsen steg till om möjligt ännu högre nivå.
-'Dags att ta hand om din fitta nu', hörde honhonom säga. Efter det kände hon hans hand, över kullen, han lade den på, lät ett finger hitta springan, följde den, förde upp tre fingrar på en gång.
Hon stelnade till, hon kände hur hon spärrade upp ögonen, de var vidöppna, men allt var mörkt fortfarande.
Han började pulla henne, ganska hårt, och hon tryckte emot, faktum var att hon tryckte emot så mycket hon bara kunde.
Hon njöt av det.

Och nu kände hon också att det var HAN.
Han hade total kontroll över situatHon bara älskade att höra det. Hon hade fått höra det i telefon förut, men nu fick hon verkligen höra det, uppleva det, KÄNNA det. Han kunde få köra upp hela jävla näven i henne om han ville, det kanske inte skulle gå, men det kändes som att han fick göra vad han ville med henne.
Det var mer än så.
Han var helt fri att göra som han ville med henne. Det inte bara kändes så, det var så.
Och han fortsatte pulla henne, nu var det däremot stenhårt, hennes fitta var fylld till bristningsgränsen, hon visste inte hur många fingrar det var, men hon ville inte ha mindre än så. Och vattnet fortsatte att strila nerför hennes rygg.

När hon stönade som mest, slutade han. Han drog ur sina fingrar, fittan värkte nästan, så öm var den,men hon ville ändå bara ha mer.
-'Du säger inget, och det gör mig inget, men då får du finna dig i vad du får', hörde hon honom säga sedan. Sedan hörde hon hur han knäppte upp byxorna och lät dem falla. Hon såg så mycket fram mot att bli fylld av honom nu så hon kunde inte beskriva det i ord, och hon använde inga ord, hon var hans hora, hon bara höll käft, och hon tog bara emot.
Och nu skulle hon få ta emot. Hon kände hur hans kuk kom in mellan hennes skinkor, inte mot fittan, utan mot analen, och hon han tänka att 'ja, varför inte?', sedan kände hon hur det spände till, hur han trängde in i henne, ögonen spärrades upp återigen, hon kved ur sig ett 'huh...', han sjönk in en bit till, hon bet ihop, hon tryckte emot, hon ville ändå ha mer, varför höll han igen? Varför tog han inte bara för sig? Varför dammade han inte bara på henne som den lilla hora hon var? Hon kände ändå att det spände rätt ordentligt, hon kunde inte stoppa sina armar när de rörde sig bakåt för att hålla honom lite ifrån sig.

Han fångade upp dem direkt.
Nu stod hon där, i duschen, med armarna bakom ryggen, han hade sin ena arm mellan hennes rygg och hennes armar, höll dem, höll HENNE i ett järngrepp, sin andra arm runt hennes hals. Hon var helt i hans våld, hade hans kuk i rumpan, och nu sjönk den in helt och hållet, och hon bara tog emot, stod där, fick vad hon förtjänade, ville inte ha det på något annat sätt.
Hon tänkte på vad hon hade tänkt sig. På filten som låg i soffan,n, spänningen av att se i ögonen var som bortblåst, och hennes enda önskan var att bli tagen hårdare, ordentligare, brutalare.

Samtidigt som hennes tankar snurrade runt på det sättet, så blev hon så hårt påsatt att hon nästan fick stå på tårna, och när det verkligen var som intensivast, så tog han bort armen runt hennes hals, och hon kände hur han började jobba med hennes clitta. Hon fick luta sig mot väggen, hon hade tippat framlänges ändå i vilket fall, och när hon stod där, och han fortsatte, och gnuggade clittan i samma tempo som han satte på henne, så försvann de sista tankarna om hur kvällen skulle ha blivit, och i samma sekund som det gick för henne kände han honom komma djupt inne i rumpan på henne.

Inte den kväll hon planerat, men precis den kväll hon ville ha.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Amplifier

  • Publicerad Publicerad: 2010-01-10

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter