Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Den blyga flickans chock

Vi låg i Petras säng och bläddrade i hennes skolkatalog samtidigt som vi pratade och skrattade. Det var ju så intressant nu när vi börjat på gymnasiet och inte gick i samma skola längre, vi bodde i olika städer till och med. Petra pekade ut nya vänner hon funnit, konstiga människor och snygga grabbar. Jag fastnade direkt för en ganska lång kille som hade brunt hår och bruna ögon, han var ganska så smal. Det var mest hans blick som jag hade fastnat för, han såg så självsäker ut. Petra talade om för mig att han hette Johan, och någon vecka senare fick jag ett sms av henne med hans mailadress.


Han verkade väldigt fängslad av nyfikenhet när jag addade honom på msn. Min fantasi skapade bilder av honom där på andra sidan skärmen, hans blick när han satt och frågade ut mig om vem jag var. Jag drog ut på det hela så länge jag kunde utan att han skulle ledsna, för jag njöt i fulla drag av att ha all hans fokus på mig. Vi pratade på msn en vecka eller två innan vi bytte nummer med varandra för att kunna fortsätta hålla kontakten när jag inte hade tillgång till internet. Jag blev superglad så fort jag fick ett sms av honom för det liksom pirrade i hela kroppen, och han skrev så gulliga saker. Till slut lyckades han till och med övertala mig till att prata med honom i telefon trots min enorma telefonskräck. Johan lät lika självsäker i telefon som han såg ut att vara. Ibland lät han näst intill elak men jag brydde mig inte om det, det gjorde mig nästan bara mer nyfiken. Vi pratade ganska ofta om att vi borde träffas, och bestämde att vi skulle göra det nästa gång jag åkte iväg för att hälsa på Petra.


Strax efter valborg det året fick vi våran chans. Petra hade bjudit ner mig till Stockholm för att festa med henne och några av hennes nya vänner. Så jag åkte ner dit en helg och vi var i en park och drack, det var fullt med folk där. Jag hade talat om för Petra att jag sen efter skulle åka till Johan och sova där, hon lovade mig att guida mig till tunnelbanan eftersom jag hittade så dåligt i stan. Men när Johan väl smsade mig om att jag skulle komma dit så ville inte Petra dra därifrån. Johan blev självklart väldigt besviken när jag skrev att jag inte kom därifrån eftersom jag inte visste vart jag var eller vart tunnelbanan gick ifrån. Petra sa att hon kunde visa mig till tunnelbanan sen när vi kom hem till henne och Johan gick med på det. Så jag stannade kvar och drack med Petra och hennes vänner i parken tills det började spåra ur. När det kom dit en massa poliser så drog vi hem. Jag smsade till Johan men fick inget svar så Petra bäddade åt mig i hennes lilla soffa.


När klockan närmade sig två så pep min mobil och Johan tyckte att jag skulle komma dit. Så jag väckte Petra som bara öppnade dörren åt mig och pekade i riktning mot tunnelbanan. Jag åkte ner för den långa rulltrappan och satt där i tystnaden näst intill ensam i hela 20 minuter innan jag kunde åka iväg. Johan skulle komma och möta mig där man var tvungen att byta tunnelbana eftersom jag hittade så dåligt. Jag var så nervös när jag åkte upp för rulltrappan, och hjärtat tog ett skutt när jag såg honom stå där högst upp. Han gav mig en hastig kram och så gick vi ner för nästa rulltrappa för att åka hem till honom. Vi pratade inte så mycket på vägen. Jag var ganska så blyg av mig och visste inte riktigt vad jag skulle säga.


När vi kom fram till huset såg jag två personer igenom det upplysta köksfönstret sitta och prata med en varsin kopp i handen. Tydligen var hans föräldrar vakna, han sa åt mig att bara säga hej snabbt och så fortsätta uppför trappan, så det var precis vad jag gjorde när han öppnade dörren. Han hade hela övervåningen som sitt rum men det var inte speciellt stort, fans enbart en garderob, en sliten soffa, en dator och en liten säng. Jag tog av mig mina byxor och kröp ner bredvid honom i sängen. Han låg och försökte sova medan jag bara låg och stirrade i taket en stund. Han hade ju skrivit att han ville kramas? Jag vände ryggen mot honom och försökte sova jag med. Efter ca tio minuter kände jag hur han vände på sig och la armen runt min midja.


Jag sa ingenting, bara låg där tyst medan jag kände hans hand glida upp tll mitt bröst. Det pirrade till i hela kroppen på en gång när han kysste mig i nacken. Jag vände mig om och han gav mig en het kyss samtidigt som hans hand letade sig in innanför min bh. Han sa åt mig bestämt att ta av mig den så jag började att fumla bakom min rygg samtidigt som jag fortsatte att kyssa honom. Han drog sedan i mig i ett försök att få honom över mig, men vi insåg snabbt att det inte gick så bra. För jag är lång och han hade snett tak så jag kunde inte sitta så bra. *haha* Så han sa åt mig att vi skulle flytta till soffan och han drog snabbt av sig sina kallingar på vägen dit för att sen lägga sig där på rygg och se på mig. Jag kände mig lite paff men drog snabbt av mig trosorna och beredde mig på att sätta mig gränsle över honom, men han sa nej så jag tvärstannade.

- Sätt dig åt andra hållet.

Jag kollade på honom som för att se om han menade allvar, för det var första gången någon sagt det till mig. När han inte gjorde en enda min så gjorde jag helt enkelt som han sa och satte mig med rumpan mot honom trots att det kändes konstigt. Det var så skönt att känna hur han trängde in i mig, även om det kändes lite tråkigt att inte se honom. Han smiskade till hårt på min ena skinka och sa åt mig att öka takten. Jag hade aldrig hört någon så bestämt förut som när han sa åt mig ännu en gång att öka takten och jag kände nästan för att gråta för det var så ovant att höra. Han drog mig hårt i håret så jag var tvungen att böja mig bakåt. Till slut stannade jag av helt och sa att jag inte kunde snabbare, då sa han åt mig att vända mig om. Så jag gjorde som han sa, det kändes genast mycket bättre när jag fick se på honom och se hur kåt hans blick var. Lutade mig fram och kysste honom ivrigt. Kände då hur han pressade sin kuk mot min anal istället, men jag sa ingenting. Han var inte så grov som tur var så det gjorde inte ont den här gången. Låg nästan över honom, stöttade mig med armarna bredvid hans huvud.

- Stöna högre!

- Men dina föräldrar är ju hemma.

- Skit i dom!

Men jag vågade inte, jag brukade knappt stöna alls. Jag bara satt/låg där och guppade upp och ner, och tydligen tyckte han att det var riktigt skönt..för plötsligt vred han på huvudet och bet tag i min arm riktigt rejält. Det gjorde så otroligt ont men jag sa ingenting utan bara fortsatte att jucka tills jag kände att hans bett började lätta. Johan låg nu helt stilla, han hade kommit så jag reste mig upp. Han reste sig lika fort, satte på sig kallingarna och gick tillbaka till sängen. Det var nu ljust ute och solen sken direkt på oss igenom hans lilla takfönster. Han somnade ganska fort och jag låg där och lyssnade på hans snarkningar. Jag var inte alls trött och det var alldeles för ljust för att kunna somna ändå.


Jag låg där i två timmar kanske och bara blundade utan att kunna somna. Då vaknade han och öppnade upp det lilla takfönstret, det var supervarmt i rummet. När han sedan la sig ner i sängen igen så la han armen runt mig och smekte mitt bröst. Det blev inga konstigheter den morgonen, bara en snabbis i missionären tills han kom. Sedan var det dags för honom att åka iväg och det var dags för mig att åka hem. Han gick med mig till tunnelbanan och gav mig en kram, sa att vi skulle höras. Jag skickade iväg ett sms en stund senare och skrev typ att det hade varit roligt att träffa honom. Han svarade tillbaka att jag inte riktigt hade varit som han hade tänkt sig, men att jag skulle hade bra. Jag tog inte så illa upp för jag förstod honom fullständigt, vi var inte alls på samma nivå vad det gällde sex. Johan var riktigt extrem i mina ögon just då, för mig som var så blyg och erfaren.

I skolan veckan efter tog min lärare mig åt sidan och frågade om hur jag hade det hemma. För jag hade fått världens blåmärke på armen och det var alldeles för fint väder för att gå omkring i långärmat, det hade mest sett dumt ut. Efter att chocken hade lagt sig så var jag glad över att ha träffat honom, för efter det var jag aldrig tyst igen. ;) Och min nyfikenhet för dominans blev bara större och större. Skulle vara lite trevligt att träffa honom igen i dagens läge och se om vi passar varandra bättre nu. *haha*Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: 69myran69

  • Publicerad Publicerad: 2009-04-18

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter