Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Damens story

Detta är samma fantasi men sätt från kvinnan. Det går ut på att jag är mor och pojken min son. Detta alltså från kvinnans perspektiv, men kvinnan skulle mycket väl kunna vara jag. Håll till godo.

Hej, jag är en kvinna på snart 40 som bor tillsammans med min son. Min son som heter Erik är 18 och han är ca 1.80 lång och smärt vältränad. Han är riktigt snygg enligt mina väninnor. Vi har alltid haft ett bra förhållande till varandra, särskilt efter skilsmässan med min man för två år sedan.

Jag är en exhibitionistisk kvinna som gillar att visa mig. Jag har inget stadigt förhållande men tittar lite på min son och hans kompisar. Jag har däremot aldrig knullat någon av dem. Ibland kan jag gå runt och visa små glimtar av mig då och då. Det eggar mig. Med min son har jag ett öppet förhållande och gömmer inte för mycket av mig, tvärtom.

Erik och jag lever ett normalt liv i en förort till Stockholm, det är ett litet radhus med en gräsplätt på baksidan där man kan sola eller grilla på kvällarna. Erik är väl en normal och blyg kille som det ska vara i tonåren. Jag tror inte att han har haft en tjej än.

En dag i maj när jag låg på baksidan och solade, så hörde jag dörren slå igen. Jag tittade på klockan och konstaterade att han var tidigt hemma. Jag märkte att Erik stod i fönstret och tittade på mig. Jag fick lite djävulstankar i mig och konstaterade att han faktiskt står och tittar på mig. Jag bestämde mig för att nu ska jag reta honom lite. Jag lyfte upp trosorna så han skulle få fri insyn under mina trosor. Hoppas att han gillade vad han såg tänkte jag.

Jag blev törstig och gick in för att hämta lite vatten att dricka. Jag såg Erik stå där och sa. – Oj är du hemma redan. Vill du också ha något att dricka?
- Ja tack, svarade han.
- Jag fixar det sa jag, kom sen ut och håll mig sällskap
- Okey, ska bara byta om först, fick jag som svar.
Jag gick ut och ställde Eriks vatten på bordet och gick tillbaka till min filt. Jag hade blivit glad att han kom hem tidigare så jag slapp ligga ensam här ute. Jag lade mig ner på rygg, drog i trosorna i rumptyget så de spändes över venusberget och några av mina fitthår stack ut. Han kom ut och satte sig och började göra sina läxor. Det är en duktig pojke, tänkte jag stolt för mig själv. Jag kände att han tittade på mig när han kom. Härligt tänkte jag. Tänk att jag kan attrahera en 18 åring. Jag låg väl några minuter och funderade hur jag kunde retas med honom. Jag drog ner trosorna till venusberget så han kunde se bättre.

Nu ville jag vända mig om och sola ryggen. Jag tittade på Erik och sa. – Kan du smörja in mig på ryggen.
- Visst, ett ögonblick bara. Svarade han
Jag tog solkrämsflaskan och satte mig upp medan han slamrade med böckerna Han kom fram och tog flaskan. Droppad försiktigt lite på min rygg och började smörja in mig med cirkelrörelser. Han kom emot brösten vid ett par tillfällen. Jag ville att han skulle ta ett fast tag i mina bröst och krama dem ordentligt.
- Sådär, då var jag klar, sa Erik
- Tack, sa jag och lade mig på mage för att sola ryggen.
Jag funderade på vad jag kunde göra för att blotta mig lite för honom, sen kom jag på., Jag sträckte mina händer ner på rumpan till troskanten. Jag drog i dem så de gled in i rumpskåran, Nu kunde han se hela rumpan tänkte jag. Jag lät benen glida isär lite så han kunde se den trosbeklädda fitta. Då gick han plötsligt in.
Han kom snart tillbaka och jag frågade
- Vart tog du vägen?
- Var tvungen att gå in lite, svarade Erik. Det är så varmt.
- Du har fått en fläck på badbyxorna, sa jag och tittade rakt i skrevet på honom.
Jaså tänkte jag. Jag tände honom så mycket. Men jag måste ju säga något till den stackaren.
- Det är ingen fara sa, jag. Det är nog bara vatten från glaset. Det torkar i värmen.
Jag log emot honom och lade mig till rätta igen. Drog i trosorna till samma läge som förut. Han vekade ju gilla det. Men jag kanske misstog mig, han gick in igen.

Efter en timme så gick jag in igen, jag frågade vad han ville äta idag. Något lätt i den här värmen svarade han. – Tonfisksallad, blir det bra. Helt ok svarade han och fortsatte att läsa tidningen. Jag såg gick in i tvättstugan. Den ligger mitt emot Eriks rum och det är bara en smal hall i mellan. Jag stängde inte dörren och gick fram till korgen med smutstvätt. Jag märkte att Erik följde mig med blicken Nu ska han få mer tänkte jag och drog av mig trosorna, böjde mig lite lätt framåt så han kunde ana fittan. Jag tog på en kort silkes morgonrock som täckte rumpan och aning av låren. Jag log mot honom när jag gick ut.

En dag satt jag och tog ett glas vin med en väninna. Det var en varm sommarkväll i juli. Vi nojsade och pratade om allt möjligt. Vi hade redan klämt två flaskor och min väninna var märkbart full. Men vi pratade snusk och killar. Hon hade köpt nya trosor och hon skulle prongt visa dem för mig. Hon ställde sig upp och lyfte den korta kjolen. – Fina sa jag lite förstrött. Hon satte sig igen utan att korrigera kjolen. Det slog i dörren och jag sa till min väninna att nu måste vi bli lite anständiga. Erik kom nu. Jag sa hej till Erik, kom och sätt dig. Vill du ha ett glas vin. Ja tack sa han, Oj det där gick av ren automatik men sagt är sagt. – Jag heller i lite soda också så det inte blir så starkt, kom jag på. När jag hällde upp vinet och sodan såg jag att han tittade på Berit, de har alltid haft bra kontakt. Vi började prata om det mesta. Efter ett par glas vin så började vi självklart att prata sex igen.

Berit frågade rakt på sak till Erik om han hade några erfarenheter. Själv visste jag att han inte hade haft några Han tittade ner i bordet och mumlade – Inga. Det blev lite tyst och Berit förstod att det var pinsamt för Erik. Men snart så pratade vi på igen. Berit skulle gå på toa och reste sig upp. Hon hade fortfarande inte dragit ner kjolen efter mannekängandet av sina trosor. Jag såg att Erik tittade. Hon sa bara ojdå och rätade till kjolen. Gick in på toa och nu var det bara Erik och jag kvar. Jag tittade på Erik och sa. – Oroa dig inte. Du kommer att få massor av tjejer sinom tid.
- Jamen, det är så svårt att börja, svarade han.
- Det löser sig när du väl är där, tillade jag.
Nu kom Berit tillbaka och sa, - Jösses vad klockan rusar iväg när man har trevligt. Hon förklarade att hon måste hem nu. Hon vinglade genom vardagsrummet ut till hallen. Där skulle hon ta på sig skorna men trillade i en hög. Hon landade på sidan och kjolen hade åkt upp till mitten av rumpan där hon låg. Jag såg att Erik lade märke till hennes rumpa. Hon satte sig upp på golvet och skulle ta på skorna. Hon hamnade skrevande medan hon tog på skorna. Erik stirrade storögt rakt i grenen på henne. Hon reste sig igen pussade både Erik och mig på kinden och sa hej. Jag blev lite sur på att det inte var mitt skrev Erik tittade på. Tänk om jag kunde sitta sådär bredbent framför Erik och smeka mig samtidigt.

Lite sur gick jag med Erik tillbaka till altanen. Det var nog min surhet som fick mig att säga.
- Du, det är inte artigt att titta på en tjej så där stirrande mellan benen.
- Men sa Erik, vad skulle jag göra då. Hon bjöd ju på det.
- Nej sa jag, hon bjöd inte på det. Det var hennes onykterhet som skapade situationen. Det är viss skillnad.
- Men jag kunde inte låta bli, svarade han.
- Det kan jag förstå, men det är oartigt.
- Okey, ska försöka låta bli nästa gång.

Jag hällde upp lite mer vin till oss. Den här gången struntade jag i sodan. Vi pratade någon timma till om tjejer och Eriks erfarenheter. Jag förklarade så gott jag kunde hur man skall ta hand om en tjej. Erik lyssnade artigt. Hur skulle jag få honom att titta på mig? Jag lät klänningen glida isär så trosorna syntes. Jag tänkte titta nu då. De tog säkert tio minuter innan han upptäckte mina lår. Nu såg jag att han inte kunde koncentrera sig längre utan sneglade med jämna mellanrum mellan mina ben. Jag särade lite på benen så han såg bättre.

Jag sa, att jag måste gå och lägga mig nu efter allt vin. Gör det svarade Erik, jag dukar av och stänger dörren. Jag gick till badrummet för att duscha av mig lite. Jag lämnade avsiktligt dörren öppen om Erik skulle snegla in. Jag såg att han stod och tittade medan jag torkade mig. Jag torkade mig extra på ryggen så att Erik kunde se mina bröst och min fitta. Jag tog fram en kräm och började smörja in kroppen. Jag stod och sneglade på Erik medan jag smekte mina bröst med krämen, Jag blev kåt och bröstvårtorna styvnade. Jag satte mig på badkarskanten och sneglade på Erik för att se om han stod kvar, jo då där stod han. Jag satte upp ena benet på toa stolen så Erik kunde se fittan mellan mina ben. Gud vad kåt jag är tänkte jag.

Jag gick ut från duschen och in i sovrummet. Jag hörde hur Erik duschade och jag tänkte på hur det skulle vara om jag fick tvåla in honom. Jag började smeka min fitta jag var jättekåt.
Jag tänkte på Erik och onanerade för fullt. Jag märkte att någon stod vid dörren. Ja titta på mamma du, tänkte jag. Jag kände hur orgasmen kom närmare och närmare. Jag ville skrika till Erik, kom o ta mig. Jag kom i en härlig orgasm, men något saknades. Jag hörde Erik tassade tillbaka till sitt rum. Nu var det hans tur hörde jag.

Jag låg på sängen och funderade, hur ska jag göra. Jag tänkte på det flesta varianter men jag bestämde mig för att i morgon skall jag förföra honom. Om han vill förståss.

Jag gick upp före Erik och fixade frukost. Jag var redan kåt med tanke på vad jag skulle göra idag. Jag hade ätit mina smörgåsar när jag hörde att Erik kom. Jag sa glatt, - Ännu en härlig dag. Vad skall vi göra idag då, gubben? Inget särskilt svarade han. Ta det lugnt. - Ja du får göra som du vill svarade jag. Själv har jag en dejt i kväll. Jag tog en kopp the till och gick för att sätta mig i fåtöljen och läsa DN. Jag satte upp benen på soffbordet och önskade att Erik skulle komma och sätta sig mitt emot mig. Erik kom och satte sig i soffan. Tog en del av Dn och började läsa. Jag visste att han såg min trosbeklädda kåta fitta. Jag särade lite extra på benen så han kunde se bättre. Nej gud tänkte jag. Fortsätter jag så här så hoppar jag på honom nu. Då blir överraskningen inte så stor för honom.

Jag reste mig och sa. – jag går ut i trädgården och får lite färg på kroppen. Jag tog med en filt och god bok och gick ut och lade mig. Jag lade mig på rygg och hade uppdragna knän. Om Erik skulle komma nu så skulle han se rakt imellan benen på mig. Äntligen kom han och ställde sig i dörren och jag kände hans blickar i skrevet. Jag särade ytterligare på benen till hans förtjusning, hoppas jag. Plötsligt så försvann han bara. Nåja tänkte jag. Det var nog lika bra annars hade jag säkert börjat smeka fittan. Efter någon timme la jag ifrån mig boken och gick och tittade vad Erik gjorde. Han låg där på sängen och jag frågade, -Vad gör du här.
- Inget att göra, sa han kort.
- Kan du inte sticka och handla lite då.
- Handla sa han. Skulle inte du ut ikväll?
- Nä smålog jag tillbaka, dejten har jag här. Runt sex.
Han svarade att han kunde sticka till affären. Gör en lista bara. - Den ligger på diskbänken tillsammans med pengarna, svarade jag. Han stack iväg. Jag hastade in i sovrummet och undrade vad jag skulle ha på mig dagen till ära. Jag tog på strumpor med strumpeband en stringtrosa. Jag tog ingen BH under den vita blusen. Jag drog på mig en slitsad kort kjol och högklackat. Jag kände mig jätte sexig. Jag hörde Erik komma i dörren. Skönt att jag hann bli klar.

När jag kom ut så bara gapade Erik. Han tittade storögt på mig och fick ur sig ett WOW. Tack svarade jag, ska inte du byta om också? Han gick in på sitt rum och jag började pyssla i köket. Efter ett tag så kom Erik tillbaka. Han hade bytt om och gjort vad han kunnat.

Jag dukade upp bordet med tallrikar och vinglas tillsammans med levande ljus och linne servetter. Jag till och med vek servetterna. Men nu måste jag tända honom ordentligt för att den här kvällen skall funka. Jag låtsades att gräva i nedersta lådan och bände upp rumpan mot honom. Jag visste att han såg hela rumpan och lite av stringtrosorna. Jag grävde extra länge för att han skulle titta ordentligt. Gud jag var så kåt. Hoppas att det går vägen nu, tänkte jag. Jag reste mig upp igen och kom på att satan jag tog ju inte upp något.

Jag gick runt och frågade Erik om han ville ha ett glas vin. Javisst svarade han. Jag korkade upp vinet och hällde upp två glas. Här sa jag och tittade honom i ögonen.
- Kan jag se ut så här frågade jag. Det är inte för raffigt?
- Den som inte uppskattar dig i de där kläderna ska inte träffa dig, svarade Erik.
- Tack sa jag. Gillar du det.
- Helfint,
- Du tycker inte att jag är, ja, för mammig då.
- För mammig?! Du är helfin, mamma.
Jag njöt och vände mig om. Jag vickade lite extra på höfterna och gick och hämtade maten.
- Men, din dejt då. Ska inte han komma först. Hörde jag bakom mig.
- Han är redan här, svarade jag
- Oj, jag har inte hört honom komma.
- Han kommer inte, sa jag. Han bor här.

Jag tittade Erik i ögonen och förklarade. Jag har sett hur du tittat på mig hela sommaren. Jag har väl exponerat mig lite extra för dig. Som dragit ner trosorna lite, böjt mig så du ser min rumpa, inte stängt dörren när jag duschat osv. Men igår när vi pratade så tyckte jag lite synd om dig och din oerfarenhet. När du tittade på min väninna mellan benen så måste jag erkänna att jag blev lite sotis. Jag såg att du smygtittade på mig när jag smörjde in mig igår. Det var därför jag särade lite extra på benen. Jag tänkte att du kan väl titta på mig i stället för min väninna. Det gjorde mig kåt och jag var tvungen att onanera. Som du säkert märkte.

Jag såg att han blev generad.
- Vet du vad en exhibitionist är, frågade jag.
- Ja, det är väl någon som vill visa upp sig för andra, svarade han.
- Det är riktigt, jag är lagd lite åt det hållet.
- Men du är så fin så det är bara härligt att se dig, sa Erik.
- Tack, men nu får du svara ärligt, gubben.
- På vadå.
- Skulle du vilja se mig på riktigt, inte smygtitta utan på nära håll.
Han blev tyst och satt bara och tittade på mig.
- Jag skulle även kunna lära dig lite om kvinnor och sex om du vill.

Vi åt under en nästan pinsam tystnad. Sedan började jag duka av. Jag blev jätte ledsen för att han inte ville. Och varför sa han inget. Till slut hörde jag ett svagt mummel.
- Jo
- Jo vadå, sa jag.
- Jag skulle gärna vilja det du berättade.
- Vilja se hela mig.
- Ja, jätte gärna, du är så fin.
Jag blev så lättad och glad så det kom automatiskt ett jätteleende mot Erik. Jag sa.
- Jag blev orolig att jag hade gått för långt.
- Nej då, jag visste bara inte hur jag skulle svara. Jag har drömt om det här i ett års tid nu. Nu när du frågade blev jag stum.
- Det är förståligt.
Jag gick fram och kramade honom där han satt. Jag tryckte brösten hårt mot hans ansikte. Kände hur han kramade mig tillbaka över rumpan. Jag blev varm i hela kroppen av kramen. Gå och sätt dig sa jag. Jag fyller på vinglasen. Äntligen tänkte jag. Äntligen ska jag få visa upp fittan för honom. Jag tog med glasen, ställde dem på bordet och vände mig mot Erik. Jag tog tag i bakhuvudet och tryckte hans huvud mot mitt venusberg. Det pirrade i fittan och jag kände hans huvud mot fittan.
- Nu ska vi inte ha några hämningar för varandra, sa jag. Då förstör vi allt. Du måste vara uppriktig och ärlig. Säga vad du vill och vad du inte vill.
- Jag lovar, hörde jag till min förtjusning.
- Vad gillar du mest på mig?
- Jag gillar hela dig.
Jag stod bara några centimeter ifrån Erik med min kjol. Jag drog den sakta upp till midjan och frågade. – Gillar du det här. Han pussade lätt på trosan och kramade om rumpan. Jag tog ett steg tillbaka och frågade om jag skulle ta av blusen.
- Nej, svarade Erik. Låt mig göra det.
- Gärna, kom då.
Jag tog ett par steg tillbaka och Erik reste sig upp och började knäppa upp min blus. När den var uppknäppt tänkte jag. Äntligen ser han mina bröst som man ska se på dem. Han kysste dem och kände på dem. Mina bröstvårtor styvnade under Eriks händer och jag njöt. Nu ville jag visa mer, så jag sa.
- Ta av mig kjolen. Där ska den inte sitta.
Han knäppte upp kjolen och drog ner den lilla dragkedjan så den föll till golvet. Jag puttade ner honom i fåtöljen igen och sa.
- Gillar du vad du ser?
- Du är så sexig mamma.
- Nu ska du titta ordentligt. Det gör mig kåt att veta att du tittar på mig.
Jag la mig på bordet, började smeka mina bröst och nypa lite lätt i vårtorna. Jag lät händerna vandra ner till trosorna. Jag smekte mig över trosorna samtidigt som jag särade på benen mer och mer. Jag tryckte lätt över trosan mitt i skrevet och kände hur fuktig min kåta fitta var. Nu drog jag i trosan så den åkte in mellan blygdläpparna. Nu skall han väl bli kåt tänkte jag. Nu måste han se allt utom själva grottan. Hoppas att han tittar ordentligt på min fitta Jag böjde upp huvudet och sa.
- Kan inte du också ta av dig.
Han tog av sig men lämnade kallingarna kvar. Jag reste mig från bordet, vände mig om och ställde mig på knä med rumpan i luften.
- Jag vet att du sett mig så här förut men inte så nära.
- Ja jag har sett din rumpa.
- Nu ska du få känna på min fitta. Res dig upp och smek min rumpa.
Jag hörde hur han reste sig upp. Jag och fittan längtar så efter hans beröring. Det blev nästan outhärdligt av väntan. Äntligen smekte han rumpan och lät fingret glida mot anus. Han smekte anus med små rörelser och jag njöt av hans beröring. Jag hoppade ner från bordet och ställde mig framför min son.
- Ta av dig kallingarna och släpp ut ditt präktiga stånd.
Han tvekade lite men sen åkte de av.
- Sätt dig nu och runka medan jag tar av mig trosorna för dig. Nu ska du få se min fitta på nära håll.
Han tog tag i kuken och började runka. Äntligen, nu ska han få se fittan på sin mamma, tänkte jag. Jag ställde mig framför Erik och jag drog sakta sakta ner dem. När resåren var mitt på venusberget så sa jag.
- Så här långt är det väl inget nytt.
- Nä, så långt har jag sett när du solar.
- Då är det väl dags att du får se resten då.
Jag fortsatte att dra ner trosorna, äntligen ser han hela fittan på nära håll. Jag såg hur Erik runkade snabbare och snabbare av åsynen av min fitta. Jag såg att han kom och han skämdes väl lite så jag sa fort.
- Oj då. Vänta så ska jag torka av dig.
Jag gick efter en kökshandduk och torkade av allt han hade på bröstkorg och buk. Nu var det bara kuken som fortfarande var kladdig. Han sa att kuken fortfarande var kladdig. Jag svarade.
- Det vill jag ha.
Jag böjde mig fram och tog hela kuken i munnen. Sög och slickade tills den blev helt ren. Äntligen har jag min sons härliga kuk i munnen.
- Härligt sa jag. Din kuk är så fin. Du ska veta att jag har sneglat på din ståkuk förut. Jag har alltid tyckt att det var skönt att reta dig med lite inblick mellan benen på mig. Se hur din kuk blir större och större tills du springer iväg för att runka av den. Jag har alltid passat på att onanera då.
- Varför har du inte sagt något tidigare då? Svarade han.
- Du är min son älskling. Det är känsligt. Fast när du såg mig onanera igår, tyckte jag att det var dags.
- Ja du var fin där du låg. Men jag såg inget. Handen var i vägen.
- Vad vill du se då, min son?
- Allt.
Jag reste mig och frågade.
- Ska jag ta av resten också.
- Jag vill se dig helt naken, sa han lågt.
Han satt i fåtöljen och jag ställde mig framför honom. Satte upp benet mot armstödet och knäppte upp spännena i strumpehållaren. Jag rullade sakta ner strumporna i sensuella rörelser. Han tittade stort rakt in i fittan på mig. Jag njöt och jag kände hur det savade i fittan. Nu bytte jag ben och jag skrevade så mycket jag kunde samtidigt som jag rullade ner strumpan. Hoppas att han sett mina blygdläppar och min kärleksgrotta tänkte jag. Jag snurrade på höfthållaren så jag kom åt knäppningen och lät den falla.

Nu stod jag helt naken framför min son och jag njöt. Gud vad jag har längtat efter det här ögonblicket. Jag såg till min förtjusning att min son hade ståkuk igen.
- Nu ska jag visa hur en fitta ser ut, sa jag.
Jag lade mig på bordet och lät benen ligga ihop medan jag smekte min kropp. Jag smekte brösten och venusberget med varsina händer.
- Snälla, sa jag. Jag kommer inte åt min kåta fitta. Kan du inte sakta sära mina ben åt mig.
Han reste sig från fåtöljen. Ställde sig på knä framför mig. Han rätade till sig så hans huvud var i höjd med benen. Jag hörde honom säga.
- Om du visste mamma vad många gånger jag skulle ha velat göra så här. Och nu, äntligen.
- Gör det då. Inte för fort bara.
Han tog tag i mina knän och började sakta sära på benen. Fittan kom fram mer och mer. Nu kunde han äntligen se min fitta på nära håll. Han särade på benen så mycket att benen kom på var sin sida av kanterna på bordet.
- Ser du min fitta bra nu, min son.
- Den är underbar.
- Vad vill du göra med den då?
- Just nu bara beundra dig mamma. Titta på din härliga kropp.
- Titta då, det gör mig så kåt att veta att du ser mig i fittan. Vill du jag ska smeka fittan.
- Ja, snälla mamma gör det. Det har jag bara sett på film.
Jag smekte mig lätt över magen innan händerna sökte sig ner till min fitta. Jag cirkulerade med ett par fingrar över klitoris och gjorde små juckande rörelser. _Ser du, sa jag. Han svarade inte. Nu lät jag två fingrar glida ner till min blottade grotta. De gled sakta in och jag tryckte till lite extra med handen. Sakta började jag föra dem ut och in i fittan. Jag njöt av min sons blickar när jag låg där med fingrarna i fittan. Nu började jag känna att orgasmen är på väg. Jag spände hela kroppen med spasmiska ryckningar.

Jag låg och pustade ut medan jag smekte ömt min fitta. Varje gång jag nuddade klitoris ryckte jag till av välbehag. Jag satte mig upp helt varm i hela kroppen. Jag tittade på Erik och log. Hur är det med dig då, frågade jag. Helt underbart, svarade min son. Jag bad honom att resa på sig. Jag såg då att han hade kommit igen. Det värmde att han hade runkat av sig en gång till framför min fitta. Vänta så ska jag fixa till kuken på dig igen. Jag tog handduken och torkade av honom och sög av kuken från resterna.

- Kom så går vi in i sovrummet, sa jag.
Nu vill jag ha min sons kuk i mig tänkte jag. Men man kan väl inte bara säga att nu ska du knulla mamma. Jag funderade lite och tror att jag hittat lösningen. Jag tog fram en dildo och fyra repstumpar. Jag lade en prydnadskudde under rumpan och gav honom repstumparna.
- Bind fast mig i sängstolparna.
Oj vad hårt han knöt fast mig. Här kommer jag ingenstans vare sig jag vill eller inte. Ta dildon och smek min fitta med den, sa jag. Han gjorde som jag sa och förde dildon mot fittan på mig. Han lät den glida upp och ner över sin mammas fitta innan han stack in den försiktigt. Han förde den in och ut i fittan på mig och jag njöt av välbehag. Jag hörde hur det slaskade i fittan på mig när dildon bearbetade fittan.

Plötsligt bara slutade han.
- Vad gör du sa jag, vill du inte fortsätta.
- Jodå, svarade han. Men nu vill jag se din härliga fitta ordentligt. Nu när du inte kan gå någonstans.
- Titta ordentligt du, svarade jag.
Jag kände hur han la sig mellan benen på mig och tog upp händerna till fittan. Han särade på blygdläpparna och jag njöt av att han såg allt inuti mig. Jag var så kåt och ville bara ha kuk i mig. Dä kände jag en öm kyss i fittan. Oh gud mera, mera tänkte jag. Nu ska jag lura honom lite så han får känna sig lite manlig.
- Vad gör du?
- Jag ska slicka din fitta fick jag till svar.
- Nej nej, då går vi för långt. Det går inte.
Jag skruvade lite på kroppen men jag kom ingen stans. Jag kände hans tunga och hur han slickade fittan på mig, gud vilken härlig son jag har. Jag kved några nej nej nej för spelets gång men jag njöt av min sons behandling.

Han slutade och böjde sig över mig och kysste mig på mun. Jag slickade av mina könsvätskor som han hade runt munnen. Jag kände hans kuk nosade mot fittan och jag ville bara ha den i mig. Sakta kände jag hur min sons kuk trängde in i min kåta fitta. Jag fortsatte.
- Nej det går inte. Du kan inte knulla din mamma.
- Jag kan inte låta bli.
- Nej snälla gör det inte, jag ville bara att du skulle titta och leka med dildon i fittan på mig.
- Nu vill jag knulla dig mamma.
Han stack in kuken i sin fulla längd och jag stönade till. Han reste sig upp på sina armar och tittade mellan våra kroppar hur kuken åkte in och ut i sin mammas fitta. Jag gnydde nej nej hela tiden men juckade emot hans kuk med min fitta. Jag ville bara ha mer jag ville ha mer kuk. Då kände jag hur det ryckte i min sons kuk. Jag knep till lite extra så jag kunde känna hans härliga orgasm i hela fittan. Han föll ner på bröstet på mig och jag lät honom vila en stund efter sin orgasm tills jag sa.
- Du, du måste binda loss mig. Jag kan inte ligga så här hela natten.
- Javisst sa han. Och band loss mig.
- Nu ska jag lära dig två saker.
Jag slängde ner honom i sängen och satte sig på honom. Hoppas han inte blir rädd. Tänkte jag.
- Ett, ett nej är ett nej. Oavsett vilken ställning du befinner dig.
- Två, Ska du knulla så ska du se till att bägge kommer. Som straff så binder jag fast dig i sängen.
Jag tog repstumparna och band fast honom. Nu låg min son där precis som jag låg förut. Han var så sexig även om han inte hade fullt stånd.
- Bli inte rädd sa jag ömt. Jag hade hoppats på att du skulle knulla mig. Det var planerat att du inte skulle kunna låta bli.
- Jamen då så, svarade han.
- Punkt två däremot. Den ger jag inte vika på. Nu skall du knulla mig till orgasmen.
- Men kuken är slak. Hur ska jag få in den då?
- Du ligger still så ska mamma fixa det här.
Jag vände mig om. Böjde mig framåt och började suga hans kuk. Jag lekte med tungan runt ollonet och njöt av min sons härliga kuk. Jag hade min fitta över honom så han såg mammas fitta medan kuken blev bearbetad. Jag sänkte rumpan så han fick fittan rakt i ansiktet. Jag började gunga med underlivet och smekte min klitoris mot hans näsa. Han slickade mig djupt i fittan. Nu stod kuken igen.
- Nu ska du förbereda min fitta för din stora kuk.
- Hur då svarade han? Jag är ju fastbunden.
Jag tog fram ytterligare en dildo. Denna dock något mindre. Jag gränslade honom i brösthöjd. Titta nu på fittan sa jag. Jag lutade mig bakåt, fittan låg nu vidöppen på hans bröstkorg. Jag särade på blygdläpparna och sa. – Titta nu unge. Ser du fittan. Han svarade inte

Jag satte mig upp, tog dildon och satte övertoppen mot hans mun. – Gapa sa jag. Han gapade och jag körde in den någon centimeter och sa till honom att han skulle bita ihop. Jag reste mig på knäna. Flyttade mig över honom och sänkte mig över dildon. Jag visste att han såg hur dildon åkte ut och in i min fitta. Det var så underbart att han fick se sin mammas fitta så nära och hur den bearbetade dildon. Jag juckade lite fortare nu samtidigt som jag smekte mig på klitoris. Jag gnydde av välbehag.
- Nu vill fittan ha din kuk, sa jag
Jag bytte ställning och sänkte mig över kuken. Kuken gled in lätt i min välsmorda varma fitta. Jag blev vildare och vildare i min ritt. Jag kände hur min orgasm var på väg och fittan kramade kuken allt den förmådde. Jag kommer, skrek han. Ja kom kom. Jag blundade hårt och skrek att jag kommer. Min son kom också samtidigt som mig. Jag sjönk ihop över honom med hans kuk fortfarande i mig. Efter några minuter så tittade jag upp på Erik. Jag log och mådde som en prinsessa.

Jag band loss honom och vi somnade i varandras armar. Jag gick upp före Erik och svävade på moln efter gårdagens behandling. Tänk vilken underbar son jag har sjöng jag i tankarna. Han kom in i köket och jag blev så glad när jag såg honom.
- God morgon, kvittrade jag.
Allt var som vanligt, men nåt stämde inte eller som man också kan säga, allt stämde. Jag ska försöka att förklara. Jag hade min vanliga silkes morgonrock, men inga trosor under, jag njöt av det. Jag brydde mig inte om den åkte upp och min son fick se min fitta, jag ville bara visa den för honom så mycket som möjligt. Jag böjde mig alltid lite extra och visade både rumpa och fitta så länge och så ofta som möjligt. Numera solade jag alltid naken. När han satt och gjorde läxorna så kunde jag helt plötsligt börja sära på benen och smeka fittan. När vi tittade på TV så visade jag oftast fitta också. Allt hade blivit öppnare. Och jag kunde få utlopp för min exhibitionism hemma Om jag var kåt och ville onanera så behövde jag bara säga till och vi onanerade tillsammans. Självklart så knullade vi med varandra också.


Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,1/5 (16 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Niklas skrev

Härligt spännande.

Betyg: 4
Nils T skrev

Mycket bra och jag gillade att novellen var skriven ur kvinnans perspektiv.

Betyg: 5
Den kåte skrev

Förbjudet smakar ofta bäst.

Betyg: 5
Billal skrev

Va äckligt ni är

Betyg: 1
Tommy Myrberg skrev

Urläcker, om det ändå var jag.

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter