Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Drömmens_väninna 3

En kväll med vin och en ny upplevelse

Jag är hemma och håller på att göra mig klar jag har precis klivit ur en dusch och har sminkat mig för väninna ska ju komma på besök och vi ska dricka lite vin och umgås med varandra. Jag har ju själv klart haft sex med mig själv i duschen så jag är tillfredsställd och nöjd inför kvällen. Jag hinner precis färdigt när det ringer på dörren.
Jag rusar ut i hallen och jag öppnar och där står min väninna och hon har tagit med sig en man som jag inte alls känner igen. Jag släpper in dem. De kommer in och jag hälsar artigt på killen hon har med sig, ser hur han studerar mig uppe från och ner. Ser hur han gillar det han ser framför sig. Jag tittar på dig min väninna och frågar om allt är bra och vem det är som är med henne och vänder jag mig om till mannen och frågar.
Jag är arbetskamrat med din väninna och hon har talat om för mig att du är singel och hon tror att vi skulle passa för varandra. Jag ler tillbaka och tänker din stakars lilla pojke har min väninna till stallslyna lurat i dig nu då din stackare där.
Vi sätter oss och börjar prata och dricker vin.


När helt plötsligt ringer igen på min dörr och jag tittar på mina besökare som redan är hos mig lite frågande och funderar på vem som kommer nu. Jag öppnar och till min stora förvåning står mannen som styr mitt liv utanför och vill komma in. Hej säger jag och frågar lite försiktigt. Vad gör du här? Du ska ju inte komma idag, det har vi ju inte alls bestämt. Du tittar på mig och frågar lugnt om du stör. Nej, du stör väl aldrig säger jag men jag har främmande hos mig och vi sitter och dricker lite vin tillsammans. Vill du ha ett glas du med? Frågar jag artigt. Ja tack, det skulle smaka bra, svarar du och sätter dig med de andra i soffan.

Jag ser på dig att du ler för du känner ju igen stall slynan och jag ser hur din fantasi skenar iväg med dig. Jag tittar på dig och skakar lite lätt på huvudet att, nej du det blir ingen lek ikväll, jag har ju gäster. Ser att du uppfattar mig och ger mig en blick som talar om för mig att vill du leka så gör du det. Jag sätter mig i soffan och tänker: jag förför den lilla pojken som tror att han är man nog åt mig. Jag ser på dig och ser hur du ler åt att jag försöker rädda situationen genom att försöka mig på att förföra den lilla pojke som sitter i soffan.

Nu börjar stallslynan ana vad som håller på att ske och frågar lite försiktigt om hon kan få fråga lite saker om leken som jag och min husse leker. Jag rodnar och säger att det finns väl inte så mycket som du inte redan vet om den saken eller hur? Då kan husse inte vara tyst längre utan du säger att du inte prata om hur vi leker. Jag kan där i mot visa dig hur man leker den leken. Stallslynan ser på dig med en blick som säger både ja och nej.

Jag reser mig upp och går ut på balkongen för det här vill jag inte vara med om tänker jag för mig själv. Står där ute i lugn och ro och märker inte att min husse står bakom mig utan känner helt plötsligt två grova armar runt mig och hur husse viskar i mitt öra. Du klarar det här min lilla slyna låt nu husse se om stallslynan vill leka med husse. Jag nickar bara till svar och säger tyst jag stannar här medan du gör det jag vill varken se eller höra. Ok gör det du min slyna men varför leker du inte med pojken i soffan du? Jag ser på dig med en blick som säger både ja och nej för jag har ju sagt att det är slut på lösa förbindelser för mig. Du säger du åt mig det är en order. Jag vill se hur min lilla slyna styr sina pojkar i verklighet så nu ser du till att förföra honom. Gå in nu och säg åt honom att göra dig sällskap här ute. Jag tvekar lite för jag är ju inte helt säker på att han är intresserad men du tittar på mig och lyfter upp min haka och kysser mig lätt på munnen och viskar i mitt öra. Du kan, titta bara på honom med dina vackra ögon och han faller dig tro mig min slyna.

Jag går in tittar lite försiktigt på stallslynan och säger lite lågt jag måste ju se vad din arbetskamrat går för och jag får ett svar att gör det du, jag stannar här och pratar med din husse lite. Jag säger åt den lilla pojken att följa med mig ut på balkongen och han lyder som en liten hund. När vi kommer ut frågar han mig vad det är för lek vi pratar om och jag säger bara åt honom att lyssna. Vi hör hur du lagt den lilla stallslynan över knäet och har börjat ge henne lite smisk.

Kom: säger jag åt den lilla pojken. Jag ställer mig nära honom och smeker lite förföriskt över hans armar och över hans överkropp. Tittar honom djupt in i ögonen och frågar om den här leken skrämmer honom. Nej det gör den inte men jag vill inte ge dig smisk utan jag vill att du ger mig smisk och är min Miss. Svarar han utan att tveka. Jag lägger mitt huvud på sned och talar om för dig att du har kommit precis rätt för jag tycker om att ge smisk.

Jag kysser honom lite lätt och leder in honom i köket där jag säger åt honom att slicka mina stövlar. Vilket han gör utan att tveka jag berömmer honom och säger åt honom att gå fot in i vardags rummet där du min husse sitter och där stallslynan sitter bredvid dig.

Ser att du har tänt henne och ser även att det skrämmer henne lite att jag kommer in. För hon vet ju inte om att jag visste vad du skulle göra med henne när jag lämnade er ensamma. Jag ler åt henne och visar att det är ok från min sida. Jag går fram till henne och viskar i hennes öra visst är det tändande att få lite smisk. Jag får en nickning till svar och jag säger då åt henne nu ska du få se när jag leker med din arbetskamrat till pojke.

Jag tittar lite snabbt på min husse och han nickar åt mig att lek du nu min lilla slyna få se nu vad du kan få den lilla pojken att göra för dig. Jag ler tillbaka och sträcker på mig. Jag säger nu åt pojken att sätta sig i soffan. Jag grenslar honom och låter honom få känna på min kropp och smeka mina bröst lite. Men då händer något jag ej räknat med min husse drar ner mig från hans knä och ställer mig på alla fyra på golvet framför bordet. Jag försöker ställa mig upp igen men då trycker husse ner mig och talar om för mig att nu ska han visa hur man ger en liten slyna som mig lite smisk. Jag protesterar och säger att du sa ju att jag skulle få leka med honom. Får till svar av dig att du har ändrat dig och att du vill visa nu hur man leker denna lek.

Jag känner en klatsch på min rumpa och hör hur du frågar mig hur många har du förtjänat denna gång genom olydnad min slyna? Jag är uppe i 75 stycken svarar jag tyst. Bra då vet du vad som väntar och du håller räkningen själv eller hur? Ja, svarar jag tyst och försiktigt för jag är ju inte alls bekväm i den här situationen som nu har blivit. Jag hör hur du erbjuder stallslynan att få vara med och ge mig smisket och hon är inte sen att säga ja till det erbjudandet.

Jag ser hur du har min dressyrpiska i din hand och tänker nej jag klarar inte alla 75 med den. Du börjar med att ge mig tio och jag säger inte ett knyst för jag tänker inte ge varken dig eller någon av mina gäster den njutningen att få höra mig gny när jag får smisk. Jag ser nu att du gett stallslynan pisken och känner att hon ger tio väldigt väldigt lösa de är nästan skratt retande så lösa är de. Tyvärr så märker ju min husse detta med så de nästa tio är inte alls lika lösa för nu håller han i stallslynans hand och de ger mig tio rapp till tillsammans. Men ska ju inte tro att jag gnyr. Nej, nej det nöjet får de inte. Nu ger stallslynan tio till på egen hand och ja hon har lärt sig att ta i lite mer nu än innan. Hör hur du säger åt henne att nu ska du kolla upp om din slyna fått det hon vill ha. Hon tittar på dig med frågande ögon och undrar vad du menar.

Jag känner hur du smeker mig på min våta fitta för kåt är jag ju eftersom jag fått smisk. Jag flyttar mig undan för jag vill ju inte att min husse ska få mig att njuta inför publik. Han talar om att det börjar bli dags att dricka lite mer vin. De håller vi med om alla och sätter oss ner och tittar på varandra en stund. Jag ger min husse en blick som skulle ha dödat honom om blickar kunde döda. Jag ler lite åt stallslynan för jag vill inte få henne att tro att jag är arg på henne på något sätt för det är jag ju inte. Är det någon jag är arg på så är det husse som tog mitt nöje ifrån mig.

Jag flyttar mig mot pojken som sitter med mycket förvånad blick över vad han nyss sett. Jag ler mot honom och börjar smeka lite över hans kropp. Ser hur jag tänder honom något enormt. Jag drar av honom hans byxor och kalsonger och börjar suga av honom. Djupt och intensivt slår blicken mot husse för att se vad han tycker om att hans slyna ger någon annan njutning.

Han sitter med ett belåtet leende på läpparna för jag ser att stallslynan har börjat visa att hon skulle kunna tänka sig att låta sig leka mer med husse. Jag hur hon försöker diskutera med husse och hur han varnar henne för att vara för obstinat mot honom för då kommer hon att få mer smisk av honom. Men hon fortsätter att vara det mot honom och inom kort ligger hon igen över hans knä och får sig en ny om gång med smisk.

Det retar mig lite att han ger henne det igen och suger pojken mer intensivt och känner att han inte har långt kvar innan han kommer att spruta. Jag hör att stallslynan fått klart med smisk och att husse har även kollat att hon blivit kåt av att få det.

Tänker att jag vet vad min husse skulle reagera över när det gäller mig och vad jag gör med den lilla pojken och det är att låta honom komma i min mun och att jag sväljer hans sega sats när den kommer. Tittar på min husse och ser att han möter mig med sin starka blick och han verkar nästan som om han läser mina tankar om vad jag är på väg att göra. Du skulle bara våga hör jag honom att säga. Släpper kuken som är i min mun och talar om för honom att jag gör vad jag vill och han gör det han vill. Sen vänder jag mig och suger pojken så han kommer jag sväljer varenda liten droppe av hans säd. Ser hur han njuter och blir ännu mer kåt av att jag svalde allt han hade att komma med.

Men det straffar sig att trotsa husse för nu talar han om för pojken att det är nog dags att han tar in taxi hem för nu kommer han inte att få roa sig med hans slyna längre. Jag protesterar lite och säger att det inte kan han bestämma. Då drar husse ut mig på balkongen men innan slår han i lite mer vin åt stallslynan och åt pojken och säger att vi kommer snart tillbaka. Detta gör mig lite rädd för jag vet ju hur fel jag gjort för jag har ju lovat att inte svälja någons annan sats än min husses. Han stänger balkongdörren efter sig och trycker upp mig mot väggen och säger åt mig att nu är det slut lekt med pojken och att du kommer att binda fast mig när vi kommer in. Men innan vi går in ger du mig trettio smisk på min redan ömma rumpa och talar om för mig att de var för att jag svalde pojkens sats utan att be om lov. Jag fick dem utan att min husse tog en paus vid varje tio utan de här trettio fick jag rakt av och med fem sekunders mellan rum. Tro mig fem sekunder är länge när man får smisk. Då säger jag att ska pojken åka ska stallslynan väck med för jag vill inte ha er båda här om jag inte får leka med pojken. Ser hur du funderar på vad jag sagt en stund och säger ok han får vara kvar men tro inte att du kommer att få roa dig med honom själv en gång till för det klarade du ju inte av. Utan ska han få mer av dig så är det jag som styr hur och vad han får och inte får är det uppfattat. Jag nickar till svar och väser fram jag vill inte sitta fast när vi inte är själva. Det skulle du ha tänkt på innan du svalde pojkens sats min lilla slyna.

Jag slår ner blicken och försöker se oskyldig och vek ut men det biter inte på dig just nu. Jag ber om förlåtelse och säger att det börjar bli dags att gå in nu till de andra. Du tittar på mig och säger åt mig. Att nu ska du in i en dusch och borsta dina tänder för jag vill ha ut något av dig med min slyna. Var av att jag hasplar ur mig utan att tänka först att du kan ju ta det du vill ha av stallslynan och inte av mig. Då talar du om för mig att hon inte är redo för det än och om hon nu var det så var det upp till dig att välja vem av oss du ville ha. Ok svarar jag med svag röst.

Du tar tag i mig och leder mig in i badrummet och smeker av mig mina kläder jag blir förvånad över att du gör det. Så jag frågar vad gör du? Var av att du svarar att jag behöver lite hjälp att få av mig mina kläder och att du vill känna på mig. För du har varit både duktig och olydig min slyna säger du. Jag duschar, borstar mina tänder och klär mig igen. Jag går ut till vardagsrummet igen. Slår en sur blick på husse för att verkligen visa att jag inte alls är överens med honom. Går direkt fram till pojken och kysser han lätt på kinden och viskar i hans öra att det är upp till honom att vara kvar och att jag gärna vill att han är det. Men talar även om för honom att husse tänker sätta fast mig och leka med mig och om pojken tycker att det blir för mycket så är det nog bäst att han lämnar mitt hem nu. Tittar upp på stallslynan som ser lite skrämd ut inför det som kommer att eventuellt ske. Jag säger åt henne jag är inte arg eller att av vår vänskap kommer att förändras utan är det någon jag är arg på så är det min husse.

Nu har husse tröttnat på att jag halar ut på det hela så han reser sig och tar ett hårt tag om min hals och leder ut mig i köket. Där sliter han av mig alla mina kläder och lyfter upp mig på köksbordet. Innan jag hinner streta i mot för mycket sitter jag fast som ett djur som ska offras till gudarna på ett altare. Jag kan inte röra mig och känner att en liten panikkänsla kommer över mig. Men lyhörd som min husse är så ser han detta och kommer fram mot mitt ansikte och kysser mig och talar om att det här klarar du min slyna och du vet ju om att vi leker ju för att testa och maxa dina gränser. Jag svarar tyst att jag är rädd för att du har klivit över den. Men innerst inne så vet jag att det inte är sant. Husse lämnar mig en stund och går in till de andra i vardagsrummet och hör hur han säger åt den stackars lilla pojken att nu är det nog dags att avgöra om du vill se detta eller om du ska åka hem. Husse väntar inte in svaret utan vänder sig om till stallslynan och frågar om hon ska vara med eller om hon har lekt färdigt för idag. Hon ser på dig, min husse och frågar: vad säger din slyna om att jag stannar? Hon får till svar av husse att slynan vill det husse vill och har ingen större talan i det här läget. Men till min stora förvåning väljer hon att åka hem nu för hon känner att hon varit med tillräckligt.

Tyvärr så får jag höra att pojken vill åka hem med. Tankarna far i mitt huvud och jag känner att det var nog bäst att det slutade så här en då. Men då hör jag husse säga ni ska båda två göra en sak var innan ni åker här ifrån. Till stallslynan säger du att hon ska ge mig tio rapp med pisken till innan hon åker hem för det har jag bett om. Det har jag väl inte alls gjort det var något du ville att jag skulle göra men som jag aldrig gjorde. Då säger stallslynan att hon vill höra mig säga att jag vill ha det. Ok det är väl klart att du ska få det, svarar du helt lugnt. Hon kommer ut till mig där jag ligger på köksbordet och inte har en klädtrasa på mig. Jag tittar på henne och är på väg att säga att jag inte alls bett om det min husse säger men då ser jag husse i ögonvrån och som ger mig en blick som säger gör det inte svårare för dig nu min slyna. Jag ber henne om att ge mig tio rapp innan hon går. Hon ger mig dem och jag tackar henne för det och tackar även för en trevlig kväll och säger hej då. Jag hör hur hon går ut genom dörren och börjar fundera på om pojken sitter kvar i soffan eller om han gick utan att säga hej då åt mig.

Husse kommer tillbaka in i köket och sätter på mig ögonbindel. Jag protesterar och vrider huvudet för att göra det svårare för honom att sätta på mig den. Husse viskar i mitt öra det är bättre om du inget ser utan att du bara kan koncentrera dig på att känna. Jag ger upp och låter husse sätta på mig ögonbindeln men frågar även om vi har blivit själva. Får bara till svar det lär du märka min slyna. Jag får ur mig frågan att. Hur kommer jag att märka det? Men samtidigt känner jag hur det svider till på min redan ömma rumpa och jag får tio smisk till av husses hand. Samtidigt som husse säger: att jag måste ju göra min slyna lite kåt innan vi börjar. Vad då börjar, väser jag fram. Vad menar du, vad tänker du göra, vad kommer du att utsatta mig för? Nej, jag vill inte, jag vill sluta leka nu. Känner hur kontrollen glider mig ur mina händer och hur jag börjar skaka av den känslan att kontrollen tas ifrån mig. Du kommer fram och ger mig en kyss och viskar ömt i mitt öra litar du på mig? Ja, jag litar på dig det vet du svarar jag med en skakig röst.

Så nu är det väl dags för min lilla marskatta att få lite tillfredsställelse för du är ju nu så kåt att det savar riktigt om din fitta. Husse smeker och börjar med att tillfredsställa mig och jag börjar gny av njutning men slutar när jag hör ett par steg som kommer ut i köket. Jag blir stel i kroppen och tankarna far i mitt huvud vem är det som är mer här. Då slår det mig det är ju pojken som är kvar och jag säger lite försiktigt att han ska komma till mig. Husse säger åt mig att tiga och ger mig mer smisk och mer tillfredsställes och jag kan nu inte hålla självbehärskningen längre utan tillåter mig själv att njuta och att komma i en orgasm.

Hör hur du frågar pojken om han har varit med om detta förr och det har han inte men han vill att husse lär upp honom så han kan få en slyna att njuta så där som husse fick sin slyna att njuta alldeles nyss. Det är väl klart att jag ska lära dig säger husse till svar åt pojken. Jag säger nej du behöver inte lära någon min husse men då får jag tio nya smisk för att jag ens öppnade min mun om det. Jag tystnar och tänker ok jag låter er väl få ta min kropp och jag tänker inte låta mig hindras av att njuta av det. Nu smeker husse mig på kinden och säger åt mig att be snällt om att få suga hans kuk vilket jag gör utan att tveka numera. Men samtidigt som jag tar min husses kuk i mun så känner jag hur pojken börjar smaka på mina safter i min våta fitta. Jag slutar suga och försöker säga något men husse viskar i mitt öra slappna av nu min slyna och njut. Jag börjar sakta slappna av och njuta av situationen för visst tycker jag om att både ge och få njutning samtidigt. Jag känner att min husse är på väg att komma och gör mig redo för att svälja hans sats för jag har ju så mycket självbevarelse drift att jag inte skulle få för mig att inte svälja hans sats när jag svalde pojkens sats.

Jag hör pojken frågar om han får stoppa in sin kuk i mig och du ger honom tillåtelse till det. Jag känner hur pojken kommer in i mig och att jag faktiskt njuter av det. Husse ger mig smisk samtidigt som pojken knullar mig för allt han är värd. Min kropp börjar skaka och jag känner hur orgasmen kommer och jag skriker ut den som jag aldrig gjort för. Pojken kommer han med kort där efter men låter satsen sprutas över min kropp.

Jag tittar på min husse och tänker att nu kommer han att släppa mig loss och jag kommer att be snällt om att få gå ut och röka. Men ack så fel jag hade min husse börjar om med mig och jag känner hur han smeker min ömma fitta för att få mig att komma en gång till. Jag försöker ta mig ur banden jag sitter fast i men inser att jag inte kommer loss. Jag säger något om att han ska ge sig och att jag inte vill ha mer just nu. Får då till svar, att jag har ingen talan utan när du är här min husse så äger du min kropp och gör vad du vill med den och just nu vill du ha min kropp i en ny orgasm som du har åstadkommit. Känner hur husse försöker få in hela sin hand samtidigt som pojken frågar om husse inte gör mig illa om han försöker med det. Pojken får till svar av husse att du har inte varit med om mycket du pojken där. Du ska få se att slynan kommer att komma i en ny orgasm tro mig. Mycket riktigt efter ett tags fisting så kommer jag i en orgasm och jag skriker ut den på nytt. Nu känner jag hur husse släpper på banden och talar om för mig att resa mig upp. Jag reser mig upp men mina ben viker sig och jag känner mig alldeles spak i kroppen. Husse fånga upp mig och jag kryper ihop i hans armar. När jag gör det säger han åt pojken att nu är det dags att åka hem för nu vill husse ha sin slyna för sig själv.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Rollspel65

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-15

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter