Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Does Your Mother Know?

Min fru skulle vara på konferens över helgen. Jag hade tänkt gå på bio, men jag var för trött efter arbetsveckan och sjönk ner framför teven som en punkterad ballong. En av betalkanalerna skulle visa Pulp Fiction halv elva och jag bestämde mig för att jag kunde se om den.
Strax innan filmen började ringde det på dörren. Jag öppnade och såg till min förvåning Jenny, grannflickan stå där. Vi hade umgåtts rätt mycket med grannarna genom åren och jag hade sett henne växa upp. Nu var hon på vippen att bli vuxen och jag skämdes lite för de tankar som rusade genom mitt huvud när jag såg henne stå där i en kort svart klänning.
- Hej, ska du se filmen? Frågade hon.
- Pulp Fiction? Ja, har inte ni Canal+?
- Jo, men jag är ensam hemma och det är så tråkigt, kan jag få se den hos dig?
Det är klart hon fick. Men jag undrade lite förstås. Borde hon inte vara ute med kompisarna en fredagkväll? Hon led sannerligen ingen brist på såna, söt och populär som hon var.
Hon kilade in och bänkade sig i soffan. Jag hämtade en öl till mig och frågade om hon ville ha. Funderade lite om det var lämpligt, men bestämde mig för att inte moralisera en sådan här kväll.
Vi tittade på filmen, skrattade lite åt John Travolta och kommenterade scenerna. På det hela taget hade vi ganska mysigt. När filmen var slut gick jag för att ämta en öl till. Väl tillbaka i soffan hade Jenny bytt kanal och på teverutan såg jag nu en blondin som inlevelsefullt suga en stor kuk. Jag tittade lite förvirrat på Jenny. Hon bara log. Jag visste inte vad jag skulle säga.
- Det där skulle jag också vilja lära mig, sa hon plötsligt.
- Har du inte gjort det med någon killkompis? frågade jag lite dumt.
- Killarna i min ålder är så barnsliga. Jag skulle hellre lära mig av någon med mer erfarenhet.
Jag bara satt där och tittade ömsom på Jenny och ömsom på teven där blondinen fortsatte att snaska på jättekuken.
- Är alla så där stora? frågade Jenny samtidigt som jag kände hennes hand smeka mig utanpå byxorna.
- Nej, i alla fall inte min, sa jag och skrattade lite.
Hon smekte lite till och tittade på mig frågande. Jag svalde och bara nickade. Då öppnade hon mina byxor och började leta fram min styvnande lem ur sitt gömsle. Hon kände på den. Smekte den lite valhänt först men blev snart säkrare. Hon hade ju sett tjejerna i porrfilmerna.
- Vänta, sa jag, reste mig upp och tog av mig byxorna helt. Det är lika bra du får se allt ordentligt.
Jag satte mig ner igen och visade henne tillrätta. Hennes små händer greppade staken som sannerligen inte var av samma kaliber som den som fladdrade på teveskärmen. Men Jenny verkade nöjd.
- Den är gjord för att det ska vara skänt att föra den fram och tillbaka i en våt fitta, sa jag. Så alla rörelser som liknar det är sköna.
Hon grep om skaftet och runkade försiktigt. Jag kände hur jag var blodröd i ansiktet och kunde inte ta ögonen från henne. Klänningen visade hennes bröst tydligt och klyftan var ordentlig. Den här tjejen är ju ett fullständigt bombnedslag, och ändå så oskyldigt omedveten om den saken, minns jag att jag tänkte.
- Får jag smaka på den? Frågade hon samtidigt som hon böjde sig fram och lät läpparna snudda vid ollonspetsen. Så särade hon på läpparna och lät kukspetsen försiktigt komma in i munnen. Hon slöt sakta läpparna runt kukens yttersta spets och liksom provade. Det är många kvinnor som sugit min kuk, men detta var det mest upphetsande jag varit med om i den vägen. Så började hon suga. Hon gled ner på golvet framför mig och sög sakta upp och ned samtidigt som handen runkade som jag visat henne tidigare. Hon blundade och verkade njuta av det hon gjorde, jag gjorde det då sannerligen.
Då ringde telefonen.
- Hej, älskling. Jag skulle just lägga mig och tänkte bara säga god natt. Har du tråkigt?
Det var min fru. Jag vet inte vad jag svarade. Men rösten var grötig och inte ett ord var sant. Min fru undrade vad som stod på och jag lyckades få till att jag hade somnat i soffan. Jag tittade på Jenny som log skälmskt medan hon fortsatte sin behandling av min kuk. Situationen var helt sinnesjuk. En sjuttonårs tjej suger min kuk hemma i soffan och i telefonluren hör jag min hustrus röst. Jag lyckades avsluta samtalet och lägga på.
- Jösses, flicka, jag vet inte om jag klarar det här så länge till, stönade jag och tog tag i Jennys huvud med båda händerna. Då såg hon rakt upp i mitt ansikte med sina blå ögon. Kuken åkte ut och in mellan hennes röda läppar. Då exploderade jag. Jag sprutade rätt in i hennes oförberedda mun. Jag hade inte alls tänkt det så, men det gick plötsligt väldigt fort i den oerhört upphetsande situationen. Jag såg hur Jenny spärrade upp ögonen och gurglade till och svalde i stora klunkar. Och hon fortsatte svälja tills allt kommit och höll ett hårt tag om kukskaftet så jag inte kunde dra mig undan.
- Hur gick det? Blev du rädd? frågade jag ängslig att ha förstört hennes första riktiga sexupplevelse.
- Nejdå, sa hon bara.
- Vad, vad tyckte du om det? stammade jag fram osäker på vad jag skulle säga.
- Det var häftigt.
- Men du svalde allt?
- Ska man inte göra det då?
- Inte alla kvinnor gör det. Många tjejer tycker inte om det.
- Det smakade lite salt och slemmig. Men det var inte äckligt, sa Jenny och log och en liten droppe sperma rann i hennes mungipa.
Jag lutade mig fram och kysste bort den och fortsatte kyssa henne i en djup kåt tungkyss. Kyssas hade hon i alla fall gjort förut. Det märktes.
- Nu är det inte mer än rätt att jag får se lite av dig också, sa jag medan jag drog av mig skjortan.
Jenny reste sig och drog klänningen uppåt. Det var en mjuk bomullsklänning, inte mycket mer än en förlängd t-shirt. När den kommit upp över hennes lår såg jag att hon inte hade några trosor under. Att hon saknade bh hade jag redan noterat. Hon brukade alltid ha bh annars så jag såg med en gång när hon kom att hennes bröst var lite friare och att bröstvårtorna var tydligare avtecknade mot kläderna än de brukade vara.
När hon drog klänningen över huvudet och stod naken framför mig flämtade jag bara. Jag ahde sett henne naken tidigare när vi var och badade båda familjerna. Men då var det bara som hastigast när hon bytte om. Jenny var inte som de flesta andra tjejer i hennes ålder att hon stod och krånglade under ett badlakan. Hon var mycket frimodigare och drog reesolut av sig kläderna och fick snabbt på sig bikinin. Egentlgien går det mycket snabbare än att fibbla och försöka dölja sig medan man byter om med bara en hand.
Men nu stod hon där med sina bröst uppkäftigt pekande rakt upp. De var rätt stora på hennes nätta lilla kropp, men de var inte som de oppstoppade handbollarna som många tjejer väljer att köpa sig idag. De var naturligt mjuka och spänstiga på en och samma gång. Jag tänkte att de kommer att vara lika sköna att smeka och kyssa när de om några år satt sig och hänger längre ner, men de komer nog aldrig att vara lika ungdomligt vackra som nu.
Hon satte sig i mitt knä och jag vände henne om så att hon satt med ryggen mot mitt bröst. Jag lät mina händer fyllas av hennes bröst och kände knopparnas styvnad mot mna fingertoppar. Hon riste till när jag smekte bröstvårtorna. Jag lät ena handen smeka neråt över magen och letade mig fram mot hennes dalgång. Hon särade beredvilligt på låren när mina fingrar gled fram längs ljumskens mjuka dike. Jag kupade försiktigt handen över hennes vulva och kände de mjuka blonda håren mot handens insida. Jag masserade sakta över helka hennes kön och hon vred sig försiktigt. Så lät jag långfingret glida längs skåran som redan var sjöblöt. Vad annat kunde jag förvänta mig?
- Lägg dig i soffan så ska jag göra det skönt för dig, sa jag.
Hon lade sig på rygg och jag föste mjukt isär hennes lår. Så lade jag mig tillrätta och kysste hennes blygd. Försiktigt först, så som hon smakat på min mandom tidigare. Så lät jag tungan leta sig fram. Först utanpå de yttre blygdläpparna. Nerifrån och upp i långa tag. Sedan mellan de yttre och de inre läpparna. Jenny vred sig lite och stönade. Jag kände hennes händer i mitt hår. Men hon försökte inte ta bort mig. Hon trykte mig hårdare mot sin tonårsmus ochjag slickade i mig all hennes ungdoms saft. Jag lät tungan virvla runt klittan varje gång jag slickat nerigrån och upp och varje gång skälvde hon till och pressade underlivet hårdare mot mig. Jag var våt i hela ansiktet av dropparna från hennes aldrig sinande grotta.
Till slut grep hon mig i håret och drog upp mig mot sig och tittade mig in i ögonen.
- Jag vill ha kuk i fittan, sa hon utan att darra på rösten. Jag vill att du blir den förste.
Jag makade mig tilrätta mellan hennes ben och lade kuken rakt i fittmynningen. Där fick den vila ett ögonblick medan jag kollade att hon var med på noterna. Det var hon. Hon pressade sitt underliv mot mig som om det inte kunde gå fort nog att få in lemmen i fittan. Så lät jag kuken glida in i hennes trånga gång. Centimeter för centimeter, medan jag tittade på hennes ansikte för att se om hon gav några tecken på att det gjorde ont. Det gjorde hon inte och det hade inte räknat med heller. Jag hade redan känt efter med fingrarna och hela musen var mjuk, våt och öppen. Hon hade aldrig haft någon kuk i sig, men något hade hon provat med tidigare, det förstod jag.
Snart var hela kuken inne och jag började röra mig sakta. Det var trångt och jag knde att det här skulle inte hålla länge.
- Du får inte göra mig med barn, sa hon plötsligt och såg lite förskräckt ut.
- Det kan jag inte, svarade jag. Jag steriliserade mig för några år sedan. Så du behöver inte vara orolig.
Jag kände hur hon började röra sig i takt med att jag stötte min stav försiktigt i botten på i hennes mjuka mortel. Snart hittade vi en gemensam rytm och hon började jucka allt häftigare och pressade mitt ansikte mot sitt hår. Svetten droppade i pannan och jag kände hennes blonda kalufs i näsan när hon plötsligt gav till ett litet förvånat skri och stelnade till. Så ryckte hon några gånger med underlivet och kved. Hon tittade på mig med ett saligt uttryck i ögonen. Hon hade fått sin första orgasm. Ja, det visste jag förstås inte, men åtminstone den första med en kuk i sig. Så började hon jucka frenetiskt och nu kunde jag inte hålla mig längre utan sprutade min andra sats rakt in i hennes pulserande gryta.
Vi somnade i armarna på varandra där på soffan och på morgonen hade hon gått när jag vaknade. På bordet låg en lapp med orden:
Tack, min allra första älskare!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ronny D

  • Publicerad Publicerad: 2004-10-02

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Ken skrev

Kåta Båda o Smeker o Knullar i Tjejens Våta Kåta Unga Bullfitta med Ståkuken tills Båda Kommer Tillsammans! KNULLA KUK FITTA RUNKA!!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter