Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Den lustfyllda bibliotekarien

Vi gick in i skolbiblioteket och satte oss ner i soffan.
"Jenny, ser du henne?" viskade Petra och kollade sig omkring efter den där unga, lesbiska bibliotekarien som jag alltid hade haft en liten crush på.
"men tyst! Och lägg ner nu!" sa jag och suckade besvärat. Alltid ska de hålla på och retas tänkte jag och sträckte mig efter det senaste numret av "veckorevyn".
Jenny och Petra skrattade åt mig och jag kände hur mina kinder blossade upp.
"hallo kan ja jälpa er eller eheh?" sa Barbro, den lesbiska bibliotekarien och lunkade fram till vårt lilla bord. Jag hoppade nästan till, ena stunden syntes hon inte till och nu står hon där framför oss.
"ehm Ja, Tanja skulle behöva lite hjälp med att hitta en bra bok om homoäktenskap, och vi skulle just gå!" fnissade Petra och drog upp Jenny från soffan och skyndade ut från biblioteket. Jag gav Petra en*detta kommer du att ångra* blick och vände mig sedan om till den regnbågsklädda, något tjocka kvinnan som stod framför mig.
"homoektenskapp vare va ? Eheh" frågade Barbro och kliade sig i det lufsiga håret.
"Nej, alltså..." hann jag få ur mig, men då hade redan den något storvuxna kvinnan lunkat iväg för att leta reda på boken. Jag reste mig upp och vandrade iväg till hyllorna längst bak i det lilla biblioteket där Barbro stod och bet på naglarna.
"her e en bok som de står om homoektenskapp i eheh" sa Barbro och räckte fram en tjock bok men ljusblått omslag. På framsidan var det två lättklädda kvinnor som kysstes.
"ehm, tack.." sa jag och tog emot boken, jag slog upp en sida för att framstå som intresserad och för att visa min uppskattning.
"no problemas" skrattade Barbro medans hon böjde sig fram och plockade upp ett par böcker som låg på golvet.
Jag bläddrade lite i boken och fick syn på en väldigt intim bild på två kvinnor som "ansiktsred" varandra. Barbro ställde sig upp och fick också syn på bilden. Jag rodnade.
"dän bilden e fin dän eheh" sade Barbro och rodnade
"Okej hehe." fick jag ur mig och stängde boken.
"Fina bilder i rom där böckerna man blir nästan lite suuugen att tästa eheh" sa Barbro och skrattade fånigt.
"Jaha, okej" sa jag och började känna mig en aning obekväm.
Barbro tittade på mig, hennes blick gled långsamt över hela min kropp. Jag kände hur hennes ögon plötsligt stannade upp vid mina bröst.
"Jag ska nog gå nu" sa jag tyst och tänkte just gå ut från biblioteket då jag kände Barbros knubbiga hand på min midja. Hon tog tag i min tröja och började försiktigt gå emot de "tysta rummet" som var längst in i biblioteket. Uppetsad av situation följde jag lydigt med henne. Väl inne i rummet släppte hon taget om min tröja och stängde dörren bakom oss. Jag kollade runt i rummet, det var ett ganska stort ljust rum med ett stort bord i mitten. Jag kunde inte minnas att jag hade varit här förut.
Barbro ställde sig nära mig och lade båda händerna runt min midja.
Jag suckade till lite tyst av upphetsning. Det kändes så förbjudet.
"Vad gör du?" viskade jag och kände hur den storvuxna kvinnan flyttade sitt huvud närmare mitt.
"jah vill förvärkliga mina drömmar eheh.." Viskade Barbro tillbaka till mig och log. Jag kände hur jag rös till i hela kroppen, sakta förde jag upp händerna längs med Barbros knubbiga rygg. Jag smekte henne försiktigt och kände hur fingrarna dansade över valkarna.
Hon pressade sina torra små läppar mot min haka. Jag stönade till lite och hon började le. Våra läppar mötes för första gången. Det gick som en elektrisk våg genom hela mig. Jag suckade till och kysste henne igen. Hennes skovliga, torra mun mötte ännu en gång mina fuktiga trånande läppar. Denna gång nafsade jag lekfullt tag i hennes underläpp. Jag fortsatte att leka runt med hennes vårtor på hakan med min nyfikna tunga och sög tag i dem med mina läppar. Vårtorna kittlade så skönt mot min tunga.
Hon stönade till av vällust samtidigt som hennes händer letade sig in under min röda tröja. Jag rös till och fortsatte att kyssa henne. Hon kavlade sakta upp min tröja och jag hjälpte henne med att få av den. Hennes blick var nu som fastklistrad på mina bröst. Jag hade en svart-blommig bh med en liten spetsrad på överkanten. Hon lade varsamt den ena handen över mitt högra bröst samtidigt som hon med andra handen sträckte sig efter bh-bandet på min rygg.
"Åh, knäpp upp den..." viskade jag lustfullt. Barbro log det där fåniga, kåta leendet som jag sett många gånger tidigare och knäppte fumligt upp min bh så att mina stora bröst rasade ut mot magen. Hon tog ett stadigt tag om båda brösten med hennes knubbiga små händer. Hon masserade brösten och såg kåtare ut en någonsin. Hon böjde ner den lufsiga skallen och började nafsa och slickad på dem, hon grymtade till och Jag stönade.
"sluta inte, Barbro..." Viskade jag med min kåtaste mest förföriska röst.
"mums så Goa rom ä eheh" Svarade Barbro som hade hunnit bli riktigt pilsk och våt efter att ha lekt med mina bröst. Hon släppte taget om mig och tog av sig sin regnbåge-t-shirt och knäppte upp den för lilla sport-bhn. Hennes bröst ramlade ut mot magen, de var vita och finniga, vårtgårdarna var stora som pannkakor och bröstvårtorna var som två hallon. De skumpade när hon rörde på sig. Jag ville röra vid dem, jag ville känna de båda bröstvårtorna inne i min mun. Hon pressade brösten mot mig. Jag kände hur båda de stora, slappa brösten gneds mot mitt ansikte. Jag masserade dem och Barbro fnissade till av upphetsning och vällust. Hennes händer sökte sig ner i hennes byxor och efter bara ett ögonblick så hade hon dragit av dig både de utsvängda jeansen och de små kalsongerna. Jag kände hur en illaluktande odör spred sig runt i rummet. Det luktade surt, nästan som rutten fisk blandat med urin. Odören kom från Barbros håriga bullfitta som bara var någon meter från mitt ansikte. Hon lade sig ner på golvet och stoppade upp hela den knubbiga lilla handen i hennes djungel. Jag satte mig på en av stolarna en bit ifrån Barbro och lät ögonen dansa över den märkliga, mycket upphetsande varelsen framför mig.
Jag såg hur hennes könshår klibbade sig av den våta könssaften som sipprade ut från hennes lustfyllda könsorgan. Det började lukta fittsaft i hela rummet. Jag började känna mig lite obekväm men det hade varit värre att lämna nu.
"kom nu!! Babbsan vill bli slickad!" sa Barbro snabbt för att hon var så upphetsad. Jag ville slicka henne, men hur skulle jag kunna göra det när jag blev lätt illamående av lukten som hade spridit sig i rummet. Min mage höll på att vända sig ut och in vid bara tanken på hur det måste lukta där, alldeles intill det rikligt hårbeklädda underlivet.
"Ehm, ja-jag borde kanske g-gå..." sa jag tyst och kände mig inte alls lika nyfiken och upphetsad som jag hade gjort för två minuter sedan. Jag tittade bort mot dörren till biblioteket. Barbro onanerade för fullt med ena handen i slidan och den andra på brösten. Hon hade inte hört mig och fortsatte att sucka och stöna.
"Ohhh ohh ehhh ahhh, nu kommer jag, nu kommer det! Ohh herregud!" kved Barbro och gick upp i falsett med rösten. Hon kom ordentligt. Barbro tog bort handen från den bultande, håriga grottan där det rann ut fittsaft på golvet och satte upp händerna bakom huvudet och sträckte ut den nakna, tjocka kroppen. Hela rummet stank av onani!
"guu så skönt de va!" sade Barbro belåtet och särade på benen ännu mer. Jag tittade in mellan hennes ben och såg hennes stora, tjocka blygdläppar som låg slickade mot varandra, klitorisen var svullen och alldeles omringad av brunt könshår. Könshåret sträckte sig enda från mellan skinkorna till några centimeter under den breda naveln. Jag hade aldrig sett en så hårig kvinna förut. Inte ens på porrfilm.
Även om jag kände mig ganska så obekväm så blev jag ändå lite nyfiken. Jag hade aldrig varit i en likande situation förut. Här låg hon, kvinnan jag hade drömt om. Varför vågade jag inte bara gå fram och slicka henne, fingra henne eller fista henne? Jag hade ju världens chans just nu!
Mina ögon var som fastklistrade på den knubbiga, manhaftiga varelsen framför mig.
"nu ere din tur ehe" Skrattade Barbro belåtet och såg mycket förnöjsam ut.
"Va-vad mende du?" sa jag och rodnade. Jag ville ju inget hellre än att idka älskog med denna mystiska varelse som nu låg där... Redo att sättas på bara någon meter framför mig. Så varför, varför vågade jag inte?
"kom å slicka bah ehe" sade hon och pekade på sitt håriga genomvåta könsorgan.
Jag reste mig sakta från stolen och kollade mig omkring i rummet. Hela min kropp darrade. Jag gick fram till Barbro och satt mig ner bredvid henne. Hon lade sig ner igen och flyttade underlivet närmare mig, lukten från hennes könsorgan blev plötsligt 100 gånger starkare, det luktade sött och surt på samma gång. Det var sannerligen inte en fräsch och god doft. Men jag måste erkänna att den började gör mig riktigt kåt.
Jag lade handen på hennes stora håriga bullfitta... Jag drog fingrarna genom det bruna lockiga håret och såg att kvinnan ville ha mer. Jag drog ett finger längs med skåran, från venusberget enda ner till där anuset satt. Barbro kved till av upphetsning. Jag upprepade samma sak igen, fast denna gång gjorde jag tvärtom. Hon suckade till och särade allt vad hon kunde med benen. Jag lag mig ner på mage och begravde ansiktet i den håriga bullfittan. Lukten var så stark att det stack i näsan och i ögonen. Jag slickade hennes tjocka yttre blygdläppar och bet lite försiktigt i det långa könshåret. Sen gick jag vidare till de inre blygdläpparna och hennes tjocka klitoris. Jag slickade henne passionerat och bet lite försiktigt. Hon kved och stönade så att jag höll på att dö av kåthet.
Jag kände hur det blev blötare och blötare under min tunga, för varje gång jag slickade hennes könsorgan så möttes min tunga av en flodvåg av fittsaft. Jag slickade hårdare och intensivare och kände hur hon började komma.
"åhh, ahh sluta intä nou!" Stönade Barbro kraftigt med en darrande röst samtidigt som hon pressade ner mitt huvud mot hennes håriga bullfitta.
Jag sög in hennes svullna klitoris och slickade den för fullt. Jag kände hur fittsaften strömmades mot mitt ansikte och kvinnan skrek.
"AHHHH, nu-nu.. Jag kommmer!!!!" Skrek Barbro och skakade till i hela kroppen. Jag drog upp mitt huvud och tittade på den knubbiga varelsen som låg och flämtade framför mig. Golvet under hennes bullfitta var alldeles blött av hennes könsvätska som hade lämnat en stor pöl efter sig, mitt ansikte var också fullt av fittsaft. Håret på fittan var så blött och rufsigt att det stod rätt upp, klitorisen var svullnare en någonsin och alldeles röd. Hennes tjocka blygdläppar låg lika klistrade mot varandra som efter första gången hon hade kommit.
Då öppnade plötsligt dörren och där stod en av mina lärare och kollade chockat på mig och Barbro...
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: ChubbyGurl

  • Publicerad Publicerad: 2012-02-27

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

alee skrev

Najs! Merrr

Betyg: 5
Mr Big skrev

Mmm sprutade som fan till denna

Betyg: 5
Otto skrev

Underbar!

Betyg: 5
Ken skrev

Kåta Tjejer Ska Våtknullas efter dom Runkat Pappas Ståkuk!Spermasprut i Munnen Merrr

Betyg: 2

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter