Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Du och jag på tåget

Det var en eftermiddag då jag skulle åka tåget hem. Du satte sig på andra sidan mittgången och började titta ut genom fönstret. Jag betraktade dig. Du bar en rosa skjorta och ett vitt stramt linne under. Du hade de översta skjortknapparna uppknäppta så att man såg dina fina runda bröst i solen som lös in. När jag suttit så ett tag märkte jag att du satt och tittade på mig då det reflekterades lite ljus i mitt fönster. Jag vände mig om för att möta blicken men du tittade bort så fort jag vände mig. När jag började titta ut märkte jag att du tittade på mig igen. Jag tittade tillbaka men då vred du på dig en gång till. Då valde jag att titta på dig ett tag tills du slutligen vände dig och började titta igen. Jag log mot dig och du fnissade till lite och tittade bort igen. Ditt leende skapade fina smilgropar i dina kinder och du var väldigt söt när du log.

Jag gick över och satte mig brevid dig på platsen brevid. Du fortsatte titta ut genom fönstret. Vi satt tysta brevid varandra ett tag tills du plötsligt tittade mig i ögonen och såg väldigt allvarlig ut. Jag blev väldigt förvånad när du plötsligt reste dig upp. Och så gick du förbi mig ut i gången och jag följde dig med blicken. Du gjorde tecken med handen att jag skulle följa efter. Jag reste mig upp det snabbaste jag bara kunde och gick efter. Du gick in på toaletten och jag stannade till, men du vinkade in mig.

Väl inne på toaletten låste du dörren och föste upp mig mot väggen. Du lade dina händer på mina axlar och liksom tryckte mot mig med dina mjuka bröst. Jag mötte dina läppar med en kyss som smakade bättre än någon annan kyss någonsin smakat. Den blyga flickan som suttit och vänt bort blicken stirrade nu in i mina ögon med trånande blick.

Du gled ner och knäppte upp mina byxor. Du smekte min kuk med dina små händer genom kalsongerna. Den hade inte hunnit med i det snabba tempot och hade precis börjat hårdna när du stoppade ner handen i kalsongen och runkade av min halvhårda kuk. Du drog ner kalsongerna och började leka med tungan runt ollonet och suga mjukt. Du lät den glida in långt i munnen. När du tog ut den var den full med din saliv och den stod rakt upp. Du brydde dig inte om att fortsätta behandlingen. Istället vände du dig om och började att dra ner dina byxor och trosor i ett över den runda, nätta stjärten. Du hade alldeles slät och fin hy och jag kunde ana dina blygdläppar när du böjde sig fram. Jag stod och smekte mig själv när du slet av sig skjortan, linnet och bh:n och blottade resten av kroppen. Du hade styva bröstvårtor. Jag lyfte upp dig mot väggen och du förde in min kuk som fortfarande var blank av din saliv i din renrakade fitta. Jag höll dig nu lyft, upp mot väggen med benen isär och började att stöta mjukt. Du tittade djupt in i mina ögon och såg djurisk kåt ut. Du andades korta andetag med halvöppen mun i takt med att jag förde kuken fram och tillbaka. Jag tittade ner och såg den vackra synen då dina blygdläppar omsvepte min kuk samtidigt som jag kände ditt mjuka inre. Då och då lutade du huvudet tillbaka och stönade till lite. Det var väldigt upphetsande och för varje gång du gjorde så började jag jucka lite hårdare och djupare. Du slet av mig tröjan och hängde dig om halsen på mig. Jag kände dina styva bröstvårtor mot mitt bröst och du var varm och len. Jag höll ett stadigt grepp om dina skinkor som låg perfekt i händerna, smekta lite ditt andra hål...Mmmm. Du verkar tycka om det. Jag kände din lukt när du höll om mig och andades djupt. Du doftade underbart! Sedan lutade du huvudet tillbaka och hade helöppen mun. Nu stönade du vid varje juck och jag kände hur du knep till med fittan runt kuken på mig om och om igen. Jag var nu väldigt uppe i varv och kände orgasmen närma sig. Jag juckade snabbare och hårdare samtidigt som du stönade mer och mer. Du började med långa gnyn på utandningen varvar med korta tjipp som inandning samtidigt som du började att röra på hela höftpartiet för att möta upp mina juck. Du tjöt till och kramade hårt om mig då du skakade i hela underkroppen. Fittan stramade hårt om min kuk när jag fortsatte att jucka och jag kände dina skinkor spännas i mina händer. Jag blev så upphetsad av din orgasm att jag kände att utlösningen var nära. Jag började jucka långsammare när du började med dina djupa andetag men snart började jag jucka snabbare igen och så sprutade jag djupt in i dig, drog ut en bit, stötte in igen och sprutade till igen. Anfådda möttes vi i en kyss igen som om möjligt smakade ännu bättre än den förra. Hennes lilla tunga lekte med min. Vi tog på oss kläderna, satte oss brevid varandra och höll händer. Kanske vi ses igen?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: maca1770

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-14

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter