Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Den förbjudna surfaren

Klockan slog kvart i tre och jag står i strandduschen och spolar av mig allt havssalt. Framför mig ser jag hela havet gunga i vinden, och han är den enda som lyckats fånga den höga vågen i Atlanten. Den röda flaggan har skrämt in alla surfare på land, men min styvpappa är modig som vanligt och fångar allt i sin uppsyn. Hans hy glänser i solens strålar, solbrännan går inte att missa. Den är alldeles perfekt. Hans magrutor ligger som 6 kuddar på hans tränade kropp, och det bruna lockiga håret är lätt placerat bakom öronen på honom. Bara tre nätter kvar att få vakna upp till denna sköna syn, sen bär det hem hemåt tråkiga Sverige.

Jag omsluter mig av den randiga handduken, täcker mitt stånd när jag tar den grusiga stigen tillbaka till vår hytt. Några timmar senare sitter jag och fantiserar om hur fruktansvärt förbjuden viss kärlek är, plötsligt står det larm runt min hytt och det är orkanvarning, styvpappa är fortfarande ute och surfar i havet som nu nästan blivit svart. Jag springer ut och frågar , “vart är han?”, med ett oroligt ansiktsuttryck. Jag får inget svar och det gör mig förskräckt i stunden, men plötsligt får jag syn på något stort som flyter runt på vattnets yta. Det är inte bara en tilltalande sak, det är min styvpappa. Han ligger där helt hjälplöst i vattnet utan att nästa andas. Jag drar upp honom med hårda tag och för honom till hytten. Han ligger nu där i sängen med livet i behåll och vilar, plötsligt hör jag honom stöna lite dovt. Hur ska jag tacka dig fortsätter han. Jag tar tillfället i akt, stammar till lite och sedan får ut mig “ja, ehm ja, det finns ju ett sätt”. Han svarar snabbt utan att tveka, “Jag gör vad du vill, du räddade mig, ska jag köpa dig en bil? lägenhet? resa?”. Jag blir inte förvånad över att höra min styvpappa erbjuda sådana dyra saker, han är väldigt rik. Men det jag vill ha är inte materiellt, utan ovärderligt. “Nej, det kan jag inte ta emot.” Min blick möter hans, han ser hur vår ögonkontakt bryts genom att min vy faller neråt…

Försiktigt men dominant tar jag mina händer på hans axlar och trycker han långsamt nedåt. Han hamnar på knäna och blickar undrande uppåt mot mig. “Jag tror jag fattar vad du menar…” säger han samtidigt som han biter sig försiktigt i läppen. Hans händer smyger sig fram mot min gylf, och hans tafsar lättsamt på min hårda kontur som man känner genom jeanstyget. Dragkedjan dras nedåt och min tonårskuk flyger ut i vädret. Jag känner nervositeten börja flöda i kroppen, att jag nu ska bli av med oskulden är lite skrämmande. Han tar plötsligt fram sin blöta tunga och gör sig redo för att slicka av förhuden, jag besvarar hans lösa slickande med ett stön och han skrattar till lite. Sedan tar han det ett steg längre och suger aggressivt på min styva kuk. Jag börjar rulla ögonen bakåt för att jag njuter så mycket, då avbryter han plötsligt. “Är detta din första gång?”, säger han. “Ja” svarar utan att tveka, jag vet att män i hans ålder gillar att ta oskulder… Efter det säger han “i sådana fall, gör dig redo för din livs åktur”. På bara några sekunder har han satt på the weekend i bakgrunden och kryper tillbaka till mig med slipsen hängande som en oskyldig liten hund.

Han knäpper upp min skjorta, knapp för knapp. Kysser mig ödmjukt från halsen, längst med magen och utöver armarna. Det pirrar till i mig när han börjar närma sig naveln. Tillslut orkar han inte vänta längre, han teasar mig lite med en lapdance med sin muskliga, runda rumpa. Och tillslut var det dags. Min kuk glider upp i hans tighta anus och han stönar som aldrig förr. “Du är den största kuken jag haft i mig” stönar han fram. Med mina händer kramandes runt hans breda manshöfter, så klappar jag till han på röven. Vi står i doggy-style ett bra tag tills vi byter till missionär, nu ska hans 19 cm långa kuk in i mig. Bara tanken gör mig upphetsad.

Jag särar på benen och han retar med sitt ollon mot mitt anus. Sekunden senare är det just den långa och rejäla köttstång jag endast känner. Han pumpar mig tills det inte finns något kvar av mig… Han är överlägsen. Jag skriker i njutning “oh daddy!” sedan kommer jag på hans bröstkorg och han spurtar inuti mig.
Vi ligger nu där tillsammans i hyttens lilla 90 säng och jag tänker,”nu kan det inte bli bättre styvpappa”Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Himmelriket

  • Publicerad Publicerad: 2020-09-19

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter