Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Duschar

Det kittlas i kroppen när jag har fått stå under duschens varma strålar som piskat mot min kropp.

Låter vattnet sila över min kropp och står alldeles stilla och njuter. Med ensamma händer tvålar jag in min våta kropp så jag blir alldeles löddrig, tvålar in varenda centimeter av min kropp. Kupar mina händer om mina lena bröst och tvålar in de noga, för sedan ner händerna mot rumpan. Lyfter ena benet upp på badkarskanten och drar varsamt med händerna från vristen upp mot låren. Mmm, så skönt det är att ta på sig! Om jag bara hade haft en intvålad karl bakom mig med hård kuk som nosade bakom mig. Känner hur det sakta men säkert börjar pulsera nertill, men jag påminner om att jag får syssla med syndiga lekar senare då jag ska fixa iordning mig för kvällens bravader.

Kan trots allt inte låta bli och drar med ett snabbt drag över springan och ställer mig under strålarna igen för att skölja av mig allt lödder. Hukar mig ner och för ena handen mot klittan samtidigt som jag kör in två fingrar i min kåta mus. Lutar huvudet bakåt och för bort alla spänningar. Skakar på huvudet och påminner mig själv återigen om att sådana grejer får jag syssla med när jag har tid. Ställer mig återigen upp, ställer mig smekandes under duschens strålar och kliver slutligen motvilligt ur duschen.

Sträcker efter handduken och torkar av min våta kropp. Ler för mig själv och tänker;

"Nästa gång busar jag INTE ensam i dsuchen!"Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: wendy_wild

  • Publicerad Publicerad: 2006-06-30

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Jack skrev

Nästa gång.. står vi tillsammans i duschen. Jag kysser dig mjukt i nacken, samtidigt som jag kupar om dina mjuka bröst. Smeker brösvårtorna och njuter av att känna dem styvna snabbt. Min hårda kuk nosar först försiktigt mellan dina skinkor - studsar och retas mot blygdläpparna. Med ena handen greppar jag om din högra skinka, och låter samtidigt pekfingrets topp glida mellan mitt blanka ollon och dina mjuka våta läppar - Nu! Nu, låter jag den gliida in. Nu tar jag dig bakifrån mot duschväggen.... Vi håller varandra hårt i händerna, högt över huvudet, medan min stora varma kuk fyller dig och glider härligt, och frustande ut-och-in i din våta fitta!

PS. Jag vill fantisera mer med dig.... Skriv direkt!

Betyg: 5
e.a skrev

jag blev uphetsad

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter