Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Dockan

Denna historia objektifierar kvinnan som en leksak och enbart till för att fylla mannens/männens behov..
Ett objekt på 37 grader och underhålls fri!

En sak bestående av könsdelar och helt utan känslor och känsloliv.. En sak, ett objekt!

En möjlig långkörare och en utbildning till att skapa den ultimata sexdockan för alla mäns lustar och begär..

--DOck bör allt jag skrivit tas med en nypa salt, på grund
av att detta är första gången jag ens skriver eller berör denna variant!--


________________________________________________________________________________________________________________

Del.1 Utspelas på en plats någonstans i vårat avlånga land.. Ett kontor!

Dock inte på den platsen där resterande av historian i fortsättningen komma att utspelas..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Längtan har funnits en bra tag för Dockägaren under årens lopp om att åter bli dockägare och hitta en docka, som håller människoskroppen temperatur konstant, inga stela leder och inga syntetiska plaster som punkteras lätt av hårdhänt behandling..

Inga lagnings kit och dyligt som skulle behövas för att man varit lite oförsiktig i andvändningen.. Eller levt ut mer än denna docka normalt tål..

Och funderingarna har snurrat runt i sökandet efter denna docka, var hittar man åter en sådan som är helt underhållsfri och alltid fräsch till nästa stund den ska andvändas för nästa depraverade stund.. Ett objekt för enbart njutning och utlevnad utan en massa av vardagens krav och konstiga blickar över att ha en docka.. Inga behov att behöva gömma den så fort kvinnligt besök skulle stundas.. Och framförallt inga onödiga pratstunder och åsikter som kan läggas på en hög av ointresse!

Visst en Realdoll vore en variant, men ändo inte praktisk i sin helhet.. Fel temperatur, inte följasam som en riktig kvinna och en massa extra tillbehör skulle behövas för rengöring och underhåll.. Och framförallt framställd syntetiskt! Och i vägen när den inte andvänds.. Och framför allt just denna process att lära denna att bli den som är slipad till perfektion!

Till råga på allt! Förvaring ska man inte tala om.. Totalt opraktiskt! Ha en docka som bara ligger där när man inte har den i andvändning.. Alltså ett val som inte heller är särskilt praktiskt alltså..

Och så satt Dockägaren en kväll och begäret tog överhand.. Va fan det får bära eller brista.. Måste hitta en docka som fyller mina önskningar och fyller mina sexuella önskningar utan en massa skitsnack och framförallt inte gjord på systetiska skitmaterial som måste lagas ifall den skulle gå sönder.. Den ska kunna laga sig själv om det ska vara optimalt som sagt..

Satt in en annons på nätet!

"Kvinna sökes för agerande av Realdoll vid behov... Krav på foto och kroppsbilder vid svar.. Kriterier som är absolut nej och saker som du som kvinna går med på.. Ju mer du går med på desto större chans till att du är den jag söker.. Brist på moral och åsikter ett plus!" Lydde annonsen i sin korthet..

Vansinnig annons men en annons som faller i hans smak helt klart... Inge krav på underhåll och annat skit som sagt, ifall någon skulle svara på den.. Denna docka skulle vara med på det jag ville ha henne till! Oavsett vad jag ville och helt underhållsfri med, alltid fräsch och tillgänglig och 37 grader varm.. Inget konstgjord skit och dockan skulle kunna läka ut ifall man skulle vara en aning hårdhänt..

Veckorna gick och med jämna mellanrumm kollade jag mail boxen ifall något svar skulle komma mot all förmodan, förvänta var ju stor fast tveksamheten var ännu större att någon kvinna ens skulle svara på en sådan annons där allt innefattar att hon blir enbart ett objekt och totalt ignorerad i vad hon har för åsikter angående bu och bä... Minsta kroppsdel skulle vara dockägarens och hennes enda uppgift var att alltid vara fräsch till nästa gång och totalt tillgänglig. Och ett stort plus att hon inte kom med åsikter om att det gillade hon inte och det där gillade hon..

Var hon en docka enbart för hans lustar så var hon! Han skulle åter bli dockägare och denna roll skulle finna sin rätt om allt föll på plats! Endast en lämplig kvinna fattades just i detta läge och förhoppningen var stor.. Dock samtidigt realistisk att kanske det inte kommer ett enda svar..

Men alltid värt försöket..

Dagarna gick och nya grydde...

Så en dag fanns 3 olika mail från just 3 olika kvinnor..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Första mailet var från en mörkhårig kvinna med välsvarvad kropp, D-kupa, bruna ögon och docksöt. Ca 1.69 cm lång och 59 kilo..

Hennes kriterier och foton tilltalade i massor, och hon var högutbildad och hade ett chefs jobb inom ett framgångsrikt företag.
Attså en kvinna med god ekonomi, ordnade förhållanden och stabilt psyken som sagt!

Dock nackdelar var att hon hade familj, man, barn och villa..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andra mailet var från en Asiatisk medel vacker skönhet, svarthårig med bruna ögon. Också välsvarvad dock var hon mindre i kroppstorlek
än kvinna 1.. Men nätta 1.65 lång och nätta 49 kilo.. Och med en byst på enbart B-kupa!

En kvinna som skulle vara lätthanterlig ifall man skulle behöva lyfta upp henne och leka med på det viset..

Hennes kriterier var ganska enkelt förklarade, varav det innefattade att hon nyss gått ut Högskolan och var Ingenjör utbildad men hade inget fast jobb! Utan jobbsökande.. Ett plus att hon inte var bunden till något fast..

Inte heller hade hon någon familj, utan bara en pojkvän som jobbade för det mesta utomlands och var hemma i perioder..
En nackdel ifall perioderna när han skulle vara hemma krockade med när behoven av Dockan skulle behövas..

Andra nackdelar fanns även just i form att denna kvinna inte var särskilt förtjust i att penetreras på alla vis.. Dock kanske möjlighet fanns att kunna lära henne.. Men ingen garanti..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tredje mailet var från en kvinna med medelklass bakgrund. Dock väldigt vacker, C + kupa och en kropp för gudarnas beskådan!

Lite utöver dom andra föregående mailen, så hade denna Kvinna en viss vana inom just hushålls arbete och att agera som hushållerska hos en rik familj och som just pass upp och allmänna spring sysslor.. Men hon hade tröttnat på den familjens nonchalans!

Lite långsökta kriterier men ändock med rätt upplärning så!

Dom sexuell preferenserna hade hon inte ens skrivit, utan hade nog bara svarat på må få, på alla annonser hon hade läst hafsigt..
Bara för att komma vidare i livets vägar. En hafsighet som innebar vissa fördelar, särskilt om hon fortsatte att vara det!

Dock inte till hennes fördel! Men en god kvalite om allt föll på rättan plats.

Annars hade hon ingen bakgrund med familj och barn och annat som skulle skapa nackdelar för att komma på intervju och upplärning.

Utan mest bara fördelar, utan förhinder.. En kvinna som ingen skulle sakna ifall hon skulle få jobbet!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och för intervjun kallas denna kvinna som skickat tredje mailet..


"Dockan" som hon skulle kallas, ifall hon antog jobbet! Ett enkelt jobb med minimala krav på praktisk kunnighet.. Inga framtida behov på att hitta uppehälle inga hyror och inga räkningar att bry sig om från och med den dagen hon blev anställd och förpassad till sitt nya liv.

Resten kunde hon lära sig med tiden, när det kom nya etapper att lära sig. Oavsett vad dom nya sysslorna skulle bli så skulle hon verkligen sättas på prov.
I allafall på den sexuella fronten.. De andra sysslorna skulle sakta men säkert vänjas bort och ändras till det hon var till för från början! Boendet för henne fanns redan ordnat ifall hon nu skulle falla för jobbet! Intervjun i sig skulle riktas in så formellt och stilfullt att hon inte skulle kunna säga nej till en livs chans som det så fint skulle heta.. Resterande saker skulle smygas in med tiden!

Boendet däremot innebar en skrubb med alla förnödenheter och i storlek av 3x3 meter där både toa, ducsch, säng och ett skrivbord för olika sysslor, ypperligt ombonat för en docka med enkla sysslor. Och att inte förglömma en liten bjällra som kommer ringa när hon blir kallad för sina sysslor.

Dock har ju inte denna kvinna tackat ja till tjänsten än som sagt! Så inget kan förhastas än..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fredag:

Intervjun:

Dockägaren börjar som i alla intervjuer att be den sökande dra sina referenser och dyligt, inge annorlunda intervju än vanligt. Även om han har andra ideer i tankarna, dock sparar han dom till senare! Han passar istället på att betrakta hennes minsta lilla kroppsdel, medans hon pladdrar på och han knappt märker av att hon gör sitt bästa för att framstå som den bästa sökaren av jobbet!

Varför skulle han egentligen lägga energi på att lyssna! Ifall han känner att denna kvinna är den rätta! Då spelar det egentligen inte så stor roll vad hon sagt.. Djävulskt men ändock sant! Hon ska ju bara utföra det som passar honom och det hon blir antälld för...

Tala är silver, TIGA är guld!

Däremot just att se denna kvinna iklädd en aning för formella kläder tilltalar dockägaren.. Hon vill väl framstå som en proper kvinna med sin vita skjorta och åtsittande korta kjol! Och uppsatt hår. Den retsamma slynan, hon hade kunnat bättre!

Dockägaren: Ok det lät ju bra! Vad har du för andra kvaliteér? Vad tala för din fördel att du är just den jag söker?

Hon börjar åter igen pladdra på och han försvinner åter igen in i tankar, fast denna gång ser han upp mot hennes ansikte och tar ögon kontakt. Har begrunnar hennes läppar i rörelse, och tänker! "Den munnen skulle lätt kunna tystas och användas till något mycket vettigare!", "Har hon egentligen något vettigt att säga?"...

Fast han uppmärksammar faktiskt hennes ögon och i dom skönjer han en osäker kvinna, hon kan inte hålla ögonkontakten hela tiden utan flackar av och till! För när han tittar intensivt och djupt i hennes ögon så visar hon en direkt osäkerheten och reagerar en aning förnärmat att han kan hålla blicken så intensivt fokuserad..

Spelet fortsätter och Dockägaren tar alla möjligheter till att upptäcka alla hennes svagheter hon visar.. Ett vilje spel utan ord, tolkningar av hennes hållning hur den förändras och förvrids till något mera likt ett offer som känner sig hotad! Hennes sätt att sitta kan nu beskrivas mer som hon skulle sitta på en matta med sylvassa nålar.. Hon vrider och vänder sig oroligt, men gör allt för att påvisa att hon inte är ett dugg rädd eller oroligt... Dock blir inte dockägaren lurad av hennes falska kuliss, utan ser henne så gott som avklädd till sista tråden på hennes bara kropp.. En osäker ochlätt vunnen kvinna om alla korten spelade rätt!

"Intressant!" tänker dockägaren i sin tystnad... "Kan nog fungera att få henne dit jag vill ganska fort! Bara metoderna är rätt metoder används! Stundoms intensivt och stundoms utmattande!"

Dockägaren: Låter som du har bra kvaliteér! Vad har du för arbets moral? Hur ser du på att jobba i tystnad?

Nu lyssnar Dockägaren intresserad! Hanns område och det han just söker!

Kvinnan: Jag ser nog hängivenhet till mitt yrke som jag blir anställd som, och gör det med precition om så krävs.. Beror på arbets sysslorna! Men är alltid metodisk och noga med det som förväntas av mig! Angående tystnad! Så är det något nytt för mig att just inte ha möjligheten till att prata! Kanske märks att jag älskar att prata...

Dockägaren: Jo! Den kanske krävs just när man är på en intervju som denna.. "Han ler lite vänligt! Dock medans tankarna är på helt annat plan.."

Kvinnan: Jo jag kan nog lära mig att arbeta i tystnad, inga problem... Är ju en vana som sagt! Men det kan jag göra om det förväntas av mig eller så lär jag mig med tiden... Alla gör ju misstag ibland!

Dockägaren: Jo det är helt klart sant! Jag är ganska van vid att korrigera brister och små fel..

"Han ler åter igen med ett vänligt leende!", "Den slynan tystar jag garanterat fort!"

Kvinnan: Jag såg att det innefattar både mat och logi i denna anställning! Är det verkligen så lyxigt att jag får bo här och få färdiglagad mat varje dag!

Dockägaren: Mmmm! Det innefattas! Dock just det med boendet är lite sparsamt anordnat.. Men det täcker nog upp just att du inte kommer ha större utgifter, och har daglig mat!

"Den slynan kommer få lära sig ett och annat framöver! Men jag låter henne tro att allt kommer gratis!"

Kvinnan: Jag såg att det inte stod någon lön eller något på denna anställning! Är det rätt!

Dockägaren: Jo det är en tjänst med en icke existerande lön som sagt! Är det ett problem när allt är inkluderat? Få tjänster kommer med alla förnödenheter som sagt!

Kvinnan: Nja, jo i och för sig... Allt inkluderas.. Hmm!

Dockägaren: Jag har fler som är just intresserade av denna tjäns och jag sa att jag väntar tills jag haft den sista intervjun med dig. Och det finns 2 som redan kan få jobbet i morgon som sagt.. Och dom är överförtjusta över denna hospitalitet som sagt...

Kvinnan börjar se riktigt nervös ut och ser att tjänsten kan tillsättas om gående och hon missar detta erbjudande.. Visst är det trivialt att inte få lön, men samtidigt har hon ju inga utgifter..

Kvinnan: Innefattas det något mer än just kost och logi? Kanske dum fråga att ställa, just när du har fler som vill ha tjänsten!

"hon vrider sig nervöst och hoppas att han inte avblåser henne just på grund av frågan.. Hon vill ju inte verka girig!"


"Han ser lite grinig ut! Men det är bara ett spel för galleriet!"

Dockägaren: Hmm! Jo det innefattas fler saker, även om jag inte räknat upp dom.. Väntade egentligen på den frågan! Det innefattas som sagt alla förnödenheter en kvinna kräver! Smink, kläder, skor mm... Sanitets prylar med..

Kvinnan: Jaha! Ok! Det förklarar varför ingen lön finns! Lönen sker i form av all included alltså! Låter ju inte alls fel!

Dockägaren: Ja! Det är ju som ett boende med alla saker som behövs, och det är inte gratis! Så! Vad tror du om denna tjänst?

Kvinnan: Låter lite ovant just när ingen lön finns, men samtidigt lockar det väldigt mycket just att det ordnas på annat praktiskt vis!

Kvinnan funderar en liten stund och kan egentligen inte säga nej heller för lockelsen är väldigt stor.. Och denna chans vill hon inte missa!

Dockägaren läser av kvinnan och ser att hon är på gång att svara ja, men att hon även försöker hålla honom på halster!

Dockägaren: Så! Är detta intressant eller ska jag ta kontakt med nån av dom andra sökandena som kan redan börja på Måndag.. "Han gör sitt bästa att stressa henne och göra att hon svarar!"

Kvinna i sig vill inte verka för snabb med svaret, hon skulle egentligen vilja fiska lite vad tjänsten handlar om mer... Dock kan hon inte vänta längre utan är tvungen att fatta detta livsavgörande beslut... Utan att veta om vad allt kommer att innebära..

Dockägaren: Dock finns ett kontrakt om att blir man antälld är kontraktet bindande i 1 år.. Utan möjlighet till uppsägning! "Han ler lite vänligt bakom denna onda lilla information!"

Kvinnan isig reflekterar inte så mycket i att det är bindande i 1 år som sagt utan hon är mer intresserad att få tjänsten och börja så fort hon kan... För hon är i ett sådant läge att hon egentligen inte har varken möjlighet eller råd att tacka nej!

Kvinnan: När om möjligt kan jag börja jobba! För jag är helt klart intresserad av denna tjänst. Det låter som en livs chans till att slippa unden en massa pratiska och vardagliga saker... Så jag tar tjänsten om det är ok för dig..


Dockägaren skjuter fram ett papper med all info och det bindande kontraktet.. Samtidigt som han hoppas att hon inte kommer läsa det fin stilta! Just denna stress och press om att tjänsten lär tillsättas snarast är en del av planen för att få henne att strunta i att läsa hela kontraktet.. Den onda planen är snart i verket och denna Docka ska få lära sig allt med tiden!

Dockägaren: Då är det bara detta kontrakt du behöver skriva under! Det mesta som står är teknikaliteter angående just tidsaspekten 1 år och bara allmänt formella saker...

Och allt faller ihop precis som dockägaren hade planerat att kvinnan med snabba drag bara vänder alla blad och har egentligen bara läst första sidan där allt vanligt dravel står medans sida 2 var just dessa mera djävulska saker som kommer innefattas.. Med lydnad och straff! Sida 3 däremot är bara snabb info igen och plats för namn underskrifter..

Välplanerat in i minsta detalj och även det mänskliga misstaget inräknat med att hoppa över vissa blad bara för att allt måste gå fort och bestämmas inom minsta möjliga tid...

Kvinnan: Ok! Det är här jag ska skriva på detta eller hur...

Dockägaren: Ja! På det sträcket där, plus datum! Sen har du denna helg att åka och hämta dina saker du äger för du blir ju kvar här i 1 år från och med Måndag som sagt..

Kvinnan skriver under och fyller i datum!

Dockägaren: Då är du officiellt anställd här från och med idag men börjar på Måndag och är lagligt bunden att följa dessa regler som anställningen innefattar.. Hoppas det känns bra att du fått denna attraktiva tjänst!

Kvinnan: Känns skönt att äntligen kanske få rätsida på mitt liv och allt utan att alltid kämpa för brödfödan! "kvinnan ler en aning förnöjt att hon fått denna tjänst!"

Dockägaren är riktigt nöjd med sin nya erövring och kommande lilla leksak! Och alla kontraktets punkter kommer hans docka bli varse med tiden.. På gott och ont!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Näst kommande dagas sitter Dockägaren och planerar denna Dockas framtid och hur han ska lägga upp sin plan med att få henne foglig och lära sig allt på kortast möjliga tid.. För denna kvinna måste först och främst brytas ner innan han ska kunna bygga upp henne åter igen för att formas till denna 37 gradiga underhålls fria docka! Frågan i allt är ju mest vilken metod som är den mest effektiva och mest nerbrytande varianten som sagt!

Dock låg nog högsta prion i första hand på att hon skulle vänjas vid så minimal stimulans, och det som skapar det mest effektiva nerbrytningen av henne som sagt!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Cenobite

  • Publicerad Publicerad: 2009-09-16

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter