Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

det finaste jag vet

Det finaste jag vet.

Hon är så vacker, så förbannat vacker, kan inte få nog av henne.
Höfternas oväntade rundning, den otroligt smala midjan, brösten som är små och toppiga, axlarna som är breda och mjuka.
Låren och rumpan som får mig att tappa andan, hennes leende som får mig att göra vad som helst. Hon är det absolut vackraste som finns, en ängel.
Det som nästan är mest spännande är att hon vill ha mig. Hon är så otroligt kåt, och det är jag som sätter igång det! Ibland ser man verkligen hur hennes ögon blänker av åtrå när hon tittar på mig, och det får mig att vilja göra allt för henne.

Det kan börja helt oskyldigt, en liten kyss. Den växer sig snabbt till ett regelrätt hångel, öronnafsningar och vikan inte vänta tills vi kan slita av varandra kläderna. Dock inträffar alltid dessa tillfällen på helt fel platser så vi blir stående nära varandra flämtande, rodnande och kåtblanka i ögonen. När vi väl sedan kommer hem är det nästan så att vi darrar av iver. Kläderna åker av nästan innan vi kommit innanför dörren. Våra kroppar dras till varandra som magneter, och det är som om de vore gjorda för varandra. Vi passar ihop som pusselbitar och våra kyssar blir så långa och underbara att jag efter inte lång tid alls inte vet var jag slutar och hon börjar. När man sedan lyckas frigöra en arm ur härvan som våra kroppar skapar och sakta börjar vandra nedåt höjs förväntan ytterligare ett snäpp. Jag vet vad som komma skall, men ändå lyckas jag bli lika förvånad varje gång. Hon är så blöt att det rinner om henne, öppen, varm och redo. När mina fingrar känner hur hon längtar blir jag helt darrig och det är svårt att inte dyka ned direkt och slicka i sig av allt det ljuvliga. Men jag håller mig, retas med henne, vetatt hon älskar det och det gör det ännu mera spännande.

När hon sedan börjar utforska mig och känner hur blöt jag är flämtar hon till och ler som om hon fått högsta vinsten. Hennes fingrar hittar vant precis rätt ställe och stjärnor flimrar till framför mina ögon. Vi trycker oss nära varandra och ligger där tätt ihop med varsin hand smekandes varsitt kön. Våra flämtanden är det enda som hörs, och alla ljud hon åstadkommer får mig verkligen att vibrera. De verkar komma långt inifrån henne o hålla mig längre. Måste verkligen få smaka på henne och hon ler när jag lösgör mig för att lägga mig tillrätta mellan hennes lår. Utsikten är fantastisk, för vad är vackrare en än blöt ljusrosa mus som bara längtar? Min tunga vet precis vad den ska göraoch smaken av henne gör att jag nästan lapar i mig. Hennes klitoris är stor och ljust röd och det räcker att jag retsamt börjar massera den med tungan för att hon ska börja stöna riktigt ordentligt. Hennes magmuskler spänner sig och hon gör en ansats till att vilja höja höfterna. För att förhindra detta något nästan virar jag armarna runt hennes lår och begraver ansiktet mellan hennes ben. Tungan slickar ivrigare och snabbare, och när hennes stön kommer kort och stötvis är det dags för finalen. Jag smyger sakta in två fingrar i henne och börjar massera G-punkten samtidigt som jag slickar ännu mer koncentrerat. Genast känner jag hur hon kniper om mina fingrar och stönen blir allt högre och mer gutturala. För att retas lite drar jag ned på takten och låterandningen lugna sig lite. Istället låter hon höra en liten missnöjd suck, och det får mig att le.

Själv är jag så kåt nu att jag inte kan låta bli att börja smeka mig själv med min lediga hand när jag återigen drar upp på tempot. Med en gång spänner hon hela kroppen, och hon blir så trång att jag nästan inte får plats att röra fingrarna inne i henne. När hon kommer gnyr hon till och hela kroppen blir spänd som en fiolsträng. Jag fortsätter slicka bara lite till, sedan kryper jag upp mot henne och lägger mig så nära jag bara kan. Hon andas stötvis och än är hon inte riktigt vaken. Jag bara ligger där bredvid och väntar på att hon ska öppna ögonen och visa de glittrande blå.

”Älskling, du är underbar” viskar hon och ler s.
Som svar böjer jag mig över henne och kysser hennes smala lätt särade läppar. Hon känner genast smaken av sig själv och börjar kyssa mig hungrigt. Hennes tunga dansar med min och jag kan inte låta bli att avge ett lågt stönande. Jag begraver ansiktet i kurvan som bildas mellan hals och axel och håller handen om hennes smala midja. Bara att vara nära är så underbart, och när jag känner att hennes hand börjar gå på upptäcksfärd vet jag att det faktiskt kan bli bättre, hur otroligt det än kan verkata och vandrar längs mitt lår, gör en virvel runt naveln, smeker ljumsken och vidare ned mot knäet. Tillbaka igen, upp mot brösten ner över magen och ut mot höften. Längtan över att känna hennes fingrar inne i mig får mig att gny till, men hon fortsätterretas. Hon är så nära med ansiktet att jag känner hennes andedräkt mot mina fuktiga blygdläppar och allt jag kan tänka på att jag vill ha hennes tunga där, inne i mig, överallt.

När hon väl pressar tungan mot min klitoris är det nästan att jag skriker till, både av lättnad och att det är så underbart skönt. Hon suger in den i munnen och det ilar i hela mig, snälla låt det aldrig ta slut. Jag tappar all tidsuppfattning och känner orgasmen byggas upp och bara väntar på att få explodera. Honslickar ivrigt med stor precision och när hon låter två fingrar tränga in i mig svartnar det framför ögonen. Vet inte riktigt vad, eller hur, hon gör men bara sekunder senare kommer ilningarna, och med dem kommer jag. Stjärnorna dansar, och hela jag är uppfylld av en känsla som är helt obeskrivlig. En tår rinner nedför min kind, samtidigt som jag inte kan sluta le. Återigen förenas vi i en kyss och hon kurar ihop sig bredvid mig.

”Mm, täcke” mumlar jag, och tillsammans drar vi upp det fotändan och sveper in oss. Det är varmt, vi luktar sex och med armarna om varandra somnar vi.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pinkpussy

  • Publicerad Publicerad: 2006-11-19

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter