Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Det helt oväntade hände

Jonas heter jag. Jag är 16 år fyllda och går första året på gymnasiet. Utseendemässigt har jag alltid varit nöjd. Brunt, mellanlångt hår med luggen snett över ena delen av ansiktet. Bruna "rådsjursögon" och ett perfekt format litet ansikte som ramar in det hela. Jag har också fått mycket bekräftelse av flickvännerna. Så självbilden är god.

I min klass är de flesta killar. Elva killar och sex tjejer är vi. Jag har vetat om och accepterat min bisexuella sidan sedan början på högstadiet, då jag i allt större grad märkte att jag inte kunde slita blicken från söta pojkar som vistades runtikring mig. Men det är en liten stad jag bor i, så jag har lagt på locket för min sida som gillar killar. Istället har jag betett mig som alla andra, snygga heterosexuella pojkar. Att få flickor har då aldrig varit ett problem för mig, så aldrig har någon anat något heller. Hade det inte varit för en av mina klasskamrater, Nicklas, så hade det troligtvis förblivit ett helt heterosexuellt liv, för min del.Alla killar i min klass hade tråkiga eller direkt fula utseenden. Men Nicklas lyste upp klassrummet med sin skönhet redan första gången jag såg honom. Nicklas är en smal kille på runt 1.80. Halvlångt, blont och rufsigt hår med en lugg lagd åt sidan, något över höger öga. Klarblåa, himmelska ögon och en otroligt söt liten mun. Han är så jävla snygg, sexig, söt, gullig och vacker på en och samma gång!

Hela det första halvåret med den nya klassen gjorde jag inte annat än att varje gång det var lektion, sätta mig strategiskt bakom honom, för att kunna smygtitta på hans härliga röv oavbrutet. Jag bara hoppades att varken han eller någon annan någonsin skulle märka att jag var helt besatt av honom. Jag var helt enkelt kär från första stund – olyckligt kär.
Men så plötsligt hände något helt oförberett en dag, då jag satt hemma vid datorn som vanligt och slösurfade. Jag var sedan några månader tillbaka medlem på en ungdomssida och kollade upp om det fanns några medlemmar från min hemstad som jag kanske skulle känna igen. Där var han. Min drömkille!
Så fort jag såg hans ansikte på visningsbilden så stelnade jag till och kallsvetten kom nästan som en dusch.
Jag kollade länge igenom hans profil och uppmärksammade ganska snart en ben om killen, desto mer stämde den pricksäkert in på mig själv!
Killen gick i hans klass – check.
Killen hade halvlångt brunt hår i en ”emo-frilla” – check.
Killen heter Jonas!!! – Check!!!!!!!
Det var ju för f-n jag!
Med tanke på hur lång och seriös bloggen var, så lyckades jag till slut slå bort alla tankar om att det kanske var något form av skämt. Den kvällen och de närmaste kvällarna därefter lusläste jag bloggen gång, på gång, på gång. Till slut samlade jag allt mod jag hade, och skickade honom ett PM.
Efteråt kunde jag inte begripa varför jag skrev allt det där!
”Skulle gärna vilja träffas”, ”Tycker du är jättesöt också!”, etc.
Gud, så jag skämdes och grämde mig.

Men senare samma kväll såg jag att jag fått ett PM tillbaka. Jag hade så svårt att öppna meddelandet, pga min feghet och extremt darrande hand. Men till sist satt jag där och läste, och kände enorm lättnad. Han hade blivit jätteglad, men hoppades samtidigt att jag intebara drev med honom, för att göra narr av honom senare. Efter 4 skickade meddelanden, där jag gjorde allt för att övertyga honom att jag också blev kåt på killar och var helt seriös, så fick jag hans MSN och vi fortsatte chatta hela natten lång.
På morgonen, då vi pratade i telefon med varandra istället, så kom vi slutligen överens om att vi inte skulle kunna hålla oss från att träffas en enda dag nu. Vi hade kåtat upp varandra något enormt över MSN. Så vi bestämde oss för att båda sjukanmäla ossinför kommande skoldag, och istället för att vara i skolan träffas hemma hos honom. Hans föräldrar var nämligen borta till 17.00.
De timmar som återstod till 10.00, då vi var överens om att träffas, fick jag inte mycket sömn på. Jag låg bara och längtade…så in i helvete!
Så var äntligen tiden inne. Jag slängde cykeln på gräsmattan utanför hans hus och ringde på dörren. Sekunderna senare fick jag se hans underbara, glada ansikte i dörren. Vi hälsade snabbt på varandra och jag klev in.
”Du kan sätta dig i mitt sovrum. Jag har hyrt en film vi kan se”
”Okej…”
Ja, film kan väl alltid vara en bra start. Vi visste ju båda vad som skulle hända, eftersom vi kommit överens om natten innan att jag skulle få pröva något jag alltid ve hans blick. Länge tittade vi bara djupt in i varandras ögon, innan han äntligen reste sig upp och satte sig precis bredvid mig.
Hans vänstra hand hamnade lång upp på mitt lår och vi fortsatte att titta varandra djupt i ögonen. Hela stunden var som förtrollad.

Nicklas böjde sig till slut fram med sitt ansikte mot mitt och stannade med munnen bara några centimeter från min, och inväntade min reaktion. Jag var med på noterna, kände nervositeten skaka i hela kroppen, då jag lutade mitt huvud åt sidan och öppnade munnen lite. Nicklas förde fram sitt ansikte den sista biten och våra läppar möttes äntligen. Första mötet bestod bara av att han lätt pussade min överläpp, drog sig tillbaka något och tittade mig i ögonen. Sen skedde det. Vi möttes igen, denna gång i en lång, het kyss. Hans tunga trängde sig snart in mellan mina läppar och min tunga möte reflexmässigt hans, för att brottas med den lite busigt.
Det blev ett par till tungkyssar innan Nicklas puttade mig bakåt så jag hamnade liggandes på rygg i hans säng. Nicklas gick genast upp och satte sig gränsle över mig, för att sedan lägga sig över mig och återgå till tungkyssandet. Snabbt hävde han sig upp i sittande ställning igen och slängde av sig sin huvtröja, sedan var han genast på mig igen med kyssandet.
Efter en stund tröck jag tillbaka honom, för att själv häva mig upp i sittande ställning, med han sittandes mitt på min vid det här laget halvstyva kuk.
Jag satte mina läppar mot hans hals och sög in den svettiga huden i munnen. Hans svett gjorde mig kåt och jag förflyttade munnen till hans ena bröstvårta och sög in den, medans jag med andra handen nöp lätt i den andra. Nicklas stönade härligt av det här.
Efter ytterligare en stunds pussande, kyssandeoch sugande på bröstvårtor så la jag mig ner igen och Nicklas förflyttade sig fram till mitt bröst och började knäppa upp sina jeans sakta.

När jeansen var nerdragna så såg jag en liten blöt fläck längst fram på hans annars så vita kallingar. Hans kukparti var nu så nära mitt ansikte att jag bara behövda sträcka upp nacken lite för att låta min mun suga på den blöta fläcken på hans kallingar. Mest smakade det förstås tyg, men jag tyckte mig ändå känna en lätt salt smak. Oj vad jag njöt av dnns den är, tänkte jag. Jag hade aldrig trott att en annan killes kuk kund vara så oerhört sexig. Nicklas förflyttade sig genast fram ytterligare en bit och sänkte ned sin fjuniga pung till min mun. Jag öppnade munnen och lät de långt ned hängande kulorna komma in i munnen. Sedan tog jag ut dem igen och slickade brett över hela hans pung. Jag förflyttade snart tungan längre bak och slickade det rätt så håriga partiet mellan hans pung och rumpa, sedan slickade jag de lätt svettiga ytorna precis bredvid pung och kuk. Sedan slickade jag mig sakta upp längs hans nu helt styva och hårda kukskaft och gav slutligen toppen på ollonet en ”kyss”.
Nu var jag så sprängkåt av allt slickande av Nicklas kön att jag inte kunde hålla mig längre. Jag öppnade genastmunnen, Nicklas sköt snabbt på och kuken kom långt in. Så slöt jag mina läppar om hans skaft så hårt jag kunde, och försökte göra en sugande effekt med munnen. Jag vet inte om det är så man ska göra, men det sket jag i just då. Snart lät jag kuken sakta glida ut så bara ollonet var kvar innanför läpparna. Jag koncentrerade mig nu på att slicka och ”slå” på ollonet med tungan ett tag, innan jag åter lät kuken glida in så lågt det gick.
Ett par gånger tog jag ut kuken ur munnen och runkade fram en droppe försats som jag sedan slickade in i munnen för att sedan smaka på det länge. Nu var det tydligen också nog för Nicklas som stönade att jag skulle sluta, annars skulle han komma.
Jag tog ut kuken ur munnen och med ett leende på läpparna frågade jag honom; ”Är det inte det du vill göra då?”
Han svarade; ”Jo, men jag vill så gärna få sätta på dig först”.
”Jaha, så det duger inte med att bara pröva på min mun?”
”Haha, jovisst. Men om jag får för dig, så vill jag hemskt gärna knulla dig också. Får jag det?”

”Tjaaa…Ja, varför inte. Det är väl lika bra för mig att få testa på det också. Nu när vi ändå fått upp ångan.”
Nicklas log brett och tog fram sin plånbok från jeansens bakficka, och tog ut en kondom.
”Jaså, du går runt med sådana du?”
”Haha, näää. Bara idag, eftersom jag hoppades att du skulle gå med på att bli påsatt”.
”Åhå, din lurifax”.
Vi skrattade lite medans Nicklas rullade på kondomen på sin styva och helt salivindränkhål.
Han fick jucka det fram och tillbaka och föra på ny saliv ett par gånger innan jag kände hur fingret penetrerade muskeln och sjunk in så långt det gick.
Nicklas roterade fingret och hela handen för att fingret skulle vidga ut hålet ochsnart trycktes ytterligare ett finger in.
Han bände isär sina fingrar samtidigt som han pullade mig så skönt. Åhhh, vilken känsla det var. Länge pullade han mig, samtidigt som han drog lite i sin egna kuk. Efter kanske 7 minuters pullande så byttes fingrarna äntligen ut mot en gummiförsedd penis som tröck mot det redan lite gapande hålet.
Det gjorde lite ont när kuken forcerade muskeln och gled med stort motstånd in till roten. Men jag bet ihop och sa ingenting.
När kuken nått så långt in det gick, och jag kände Nicklas spretiga könshår mot mina skinkor, så stannade han upp länge och lät mig vila med kuken långt inne i tarmen.
Efter kanske 20 sekunder så drog han ut kuken helt ur mig, riktade den åter mot hålet och stötte in den med kraft ändå in till roten den här gången. ”Ahhhhh!”, stönade jag högt. Sen juckade han halva kuken ut och in kanske 8 gånger, innan han åter drog ut den helt för att sedan trycka in den med kraft. Nu njöt jag verkligen. Mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Den pirrande känslan var helt enorm och jag runkade min kraftigt försatsläkande kuk så smått.
Drygt 8 minuter senare, med några kortare pauser inräknade, stönade Nicklas i mitt öra att han snart kommer. Jag sa åt honom att sluta då, eftersom jag vill smaka på sperman i munnen och inte i kondomen.
”Okej sötnos”, stönade Nicklas fram och drog ut kuken. Vilken tomhet den lämnade. Jag har väl aldrig trott att en kuk ska kunna lämna en sorgsen tomhet efter sig i min röv?!
Men jag var desto gladare att jag snart skulle få smaka på Nicklas sperma.
Jag lade mig åter på rygg och Nicklas satte sig åter gränsle över mitt bröst. Så tröck han ner den helt nedkladdade kuken mot mitt ansikte och började gnida ollonet mot min kind och mun. Det var tydligen allt som krävdes, för just som han gned den över mina läppar så kom det första sprutet. Den första kroppsvarma strålen bredde ut sig över mina ihopstängda läppar och över min högra kind. Min tunga kom ut och jag slickade mig omå av sitt ollon på munnen.
Jag slickade i mig det sista och reste mig sedan upp och gav Nicklas en lång, lång tungkyss. Lite sperma hade jag sparat till kyssen, så det blev en het ”spermakyss”.
Efter det klädde vi snabbt på oss igen. Det blev en snabb avskedskram, och sedan gick jag därifrån utan ett ord.

Sedan den där underbara dagen har månaderna gått. Dagen efter händelsen skrev han ett kort PM till mig på det där forumet, där han berättade hur skönt han tyckte det var, och att han önskar att vi träffas igen. Jag skrev ett kort svar tillbaka, där jag tyckte detsamma. Men sedan dess har inget hänt. Nu är det bara att vänta och se om vi vågar ta kontakt med varandra igen. Personligt, utanför det vanliga snacket i skolan, ochstämma en ny träff…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nennis

  • Publicerad Publicerad: 2008-04-22

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter