Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Det ordnar sig alltid 1

Det ordnar sig alltid, om man tar de som kommer. (ageplay, lite bd, trekant, Oskuld)

Shit, vad varmt det var. Trots den sena timmen, nästan elva på kvällen, var det fortfarande tropisk värme ute. Som gjort för ett kvällsdopp. Jag bodde bara ett par hundra meter från den kommunala badplatsen så jag bytte om till badbyxor, letade rätt på en badhandduk och träskor och knallade iväg mot sjön.
Det var många som fått samma idé. Viken, där badplatsen ligger, var full av folk mest ungdomar.Tonårskillar som drack öl, skrek och gapade med spruckna målbrottsröster. De försökte med alla medel imponera på de småflickor som råkade vara närmast.

Snabbt drog jag av mig den svettklibbiga t-tröjan, slängde den och handduken på stranden, innan jag kastade mig i sjön. Det blev ingen köldchock som jag hoppats på. Vattnet var nästan lika varmt som det var luften. Men det kändes i alla fall renare på något sätt.
Efter en kort simtur återvände jag vadande mot land. Fantiserade lite om att jag var skeppsbruten och gick iland på en öde ö i Karibien. Att människorna på land inte var människor utan en flock tjattrande apor.
- Hallå, Peter! Vad gör du här? Skulle du inte på bilsemester med din husbil? Hördes en av primaterna skrika från strandkanten. Det lät förvillande likt svenska. Kan apor prata svenska?

Åter till verkligheten. Det var Anton, en av mina bästa kompisar, som hojtade. Han, Krille, och ett tiotal andra, satt på en stor presenning.
- Hej! Jo,jag åker i morgon eller övermorgon. Svarade jag och gick närmare gänget. I förbifarten nappade jag åt mig mina saker från marken.
- Synd, då kan du inte vara med och supa imorgon.
- På en tisdag?
- Det är ingen vanlig tisdag. Det är ju en nyinstiftad helgdag, alla balla ballars dag.
- Haha, typiskt dig Anton, du tar alla chanser att festa.
- Är väl inte dum heller. Har du hittat någon som ska med?
- Nej. Men det ordnar sig.
- Om jag får tusen spänn, kan duleasa Pesten. Skulle vara skönt att ha kåken för sig själv ett par veckor. Hon vill säkert. Konstigt nog gillar hon dig. Fan vet varför, flinade Anton. Inte kan det vara för utseendet.

Pesten var Antons smeknamn på sin lilla sladdsyrra Annarattade jag. Hon skulle nog behöva lite trevligare umgänge än dig. Var är hon?
- Hemma framför datorn men hit med pengarna så kanske hon dyker upp redan i natt hemma hos dig.
- Inte betalar jag för sex. Hon är dessutom säkert värd mycket mer. Hur skulle det vara om du istället gav mig stålarna som du är skyldig mig?
- Haha! Vi kan kompromissa, du skriver av halva skulden. Är vi överens?

- Gå inte med på det Peter. Du får ta med mig gratis! Sa en ljus tjejstämma.
- Oss, menar hon, sa en annan tjej. Vi har i alla fall körkort.
Rösterna kom bakifrån. När jag vände mig om, för att kolla vilka det var, såg jag att den ene var Kickan och den andre Pillan. De är i tjugoårsåldern och jämt tillsammans.
- Vart ska du? Undrade Pillan.
- Vet inte riktigt, neråt Medelhavet kanske!
- Oh, det skulle jag också vilja. Till kylan, skrattade Kickan. Allvarligt kan vi inte få följa med?
”Jag vill också med” ”Välj mig” ”Me” ”Me” Ha tonårstjejer ropa i munnen på varandra.
- Haha, passa dig Peter så du inte får en hel dagisklass på halsen. Skrockade Anton.
- Som jag sa, det ordnar sig alltid om man tar det som det kommer.
- Du får fixa en sexaudition och ”taâ€la som kommer, fortsatte en av de andra killarna fräckt. Kolla vem som är bästa ”liggunderlaget” Som formar sig skönast efter din kropp. Ger efter eller ger stöd på rätta ställena.
- Idiot, skrek tjejerna unisont.
- Vi skulle precis hop sjön, häng med, sa Anton.
- Nej, jag ska nog gå hemåt. Jag låste inte altandörren.
- Badkruka, följ med, bad Kickan.
- En liten stund då.

Jag blev kvar längre än vad jag hade tänkt mig. Folk kom och gick och snackade skit. Vi hoppade i böljan med jämna mellanrum. Kickan och Pillan tjatade så fort de fick chansen om att de ville åka med på husbilsemester. De var verkligen ivriga och uppfinningsrika. Min tveksamhet mot flickorna som reskompisar minskades drastiskt i takt med att deras reklamkampanj fortgick. De simmade runt, väldigt nära mig. Gav mig busiga leenden när de ”råkade” nudda min kropp. När det inte hjälpte tog de till mer ojusta metoder. Först fick jag se en glimt av Pillans rumpa ute i vattnet. Hennesdelar som syntes över vattenytan så gott det gick i dunklet. Fantiserade om det som var under ytan. Efter ett tag var jag tvungen att fly upp på land.

En timme senare hade det blivit om möjligt ännu kvalmigare i luften. Nästan alla flöt omkring i vattnet. När jag kom upp från, som jag bestämt, mitt sista dopp var det bara Kickan och Pillan som låg på presenningen. De hade tagit på sig var sin t-shirt, såg sömniga ut men söta, livsfarligt söta. De hade sina kortklippta huvuden tätt ihop ochförde ett viskande samtal. Jag var lite rädd för att de diskuterade en ny dolsk plan för att få mig att vekna.
- Det verkar vara läggdags för flickorna, sa skrattade Anton som gått upp samtidigt med mig.
- Ja.
- Fan vilka läckra ben Pillan har. Synd att hon aldrig särar på dem för någon kille.
- Va? Är hon oskuld?
- Jag vet inte. Hon väntar på den rätte säger hon. Suckade han. Och Kickan också.

Medan vi pratade hade resten av gänget kommit upp.
- Du Peter! Hur går det med sökandet? Har du testat någon tänkbar reskompis än? Du och Kickan var i misstänkt länge nyss. Hade ni wetsex? Undrade en skrattande Krille.
- Hon är säkert inte sjöjungfru längre, skrockade Anton med betoning på jungfru.
- Nä, fiskstjärten är borta.
- Och Pillan har bikinibyxorna in och ut.
- Ut o in, ut o in, mässade ett par av grabbarna i kör.
Då tröttnade de både tjejerna. De reste sig upp och Pillan gick fram mot Krille. Det såg ut som om hon skulle klippa till honom. Man kunde riktigt känna spänningen i luften.

Och visst small det! Det blixtrade till framför Krilles ögon. Och våra också. Men det var ingen örfil utan åskan som började gå. Regnet fullkomligen störtade ner.Stranden tömdes på nolltid. Kvar blev bara Pillan som inte hittade sin ryggsäck. Jag var ju redan dyblöt så jag hjälpte henne att leta i ljuset av blixtarna. Precis när vi hittade den började det vräka ner hagel, stora som ägg. Jag slet åt mig en dubbelvikt presenning från marken och använde den som skydd över oss.

- Är det inte farligt att stå upp så här mitt på stranden utan åskledare? Undrade Pillan. Är det inte lika bra att vi lägger oss ner för att vara säkra?
- Tror inte det äts ovädret och att hagelkornen dunsade hårt mot det provisoriska regnskyddet kändes det mysigt.
- Hihi, det är nästan som att tälta. Jag fick följa med dig på semester i alla fall, fnittrade Pillan. Äkta svensk campingsemester.
- Ja, kul eller hur?

- Blev du generad när Kickan och jag höll på? Frågade Pillan
- Inte precis. Mer nyfiken hur långt ni tänkte gå.
- Långt, så långt som det krävs. Vi är beredda att bli dina sexslavar. Sa hon frankt.
Jag tappadetillfälligt talförmågan.
- Ja, inte så att vi vill fnaska till oss en gratis semesterresa som värsta hororna. Vi har egna pengar. Och vi är inte kära i dig heller. Vi vill bara att du ligger med oss. Det är bl.a. en grej som vi vill testa men inte vågat än och jag tror att du kan visa oss.
- Men skulle ni inte vänta på den rätte? Anton sa…
- Skit i vad han yrar om. Vi har bestämt att du är den vi vill ha, i alla fall ett tag. Vill du inte leka med Kickan och mig? Du får göra vad duill med oss resten av sommaren. Vi kommer att vara som lydiga hundar och följa din minsta vink, sa hon och smekte samtidigt min mage ner mot badbyxorna.
- I så fall bort med tassarna så jag kan tänka på saken.

Det gick runt i huvudet på mig. Självklart var det lockande att anta anbudet men jag var inte helt säker på att det var en bra idé. Men vad hade jag att förlora?
- Är det inte alla killars dröm att ha två tjejer i sängen? Pillan gav sig inte.
- I och för sig men
- Kom igen nu, visa att du är lika bra älskare som Marie säger.
- Har hon sagt det?

Det small till igen högt, det lät som åskan slog ner alldeles i närheten. Pillan ryckte till och tryckte sig närmare mig.
- Shit! Det var nära, sa hon.
- Blev du rädd?
- Lite, vi skulle nog behöva en åskledare. Fan, jag har ju inte ens ett blixtlås.
- Haha. Kul, sa jag.
- Men jag ljuger inte. Jag har inget blixtlås. Vill du känna efter? Fnittrade Pillan till.

Innan jag han svara tog hon min hand och drog den ner mot sitt underliv och lade den på sina bikinibyxor. Rätt över musen. När jag förnam värmen från könet insåg jag att det inte var någon idé att försöka låtsas att jag inte ville ligjen är brunstig. Vad ska vi göra åt det?
- Knulla skiten ur mig, svarade Pillan fräckt.

Min fria hand sökte sig till hennes bakdel. In under byxorna och pekfingret löpte lätt, mellan skinkorna, ner mot hennes anus. Pillan stönade till när fingertoppen trängde in några mm i hålet. Jag drog ut handen ur byxorna och kramade i förbifarten hennes ena skinka.
- Nja, din rumpa duger väl. Fast jag är inte mycket för analsex. Be snällt så ska jag tänka på saken.
- Kan du inte smeka mig under tiden du funderar.
- Det får du göra själv. Du vet ju att killar inte kan göra två saker samtidigt.
- Det är skönare om du gör det, bad hon, jag kan runka dig samtidigt.
Hennes hand kramade runt min halvhårda lem.
- Nej, det får du inte, inte med handen. Lägg dig över mig. Vik undan brallorna och gnid musen mot den. Sa jag och drog ner mina badbyxor en bit på låren så att min lem blottades.

Pillan ålade sig på plats, med ett ben på var sin sida av mina lår, och började gunga med underlivet. Jag kände hur hennes blygdläppar delades och gled längs min, nu stenhårda, lem. Jag lade mina bägge händer på var sin rumphalva och hjälpte henne med takten. Det dröjde inte lång tid innan hon började andas häftigare och småstöna mot min bröstkorg.
Själv låg jag och tänkte på allt tråkigt jag kunde komma på för av inte vräka över henne på rygg, sticka kuken i hennes fitta så långt in det bara gick och bara råknulla. Och det skulle jag göra också men inte nu. För jag hade en fix idé att jag först skulle jag bevisa vem som bestämde.

- Är det skönt? Frågade jag ett par minuter senare när jag insåg att hon snart skulle nå klimax.
- Ja jätteskönt, svarade Pillan med kåthes röst.
+0n- Vill du att jag tränger in i dig? Fortsatte jag samtidigt som jag sköt upp henne en bit så att mitt ollon nosade i hennes könsöppning.
- Ja, in med den. Knulla mig. Sa hon och förde, nästan desperat, in en hand mellan våra kroppar för att hjälpa till med att trycka in min kuk i sig.
- Jag vill ha dig på rygg så jag kan nagla fast dig ordentligt. Beordrade jag.

Medan Pillan lade sig tillrätta och skrevade så gott det gick hörde jag att det slutat regna.
- Kom då, sahennes varma fitta.
- Umm, sa hon grötigt.
Jag förde in fingret längre och fingerknullade henne. Hon juckade frenetiskt med underlivet mot mitt finger och smekte sig själv med ena handen.
- Det där verkar du klara av själv, flinade jag och slutade.
- NEJ, skrek hon. Fortsätt! Du måste, retas inte!
- Jag ska, men inte nu, inte förens vi kommer till ett annat land, sa jag och öppnade presenningen, reste mig och drog upp byxorna i samma rörelse.

- Ditt odjur! Det var så nära. Gnällde Pillan ilsket. I besvikelsen hade hon inte ännu insett att hon skulle få följa med på semestertrippen.
- Det kanske kan lära dig att inte kåta upp folk som du och Kickan försökte göra med mig ute i vattnet. Res dig upp nu, vi ska gå hem till mig och där ska du ringa till Kickan. Vi åker imorgon.
- VA! Skrek Pillan som först då fattade vad jag sa. Ska vi? Vad kul!
Hon reste sig och slog armarna om min hals och kysste mig.
- Menade du verkligen att vi får följa med dig? Frågade hon när vi för en kort stund bröt kyssen för att andas.
- Ja, hur snart kan ni vara klara?
- På ett par timmar.
- Bra! Vad säger era föräldrar?
- Inget. Mina tror ju att jag bor hos Kickan och hennes föräldrar är i sin sommarstuga hela sommaren och tror att hon bor hos mig.
- Då så, sätt fart.

Vi samlade ihop våra prylar. Pillan stod med ryggen mot mig och drog ogenerat av sig sina bikinibyxor och började ta på sig ett par kortbrallor. Min blick drogs till hennes stjärt som en nattfjäril till ljuset. Det spände till i mina badshorts.
- Pillan, sa jag. Kom just på att det var ju inte bara du som fick lida av ditt straff. Det var ju minst lika illa för mig.
- Haha. Bra, för det var ojust gjort av dig. Vi retades inte, vi menade allvar.
- Hmm. Kanske, kanske inte. OK, men jag bestämmer, eller? Som en lydig hund, sa du inte så?
- Jo.
- Bra! Ta av dig byxorna igen. Du ska gå med rumpan bar hela vägen hem till mig.
- Nej, tänk om det kommer någon!
- Inga invändningar då får du krypa på alla fyra, helnaken, hotade jag. Sjåpa dig inte, det är ju mörkt och T-shirten täcker ju i alla fall minst halva baken. Det blir ju bara som en extrroppen skickade en signal i min kropp. Direkt från hjärnan till könsorganet. Jag blev skitkåt helt enkelt och tyget skavde mot lemmen så det var svårt att gå. Fan, det blev jag som drog det korta strået igen. Pillan fattade direkt och när jag kom ett parmeter efter vickade hon lite extra sexigt med häcken och gick med överdrivet fjädrande gång. Jag led. Så här kunde det inte fortsätta. Jag var tvungen att göra något åt mitt tillstånd innan det sprutade i brallorna.

Så fort vi kommit in påmin tomt tog jag ett par snabba steg så jag kom ifatt Pillan.
- Fot! Sitt! Ropade jag.
- Va? Sa Pillan häpet och såg undrande ut men hon stannade upp.
- Välkommen till Schejk Ali Ben Peters rike Jopan, sa jag
- Tack! Men jag fattar ingenting.
- Hör du illa eller har du dåligt minne. Jag sa ju att jag skulle ligga med dig när vi lämnat Sverige.
- Sa du?
- Ja och nu är vi i Jopan. Så på knä och sug av mig innan den ramlar av.
- Det vill jag ju inte riskera. Då har jag ingen nytta av den, sa Pillan skrattande. Kan vi inte gå upp på din altan i alla fall?

Väl där satte jag mig på en pall och drog av mina byxor. Kuken pekade rätt upp.
- Vad fin den är. Den smakar nog gott, sa Pillan sjönk ner på knä mellan mina ben.
- Är du duktig ska du få bli min första haremsdam.
- Får jag en ny chans om jag inte är bra nog, är lite nervös.
Sakta och metodiskt satte hon igång med att smeka lemmen. Hon gjorde det så fint och mjukt. Hon hade hela tiden ena handen om roten som en penisring och klämde åt när det behövdes. Hon rörde inte det blålila ollonet men det var ändå skönt. Så böjde hon sig ner och pussade lätt mitt kukhuvud, en underbar känsla! Så sträckte hon ut sin tunga och slickade överallt på könsorganet. Innan jag visste ordet av försvann ståndet i hennes mun. Hon var blöt och saftig i munnen och jag kunde känna den varma tungan spela över mitt sprickfärdiga ollon. Vet inte om hon var en erfaren kuksugerska men hon gjorde allt rätt. Hon sög underbart och jag bara njöt.

Det var ljuvligt, men kort. Jag lyckades kanske hålla mig i en minut. Sedan exploderade jag och vräkte ut pungens varma innehåll, rakt in i munnen på Pillan som inte hann undan. Detottade sitt renrakade underliv. Särade lite mer på benen så att jag lättare skulle komma åt hennes väntande fitta.
- Ta för dig, viskade hon sexigt.

Jag kunde inte låta bli att borra in ansiktet i härligheten, kyssa läpparna, slickaoch nafsa lätt i klitoris. Jag njöt i fulla drag av smaken av hennes ljuvliga fitta. Min kuk som bara slaknat lite styvnade omedelbart till igen. Jag tungknullade henne efter konstens alla regler. Lät min tunga utforska alla skrymslen och vrår. Pillan var snart lika upphetsad som tidigare på stranden. Hennes händer rufsade runt i mitt hår. När hon tog tag i mitt huvud och tryckte det så hårt mot sitt skrev att jag fick svårt att andas förstod jag att hon närmade sig sin utlösning. Nu hade jag ingen tankepå att sluta. Nu skulle hon få vad hon ville ha men inte riktigt än. Först ville jag knulla henne på riktigt.

Jag tog tag i hennes höfter och tryckte dem neråt. Sakta men obevekligt tvingades hon böja på benen. För att inte tappa balansen var hon dessutom tvungen att sätta sig grensle i mitt knä med sina ben utanför mina. Hon slog armarna om min hals och gav mig en blöt kyss samtidigt som hon tryckte sitt kön hårt mot mitt.
- Ska du inte köra in den snart. Jag vill känna din kuk djupt inne i min fitta. Kved Pillan.
- Jo nu ska vi knulla, sötnos, mumlade jag. Upp med rumpan och sätt dig på kuken.

Hon reste sig lite och jag strök mitt ollon över hennes varma, underbara fitta. När det nuddade vid hennes klitoris, jämrade hon sig svagt. Jämret övergick till en högt stönande när jag särade på hennes blygdläppar och trängde in mellan dem med kukhuvudet. Utan att tveka sjönk hon ner över lemmen tills den var inne i henne, ända till roten.
- Äntligen, suckade Pillan.
- Rid mig. Sa jag och tog tag om hennes skinkor för att hjälpa henne igång.
Men det hade inte behövts. Hon började självmant röra sig upp och ner. Först sakta, som för att vänja sig med att sitta uppträdd på en kuk som tänjde ut hennes trånga mus, sedan allt vildare. Hennes bröst guppade vilt under T-shirten. Jag ville se dem så jag drog av henne linnet och blottade brösten. De var läckra och tiggde om att bli smekta. Girigt sög jag in en vårta in min mun.
- Skönt, mumladeulera hennes underliv med fingrarna. Fick för mig att fingerknulla hennes anus. I samma stund som pekfingret trängde in en bit i hennes bak kastade hon huvudet bakåt och skrek rätt ut.
- Jag dör, ooooh gud, vad sköööönt...

Jag tog tag under stjärten på min älskarinna och försökte lyfta ner henne på altangolvet. Jag hade hoppats på att få henne på rygg utan att glida ur henne men lyckades inte. Hon var en upphetsande syn där hon låg på golvet framför mig. Hennes svullna kön blänkte av sekret. Anblicken fick mig att snabbt krypa upp över henne. Hon särade välkomnande på benen. Försiktigt lät jag ollonet nosa i hennes skåra igen innan jag pressade det inåt några centimeter. Hon greppade tag om den bit av kuken som hon inte fått i sig och försökte föra in den med våld. När det inte gick saxande hon sina ben runt mina höfter och kramade mig hårt. Innan jag visste ordet av hade hennes fitta svalt hela lemmen.
- Oh Peter, jag är så kåt, kved hon.

Sakta lät jag min kuk glida in och ut i den välsmorda fittan. Jag fortsatte att knulla henne med långa rörelser och Pillan började vrida sig av vällust under mig. Hon hade släppt bensaxen om mig och höll i sig med händerna i pallen. Bröstvårtorna var alldeles styva och avtecknade sig som två små alptoppar genom T-shirten. Hennes andning blev kortare och mera flämtande och jag höjde tempot lite. Juckade hårdare och hårdare. Pressade min kuk så långt jag kunde. Det kändes som jag var halvvägs upp i livmodern.
- Ja knulla mig hårt, låt din kuk komma till botten, stönade hon gutturalt.
Hennes kropp slängde ännu mera och även jag började känna av att utlösning nummer två var på väg.
- Nu kommer jag snart, vrålade hon.

Det drog ihop sig även för mig men jag ville testa en variant av missionärsställningen först. Jag placerade mina ben på utsidan av hennes lår och förde ihop hennes ben. Hon blev otroligt trång och skön i den ställningen. Samtidigt blev hennes klitoris mer stimulerad av min kuk, när den gled in och ut.
Jag började leka med min tunga i hennes öra och bet henne försiktigt i örsnibben och det gjorde susen. Hon började slänga våldsamt med kroppen under mig innan ett orgasmskri trängde upp ur hennes strupe. Sekunden senare gfortfarande kvar på altangolvet.
- Du får väl vänja dig, flinade jag. Eller blunda nästa gång.
- Kåtbock! Sa hon och bet mig i örat.
- Aj, skrek jag till.
- Oj då, förlåt, det var inte meningen att bita så hårt.
Jag daskade till henne på rumpan.
- Nej, spanka mig inte, fnittrade Pillan.
- Varför inte? Du och Kickan förtjänar var sin omgång smisk.
- Visst ja, Kickan. Kom! Jag höll på att glömma en sak, utbrast Pillan. Kan vi gå in?

Hon reste sig upp och även jag kom på fötter.
- Vänta lite, sa jag och tog min badhandduk och torkade bort det värsta kletet från våra underliv.
- Vilken gentleman! Eller ville du bara tafsa mig mellan benen igen? Log Pillan lurigt.
Jag öppnade altandörren. Fortfarande helt nakna gick Pillan och jag in i huset. Hon först och jag steget bakom. Hon såg sig nyfiket omkring, jag kollade hela tiden hennes inbjudande ändalykt.
- Vad fint du har det. Var är sovrummet?
- Åt höger. Är du sugen på mer redan?
- Klarar du och den där av mer då? Sa hon och pekade på min slaka lem.
- Självklart! Den är bara i standby-läge.
- Vi får se vad som händer.

När vi passerade köket märkte jag att något inte var som det skulle. Det stod ett odiskat glas på diskbänken. Jag var helt säker på att det inte hade varit där när jag gick. Lite förbryllad fortsatte jag skugga Pillan till sovrummet. Där inne fanns ytterligare en sak som inte funnits där tidigare. Detlåg någon och sov i min säng. Jag tände taklampan och gick närmare, det var Kickan. Vad tusan gjorde hon där? Och nedanför på golvet låg en hög kläder.
- Jag ska förklara, viskade Pillan. Du sa ju att du inte hade låst altandörren så vi bestämde att om en av oss blev ensam med dig skulle den andre gå hit. Klä av sig naken och vänta i din säng.

Jag såg ner på den sovande flickan. Hon såg så söt och oskyldig ut. Konstig hur skenet kan bedra.
- Ni är inte kloka, sa jag uppgivet.
- Nä, vi är galna, sexgalna, fnissade hon.
- Så ni hade trott att jag skulle gå med på allt bara för att jag fick se en tjej i bara mässingen?
- Inte allt kanske men till sex. Ingen normal kille säger nej till ett knull med en nakt svar utan gick fram till sängen och drog ner täcket en bit. Och visst hade hon rätt, Kickans bröst var verkligen läckra. De pekade rätt upp trots att hon låg på rygg, inga stekta ägg där inte. Jag hade svårt att se mig mätt på dem men när Pillan drog undan täcket ytterligare en bit sökte sig blicken automatiskt med ner mot könet. Kickan låg med lätt särade ben, de yttre blygdläpparna var så tätt ihop att det bara såg ut som en springa mellan dem.
- Kolla musen, viskade Pillan. Visst ser den smaskig ut. Erkänn att du vill knulla den. Vänta så ska jag flytta isär benen en bit så vi ser bättre.
- Nej, gör inte det. Du kan väcka henne. Försökte jag lamt.
- Klart att jag ska väcka henne. Du är väl inte så pervers att du vill sätta på ensovande flicka eller?

I samma stund som Pillan tog tag i Kickan ben slog väninnan upp ögonen.
- Jasså ni är här nu, konstaterade hon sömnigt. På tiden. Är det min tur att bli testpippad nu?
- Ja, om han kan få upp den, fnittrade Pillan. Den har fått jobba hårt redan och är kanske lite trött.
- Var han lika bra i sängen som hans ex sa?
- Ja, nästan.
- Vadå nästan? Protesterade jag. De skulle få, hämnden är ljuv.
- Du har inte bevisat hur uthålligdu är än. Och om du klarar av oss båda samtidigt.
- Men först med mig, sköt Kickan in.
- Ok, hjälp till med att få lite fjutt på hans snopp då. Skreva med benen och visa upp fittan ordentligt för honom.
- Jag vet inte. Det känns lite konstigt att ni två står där och stirrar, sa Kickan tyst. Kan du inte släcka lampan?
- Då ser vi ju inget. Peter, har du något att binda för ögonen på henne? Då kan hon låtsas att hon ligger där själv i mörkret och onanerar, föreslog Pillan.
- Kan inte du också ha en ögonbindel? Sa Kickan. Och sitta bredvid mig så kan vi göra det båda två samtidigt.
- Bra idé! Jag hämtar två. En till dig också Pillan. Lägg er på mage i sängen. Då blir det lättare för mig att knyta sedan. Beordradeag.

Det var kvavt i rummet så jag passade på att öppna ett fönster när jag gick för att hämta ögonbindlarna som jag förvarade i en låda längst upp i garderoben. Vid närmare eftertanke tog jag med hela lådan. Den var full av braha-grejer. Jundrade deras stussar. Kickan som var lite slankare hade en liten söt bullig äppelstjärt. Pillans var mer åt päronhållet men enormt lockande. Jag hade aldrig knullat någon analt tidigare men bestämde mig för att göra något åt den saken innan natten var slut. Men vem skulle jag välja? Pillans ända låg nog bäst till.

Jag kröp upp i bädden, över Pillan som låg närmast, och ställde mig på knä mellan tjejerna.
- Det börjar arta sig. Han har kåtnat till kände jag. Sa Pillan till Kickan. Han ollade mig på rumpan.
- Det är svårt att låta bli att bli kåt när man ser era läckra häckar, sa jag. Tror att jag måste lära känna dem närmare.
Med en hand på var sin stjärt knådade jag deras skinkor en stund innan jag med pekfingrarna närmade mig respektive ringmuskel. Lät yttersta fingertopparna tränga in ett par millimeter. Tjejerna reagerade helt olika. Kickan gillade det inte och försökte slippa undan inkräktaren genom att trycka underlivet mot madrassen. Pillan däremot hade inget emot det utan tvärtom hon lyfte upp häcken.

Frågan om vem som skulle på besök bakvägen var avgjord. Det fick bli Pillan men först på programmet stod en påhälsning i Kickans mus. Vid det här laget hade jag full erektion och det började bli bråttom dit. Utan extra dröjsmål försåg jag flickorna med ögonbindlar och hjälpte dem att flytta sig så de satt med ryggarna mot sänggaveln och en bit ifrån varandra.
- OK, tjejer. Dags att sätta igång med sexshowen. Upp med hälarna till rumpan, knäna brett isär, och ni får bara använda en hand så jag ser ordentligt.

De följde noga instruktionen och insynen var perfekt. Kickans inre blygdläppar hade redan börjat fylldas med blod. De hade svällt upp och blivit mörkare. Det var en upphetsande syn att se hur de, i takt med att hon smekte sig själv, sakta öppnade sig och gled isär så att de inte skulle vara i vägen för en eventuell besökare.
Även Pillans blygdläpparna var svullna och körtlarna i slidmynningen hade bildat sitt smörjmedel. Hon verkade faktiskt vara mer våt nu än tidigare ikväll, Det nästan rann efter låren på henne. Jag tog lite av lubrikationen på ett finger och smekte fjäderlätt, ett par sekunder, över området runt hennes klitoris. Hon stönade till.
- Niet inte var du är.
- Ställ dig på alla fyra så ska guida dig till kuken. Den längtar efter dig.

Försiktigt puffade jag på henne så hon kröp i rätt riktning. Inte åt mitt håll utan mot Kickan.
- Sug mig. Sa jag när hon nästanvar framme. Hennes mun bara var centimeter ifrån väninnas kön. Pillan böjde ner ansiktet mot vad hon trodde var mitt skrev. När läpparna nuddade en fitta i stället för en kuk försökte hon backa tillbaks. Men jag höll fast henne.
- Slicka, viskade jag tyst i Pillan öra.
- Men jag har aldrig…
Jag lät henne inte tala till punkt utan daskade till henne i rumpan. Inte så hårt bara tillräckligt för att det skulle svida till.
- Ja ska. Muttrade hon och letade sig fram och började scka sin första mus.

Efter en trevande start kom hon igång på allvar. Hon verkade gilla det och Kickan med. Hon brydde sig inte vem det var bara någon gjorde det. Det syntes i hennes ansikte att väninnan gjorde ett bra jobb.
- Är det skönt att bli slickad mellan benen av Pillan? Frågade jag.
- Mmmm, skönt svarade hon.
- Du kan styra henne med händerna. Håll fast hennes huvud. Tipsade jag och satte mig på sängkanten bredvid Pillan.
Med händer och tunga smekte jag henne på alla de vanligaste erogena zonerna som jag kom åt. Jag koncentrerade mig dock på, korsryggen, stussen och insidorna av låren. Hela tiden hade jag ett finger i Pillans ändhål. Jag ville töja ut det.

Båda tjejerna var vid det härlaget rejält upphetsade, det hördes på deras stönanden. Kickan verkade vara närmast klimax. Hon var alldeles rosig i ansiktet. Jag tog fram en batteridriven dildo ur min låda och några andra saker som jag lade på sängen så länge.
- Du är duktig Pillan, vill du ha en belöning?
Ett dämpat mmm hördes.
- Något som tränger in i dig?
Ett lite högre mmm den här gången. Jag ställde mig på knä bakom Pillan och kunde tydligt se de båda kroppsöppningarna. Båda såg lockande ut. Jag riktade in kuken mot hennes bakdel och tryckte ollonet mot det skrynkliga rumphålet.
- Här kanske? Upp med rumpan och sära på benen i så fall.

Pillan flyttade omedelbart knäna åt var sin sida. Fittan var vidöppen så utan vidare omsvep tryt skrek Kickan till. Hon kunde inte hålla tillbaka längre. Alla muskler i hennes kropp, även de i ansiktet, drog ihop sig i snabba täta intervaller. Så sjönk hon ihop som en sprucken ballong. Luften gick ur henne och det såg ut som hon slutade andas för en kort stund.

Ner i lådan igen, bäst att passa på medans Kickan var borta från omvärlden. Jag släppte taget om dildon och drog Pillans båda armar bakom hennes rygg och utan dröjsmål satte jag på henne ett par handbojor.
Det verkade inte som Pillan var medveten om vad jag gjort. Kickans intensiva orgasm hade smittat av sig på henne. Det gick för henne med. Med centrum i underlivet genomfors även hennes kropp av täta och intensiva muskelspasmer som sakta avtog i styrka. Innan de upphörde helt hade jag även bojat hennes fötter.

Kickan började visa livstecken. Först baxade jag undan Pillan mot väggen. Funderade på att låta dildon sitta kvar, påslagen, i musen på henne men drog ut den. Nästa steg var att fängsla Kickan på samma sätt och vända henne på rygg. Med ett par raska handgrepp var även hon fast. Hon var tillräckligt vaken för att märka att hon satt fast men hon protesterade inte.
Jag tog av ögonbindeln och tvingade Kickans ben åt sidorna innan jag lade handflatan över hennes fitta, den var rejält fuktig. Jag lät ett finger glida sakta upp och ner ett par gånger längs fittläpparna. Kickan stönade till när hon kände hur mitt finger omväxlade smekte hennes klitta och blygdläppar
- Är du redo för att bli knullad på riktigt nu Kickan?
- Jaaa!

Det var länge sedan jag varit så kåt som ikväll. Jag ville knulla hela tiden. Men trots min enorma upphetsning kunde jag inte låta bli att smaka lite på fittan först. Jag särade på blygdläpparna med fingrarna och tryckte mun och näsa mot Kickan kön. Huden var len och det smakade och doftade härligt. Jag nafsade och sög på klittan, dök in med tungan i slidan så långt jag kunde. Hon andades allt snabbare av min behandling av hennes fitta. Jag fortsatte att slicka henne och hon låg inte still en sekund, utan hävde underlivet upp och ner, så det var svårt att ha tungan kvar på plats. Precis som Pillan hade gjort tidigare. De var helvilda de här två.

- Knulla mig nu, grymtade Kickan.ta mig, knulla mig, kved den lilla kåta tjejen framför mig
Snabbt vältrade jag mig upp och lade mig till rätta på hennes skälvande nakna kropp. Styrde kuken rätt mellan hennes svullna fittläppar. Trots att jag bara ville vräka in den i Kickans vidöppna våta fitthål tog jag det ganska lugnt.
Hon pep till men pressade underlivet så hårt hon kunde mot mig när kuken försvann in i henne. Hon var lika underbart trång som Pillan. Jag låg helt stilla en stund, med kuken begravd till roten och baranjöt, tills jag märkte att hon ville ha mer. Då började jag knulla, sakta och rytmiskt. Redan efter ett par minuter kände att det snart skulle gå för mig och försökte hålla igen. Låg nästan stilla en stund igen, rörde mig bara långsamt fram och tillbaka.Försökte dra ut på det sköna i det längsta genom att tänka på annat.

Kickan ville annat. Hon mötte mina stötar genom att höja sitt underliv i takt med mina juck. Det var så skönt att tempot i mina juck ökade igen. Hon svarade med kraftigare motjuck och slingrade sig som en orm under mig. Hon gick upp i brygga och jag kände hur hennes fitta blev ännu våtare och det liksom började rycka i den. Hon var nära orgasm igen.

Det blev för mycket för mig, jag började knulla henne det hårdaste jag kunde i en sista desperat slutspurt innan jag tänkte dra ut min kuk och släppa satsen på hennes mage. Hade glömt att fråga om hon käkade piller.
- Nej, jag vill att du kommer i mig. Spruta i mej, spruta fittan full. Mumlade Kickan som om hon kunde läsa mina tankar.
De orden var allt som behövdes, med några hårda snabba juck och en sista djup stöt tömde jag min sperma i Kickans mjölkande fitta. När hon kände hur jag sprutade hennes kön full med säd gick det även för henne. Hennes kropp stelnade och hon skrek rätt ut.

Jag låg kvar på Kickan, med kuken fortfarande inkörd i hennes fitta en stund, och pustade ut innan jag rullade av och blev liggande mellan mina nya knullkompisar.
- Varför har du bojat oss?Ska du inte släppa lös oss? Undrade Kickan när hon såg att även Pillan var fast.
- Just det! Du vet inte om vem du är och var du är.
- Jag är Kickan och är hemma hos dig eller?
- Rätt, men fel. Du är i Schejk Ali Ben Peters rike Jopan
- Nu, ni är oemotståndliga.
- Vems tur är det då?

- Ni ska få tävla om det.
- Hur då?
- Ni ska få sätta på mig en kondom. Den som är snabbast vinner.
- Det är väl inget svårt att rulla på en kådis.
- Kanske inte. Men det är delvis också därför som ni har bojor på er. Ni kommer bara att få använda munnen.
- Ok, lite krångligare, fnittrade Kickan till.
- Och ni får pris båda två, fortsatte jag, Ni ska stå på alla fyra med rumporna i vädret. Vinnaren får välja om hon vill bli knullad i analen eller bli smiskad. Förloraren får den vinst som blir kvar.

- Jag vill bli smiskad, fnittrade Kickan.
- Inte jag! Utbrast Pillan.
- Haha, skrockade jag. Som om ni har något att säga till om. Men för den här gången då. Vi struntar i tävlingen. Kickan du får hjälpa till att förbereda Pillan.
- Hur då?
- Först ska du smörja in hennes stjärthål med glidmedel så att det inte gör ont när du utvidgar det. Du ska göra det lite i taget. Först med lillfingret och efter ett tag tummen och till sist med dildon.
- Coolt. Släpp lös mig då.
- Mig med, bad Pillan bevekande.

Flickorna verkade vara förvånansvärt ivriga med att få sätta igång. Sekunden efter det att ben och armar var fria var de på och kladdade på varandra. De kysstes med en iver som förvånade mig och viskade kärleksord i varandras öron. En svag misstanke började gro i min hjärna. Det var nog mer än vänner. Fast just nu struntade jag i det. Jag ville in i Pillan röv.
- Tjejer, tjejer, sluta upp med att hångla. Ni kan snuska er med varandra sedan. Först är det min tur att leka med er rumpor. Jag går på toa och pinkar. När jag är tillbaks ska Pillan stå på alla fyra och du Kickan ska göra som du fick lära dig. Annars binder jag er igen och sedan det blir smisk och analknull för er båda. Sa jag och gav Kickan en burk salva och dildon.

- Vänta Peter, viskade Pillan tyst.
- Vad är det?
- Jag tyckte detstod någon utanför fönstret.
- Är du säker.
- Ja 100 % helsäker. Shit, jag vill inte att en pervers snuskhummer kollar in mig.
- Ok, vi gör så här. Jag går ut i hallen utom synhåll. När ni är ensamma får du Pillan låtsas ångra dig. Durtittaren. Vågar ni?
- Så klart. Vi är små med tuffa. Sa Pillan kaxigt.

Fortsättningen kommer snart.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: jop

  • Publicerad Publicerad: 2006-05-14

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Papajan skrev

rimliga och sköna knull

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter