Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Dagmamman

Dagmamman

Det va fredag eftermiddag min flickvän hade åkt till sin mamma för hälsa på över helgen och jag satt i bussen hem från jobbet. Jag kände mig lite stressad då jag skulle hämta sonen hemma hos dagmamman och det var väldiga rusningsköer.

Tillslut kom jag av bussen och tog den tio minuter långa promenaden. Jag funderade på vad man skulle hitta på när sonen somnat ikväll och va plötsligt framme vid hennes dörr

Jag knackar på och hon öppnar. Hon är ganska kort mörkt kortklippt hår 45 årsålder och nyskild men väldigt fräsch i utseende och modern klädstil. Hon har sin röda munkjacka på sig och ett par tajta jeans. Hon frågar om jag vill ha lite kaffe då sonen fortfarande sover och hon vill inte väcka honom om det är okej för mig då han inte sovit på hela dagen.

Vi sätter oss i hennes soffa han är sista barnet som ska hem och vi pratar om lite allt möjligt. Hon undrar om jag kan hjälpa henne kolla på hennes dator då hon haft problem med den och hon fattade inget.

Jag börjar titta på datorn hittar massa virus hon sitter tätt ijämte för att se vad jag gör och jag upptäcker att hon vart inne på porrsidor. Jag säger inget utan fortsätter fixa den. Jag går igenom hennes kataloger och får upp förhandsgranskningar på nakenbilder av henne hon rodnar lätt och jag kan inte låta bli att klicka upp dom stort över hela skärmen. Min kuk hårdnar och jag ställer ner datorn på soffbordet. Jag vänder mig mot henne och ler lite hon lutar sig bakåt och jag tar och drar ner dragkedjan på munkjackan.

Hennes runda lite hängiga bröst kommer fram direkt och jag blir förvånad att hon gått utan bh. Jag kysser hennes små bröst och dom styva vårtorna blir ännu hårdare och hon lägger sig ner i soffan. Jag lägger mig över leker lite med tungan runt dom härliga brösten och upp mot halsen. Mina händer drar ner dragkedjan och munkjackan hänger på sidorna om henens tränade mage. Jag väljer snabbt att kyssa ner över henens mage och hennes andning blir tyngre. Hennes händer tar tag om brösten och leker lätt med dom. Jag stannar upp och kysser/slickar i hennes navel och genast kommer det en hand på mitt huvud som för mig längre ner trycker mig ner mot jeansens linning. Jag låter tungan min tunga stick in under jeansen slickar lätt och börjar sen kyssa hennes mage från ena sidan till andra. Jag satte mig upp såg henne ligga förväntansfull och med en kåt blick som krävde mer. Jag smekte henens lår och upp i skrevet och hon njöt.

Mitt pekfinger och tumme sög in gylfen och drog snabbt ner den hennes händer knäppte upp knappen och jag fick hindra henne från att dra av dom. Jag särade gylfen och upptäckte att hon va nästan helt renrakad och inga trosor. Det doftade ljuvligt en blandning mellan dusch creme och kåthet jag lät munnen glida retsamt över blygläpparna till hennes stora förtret innan jag sakta började dra av jeansen.
Hennes fitta bultade och jag sträck lätt med handen över hennes våta sköte. Hon särade brett på sina ben och la ena foten över min axel.
Jag kysste den och fortsatte kyssa henens mjuka lena ben upp mot fittan. Hon spände sig och försökte skynda min framfart mot fittan som låg våt och förväntansfull.
Jag närmade mig låren och tog ännu mer kyssar mina händer lyfta upp hennes rumpa så skötet kom upp och jag började slicka runt läpparna och ner mot anus upp igen och in mellan hennes sköna läppar. Ett härligt stön kom ur hennes mun och jag började leka med tungan.

Hon började skjuta sitt sköte mer och mer mot mig och jag lät tungan koncentrera sig på klitoris menars två fingrar letade sig in i henne hon stönade till och jag började snabbt pulla. Det blev hårdare och snabbare takt på både fingrar och tunga ju mer hon stönade. Och jag sög plötsligt in klittan i min mun. Sög hårt på den och hela hon spänner till innan hon kommer i en skön orgasm. Jag drar ur fingrarna och trycker mitt pekfinger mot anus. Hon särar sina ben lite och jag kommer in samtidigt som hon kvider lite. Jag börjar sakta pulla och böjer ner mitt huvud så jag kan slicka i mig saftens om nu rinner hur hennes öppna mus.
Jag doppar mitt långfinger i musen och trycker in d tillsammans med pekfingret och pullar henne hårt i anus. Hon stönar och kommer i ytterliggare en orgasm. Jag tar då av mig och kör in kuken i henens våta härliga fitta. Efter bara några få stötar in i henne hör vi hur sonen vaknar och vi får avbryta och klä på oss.

Vi tar upp honom och klär på han ytterkläderna. Jag får en skön kyss och en viskning i örat innan jag går.


Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nyfiken_gbg

  • Publicerad Publicerad: 2009-11-27

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Cecilia skrev

Blir fantastiskt kåt när jag läser denna story. Måste göra något åt det..nu.. ;)

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter