Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Carina inleder min träning del 1

Denna berättelse utspelar sig för några år sedan då min erfarenhet av att bli dominerad ännu endast fanns i mina fantasier och jag va nu 40 år gammal och hade egentligen aldrig heller haft en riktig relation och endast haft några tafatta försök till att ha sex som alltid slutat med att jag ej lyckats att penetrera tjejen pga att jag är född med en otroligt liten snopp. Ja man skulle kunna tro att den slutade att växa då jag va 5 år gammal. Detta är verkligen något som jag blir påmind om ofta och de har jag blivit ända sedan jag gick i åttonde klass och skulle ha samlag med en jämnårig tjej för första gången som bara skratta rakt ut då hon såg min lilla snopp och de tog inte många timmar innan hela skolan visste om hur liten snopp jag har och nästan dagligen sedan dess så har jag fått höra av tjejer att jag inte är en riktig man och även blivit tvingad att dra ner mina byxor och kalsonger och visa den för tjejgäng som hånat och skrattat åt mig.

Nu fick ni lite bakgrund så nu hoppar vi fram i tiden och jag ska berätta om vad som hände då jag pga av stambyten där jag bodde vart erbjuden att hyra ett rum hos min ändå vän sedan några år tillbaka som heter Carina som är naturligt dominant och är ca 160 cm lång och i 50 års åldern med långt blont hår och söta små fötter i storlek 36 och som alltid är väldigt solbränd på sommaren. Carina vet precis som alla andra om att jag har en liten snopp och hon har även fått mig att berätta om mina fantasier om att bli dominerad. Kort och gått finns de nog ingen som känner mig bättre.

De gick snabbt och utan missöden att flytta in hos Carina då jag endast hade nån väska med kläder samt dator osv då resten av mitt bohag va magasinerat och rummet jag fått hyra av henne hade jag vart inne i förut och då hade de varit smakfullt inrett med egen TV och toalett men nu när jag kom in där så såg jag att de fanns krokar på olika positioner i golvet samt i väggarna och taket och jag funderade på vrf jag inte sett de förut eller om de va något hon satt upp där nyligen. Plockade in mina grejer lite snabbt och gick sen ut till Carina som satt i soffan och tittade på en film som direkt när hon såg mig bad mig hämta ett glas vin åt henne i köket och sen skulle hon berätta för mig hur hon ville ha de för att detta ska fungera.

Jag hämtade vinet och serverade Carina och va sen på väg att sätta mig i soffan då kan Carina stoppade mig och sa "du hyr ett rum av mig och vad jag minns har vi inte sagt att sofforna ingår i den hyran så sätt dig på knä framför mig sa Carina" Jag vart helt stum och stod bara still av chocken över vad hon sagt då Carina pekar på golvet framför sig och spänner blicken i mig och säger skarpt till mig "sätt sig" och nu hade jag vaknat till och föll ner på knä framför Carina och la mina händer på mina lår med sänkt huvud då Carina berömmer mig och säger att de va väl inte så svårt och för övrigt passar du att sitta på knä framför mig. Tycker de ser otroligt bra ut faktist så du borde nog alltid sitta så framför mig.

Carina hade ett par korta tights på sig och ett linne och va barfota som hon alltid va med otroligt välvårdade fötter med snyggt nagellack vilka jag hade blicken på när jag satt där med sänkt huvud samtidigt som Carina förklarade för mig att då jag ändå inte har ett skit i mitt liv att göra och heller inga vänner så hade hon bestämt sig för att hjälpa mig så att jag skulle få känna mig behövd samt känna att jag har en uppgift i livet för första gången i mitt liv och hon förklarade att hon vet vad som är bäst för mig och att hon kommer att göra mig lycklig men för att jag skulle kunna bli de så krävs de att du alltid lyder mig och aldrig ifrågasätter nånting för oavsett vad jag gör eller beslutar så är de vad som är bäst för dig så du måste lite på mig och känns dig trygg med detta.

Jag funderade några sekunder och sa att jag litar på henne och att jag är trots allt 40 år nu och livet har inte gått så bra hittills så jag lämnar över mig till henne. Såg på Carinas kroppsspråk att hon va nöjd och då frågade hon mig hur de känns för mig att sitta där på knä framför henne vilket jag svarade att man känner sig maktlös och ug per automatik mot henne när man sitter så här vilket hon kommentera med att de är precis så du ska känna inför mig jämnt och din ambition ska alltid vara att känna dig mer maktlös och ug mot mig. Du ska vilja känna så och vilja att alltid lyda mig och jag ser att du tittar på mina fötter tycker du dom är fina fråga hon vilket jag inte kunde ljuga om utan svarade att dom är dom finaste fötter jag sett samtidigt som hon tar upp ena foten och håller framför mitt ansikte och säger åt mig att de nu är din uppgift att dyrka och älska mina fötter så kyss den vilket jag snabbt gör vilket får Carina att le.

Carina tittar åt sidan och säger till mig att hämta en fotpall som står där vilket jag snabbt hämtar och ställer framför Carina som hon då lägger upp sina fötter på och säger till mig att massera dom och jag lyfter mina händer mot hennes fötter och får känns dom mot mina händer för första gången och då va otroligt mjuka men han knappt börja innan Carina säger till mig att jag ska anv min mun och tunga när jag masserar också vilket jag då gör. Slickar och suger på hennes tår och fotsulor i säkert 1 timme samtidigt som jag får veta att jag ska vara tacksam över att få dyrka hennes fötter och de ska jag göra varje dag.

Slut del 1Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Carinas Slav

  • Publicerad Publicerad: 2021-07-24

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

P skrev

Hoppas att få läsa fler delar av denna novell

Betyg: 4

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter