Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Chansningen

Hemma hos tjej-kompisen en kväll och tjatade skit. Som vanligt satt jag i soffan och hon framför datorn och spannade in killar på webben. Det började bli sent och mörkret hade kommit. Hon ställer sig upp och går mot balkongen, dags att ta en cigg. Efter vi rökat börjar hon tända en massa ljus innan hon sätter sig ner igen.
Det enda som går runt där i huvudet på mig när vi inte tjötar med varandra är hur vacker hon är, hennes långa blonda hår och hennes otroliga midja. Jag vill så gärna gå fram till henne och bara kyssa henne, men jag vågar inte.
Hon säger till mig att jag ska komma och kolla in en snygg kille som hon har hittat på happypancake. Jag går fram till henne och ställer mig bakom henne, jag känner hur mina händer drar sig till hennes hår. Jag tänker för mig själv; Kom igen nu, ta chansen!
Jag drar mina fingrar igenom hennes hår, om och om igen, samtidigt som vi pratar om den söta pojken hon hittat på nätet. Tar tag i hennes hår och drar det sakta åt sidan, så jag ser hennes underbara nacke. Jag börjer mig sakta ner och kysser henne på nacken. Hon blev tyst och lite förvånnad. Jag fortsätter att kyssa henne samtidigt som jag drar fingrarna igenom hennes hår. Jag tar tag i hennes händer och ställer henne upp och går bort mot soffan.Hon trycker av alla lampor och skenet med ljusena är otroligt.
Jag sätter mig i soffan och ber henne lägga sig med hennes huvud i mitt knä. Mina fingrar smeker henne i ansiktet, drar ena fingret runt hennes underbara läppar och kysser henne åter på halsen. Min hand börjar att vandra sakta neråt och hennes byxor knäpps upp. Drar av henne det rosa linnet hon har på sig och böjer mig ner och kysser henne på brösten. Smeker bröstet samtidigt som jag tar ett stadigt grepp och slickar hennes bröstvårta, jag känner hur det styvna till och hur hon rycker till. Ett stön kommer hur hennes mun, jag tittar henne i ögonen och ser hur hon sluter dom och börjar att svanka. Min hand glider in under hennes trosa och börjar smeka hennes våta fitta. Känner hur klittan börjar att pulsera och hon börjar att bli riktigt blöt. Jag lyfter upp hennes huvud och ställer mig upp. Går mot hennes ben och tar tag i byxliningen och drar av henne byxorna. Där ligger hon, min prinsessa i trosor och små stönar och väntar påkommer ut som varar länge, känner hur det bröjar att rinna längst minna fingrar. Jag tittar på henne och viskar i hennes öra
- Tro inte att det är över. Jag gör allt för att min prinsessa, ska se till att du får dig en upplevelse du sent kommer att glömma.
Mina fingrar går allt hårdare in och hennes stön ökar. Drar meg sakta neråt och slickar hennes otroligt sexiga bröst. Hon svankar mer och mer. Jag fortsätter neråt och särar hennes ben och min drar sig mot hennes våta fitta. Jag drar mintunga snabbt över fittan och hon rycker till, jag gör det igen och igen. Hon tittar på mig och jag börjar att slicka hennes klitta och pulla henne fortfare. Hennes stön kommer tättare och tättare, hon är påväg.
Tar tag i hennes höfter och drar henne närmare min tunga som ivrrigt slickar henne tills jag nästan känner att nu är hon på väg. Jag drar snabbt bort mig därifrån och lägger på sidan av henne och fortsätter att smeka hennes klitta. Hennes stön blir högre och och börjar att kvida, hon böjerback sin nacke och jag passar på att kyssa henne på halsen. Ett högt stön kom ifrån hennes mun och hennes kropp börjar att skaka. Jag känner hur det spruttar ut fittsaft och jag vet att nu är hon nöjd.
Jag släpper hennes klitta och tar tag i ansiktet på henne och böjer det mot mitt och kysser henne. Resten av kvällen spenderade vi i varandras armar framför tvn, tills det var dags för omgång nr 2.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2011-01-12

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter