Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Dotters kompis

Jag hade precis öppnat dörren till bastun för att stiga in då det ringde på dörren. Tyst svor jag för mig själv och tänkte först ignorera det, men pliktskyldig som man är så valde jag att öppna. Däremot orkade jag inte klä på mig, utan svepte bara en handduk runt höfterna. Det var Anneli, min dotters kompis. Hon fick ett roat uttryck i ansiktet och hennes kastanjebruna ögon tittade på mig uppifrån och ner. -Hej Anneli. Jag trodde du visste att Lisa rest bort med sin mamma över helgen. -Ja jag vet. Men hon lovade att jag skulle få låna några skivor och jag cyklade ändå förbi och så såg jag att det lyste. Men jag kan hämta dem själv, om du duschar menar jag. -Ja gör det. Du kan väl bara slå igen dörren efter dig. Jag har faktiskt en varm bastu som väntar, sa jag och gick tillbaka till värmen. Efter en snabb dusch satte jag mig på bastuns översta brits, lutad mot väggen. Jag slöt ögonen och tänkte på hur skönt det var att få vara ensam hela helgen och sedan började tankarna vandra och jag undrade om Anneli hittat sina skivor. Jag var inte säker på vad 18-åriga tjejer lyssnade på nu för tiden. Ja, jag visste hur det lät, det var svårt att undgå att höra det, men jag visste inte vad artisterna hette. Hon var rätt söt förresten, Anneli. Lång och smal med ett glatt ansikte och smilgropar och brunt hår som var långt och vågigt. Brösten var ganska små och fasta, inte fullt utvecklade. Jag log lite för mig själv.

Plötsligt väcktes jag ur mina tankar av att dörren gick upp och samtidigt som jag kom på mig själv med att sitta och pilla förstrött på kuken klev Anneli in med en handduk om sig. Den var svept över de små brösten och slutade precis nedanför stjärten. -Du får inte bli arg på mig, men det lät så skönt med bastu att jag inte kunde låta bli, sa hon och log ett av sina allra soligaste leenden som fick vem som helst att smälta. -Åhhh, det gör inget. Så du gillar att bada bastu, svarade jag hurtigt medan jag panikartat försökte komma på ett sätta att dölja min kuk. Slutligen drog jag upp benen lite och la händerna som insynsskydd. Anneli slog sig ner på britsen nedanför och vi pratade lite om allt möjligt, men efter en stund blev det för varmt för henne och hon gick ut och tog en dusch. När hon kom in igen lade hon sig på rygg på britsen och vi fortsatte att prata lite. Efter en stund sa hon; -Nu får du inte tjuvkika, men det blir för varmt med handduk, så om det inte gör något så tar jag av den. -Nä visst inte, sa jag och hon drog isär handduken.

Först försökte jag låta bli att titta, men snart drogs mina blickar nedåt på den nakna 18-åringen som låg där på britsen. Hon hade ögonen slutna så jag kunde lugnt studera henne. Hela huden hade en lätt bronsfärgad ton, tydligen en tjej som solade solarium naken. De små brösten stod ut lite uppnosigt, men hade halvt om halvt flutit ut eftersom hon låg på rygg. Vårtgårdarna hade en mörkare nyans än de i övrigt solbrända brösten och vårtorna var platta, breda. Min blick vandrade vidare ner mot skrevet och en mycket gles buske. Men hon låg åt fel håll för att erbjuda insyn. En droppe av vatten eller svett rann ner på insidan av låret och hon reagerade med att sakta stryka bort den med ena handen. Jag kunde inte låta bli att klämma lite på kuken som nu var halvstyv och mina tankar var med ens mycket syndiga. Jag bannade mig själv med att en fyrtiofyraårig “gubbe” inte borde tänka så om så unga kvinnor, framförallt inte om de är ens dotters kompisar, men det hjälpte inte. Kuken svällde i min hand. Då satte hon sig upp och jag var tvungen att rycka undan handen. -Jag måste duscha igen, sa hon och smet ut.

När hon kom in igen hade hon satt upp håret i en lös knut uppe på huvudet och hon satte sig halvlutad mot väggen på kortsidan av britsen så att vi kom att sitta mitt emot varandra, men på olika höjd. Hon halvslöt ögonen och min blick for genast ner mot hennes sköte. Benen hade hon ganska tätt ihop, men efter en stund drog hon isär dem lite och det såg ut som om ett leende spred sig över hennes läppar. Jag tittade på hennes fina ansikte och de fina halslinjerna, de små brösten och snart var min blick fästad vid skötet igen. Hon smekte sig själv lätt utmed ena låret och ibland lät hon fingertopparna glida ner på insidan av låret och ibland kom hon så nära fittan att hon rörde vid pubeshåret. Jag tyckte att det började glänsa vått i hennes skåra, men det kanske bara var duschvatten eller svett. -Du tjuvkikar väl inte? frågade hon och jag ryckte till. -Nej då, svarade jag och svalde häftigt. Hon tittade lite strängt på mig och sedan sprack ansiktet upp i ett leende. -Jag beundrar dig. Jag fattar inte att du kan sitta här inne så länge utan att duscha. -Ja, det börjar bli lite varmt, sa jag och svalde igen. Jag ska nog ta en dusch. Men du får inte tjuvkika, sa jag uppfodrande. Jag reste mig omständligt för att mitt halvstånd inte skulle synas för mycket och klev ut i den svalare luften och in i duschen. Jag andades tungt och kände mig lite panikslagen. Skulle jag våga gå in där igen? Tänk om jag gjorde något dumt?

Duschen var i alla fall skön och efter en omgång kallvatten fick jag kuken att hänga något så när normalt. Jag skulle nog kunna gå in igen, men jag hann inte. Istället kom Anneli ut. -Dags att duscha igen, sa hon. Kan inte du vara gullig och tvåla in mig på ryggen? Visst! jag svalde några gånger. Hon gav till ett litet skri över det kalla vattnet. -Duschar du alltid så kallt, undrade hon och vred om till varmt. Jag mumlade något ohörbart och tog upp duschtvålen och sprutade ut en klick i handen som sedan gled runt på hennes rygg. Den var så len och varm och “förbjuden”. Varför kom ett sådan ord upp i hjärnan? Jag gjorde väl inget förbjudet? Jag tog i med andra handen också och tvålade upp och ner och åt sidorna, mycket mer än vad som behövdes. Anneli började rulla med huvudet och min blick fixerades vid hennes nacke. Den var så underbart fin och jag förde upp händerna och tvålade in den. Det märktes att hon njöt. Mina händer fick vandra ner igen och av en händelse smeka till över överdelen av hennes skinkor innan de fortsatte uppåt igen.

-Ska jag ta håret också, frågade jag lite grötigt. Anneli bara nickade och jag tog lite schampo och började massera in det efter att hon befriat lockarna från knuten. Det var härligt att leka med ett så långt hår. Min frus var kort och för den delen brukade vi inte tvätta håret på varandra. Jag lät händerna tvinna in sig i håret och betraktade samtidigt den unga kvinnans nakna kropp. De små fasta skinkorna gjorde mig otroligt upphetsad och snart hade min kuk förvandlats till ett vajande stånd. Jag klev så nära jag vågade utan att det nuddade henne, men jag tänkte på hur skönt det skulle vara att lägga det mellan hennes skinkor. Att låta ollonet sniffa lite på hennes håligheter. Att få tränga in mellan hennes ben. Jag var så uppslukad av mina tankar att jag glömde bort schamponeringen och plötsligt vände hon undrande på huvudet. -Varför slutade du? frågade hon samtidigt som hennes vridning fick hennes skinka att stöta emot mitt kraftiga stånd och hennes blick for genast ner. Hur länge vi stod där vet jag inte. Men vi frös i den positionen. Jag tittade skrämt på hennes ansikte och hon tittade storögt på mitt hårda stånd. Men så vred hon plötsligt mer på kroppen och lade försiktigt en hand runt kukskaftet. Hon kramade det lätt och fortsatte att titta storögt. Handen började smeka kuken upp och ner och hon lät pekfingerspetsen leka runt i min försaft och sedan förde hon sakta fingret mot sina läppar. Hon slickade av det. Jag trodde jag skulle sprängas av kåthet.

Anneli tog ett steg närmare och lade huvudet mot min axel. Hennes handflator lade sig precis över mina bröstvårtor och min kuk trycktes mot hennes mage. Jag lade mina armar om henne och lät händerna vandra ner och smeka den fasta stjärten. Hon stönade lågt då jag lät pekfingret glida mellan skinkorna och ner mot fittan. Sedan tog hon ett steg tillbaka och greppade min hand och drog med mig till sovrummet min och min frus dubbelsäng. Hon lade sig på rygg och drog ner mig över sig. Jag följde efter och vi började kyssas medan hon smekte mig över nacken. Hennes händer fattade plötsligt hårt tag om mitt huvud och gjorde klart att hon ville få ner det till sina bröst. Vårtorna var stenhårda och jag sög girigt in en i min mun och slickade på den, “tvinnade” den mellan mina läppar och bet försiktigt på den. Anneli började kasta med huvudet. Hon förde sin hand till skrevet och började gnida lång och pekfingret mot klittan. Min hand fick vandra efter och snart var det jag som masserade hennes klitta och lekte med fingertopparna i safterna.

Jag kysste mig sakta neråt och det glesa pubeshåret kittlade mig i ansiktet då jag närmade mig hennes varma kroppsvätskor. Det luktade verkligen ung kåt kvinna, en doft som jag inte känt sedan min fru och jag var unga. Jag förde ner munnen till fittan och lät tungan utforska varje del av den. Metodiskt slickade jag varje blygdläpp, varje liten skrymsla och jag nafsade på hennes klitoris. Samtidigt masserade jag hennes små bröst med deras härliga bröstvårtor. Hon stönade högt och pressade mitt ansikte mot sig och ibland nästan smällde hon ihop låren om mitt huvud och låste fast mig. Det eggade mig ännu mer. Jag fortsatte att slicka som jag nog aldrig slickat fitta förr. Tungan fick börja vispa runt och jag slutade inte förrän Anneli skrek rakt ut. (Jag tänkte inte ens på vad grannarna skulle tro, om det nu hördes till nästa hus. )

När hennes första kraftiga orgasm kommit sjönk hon utmattad tillbaka. Själv kröp jag upp vid sidan av henne och vi började kyssas. Hennes mun var ovan och det var spännande att låta tungan leta sig runt i den och reta hennes tunga. Snart blev hon modigare och började utforska min mun och brottas med min tunga. När vi legat så en stund började hon leka med min hårda kuk. Hon smekte den och runkade den och förde ollonet till sin fittöppning. Där förde hon det runt i safterna. Jag trodde nästan att hon skulle låta mig sjunka in i henne, men istället kröp hon sakta neråt. Hon kysste mig lätt över halsen, nyckelbenet, bröstvårtan, den andra bröstvårtan, ner över magen och så kom hon fram till den hårda kuken. Hon slickade först lite försiktigt på ollonet innan hon sög bort försatsen. Tungan for runt ollonet. Hon var inte van vid att slicka ollon, det märktes, men att ha denna lilla underbara varelse vid min kuk gjorde mig vansinnigt kåt. Minst lika kåt som när min fru, som är van vid att suga kuk, behandlade mitt ollon. Nu kändes det som om vi var på upptäcksfärd ihop, jag och Anneli. Och hon gillade att upptäcka!

Hennes fingertoppar utforskade kukskaftet och pungen medan hon sög in ollonet mellan sina läppar. Försiktigt men ändå bestämt sög hon på det och bet lite försiktigt. Snart blev hon lite tuffare och sög ömsom fort och ömsom sakta och fortsatte att bita till ibland, både över ollonet och på kukskaftet. Det började bulta i kuken och det kom välbekanta ryckningar.

-Nnnnnnuu kommmmmmer jaaag., kved jag. Anneli drog undan huvudet lite och hela satsen exploderade i ansiktet på henne. Häpet satte hon sig upp, gränsle över mina ben och kände med handen i ansiktet. Den blev kladdig av sperma och hon tittade fascinerat på vätskan som rann mellan hennes fingrar. Hon luktade på den och sedan stack hon ut sin rosaröda tungspets och slickade försiktigt på den. Sedan blev hon ivrigare och började suga på fingrarna medan hon förde sin andra hand till fittan och började fingra sig själv. Jag tittade på henne och det jag såg var oerhört upphetsande. I vanliga fall brukar jag ha svårt att gå igen direkt efter utlösning, men nu blev kuken styv direkt.

Anneli hasade sig fram till den, slöt sina fingrar om skaftet och pekade kuken rakt upp. Sedan reste hon sig på knä och sjönk oändligt sakta ner över den. Jag har en ganska normalstor kuk, men märkte att hon tidigare bara tagit emot mindre kukar i sin fitta. Hennes ansiktsuttryck var lyckligt samtidigt som det var förvånat och lite skrämt. När hon sjunkit ner ända till roten började hon sakta att rida och ökade efterhand takten. De små brösten åkte upp och ner framför mina ögon och jag ville inget annat än att fortsätta knulla denna 18-åring i all evighet. Hon gled med sina våta fittväggar upp och ner längs min kuk. Hon var inte direkt trång, men det kändes att hon slöt hårt om kuken. Upp och ner, upp och ner, upp och ner red hon och efter en stund blev rörelsen ryckigare och i otakt. Hon kastade bak huvudet och stönade högt och med ens kramade fittan hårt och krampaktigt om mitt kukskaft.

Jag kastade ner henne på sidan och rullade efter, fortfarande med kuken inne i henne. Hon kom över på rygg och jag tryckte upp henne mot huvudkuddarna och knullade henne hårt. Hennes ben var högt uppressade och fittan gapade röd inbjudande mot mig inför varje juck. Jag kunde inte slita ögonen från den, och att se min kuk försvinna in i den om och om igen blev till slut för mycket och jag kom i en kraftig orgasm. Utlösningen var visserligen mer eller mindre “torr”, men vad gjorde väl det. Jag sjönk lyckligt ihop över Anneli och lät min kuk ligga kvar trygg i denna varma tonårsfitta.


Kommentera gärnaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Powerking38

  • Publicerad Publicerad: 2009-11-17

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (25 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Mia skrev

Min kropp är redo..fantastiskt skönt skrivet.

Betyg: 5
Sven skrev

Härlig novell! Hade verkligen gillat den behandlingen.

Betyg: 5
Ronneby skrev

Underbar novell.

Betyg: 5
heeelena skrev

vafan. kunde inte killen vart 18 ock tjejen 44

Betyg: 1
Monkan skrev

Önskar det var jag som var 18, härlig novell!

Betyg: 5
Amy skrev

Jätte bra :3
Skulle vilja ha en fortsättning :3

Betyg: 5
Bella skrev

Ååhh skönt kom direkt när jag tänker på min kompis pappa som är lite över 50 och skitsnygg kanske skulle vilja göra med mig när vi är ensamma i deras hus.

Betyg: 5
Ben skrev

Kåt Man får Våtknulla Tjejens Våta Ungfitta tills Sperma Sprutas In I Fitthålet! KNULLA KUK RUNKA FITTA!!!!!

Betyg: 5
Peter Jansson skrev

Bra,men lite gubbsjukt om man skall vara ärlig!!!

Betyg: 4
Ken skrev

Satt i Bastun sedan kom Dotterns Kompis och kom in och ville Basta! Duschade sedan till Sovrummet och KNULLADE Henne i FITTAN! Sperman kom helt Ljuvligt!
Mia Dildo i FITTAN ska Mia Ta och Onanera tills en SprutOrgasm Kommer! Helt BRA att RUNKA KUKEN till!!

Betyg: 5
k_killen skrev

Härligt. Blev hon gravid?

Betyg: 5
Glenn skrev

Kåt Man Får Knulla Med Nakna Kåta Tjejens Knullfitta tills Sperma Sprutar Långt in I Kåthålet på Henne Vilket Hon Njuter av att Få!!

Betyg: 5
Stig skrev

Anneli Mycket Kåt o Våt i Fittan Får Knulla med Hans Ståkuk Långt in i Fitthålet!

Betyg: 5
Stig skrev

Gubben i Bastun o Anneli 18 år med Tonårsfitta Kommer In Naken o Han Får Ståkuk! I Duschen oxo Stånd o Tjejen Savar Ur Våta Fittan! Sedan går de in i Sovrummet o Han Runkar Sin Gubbkuk o Sprutar Sperma! Båda Vill Knulla med Ståkuken i Kåta Knullfittan tills Sperma Sprutar!!

Betyg: 5

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter