Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Du! olja och jag!

Jag känner otroligt mycket spänning som måste ur min kropp just nu. Sätter mig redo för att skriva något mysigt som du kan läsa när du tillfredställer dig. Om du bara visste vad du gör med min kropp när du sitter här och läser detta som jag skriver till dig. Så fort jag ser hur många som läst blir jag helt varm i kroppen och kan bara föreställa mig hur skönt du har.

Jag lägger mig ner i din säng och sparkar av mig mina trosor försiktigt så du inte märker något... Jag känner hur dina ben slingrar sig runt mina. Jag vet snart att du kommer att känna att jag tagit av mig trosorna, blir upphetsad av bara tanken.

Dina ben är underbar mot min kropp. Din doft av nydusch och blött hår och din röst som alltid är så skön att lyssna på, du ska bara veta vad den gör med mig. Du gör mig så svag och undergiven. Vill inget annat än att du ska röra vid mig, ta på min rumpa, vill att du ska bli tänd av mig.

Äntligen kommer dina armar runt mig och du lägger dig för att somna, jag älskar när du håller om mig så här. Känner att du är kramig och du smeker sidan om man mage och jag känner "...gud! snart känner hon att jag tagit av mig trosor...". Hon säger inget när hon märker det, nu vet vi båda men ingen säger något. Hon tittar på mig där i mörkret utan en enda min och jag känner hur hon
utforskar min kropp precis som jag vill. Inget kommer att gå förlorat när hon tar hand om mig och min kropp. Jag känner hennes händer över mina kalla bröst som bara längtar efter att bli varm. Mina bröstvårtor känns som ispiggar.

Hon kan kyssa mig så svag, älskar när hon kysser mig mellan brösten när jag får se hennes blick. Hennes blick blir så kåt! Det är då hon ger ifrån sig ett litet flin som säger sååå mycket. Jag står helt enkelt inte ut så jag tänker på vad vi håller på med. Mina händer vill smeka mig men hur ska jag klara det utan att hon ser eller märker något. Drar försiktigt upp mitt ben som är längst ifrån henne. Börjar försiktigt smeka mitt lår och känner hur extra skönt det är att ha henne här i sängen när jag snart ska smeka mig. Jag retar mig själv och väntar med att vara just "där". Jag nuddar mig med själv med utsidan av fingret och känner hur varm jag är. Jag drar handen från naveln och neråt, biter mig i läppen. NU har jag bestämt mig vad jag ska göra.

Jag tror att hon märker det men säger inget och flinar (gissa om det är upphetsande). Hon tar ett riktigt tag om min häck och hennes hand tar tag om min hand som jag smeker mig med och hon frågar om det är skönt. Jag säger inget utan tittar bort... jag blundar och låter henne titta på mig när jag smeker mig själv. Hon sätter sig upp i sängen och tänder lampan utan att jag märker något, jag känner hennes händer som tar över och kan inte annat än att ge ifrån mig ett riktigt ljud som berättar hur kåt jag är.

Hon slutar smeka mig och funderar varför men vill inte tänka mer på det utan jag blundar och fortsätter i min fantasi. Allt blir så tyst och inget händer, jag tittar upp och märker att ljuset är på och hon ligger och tittar på mig och mina fingrar som smeker mig. Hon ser inte att jag tittar på henne så jag slutar inte smeka mig utan jag låter henne titta på. Jag ser att täcket guppar upp och ner så där försiktigt som man kan göra ibland och förstår genast vad hon gör. Hon tittar rakt in i mig och ser antagligen hur våt jag är, hur mina blygläppar glänser. Gud så upphetsande att veta att en kvinna tittar på mig när jag smeker mig. Känner hur jag drar ihop mig och känner att jag nästan kommer. Jag flämtar till lite och hon tittar upp på mig.

Hon närmar sig mig och känner hur hon sätter ner sina händer i sängen och känner att hon är på väg till mig. Det blir alldeles tyst och jag får känna världens underbaraste tunga som slickar mig och mina fingrar, precis som det var en glass hon slicka på. En stor och bred tunga som ändrar form beroende på hur hon vill stimulera mig. Oohh så skönt att jag lever!

Dina händer är inte alls lika blyg som jag trodde från början. Dom letar sig väldigt bra på min kropp och dom tänder mig otroligt mycket. Älskar våran ögon kontakt efter sen du tänt lampan. Jag sträcker mig till byrån och tar fram oljan. Jag tar tag om din hand och öppnar den, känner min egen doft från dina händer som blandas med men doft av oljans melon doften. Jag häller upp några droppar i din hand och lägger din hand där jag vill att du ska börja. Du ser hur min kropp och mina ögon glänser. Jag blundar och du fortsätter din vandring över min kropp. Jag tänker på snuskiga fantasier som tänder mig ännu mer igen...

Nu ska vi fortsätta här så nu är det din tur att busa *blink

*Kyss & smek
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ett_hjärta

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-13

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Gunnel skrev

Bäst! Ska försöka komma på nåt sätt tillbax jag gumman!! Puss puss

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter