Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Du äger mig, älskling (fortsättningen)

Idag går du upp tidigare än vanligt. Du lämnar mig ensam i vår stora dubbelsäng av svart stål och ungefär en halvtimme senare slår ytterdörren igen efter dig; du har åkt till jobbet. Jag ligger kvar en stund, men jag har inte längre någon ro i kroppen. Hur mycket jag än försöker kan jag inte somna om, tankarna tränger undan alla möjligheter till sömn.
Jag går upp, sköljer ansiktet i kallt vatten för att vakna ordentligt, och lägger en snygg men diskret makeup, precis som jag vet att du vill ha den. Sedan går jag in i köket för att äta frukost. Då upptäcker jag en lapp på köksbordet. Du måste ha skrivit lappen innan du gick till jobbet, eftersom jag städade köket noggrannt kvällen innan. Jag tar lappen och läser:

”Jag är överlag nöjd med hur du skötte dig igår. Men vissa saker var för upprörande för att jag ska kunna låta det gå förbi ostraffat.

1) Du glömde röra om i maten åtskilliga gånger så att den riskerade att brännas vid.
2) Du lät dig påverkas av det faktum att grannarna kunde se dig naken, trots att du vet att min vilja och mina önskemål är det enda som betyder något.
3) Du glömde bort att du ska klä dig sexigt eller inte alls. Din klädsel igår kväll var helt oacceptabel.
4) Du försökte gå in i badrummet och byta om, trots att du vet att jag har fri tillgång till din kropp, oavsett om det gäller att iaktta eller ta.


För att få dig att inse vidden av dina misstag har jag bestämt att du ska utföra en del uppgifter under dagen, istället för ditt vanliga hushållsarbete. Ja, du läste rätt. Du får ledigt från din plikt som hustru. Men istället ska du som nyss nämnt få ägna dagen åt att skola in dig bättre i rollen som undergiven och lydande husfru. Du ska utföra fyra uppgifter under dagen, som var och en kommer att fungera som undervisning och bestraffning för gårdagens slarv.

1) Du ska tillaga den vedervärdigaste maträtt du vet, och bränna vid den genom att inte röra i grytan en endaste gång. Sedan ska du äta en hel portion av det. Detta för att du ska inse vad du kanske hade tvingat mig att genomlida om du inte hade rört om i sista stund.
2) Du ska gå över till en manlig granne, endast iförd stringtrosor och bh och be att få låna något. Det kan vara vad som helst, så länge du har ett ärende. Du ska under inga omständigheter flirta, utan helt kallt be om det du vill låna. Syftet med denna uppgift är att du ska lära dig att inte bry dig om vad andra tänker eller tycker. Mina tankar och åsikter ska vara det enda av vikt för dig nu.
3) Du ska gå till affären och köpa ett plagg som du tror att jag skulle uppfatta som sexigt. Detta för att du ska lära dig hur du ska klä dig för att göra mig nöjd.
4) Du ska ta på dig det nyköpta plagget och placera dig själv på sängen lagom tills jag kommer hem från jobbet. Från det att du lägger dig på sängen ska du blunda, och får under inga omständigheter öppna ögonen förrän jag säger till. Detta för att du ska känna att din kropp tillhör mig.”

Jag känner hur hjärtat slår hårt i bröstet. Det är inte ofta du är så här sträng. Orden på papperet lyser av allvar, och jag vet att om jag inte utför uppgifterna kommer bestraffningen som följer att bli lång och kanske på gränsen till outhärdlig. En tanke slår mig, att jag skulle kunna strunta i att göra vissa av sakerna på lappen...du skulle aldrig få veta...men jag slår snabbt bort tanken ur huvudet. Jag gör alltid som du vill, att du inte kan se mig betyder inte att jag skulle bryta mot din vilja.
Jag funderar på vad som är det äckligaste jag vet. Och behöver inte fundera länge. Svampstuvning. Modstulet går jag till affären, köper en stor burk champinjoner. Samtidigt passar jag på att gå förbi stadens finaste underklädesbutik. Jag bläddrar bland de hundratals plaggen och funderar på vad som skulle falla dig i smaken. Till slut väljer jag en svart body, rikligt dekorerad med spets. Jag rodnar vid tanken på att bära den inför dina utforskande ögon, men känner samtidigt hur tanken tänder mig. Jag blir blöt mellan benen, och får skynda mig ut ur affären för att inte påverkas ytterligare av de utmanande plaggen.
När jag kommer hem och ska göra iordning svampstuvningen upptäcker jag att mjölken är slut. Jag var säker på att jag hade köpt hem tillräckligt för ett par dagar sedan, men samtidigt vet jag hur mycket du älskar mjölk. Du dricker det alltid, eftersom du anser att en karl med ett svagt skelett inte är en riktig karl.
Jag inser att jag nu kommer att tvingas utföra den mest skräckinjagande punkten på listan. Punkt 2. Jag måste gå över till en granne, iförd endast stringtrosor och bh för att be om att få låna lite mjölk. Modstulen går jag in i mitt stora garderobsutrymme som du har låtit inreda åt mig. Därinne hänger plagg som du har valt ut åt mig. Praktiska plagg, bekväma plagg. Men framför allt sexiga plagg. I en avdelning för sig hänger alla mina underkläder. Du är noga med att dem hängs upp på små galgar för att de inte ska skynkla ihop sig och bli mindre sexuellt tilldragande.
Efter en stunds eftertanke väljer jag ett par vita siden-stringtrosor med spetskanter och en behå av samma modell. Jag byter snabbt om och iakttar mig själv i den stora hallspegeln. Mina fylliga c-kupebröst väller nästan över kanterna på behån och min tajta mage sänks upp och ner av min nervositet. Jag andas tungt och hackigt. Det här kommer inte att bli lätt.
Efter fem djupa andetag går jag ut i trapphuset och börjar titta på dörrerna efter lämpliga namn. Det måste vara en manlig granne, hade du skrivit på lappen. Det betyder att om jag väljer fel första gången måste jag be om ursäkt och gå vidare till en ny dörr. Jag chansar på en dörr där det står C Johansson. Kanske är det en Christer som bor därinne. Jag ringer på hårt och bestämt en gång, som för att jaga bort rädslan i bröstet.
Dörren öppnas av en yngling i 18-årsåldern. Han har yvigt hår, som om han precis har vaknat, och håller en fjärrkontroll i handen.
- Uhh, hej? säger han och spärrar upp ögonen. Han ser kåt ut, slickar sig lite om läpparna och iakttar mig uppifrån och ner. Klär av mig med blicken; de få plagg jag har kvar på kroppen.
- Hej, svarar jag och harklar mig lite. Mitt blonda hår hänger ner i ögonen och jag känner hur en rodnad börjar sprida sig ut på kinderna. Har du någon mjölk jag kan få låna?
Killen ler lite och säger:
- Jag har hur mycket mjölk som helst. Kom in.
Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka hans svar, och helst av allt skulle jag vilja be honom att själv hämta mjölken och komma tillbaka med den, men tanken på att riskera att få gå ifrån killen tomhänt och tvingas ringa på ytterligare en dörr gör mig stel av fasa. Därför följer jag efter honom in i lägenheten.
- Följ med mig, säger han och går ut i vardagsrummet.
Jag tvekar. Inte har jag hört talas om någon som har mjölk inne i vardagsrummet, men ändå gör jag som han säger. Jag är så van vid att lyda dig, min älskling, så nu när jag ställs inför ytterligare en befallande stämma vågar jag inte annat än att göra som den säger.
När jag kommer in i vardagsrummet ser jag, förutom han som öppnade dörren, två killar som sitter i vardagsrumssoffan och tittar på en porrfilm på en stor plasmatv. När de hör att de har sällskap vänder de blicken mot mig och iakttar mig hungrigt och förvånat. Jag kippar lite efter andan och försöker se bekväm ut i min långt ifrån bekväma mundering.
- H- hej, stammar jag fram.
Killarna gapar och stirrar, och verkar helt ha glömt porrfilmen på tv:n.
- Får jag låna mjölk? försöker jag igen.
Den kille som öppnade dörren åt mig ler brett och svarar:
- Självklart gumman. Om du gör oss en tjänst först. Du förstår, du kan inte bara komma in hit, klädd som en tjej som gör vad som helst, och sen inte göra vad som helst. Fattar du?
Jag fattar, men jag vill inte fatta. Det killen säger får inte vara sant. Du sa att jag inte fick flirta, och jag har bestämt mig för att hålla fast vid det. Men samtidigt får jag inte gå tomhänt ifrån lägenheten. Det går bara inte.
- Jag fattar, svarar jag tungt och stirrar ner på mina fötter.
Under tiden har en av killarna i soffan lyckats stänga munnen. Han reser sig upp och kommer fram till mig. Han når mig ungefär till hakan, och jag drar slutsatsen att han är ungefär 17 år. Kanske 18. Han börjar knäppa upp byxorna, och jag sväljer hårt för att inte skrika rakt ut. Det här var inte vad jag hade tänkt mig. Förlåt mig, älskling, förlåt mig.
Killen drar ner byxorna och kalsongerna och börjar runka sin kuk, som redan står stenhård rakt ut. Han stönar lite, går runt mig och drar med sin lediga vänsterhand över min platta mage. Han går runt bakom mig och knäpper upp min behå med vana, flinka fingrar. Jag kvider till lite när behån faller ner på golvet bredvid mig. Mina bröstvårtor är styva, men inte på grund av upphetsning, utan på grund av skam och det faktum att det är kyligt i lägenheten.
De två andra killarna har även de fått av sig sina byxor och kalsonger under tiden, och runkar sina kukar samtidigt som de iakttar mig storögt. De fullkomligen slukar mina bröst med ögonen, och jag börjar känna mig som ett rådjur i strålkastarljuset från en skenande buss.
Killen som tog av mig behån står fortfarande bakom mig. Jag kan känna hans kuk mot min trosklädda rumpa. Han runkar frenetiskt och hans tunga andedräkt får mina nackhår att resa sig. Jag får anstränga mig för att inte börja gråta hysteriskt. Det är ju dig jag ska älska med, dig och ingen annan.
Killen börjar sakta peta ner mina trosor och de faller till golvet ljudlöst. Han klämmer hårt på mina skinkor, som för att bedöma hur fasta de är. Sedan går han runt mig och stirrar på min välrakade fitta. De två andra killarna gör detsamma, och runkar snabbt och hårt. Killen framför mig går plötsligt riktigt nära mig och kör in två fingrar i min fitta. Jag piper till och skruvar på mig för att försöka undvika hans ivriga händer, men det är försent. Samtidigt som killen pullar mig och knådar mina bröst står de två andra och runkar och flinar lustfyllt.
- Lägg dig ner, hora, säger killen framför mig. Jag vill knulla dig nu.
Vid det här laget har jag inget hopp längre, utan lägger mig på det hårda parkettgolvet.
- Sära också, slyna, säger killen kallt och sätter sig mellan mina ben och tvingar isär dem.
Killarna bakom honom fortsätter runka. Men nu börjar de närma sig. Det märks att de också vill vara med på ett hörn.
- Jag har aldrig testat en dubbelmacka, säger killen som öppnade dörren. Den här slynan går säkert med på det, bara hon får sin mjölk sen, säger han och skrattar.
Jag nickar med tårar i ögonen.
- Ja, gör vad ni vill med mig, bara jag får mjölken sen.
Killen som tog av mig behån lägger sig på golvet bredvid mig och kommenderar mig att sätta mig på hans kuk. Jag gör det tveksamt. Hans tonårskuk är stor för hans ålder, säkert 18 cm i styvt tillstånd. När den glider in i mig känner jag plötsligt en första tillstymmelse till kåthet. De pirrar lite i underlivet när han pressar mig ner runt sin stora påle. Jag känner mig helt uppfylld av honom.
- Jag vill knulla henne i stjärten, säger killen som öppnade dörren åt mig. Han lutar sig över min rygg, och jag kan höra hur han fortsätter runka för att inte tappa ståndet. Sedan tränger han hänsynslöst in i min trånga stjärt. Jag skriker rakt ut av den plötsliga smärtan och försöker att njuta av de två kukarna som rör runt inuti mig. De två killarna stönar höggljutt och stöter in och ut i mig. Jag kan inte längre säga att det inte är skönt, men tankarna på dig, min master, min älskade gör mig alldeles kall inombords. Hur ska du någonsin kunna förlåta detta?
Den tredje killen, som hittills bara stått och runkat verkar plötsligt ha kommit på att det finns ett tredje hål att fylla, för han går fram till mitt ansikte och håller sin svullna kuk framför min mun.
- Gapa stort, slampa, säger han och pressar in sin kuk i min mun med hela sin längd. Han stöter hårt och brutalt in och ut, och jag får tvinga mig själv att försöka tänka på något annat för att inte kräkreflexerna ska sätta igång.
- Åååhh, vad skön du är, lilla hora, vi ska knulla dig och spruta dig full med vår mjölk, säger killen som knullar mig i stjärten.
I det tillstånd jag är i just nu kan jag inte röra mig, inte suga av killen framför mig, nej inte göra någonting förutom att ligga helt stilla och ta emot de tre ynglingarnas kåta kukar. Jag vet inte hur länge vi ligger där på parkettgolvet och hur länge jag blir knullad i rytmiska, hårda stötar, men till slut kommer alla tre samtidigt, i mina tre hål. Jag känner hur sperman rinner ner i min hals, stråle efter stråle sprutas in och jag måste svälja fort flera gånger för att hinna med. Killen stönar högt och håller hårt i mitt huvud så att jag inte kan komma undan. Samtidigt känner jag hur mitt stjärthål fylls av varm sperma som rinner ut ur mig som en seg sås när killen fortsätter pumpa in och ut ett par sista drag. Min fitta får samma behandling, och när killarna har andats ut med sina slaka kukar inuti mig en stund reser de sig upp och lämnar mina hål med varsitt ploppande, blött ljud.
Den ena killen hämtar en handduk åt mig i badrummet som han håller fram till mig. Den andra hämtar ett glas vatten. Och den tredje, han som öppnade dörren, går ut i köket och hämtar ett helt paket mjölk.
- Det var du värd, för fan vad skön du var, säger han leende.
Jag klär på mig och stänger dörren bakom mig. Sedan går jag tillbaka till min lägenhet, tung inombords. Vad ska du tänka och tycka om mig nu, min älskade? En annan känsla uppfyller mig plötsligt. Jag märker att jag hann bli riktigt kåt av den hänsynslösa behandlingen, och nu behöver jag verkligen få komma. Du har aldrig sagt något om att jag inte får göra det i din frånvaro, men jag är ändå ganska säker på att du inte skulle uppskatta det. Men jag bara måste få komma.
Jag går in i sovrummet, kryper upp i sängen, lägger mig ner och blundar. Känner återigen ynglingarnas hårda kukar i min fitta, mun och stjärthål. Jag smeker hårt och snabbt redan från början, låter fingrarna glida in och ut ur fittan, smeka klittan och blygdläpparna i allt snabbare takt. Efter bara ett par minuter kommer jag i en hård och ljuvlig orgasm som får mig att skrika rakt ut och borra in naglarna i lakanet.
Utmattad ligger jag kvar en stund innan jag återigen går upp och ut i köket. Där tillagar jag en svampstuvning, låter den brännas vid och äter den vid köksbordet. Hela portionen äter jag, inte så mycket som en smula lämnas på tallriken. Jag vet att det jag har gjort gör att jag förtjänar den fruktansvärda måltiden. Det är helt enkelt rätt åt mig efter att ha brutit mot en av dina regler.
Efter maten går jag ut i sovrummet igen och tar på mig den svarta bodyn som jag köpte tidigare. Den känns len och sensuell mot min nyknullade kropp. Jag kryper upp i sängen, lägger mig ner och blundar. Nu är det bara du som saknas, älskling...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: lillajag86

  • Publicerad Publicerad: 2007-01-24

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Andaria skrev

forsätting tack..men låt bli o blanda in annat folk än mannen o kvinnan.

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter