Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Deliveryman

Mobilen ringde och det var från "Box delivery" företaget som skulle komma med mina möbler jag hade köpt på IKEA. Han i andra ändan av telefonen lät söt ;)

Jag tog på mig skorna, rättade till kläderna, tittade snabbt i spegeln och gick ner för att öppna porten.
När jag öppnade porten såg jag genast en snygg kropp i arbetskläder. Tankarna började genast vandra iväg! ;)
Du vände dig mot mig, log och sa "hej". Jag log tillbaka och kände att mina blickar var väldigt trånande efter honom ;)
Jag sa sedan "hej" tillbaka och frågade även om han ville ha hjälp med att bära.
Han svarade att det skulle jag absolut inte göra för jag hade ju ändå betalt extra för att få det uppburet. Han väntade bara på sin kollega.
Jag kände genast att mina tankar vandrade iväg och jag började fundera om hans kollega också var ung och såg bra ut ;)

När killen hade burit upp lite av dom lättare sakerna, kom äntligen hans kollega. Jag kände besvikelsen över att det inte var en till heting :( men då fick jag bara tråna lite extra efter den första killen ;)

Jag satt i soffan och kollade på när ni gick fram och tillbaka och bar mina tunga kartonger med möbler.
Mmm jag njöt för fulla muggar och önskade att jag hade köpt mer på IKEA :P

Efter en liten stund sade första killen, som hette David, att nu var dom klara.
Jag kände besvikelsen inom mig, men det försökte jag att inte visa utåt.
David log mot mig ochsade att jag fick ha en bra dag.

Hmm menade han något med den blicken och leendet?
Jag kunde tänka på något annat när jag var ute på en liten promenad. Jag kände att jag måste ta reda på det så jag tog upp mobilen och skrev ett SMS:
"Hej. Tack för hjälpen med att bära upp möblerna idag. Jag kände att jag inte tackade ordentligt, så jag gör det så här. MVH ********"

När jag skickade iväg det kände jag spänning samlad med oro för att David skulle tycka jag var för på eller konstig.
Men det kunde jag snabbt sluta upp med att tänka för rätt som det var pep min mobil och det var ett SMS från David:
"Hej :) Det var så lite så. Nu har du bara det stora arbetet framför dig, att montera ihop alla msmsa om det ena och det andra och rätt som det var hade vi bestämt att David skulle ringa mig när han slutade jobbet! Han kunde tänka sig att komma och hjälpa mig montera ihop möblerna och då få lite massage som tack ;)

Klockan gick och jag väntade spänt på Davids samtal. När jag minst anade det så ringde David och sa att han precis var klar och var på väg till mig :)
Jag frågade om han kommer ihåg var jag bodde och det sa han att han absolut kom ihåg för vem kunde glömma det ;)

Jag gick ner och öppnade porten åt David och så fort jag såg honom kände jag att det pirrade till av spänning och kåthet ;)

Vi gick upp till mig och David frågade var vi skulle börja. Jag tyckte vi kunde börja med sängen så man sedan har någon stans att ligga ;)

Medan vi satt och försökte förstå oss på hur sängen skulle monteras ihop kände jag spänningen mellan oss. Jag tittade på Davids kropp (han tog ju av sig ena tröjan innan vi började med kartongerna) och kände att jag behövde snudda lite på hans kropp;)
Jag gjorde så att jag satte mig närmare och bara "råkade" snudda vid hans arm. Han tittade upp på mig och log. Jag frågade om han ville ha sin massage nu eller om han ville vänta. Han sa att han gärna tar den nu.
Jag satte mig bakom honom och tog mina händer och började knåda på hans rygg. Mmmm vilken kropp! Kände att jag bara ville ta på honom mer! ;)

Jag satt med bena runt Davids kropp och masserade hans axlar och rygg en bra stund. Efter en liten stund frågade jag om vi kunde byta ;) jag tyckte det var dags för mig att känna hans händer på min kropp ;)
David hade inga problem med det utan bytte gärna. Men han tyckte vi skulle byta plats att vara på, för som det varnu så satt vi mitt på sovrumsgolvet med sängramen runt oss. :P
Vi gick in till vardagsrummet och jag lade mig ner i soffan i stället.
David satte sig grensle över min rumpa och jag kände hans händer mot min kropp. Efter en liten stund sa David att det är lättare att massera om jag tog bort tröjan. Med ett leende sa jag bara okej och drog av mig tröjan.
David fortsatte massera ryggen men frågade nu om han inte kunde knäppa upp BHn också så han kommer åt heeeeela ryggen ;)
Jag vadan mina ben.

Jag väntade spänt på att se vad David tänkte göra nu och jag blev inte överraskad när han sa att han tyckte jag skulle ta av mig byxorna för då är det lättare att komma åt ;)
Jag lät David ta av mig byxorna och sedan började han massera mina ben. Hans händer var så sköna när dom masserade mina vader, ben, insidan av låren och hur han lätt snuddade till vid trosorna. David märkte att jag ryckte till och han frågade om han inte skulle ta av mig trosorna.
Jag vändemig om och log mot honom och sa: "ja visst gör det" och så lyfte jag upp rumpan så han kunde få av dom.
Jag såg i Davids blick att han gillade vad han såg när jag låg där alldeles naken framför honom. Mina stora, härliga bröst som låg där och väntade på att bli smekta, min härligt och nu våta fitta som längtade efter att David skulle massera där ;)

David tittade på mig och med min blick gav jag honom godkännande att göra vad han ville.
David fortsatte att massera mina ben och hela vägen upp på insidan av låret. Jag kände hur det pirrade i hela kroppen, hur det pirrade till av längtan i fittan, hur jag ville att David skulle föra dit handen och börja smeka.
Jag blundade och njöt av hans beröring. Helt plötsligt ryckte jag till av välbehag för David hade börjat smeka min fitta och jag kände hur hans ena finger åkte in... för att sedan låta andra fingret åka in... och sen ett till.. Davids andra hand började smeka mitt bröst och min bröstvårta så den styvnade till.
David fortsatte att smeka brösten för att sedan börja suga och slicka på det. Med andra handen pullade David mig skönt och man hörde hur våt jag var!:O

Jag trevade mig efter Davids byxor och började knäppa upp dom för att få fram hans kuk ;)
Jag började smeka kuken och kände hur den växte och blev hårdare i min hand.
David flyttade sig högre upp så vi kom i jämnhöjd och jag kände hur han förde in kuken i min nu väldigt våta fitta!
Åååååååh hela min kropp spändetill av att det var så skönt!
David förde kuken in och ut några gånger o helt plötsligt kände jag ett skönt sprut!

David tittade generat på mig och sa: "du var ju FÖR skön, kunde ju inte hålla mig!"Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter