Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Du och jag

Vi har känt varandra länge, du och jag. Så länge att jag knappt minns första gången vi sågs, men det spelar ingen roll för du har bara blivit vackrare med åren och din kropp.. mm...

I småskolan var vi bästa vänner, men ju äldre vi blev desto mer intresserad blev jag utav dig och jag måste erkänna att jag tyckte du var snygg och otroligt sexig redan i 13-14 års åldern.

Jag minns en kväll, då vi hade fikat tillsammans på stan. Det var sommar och varmt. Du hade kort kjol och en v-ringad top på dig, vilket gjorde dina härliga bröst så bedårande. Jag hade svårt att slita blicken ifrån dem. Jag vet inte om du lade märke till det, men kanske var det därför som du särade på dina ben när jag tappade min kaffesked under bordet så jag kunde skåda din härlighet genom dina genomskinliga stringtrosor?

När jag kom hem till mig den kvällen var jag alldeles varm i hela kroppen. Jag ställde mig i duschen för att kyla ner mig, men när jag stod där under de piskande vattenstrålarna kunde jag inte sluta tänka på dig. Jag blundade och för min inre syn såg jag bilden av din härliga fitta under bordet. Jag var kåt.

Jag började massera mina bröst, mina bröstvårtorna var redan styva. Med ena handen masserade jag mitt bröst och den andra förde jag ner mot min våta fitta och började sakta smeka mig själv med ett finger. Det gled så lätt i min dyblöta skåra.

Jag pullade mig själv med först ett, sedan två fingrar och det rann både vatten och fittsaft från mig. Jag stängde av duschen och gick till sängen där jag lade mig med benen brett i sär, öppnade en låda i nattduksbordet och tog fram min dildo som jag med lätthet förde långt in i min plaskvåta kroppsöppning.

Jag somnade sedan gott och drömde om dig den natten. Jag drömde att jag smekte, slickade och kramade dina bröst, att jag slickade din härligt våta mus tills du kom och att du slickade och pullade mig med en otroligt skön löskuk.
När jag vaknade på morgonen var jag så otroligt kåt, jag var tvungen att smeka mig till orgasm innan jag klädde på mig, åt frukost och for iväg till jobbet.

Strax innan lunch ringde du och frågade glatt och lite skämtsamt om jag ville gå på lunchdejt med dig.
Jag tackade så klart ja och vi bestämde tid och plats. Stället du hade valt var mysigt, såg ut som ett klassiskt dejt-ställe.
Jag blev glad, men lite fundersam. Vad menade du med det här? Bjöd du, på riktigt, ut mig eller var detta nåt slags skämt?

Vi satte oss vid ett bord och du såg mig djupt i ögonen, slickade dig lätt om munnen och log.
Vi beställde var sitt glas vitt vin och en fräsch räksallad. Under måltiden pratade vi om ditt och datt, men sen när det var dags att dricka kaffe så tittade du på mig med den där "speciella blicken" igen och jag kände att jag var kåt. Just när jag satt där, mitt emot dig, och tänkte på min dröm jag haft under natten och hur skönt det skulle vara att få smeka, slicka och pulla dig tills du fick ditt livs orgasm kände jag något snudda vid min varma, fuktiga mus. Det var din fot.
Du smekte min fitta med din fot under bordet!

Jag ryckte till lite lätt, men slappnade sedan av och log mot dig. Du log tillbaka och tog bort foten från mitt våta sköte.
Jag tittade en aning förvirrat och lite besviket på dig, men som vanligt, sken du som en sol, när du ställde dig upp och tecknade åt mig att följa med.
Som en nyfiken hundvalp följde jag dig, in på toaletten. Du låste dörren bakom oss och knuffade ned mig på toalettstolen.
Du drog upp din kjol och satte dig grensle över mig. Kysste och nafsade på min öronsnibb samtidigt som du masserade mina bröst utanpå mina kläder. Jag sträckte upp mina armar och du drog av mig min tröja och i samma stund som den landade på golvet så kysste, bet och slickade du mina styva bröstvårtor. Jag hade krånglat in min hand under din kjol och med tummen smekte jag din springa och klitoris utan på dina string. Du ställde dig upp, drog hastigt av dig både kjol och trosor och blottade den vackraste fitta jag skådat. Dina ögon glittrade av kåthet och din mus glänste av fittsaft. Jag satte mig på huk, framför toastolen, och smakade på ditt härliga, varma, blöta sköte samtidigt som jag förde ett finger in och ut i dig.
Det plaskande ljudet från din mus och ditt stönande gjorde mig ännu kåtare. Det tog inte lång stund innan du kom i en härlig orgasm, satte dig på golvet och log.
När du hunnit hämta andan lite så lade du mig ner på golvet, smekte mig sakta längs sidorna från axlarna till höftpariet, tillbaka upp över mina bröst. Sedan smekte du insidan av mina lår och jag trodde jag skulle dö av upphetsning!
Du böjde dig framåt, kysste mig på halsen, ner över brösten fortsatte över magen, ner mot min längtande, pulserande fitta. Äntligen, äntligen skulle jag få bli slickad av dig! Som jag hade längtat, men istället så förde du in din ena hands långfinger i min plaskande, blöta mus samtidigt som du med den andra handens tumme smekte min klitta. Precis när jag skulle komma, slutade du. Du tittade på mig och log på det där sättet som bara du kan. Jag var så kåt så jag trodde jag skulle spricka, hade du inte varit du hade jag skrikit åt dig, men eftersom du är så förtjusande vacker när du ler så kunde jag inte göra annat än att le tillbaka.
Då böjde du dig mot min fitta, slickade och tungknullade mig och jag kom, inte bara en utan, två gånger.

Vi flyttade sedan ihop, du och jag, och har nu bott tillsammans några år. Igår kväll när du låg i badet och jag borstade tänderna så såg jag, genom duschdraperiet, att du låg och smekte dig själv. Du såg ut att ha det så skönt så jag vågade inte störa dig och dessutom så var du så vacker där du låg. Jag hörde dina tysta stön vilket gjorde mig otroligt kåt.
Jag satte upp mitt ena ben på toalettlocket, smekte min klitta med ena handen och pullade mig själv med den andra. Så kunde du inte hålla tillbaka orgasmen längre utan stönade högt när du kom. Sedan drog du draperiet åt sidan. Blixtsnabbt tog jag ned benet och slutade smeka mig, du tittade på mig och sa:
- Älskling, är du kåt?
Lite generat svarade jag "mmm"
Då log du på ditt speciella vis, klev ur badkaret, gick fram till mig, smekte min kind och kysste mig på halsen, ned mot mina bröst.
Du tittade på mig mellan kyssarna och sa
- Det är jag också!

Vad som hände sedan är en annan historia.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Anonym

  • Publicerad Publicerad: 2012-02-08

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter