Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Du älskar att bli dominerad

Vi sitter i köket, "Du måste få orgasm när jag säger åt dig! Sist tog det säkert 4:a minuter, och så länge tänker jag inte vänta nästa gång." säger jag till dig.

Jag tar fram först ett koppel som jag sätter på dig, och sen tar jag fram ett par boxarhandskar. Jag sätter på dig kopplet och fäster det under ett av stolsbenen på köksbordet, och boxarhandskarna sätter jag på var hand och surrar fast dem ordentligt.

"Du vet ju att du är en slyna, och hundar passar bra under bordet. Du är dock en dålig slyna då du inte ständigt är kåt och villig, och det ska vi träna på idag. Du har fyra stolsben, du ska jucka emot vart och ett tills du får orgasm. Det vill säga fyra orgasmer! Du får inte använda dina händer, en riktig slyna har inga händer, och du ska lyckas med detta inom 30 minuter."

Du ser hur jag tar fram en videokamera. Trots att du sagt att du inte vill bli filmad eller fotograferad. Samtidigt är det ett otroligt förnedrande scenario som gör att du går med på det utan att använda säkerhetsordet. Du vill vara vacker och kåt, som en duktig slyna nu när det ska komma på film, så du kryper fram mot första stolsbenet och "angriper" det med all din kraft. Du backar upp mot benet som en hund, och har varsit knä på var sida och juckar så hela bordet skakar.

Du kommer snabbt, och mycket, dels på grund av stimulansen men framförallt då jag gick in och tog en närbild på din fitta som gned sig mot bordsbenet.

Nästa ben är något lättare, du har byggt upp tekniken och tack vare din kåthet och tidigare orgasm så blir benet snabbt blött och ditt underliv glider lätt. Friktion mot klitoris blir dock mindre ju mer av dina safter som sipprar ut från ditt underliv och rinner längs stolsbenen. Du ökar istället takten, och stönar när du känner orgasm nummer två är på väg. Den går långsammare än den första, och du börjar känna av dels den fysiska ansträngningen av att jucka mot stolsbenen, och även utmattningen som kommer efter en orgasm.

Du tittar in i kameran, ler och strider duktigt mot det tredje bordsbenet. När du vänder dig om och börjar gnida dig mot benet så ser du på golvet dina egna fittsafter som börjat droppa från underlivet. Jag ser vad du tittar på och säger "Slicka upp dropparna, smaka dina egna kåtsafter och kom ihåg att du komma snabbt på kommando i fortsättningen. På tal om det, halva tiden har nu gått och du har 15 minuter kvar till ytterligare två orgasmer".

Du känner stressen av detta, då du vet att komma en tredje gång kräver mycket och du fasar redan för det fjärde och sista stolsbenet. Du gnider och gnider ditt plaskvåta underliv mot bordsbenet, du tittar på mig och kameran och försöker att tänka på något som gör dig upphetsad. Du tänker att du nu dock är en slyna helt klart, som faktiskt onanerar för en ganska okänd ordinär man, som dessutom filmar dig utan att du sagt ifrån. Du börjar tänka på var filmen kommer att hamna, i Masters privata samlingar eller om du kommer att hitta den på någon BDSM site... I fantasin ser du dig själv sitta och se sig själv på datorn gnidandes fittan mot ett bord med koppel som en kåt slyna. Då äntligen känner du hur orgasmen börjar bygga upp inom dig. Om du bara fick använda nageln och stimulera klitoris lite till... Efter ytterligare en alldeles för lång tid så kommer en långdragen orgasm. Du funderar på att fejka den, men du vet att Master säkert skulle kontrollera dig. Det är precis vad han gör, och stoppar in ett härligt finger i fittan när dina stön når sin höjd. Det hjälper till och ökar den härliga känslan i underlivet.

Du glider ned platt på magen, du orkar inte mer. Dina knän värker, dina lår har mjölksyra, din fitta fullkomlig dryper av fittsafter och du vill bara ligga ned och sluta dina ögon.

"Fem minuter kvar till en sista orgasm, det är en hel minut mer än när jag sist beordrade dig att få en. Visa mig att du vill vara lydig, visa mig att du är en duktig slyna, visa mig att du är kåt och kan komma varje gång jag beordrar det. Eller... ...ta straffet".

Du halvkrälar, halvkryper till det sista stolsbenet. Du blundar och tänker på hur skönt det skulle vara att använda stoppordet, men det är för sent nu och du har lovat Master att inte utnyttja det av lathet. Du lägger vart ben på var sida om stolsbenet, pressar dig hårt mot det och rör sakta underlivet. Du vill komma av hela ditt hjärta, men verken kroppen har ork att ge dig den fysiska stimulansen eller hjärnan att bygga upp ett scenario för den "psykiska". Fittan rör sig nästan av sig självt, den söker fortfarande njutning trots att du känner att du fått nog. Men dina rörelser blir mindre och mindre. SNÄRT säger det och du känner hur det stinger till på ena skinkan. Master har lagt ned kameran på andra diagonalen av bordet och filmar dig liggandes där. Du vet att det man ser mest är hur trött du är och dina hoptryckta bröst och små juck med rumpan som rör sig sakta upp och ned. Han har hämtat ridpiskan som han snärtade till dig med.

Smärtan från slaget väckte dock dina sinnen, och du börjar fundera på vad för ytterliggare "värre" straff Master tänkt ut för dig om du misslyckas med uppgiften. Du vet att det var en försmak, och antagligen kommer han att ... då äntligen känner du ett slag till, och orgasmen kommer på Masters beställning. Du tittar upp på tidtagaruret som master håller framför dig, och det har stannat på 00:30:04...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: willys57

  • Publicerad Publicerad: 2004-07-07

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter