Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Den vikta lappen


Tåget kom in på stationen och saktade in. Jag steg på tåget och letade upp en ledig plats. Jag frågade artigt om platsen var ledig innan jag slog mig ner. När jag hade satt mig tittade jag mig runt och studerade mina medresenärer. Mittemot mig satt en kvinna i femtioårsåldern. Hon var ganska lång och lite mullig. Klädd i blå en åtsittande kjol och en vit blus som var uppknäppt i halsen samt ett par svarta pumps. Tåget satte fart igen och jag satte mig skönt tillbaka och började gå igenom dagens händelser i tankarna. Jag tittade slött ut genom fönstret medan tåget for fram till nästa station. Jag flyttade min blick och tittade i smyg på kvinnan mittemot. Hon tittade upp och våra blickar möttes. Skymtade en antydan till leende i blicken och log själv tillbaka. Jag fick en underlig känsla av att hon för ett kort ögonblick visade en undergivenhet som jag hade sett tidigare hos en kvinna. Hon tittade ner och fortsatte och läsa i en bunt papper. Jag utgick ifrån att det var papper som rörde hennes arbete. Jag studerade nyfiket hennes ansikte för att se om jag hade känt rätt, men hon visade inget utan läste lugnt och intensivt vidare.

Kände att tåget gjorde inbromsning och förstod att vi hade kommit fram till nästa station. Jag tittade upp och såg att kvinnan mittemot tittade tillbaka också den här gången. Log tillbaka igen och blundade och slumrade till ett tag. Vaknade till efter ett tag. Tittade mig runt och ut genom fönstret för att se var jag var. Kunde se att det var en bit kvar till hemmastationen. Jag tog fram en bok i pedagogik och började läsa för att göra lite nytta medan jag tog mig hem efter jobbet. Tåget skakade vidare och gjorde snart en ny inbromsning. Jag tittade inte upp den här gången för jag visste var vi var och det var inte dags för mig att gå av. Kvinnan mittemot måste ha rest sig och gjort sig klar att gå av. Jag såg en hand som la en ihop vikt vit lapp i min uppslagna bok. När jag tittade upp så var hon redan på väg bort längs gången. Hon var redan var för långt borta för att kunna säga något till henne. Jag tog upp lappen och vek upp den. Där stod bara två meningar – Följ med mig, Du kommer inte att ångra dig. Lappen var undertecknad – Din undergivne. Under några korta sekunder övervägde jag med mig själv. Men sättet och budskapet gjorde att jag reste mig och följde efter kvinnan. Jag slängde ner boken i väskan och tog mig snabbt till utgången.

Hon gick i lugn takt från stationen. Vi hade stigit av i ett litet samhälle som mest bestod av villor. Många av dem byggda under seklets början. Jag gick en bit bakom kvinnan och studerade hennes sensuella rörelser. Hon väckte en pirrande känsla i magen och bröstet. Många bilder dög upp i huvudet medan jag gick bakom henne.
En stor rund stjärt som vibrerade av upphetsning och var alldeles blank och fuktig av kåthet. Ett par välformade bröst som täcktes av en spetsbehå. Det började spänna runt lemmen när bilderna i huvudet kom och gick. Varefter vi gick så steg min egen upphetsning mer och mer. Hon vek av in på några gator innan hon stannade framför en hög stenmur med en svart smid järngrind. Först då vände hon sig om för att se om jag hade följt efter henne. Hon såg med inbjudande ögon på mig och öppnade grinden och gick fram till ytterdörren. Öppnade den tunga ekdörren, men hon lät den stå öppen. Jag följde efter henne in och stängde dörren bakom mig. Klev in i en stor hall med en trappa till övre våningen och en dubbeldörr till vad jag antog var salongen eller matsalen. Jag såg inte till kvinnan, men kunde höra att någon rörde


sig en trappa upp. Jag övervägde med mig själv om jag skulle gå upp på övervåningen, men beslöt att gå in genom dubbeldörrarna. Hjärtat bultade lite samtidigt som jag kände mig väldigt nyfiken på vad som skulle hända. Rummet jag kom in i var ett stort vardagsrum med två stora sittgrupper i skinn. Stora tavlor hängde på väggarna, Picasso, Monet och Chagall. Det var de stora mästarna som
hängde där. Rummet gav mig en känsla av rikedom och lyx. Det kändes underligt att stå där med ett par enkla jeans och en ljusblå vardagsskjorta. Jag gick nyfiket runt i rummet och tittade på de dyra sakerna som fanns där. Det fanns vackra glasfigurer av Bertil Wallin. Georg Jensen designade möbler och silver saker.

Jag satte mig ner i en skön fåtölj och väntade på vad som skulle hända. Jag funderade på vem kvinna var som hade utsett mig till en tillfällig? Jag vad var jag i hennes ögon? Älskare? Master? Eller. Ja, jag fick ännu ingen rätsida på tankarna. Men det gjorde inte upphetsningen mindre. Hennes runda höfter under den åtsittande kjolen kom tillbaka och byggde på känslan av erotisk laddning. Lappen i fickan gjorde sig påmind när jag bytte ställning. Jag tog upp den och läste den igen. ”Din undergivne” stod det skrivet längst ner på lappen. Kände jag mig som en dominant master eller var det så att det var kvinnan som var den dominante? Jag försökte känna efter och mindes hennes blick på tåget. Ja, den var undergiven, det hade jag känt för ett mycket kort ögonblick. Så troligtvis så skulle jag möta en undergiven kvinna som ville vad? Vad ville hon att jag skulle göra. ”Du kommer inte att ångra dig” stod det också på lappen. Ja det var en mängd frågor som snurrade runt i huvudet medan jag väntade på att hon skulle komma tillbaka.

Plötsligt hörde jag steg närma sig dörren ut till hallen. Sakta öppnades dörren och där stod hon. Den blå kjolen och vita blusen var borta. Kvinnan var naken förutom en mörkblå spetsbehå och ett par stringtrosor som matchade. Högklackade svarta skor och svarta stays-up. Hennes ögon gav mig en känsla av nyfikenhet och jag försökte utforska var jag hade henne. Vi hade inte hittills sagt ett ord till varandra utan det har räckt med bara blickar. Hon kom in och satte sig på soffan mitt emot.
Hon räckte mig en lapp som hon haft gömd i handen. På den stod en mening. – Jag vill att du bestraffar mig för att jag varit olydig! Jag läste meningen två gånger och kände att jag fick en pirrande känsla i magtrakten. Jag tittade upp och såg hennes rakt in i ögonen. Såg på hennes undfallande blick och förstod att hon menade vad som stod skrivet på lappen. Hon öppnade en låda i soffbordet och tog fram ett ridspö och ett koppel. Hon räckte mig sakerna och tittade genast ned i golvet. Jag tog dom och spände på henne på henne kopplet och svingade spöet i luften för att känna spänsten. Medan jag spände på kopplet försökte jag få ögonkontakt men kvinnan undvek hela tiden men blick.

Vilka drag skulle ske i vårt psykologiska spel? Jag visste ju inte hur huset var byggt och om det fanns ett rum för bdsm-lekar. Jag chansade på att det fanns ett rum på övervåningen, och tog ett bestämt tag i kopplet och gick mot dörren och ut i hallen. Jag noterade att ytterdörren var stängd. Jag visade med ridspöet att jag ville att hon skulle gå före mig upp för trappan till övervåningen. Väl uppe kom vi till en hall. Kvinna pekade försynt på en dörr. Jag öppnade dörren och det visade sig varaSovrummet som hon hade pekat på. Mitt i rummet stod en stor dubbelsäng. Sängen stod verkligen mitt i rummet för man kunde gå runt sängen. Rummet liksom vardagsrummet var lyxigt men sparsamt möblerat. Jag gick till huvudändan av sängen och band fast kopplet till den ena sängstolpen. Jag undersökte rummet medan jag kände efter vad som skulle bli nästa steg. Vad innebar en bestraffning för den här kvinnan? Var det förnedring eller var det smärta? I ett hörn av rummet stod en stol och i den satte jag mig. Jag tittade på kvinnan som stod orörligt bunden till sängstolpen. I min hjärna for fragment av tankar. Hur skulle jag skapa njutning genom bestraffning. Hon hade gett mig ett ridspö, men var det smärta som skulle vara bestraffningen? Jag skulle uppträda bestämt och distinkt, men inombord så kände jag mig villrådig. Jag kände på mig att jag inte kunde vela längre utan reste mig och gick fram till kvinnan. Jag lyfte hennes huvud och tvingade henne att möta min blick. Hon såg in i mina ögon utan att avslöja något av sina känslor. Jag släppte ridspöet och knöt upp kopplet. Jag ledde henne till långsidan av dubbelsängen och beordrade henne att lägga sig raklång diagonalt över sängen. Hon lydde mig genast och la sig tvärs över sängen. Benen stack ut en liten bit från sängen. Jag lät henne ligga där och letade efter något som jag kunde binda henne med. Tittade i säng-bordslådorna men fann inget. Öppnade ett skåp som var infällt i väggen och där hittade jag rep, handfängsel, klämmor, kedjor.. ja det fanns hela spektrat av tillbehör.
Jag valde ett par rep samt ett par läder remmar och gick tillbaka till sängen. Tog tag i ett av hennes ben och spände fast en läderrem. Gjorde likadant på det andra benet
och knöt fast rep i läderremmarna som jag i sin tur fäste i de bakre sängstolparna. Kvinnan kom att ligga med utspärrade ben och lämnade skötet helt utan skydd. Jag tittade på henne och såg hur hjälplös hon såg ut. Jag kände hur känslan av makt och kontrollbehov sakta vaknade inom mig. En ljuvlig och bedräglig känsla som kunde föra mig för långt om jag inte såg upp. Sen letade jag upp en ögonbindel och satte fast den runt huvudet på kvinnan.

Jag drog fram fåtöljen så att jag kunde sitta framför kvinnan och hennes utspärrade ben. Jag satte mig ner och började fundera på nästa steg. Jag var upphetsad av situationen. Min lem var hård och blänkte. Jag lekte med olika tankar på hur jag skulle gå vidare. Jag funderade på olika sätt att skapa smärta. På hur jag skulle skapa verbal underkastelse. Efter ett tag kom jag fram till att det fick bli en psykologisk förnedring och bestraffning. Jag skulle använda mina händer och ord för att skapa det jag ville. Jag reste mig igen och hämtade ett par nya rep och band hennes händer till samma stolpar som benen var bundna till. Hon kom då att ligga med utspärrade ben och armar. Hennes sköte låg vidöppet. Det blänkte av upphetsning och blygdläpparna var lätt svullna. Jag hittade en ögonbindel som jag band fast över ögonen. Nu var det hennes känsel, lukt och hörsel som var mottagliga för intryck.
Jag började min bestraffning med att berätta hur hjälplös kvinnan såg ut i den utspärrade ställning hon var bunden i. Jag ångrade mig och gick tillbaks till skåpet och hämtade några fler rep och band dem runt hennes bröst så de blev svullna och började skifta lite i färg. Bröstvårtorna stod rakt ut och var styva. Sedan fortsatte jag att berätta Jag kände efter inom mig och dom känslor som bubblade upp var hurynklig hon såg ut där hon låg. Jag berättade vidare att hon hade en möjlighet att stoppa mig från att göra henne tokig av upphetsning och att jag hade kontrollen över hennes orgasm. Dessutom hade jag kontroll över hur hon skulle göra det skönt för mig. Jag hörde hur kvinnan knydde tyst medan jag fortsatte min berättelse. Hon vred huvudet åt båda hållen för att se om hon kunde röra huvudet. Men kroppen var hårt bunden mot sängen.
Jag letade efter någonting att börja hennes resa till en orgasm och hittade en puderborste i nattduksbordet. Jag lade mig nedanför hennes utspärrade ben så jag skulle kunna komma åt hennes sköte. Jag började mycket försiktigt smeka med borsten över insidan av låren. Jag försökte skapa en sådan kittlande känsla som möjligt. Jag såg att lårmusklerna darrade till och liksom försökte komma undan, men repen höll dom på plats. Jag beskrev i ord hur borsten smekte hennes lår och märkte att hennes blygdläppar svullnade lite till. Öppningen i skötet öppnade sig mer och blev fuktigare. Jag fortsatte upp till undersidan av fötterna. Jag frågade om hon ville få dom behandlade också. Jag såg på hennes mimik att hon hade svårt att bli kittlad under fötterna. Jag sa att eftersom hon hade gjort sig skyldig till en bestraffning så kunde hon inte komma undan. Jag började långsamt med högerfoten och lät borsten knappt nudda huden i hålfoten. Foten tryckte till så jag var tvungen att hålla den hårt med min fria hand. Jag fortsatte att kittla kvinnan, tills hon bad mig att sluta.
Hon drog och slet i repen för att komma undan, men naturligtvis så gick inte det,
för repen höll henne obevekligt fast. Jag kände min makt nu och mitt kontrollbegär hade stegrats. Min lem började kännas svullen och reste sig sakta. Jag slutade inte trots att kvinnan slet och drog i repen för att komma undan. Jag slutade efter lång stund. Då fortsatte jag ner till ljumskarna och i armhålorna men liknande effekt.

Jag la ifrån mig puderborsten på nattduksbordet och började massera kvinnans ben. Jag hade hittat lite massageolja i en låda och den kunde jag använda nu. Mina fingrar gled lätt över den lena huden. Jag njöt av att känna len och varm hud mot fingrarna. Det ökande min egen upphetsning och gjorde min lem bara hårdare och grövre. Mina fingrar masserade längs hela benen, vaderna, låren och avslutade med fötterna. Jag hade medvetet undvikigt att smeka ner mot skötet, jag märkte hur kvinna försökte trycka upp venusberget mot fingrarna när jag kom i närheten av det.

Brösten hade blivit lite blåaktiga nu och väldigt svullna. Jag tog fram puderborsten och började smeka dom den. Cirklade runt bröstvårtorna som var styva på kvinnan som stödande till av upphetsning. Jag kände ett tryck över brösten av kåthet. Andningen hade ökat och kändes lite tyngre. Jag daskade till brösten med ena handflatan. Det smällde högt i rummet men slaget var milt och mjukt. Jag forstsatte med borsten ner över magen och ner mot venusberget som var slätrakat och blankt av upphetsning. Min mun ville utforska dom blåvita brösten och jag lät tungan att leka med bröstvårtorna. Jag sög hårt och släppte taget och cirklade runt med tungspetsen. Jag blev bara mer upphetsad och mådde underbart gott i min bestraffning av kvinnan som låg där hjälplös. Jag bytte ut min mun och tunga mot lätta fingrar som ömsom masserade ömsom smekte med lätta fingrar över kvinnans kropp. Jag undvek hela tiden att komma för nära skötet. Jag såg på hennes ansikteatt hon blev bara mer och mer upphetsad. Munnen öppnade sig och hon andades hårt i korta stötar. Hon gnydde och stönade till ibland. Kroppen vred sig av vällust,
och ändå så hade jag ännu inte rört skötet.

Nästa steg i min bestraffning var att hetsa upp kvinnan framför mig nästan till en orgasm, men inte ända fram. Jag la mig bekvämt till rätta framför hennes utspärrade ben och började leka med tungan. Tungspetsen letade sig över dom svullna blygd-läpparna och gled sakta upp och ner över dem. Fortsatte försiktigt in i den glipande öppningen och lekte med dom inre blygdläpparna. Jag kände den salta och upphetsande smaken av kärlekssaft från skötet. Kvinna pressade skötet mot min mun och ville att jag skulle sticka in tungan djupt i henne, men jag drog mig tillbaka tungan och detta hetsande henne ännu mer.
– Ja, gör så det går för mig, stönade hon fram. Jag är så kåt. Du måste få det gå för mig nu. Nu! Nuuuuu!. Jag mådde väldigt gott nu och var själv oerhört upphetsad. Min lem var stenhård och ollonet blänkte i ljuset från fönstret. Men jag fortsatte att hetsa henne till gränsen för en exploderande orgasm. Jag slickade med tungan längs klitoris, men undvek att slicka direkt på den. Tungan fick sakta och retande söka sig upp till roten av klitoris och leka där för att sedan fortsätta ner längs kanten till blygdläppen. Ända ner till området mellan anus och skötet och där uppehöll jag mig en kort stund för att sedan åter slicka mig upp till klitoris. Jag upprepade detta några gånger. Nu märkte jag att kvinnan stönade högt och att hon andades tungt och häftigt. Då avbröt jag mitt slickande och lät upphetsningen sakta ebba ut. Jag övergick till att leka med brösten och kyssa henna på halsen och i kärleksgropen vid halsen. Smekte kvinnans kropp med lugna och bestämda rörelser. När jag hörde och kände att hennes upphetsning hade lagt sig så återgick till att leka med hennes sköte. Men nu så använde jag en dildos för att få henne komma till närheten av en intensiv orgasm. När hon kom dit så slutade jag och övergick till mina masserande fingrars lek på hennes kropp.
Den tredje gången använde jag mig av puderborsten får åter ta kvinnan till gränsen av orgasm. Vid det här laget var hon så upphetsad att hon höll på att bli vansinnig av kåthet. Hela kroppen bara darrade och skakade. Skötet var blodrött och svullet till det yttersta. Kärlekssaften rann ut skötet och bildade en liten våt fläck på lakandet. Kvinna stönade och bad mig att få henne att gå över gränsen. Hon ville inget annat än att få sin orgasm. Hon slet och drog i repen för att komma loss så hon kunde smeka sig själv. Jag var själv otroligt kåt och upphetsad. Och jag lät min lem sakta tränga in i slidan. Jag verkligen kände hur musklerna jobbade för att dra in lemmen i hennes djup. Jag kände det som om jag sögs in. När jag var halvvägs så pressade jag in lemmen med all kraft jag hade och då exploderade kvinnan i sin orgasm. Hon skrek av upphetsning. Hennes kropp krampade av anspänning och hon kämpade för kunna omsluta mig med hennes lår, men repen stoppade henne och då pressade hon istället sitt sköte hårdare och hårdare mot mitt bäcken. Lemmen kändes som fast i ett skruvstäd när orgasmen nådde sin topp. Hon andades stötvis och slängde med huvudet. Mycket sakta släppte trycket på min lem så jag kunde röra den ut och in i slidan. Jag lät den sakta öka tempo tills jag själv kom närmare och närmare min egen utlösning. Jag slet bort ögonbindeln så hon skulle kunna se mig i ögonen när min utlösning sprutade in i hennes nu genomfuktiga sköte. Tills slut kunde jag inte

hålla tillbaka orgasmen utan pressade lemmen hårt i botten av slidan och lät min säd djupt där inne. Jag stönade och andades hårt med korta stötar medan min orgasm rullade ända från tårna upp till ryggen och min lem. Mina ryggmuskler spändes till bristningsgränsen när säden sprutade in i slidan. När min saft var slut så ebbade min orgasm sakta ut och jag sjönk ihop på kvinnan. Min tyngd gjorde att repen sträcktes
och jag flyttade sakta på mig när jag kände att mina muskler åter lydde mig.

jag valde att inte binda upp repen utan lät kvinnan ligga kvar i samma ställning. Jag njöt av synen när min säd långsamt rann ur slidan. Blygdläpparna var svullna och röda. Brösten var fortfarande blå och vitaktiga. Jag lossade på repen så brösten fick tillbaka blodet ordentligt. Runt brösten avtecknandes rep som hade stramat åt. Det verkade nästan som om dom stod rakt ut av behandlingen. Hela hennes kropp var täckt med små svett pärlor och på vissa ställen hade det samlats till små gropar av svett.

När det mesta av säden hade runnit ut så tog fram oljan och smorde in hennes anus ordentligt. Jag stack först in ett finger i anus och sedan två, för att få ringmuskeln att slappna, så jag kunde föra in ett större föremål i anus. Jag tog fram deras grövsta dildos och la den under kvinnas stjärt så den skulle bli varm och skön. Efter en liten stund så drog jag fram den och smorde in den ordentligt med olja. Sedan så förde jag den till anusöppningen. Jag lät spetsen leka med öppning ett tag och pressade sedan försiktigt in lite av den grova spetsen i anus. Kvinnan gnydde lite. Jag fortsatte att pressa in dildon och slutade inte förrän hela ollonet på dildon hade kommit in i anus. Jag la mig så nu att jag kunde slicka på klitoris medan jag sakta pressade mer och mer dildon djupare in i anus. När större delen av dildon var inne så stannade jag och lät den sitta stilla där. Jag fortsatte att leka med skötet och klitoris. Kvinna började så småningom stöna. Jag hörde hur andhämtningen ökade och snart andades hon med korta stötar. Jag körde dildon ut och in i anus som nu hade vant sig vid storleken. När jag kände att kvinnan snart skulle få en ny orgasm så slutade jag. Reste mig upp och knöt upp repen som höll benen. Dildon lät jag sitta kvar i anus. Jag knöt också upp repen till armarna och reste kvinnan upp i stående. Jag knöt ett rep runt halsen som ett hundkoppel. När jag var klar så beordrade jag kvinnan att gå fram till fönstret och dra upp persiennerna, som varit neddragna under den tiden. Jag drog till i kopplet för att visa mitt övertag och hon lydde på en gång. Väl framme vid fönstret som vette mot gatan så kontrollerade jag att dildon satt djupt i anus. Där beordrade jag henne att smeka själv till en skön orgasm. Men hon var tvungen att be om tillåtelse att få gå över toppen av sin upphetsning. Ja sa också till henne att hon var tvungen att röra dildon i stjärten ut och innan med hon smekte sitt eget sköte. Medan jag såg på så märkte jag att min lem återigen visade tecken på upphetsning. Sakta reste den sig och stod snart rakt ut igen.
Det dröjde inte så länge innan kvinna stönade och bad att få en orgasm till. Jag drog lite på svaret tills hon nästan skrek att få gå. Hon darrade i benen och jag såg att ansiktet drogs ihop till en grimas. Då gav henne tillåtelse att få smeka ut sin orgasm.
Hon pressade ihop sina lår och jag pressade in dildon djupt in i anus. Hon nästan ramlade ihop när orgasmen rullade genom hela hennes kropp. När orgasmen hade ebbat ut så ledde jag henne till en fåtölj som fanns i rummet och där fick hon sätta sig ner. Jag var ordentligt kåt igen och ställde mig framför fåtöljen och beordrade


kvinnan att suga på min hårda lem. Jag höll i hennes huvud så jag kunde pressa in nästan hela min lem. Jag såg att hon fick klökningar medan lemmen drogs ut och in. Jag drog till slut ut lemmen och beordrade henne att smeka min lem till utlösning. Hon onanerade min den hårt och skönt och det dröjde inte så lång tid innan jag fick min andra utlösning. Jag lät säden komma på hennes ena bröst som jag sedan beordrade att hon skulle slicka rent. Jag såg att hon njöt när jon slickade i sig min säd.
Kvinnan var helt slut där hon slött satt i fåtöljen och jag letade reda på mina kläder. Hon reste sig upp och kom fram till mig när jag hade fått på mig kläderna. Hon kramade mig och tackade för sin ”bestraffning”. Jag kramade henne tillbaka och log mot henne. Vände mig om och gick ut ur rummet. När jag kom ner på gatan så vände jag mig om och tittade upp mot rummet och där i fönstret stod kvinnan fortfarande med repet runt halsen och vinkade till mig. Det var det sista jag såg av den kvinnan.
Det var sant som hade skrivit på lappen. Jag skulle inte ångra mig och det gjorde jag inte heller.
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Skaaneman51

  • Publicerad Publicerad: 2005-11-16

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter