Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Cuckold dominans

Sara och Erik var klädda för fest. Sista förberedelserna checkades av, sedan gick de båda ut till den väntande limon. En storvuxen svart chaufför höll upp dörren åt dem. Bak i limon fanns två sätesrader, tre platser längst bak och mitt emot dem två säten som var vända åt "fel" håll. I det bakre sätena satt två välklädda herrar i 50-55årsåldern. Ingen av dem presenterade sig men visade med gest att Sara och Erik var välkomna att slå sig ner i de felvända sätena. Dörren stängdes och bilen började rulla. En av herrarna i baksätet serverade Sara och Erik varsitt glas champagne, sedan fick de skriva under varsitt kontrakt om vad som skulle gälla under kvällen. Sara och Erik tittade nervöst men förväntansfullt på varandra. De hade haft kontakt med en grupp på nätet som hade som specialitet att ta hand om både kvinnor och män på ett sexuellt utnyttjande sätt.

Efter en stunds bilfärd som verkade ta dem ut på öde landsbygd stannade bilen vid en parkeringsficka. Erik beordrades bryskt ut av chauffören. Väl ute fick Erik klä av sig alla kläder, bands till händer och fötter av den storvuxne chauffören , tvingades ner på knä och fick därefter öppna munnen för att ta emot chaufförens kuk. Sara såg på allt med skräckblandad förtjusning. Erik blev munknullad hårt och skoningslöst i ca 5 minuter, sedan drog chauffören in sin kuk i byxorna igen, försåg Erik med en röd gagball, lämpade in honom i baksätet igen. Erik som hade händerna bundna bakom ryggen sattes fast med bilbältet och försågs dessutom med ett läderhalsband som sattes fast i nackstödet.

Bilfärden fortsatte. Sara beordrades av den ene av herrarna i baksätet ner på knä för att öppna deras gylfar, ta fram deras kukar. Erik kunde bara titta på helt utlämnad. När Sara tråcklat fram båda herrarnas könsorgan beordrades hon att ta den enes kuk i munnen och suga. Den andre la upp hennes händer på ryggen, band dem omsorgsfullt och kavlade därefter upp Saras kjol så hennes rumpa blottades. Han förde undan hennes minimala trosor och smekte hennes sköte samtidigt som hon smaskade och sög på den andres kuk.

Efter en liten stund fick Sara byta kuk och herren som nyss fått sin kuk sugen började bearbeta Saras skinkor, först masserande, därefter började han smiska dem, hårt och orytmiskt.
Herren som Sara sög var hårdhänt och höll henne hårt i håret och pressade ner hennes huvud över sin kuk, upp och ner, hårt och metodiskt. Sara hulkade och dreglade och kippade efter luft men med bakbundna händer var det inte lätt att göra motstånd. Samtidigt sved skinkorna allt mer av det omilda smiskandet. Erik som satt bunden dreglade nu kraftigt på grund av gagballen. Han kände en fantastisk känsla av upphetsning, samtidigt som det var väldigt förnedrande.

Saras skinkor började anta en alltmer knallröd färg, samtidigt som hennes smink började bli alltmer utsmetat av tårar och saliv. Hon fick återigen byta kuk att suga, och återigen pressades hon hårt ner så hennes läppar nuddade kukroten.

Herren som hade sin kuk fri stoppade in sin stora salivnedsölade kuk i byxorna och tog därefter fram en specialtrosa i läder med invändiga uppblåsbara dildos. Han slet sönder Saras trosor, och klädde på henne dildotrosan. Han smörjde omsorgsfullt in analdildon innan han med viss möda tryckde in den i henne. Vaginaldildon gled in utan problem då Sara var rejält blöt av upphetsning. Sara kände sig helt mörbultad i ansiktet och hade svårt att fokusera på nånting då alla hennes hål var helt fyllda.

Plötsligt stannade bilen och Saras rep lossades, hennes kjol kavlades ned och hon beordrades torka sig i ansiktet. Hon tittade ut och såg att de kommit fram till en kvällsöppen affär mitt ute på landet.

-Gå in i affären och köp fyra paket kondomer sa herren som munkullat henne senast.

Sminket såg förfärligt ut och det var inte lätt att gå med dildotrosan på. Bägge dildosar hade dessutom pumpas upp något så hon var rejält fylld. Men Sara gjorde som hon blev befalld, stapplade in i affären och köpte kondomer. Den kvinnliga expediten såg med avsmak på Sara, hon tänkte nog att det var en riktigt trashluder och så kände sig Sara också.

Sara hoppade in i bilen igen och färden fortsatte. Stackars Erik hade nu försetts med en läderhuva med bara hål för näsan och kunde nu inte se och knappt höra något.

To be continued...
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Cesar

  • Publicerad Publicerad: 2020-01-08

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter