Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bytet

(Den här novellen har varit publicerad här tidigare men försvann när porrigt låg nere. Kom gärna med kritik, bra eller dålig. //Peter)

Bytet av JOP. (Bondage)

Det hade tagit ett par veckor att förbereda Ã₝Mötet,t MÃ₝. Otaliga timmar hade gått åt till att försöka komma ihåg vad hon skrivit i sina mail. Jag tordes inte spara dom, för många nyfikna ögon. I stora drag var jag klar över hur hon ville ha det, men jag sökte efter den lilla detaljen som sku allt perfekt. Jag ville inte att hon skulle bli besviken och ångra att hon gick med på att träffas.

Mer än en gång hade jag funderat på att avblåsa alltihop. Det är, om man tänker efter inte en speciellt smart idé, att stämma möte mn tjej man träffat på nätet när man var tillsammans med en annan. Min sambo hade visserligen accepterat att jag var ute och chattade, det gör hon också ibland. Men hon skulle kastrera mig med en slö kniv om hon fick reda på att jag stämt träff med en nättjej. Kompisarna skulle säkert ta hennes parti, tycka att jag var sinnesförvirrad och frysa ut mig.

Men de hade aldrig sett bilderna på henne, som jag tjatat till mig enligt henne. De visste ju inte hur söt hon var. Skulle det gå åt helvete var hon trots allt värt det, eller...

Vem som tog initiativet till träffen är lite oklart och spelar egentligen ingen roll. Men vi, min nättjej och jag, skulle tillbringa en helg på ett motell som låg ungefär halvvägs mellan våra hemstäder. Hon skulle åka dit redan på fredagen, med en sen kvällsbuss, och jag skulle komma först tidigt på lördagsmorgonen.

Trodde hon, för jag var redan där. Jag ville ge henne en överraskning som hon sent skulle glömma.
Jag kollade påklockan, den var två på natten, det var bara en halvtimme kvar innan hennes buss skulle anlända. Fan också, kuken hade redan svällt upp och styvnat. Jag beslöt gå på toan och runka av det värsta. Så jag kunde hålla stånd längre sedan, i henne... Jag måste bara ringa ett samtal först.

Så kom hon då äntligen. Jag såg henne, genom fönstret, med snabba steg närma sig. Hon var ännu mer åtråvärd i verkligheten. Det gick en rysning genom min kropp. Hon var så jävla sexig. Så utmanande och tuff ochen och klev in i rummet, men såg mig inte. Det kunde hon inte, för jag var inte där. Utan i rummet bredvid, jag hade bokat två angränsande rum.

Det fanns nämligen en anledning till, förutom läget, att jag hade valt ut just det här stället.Jag hade bott där en gång tidigare så jag visste att alla rum, parvis, hade en gemensam dörr. De hade byggt så för att kunna ta emot t.ex. barnfamiljer som ville ha koll på sina ungar. Men oftast var dörren, som nu, låst och dold bakom ett uppspänt draperi. Och av att gaveln på sängen stod mot den väggen.
Under de timmar jag hade varit här hade jag inte varit sysslolös. Först hade jag mutat receptionisten så att jag hade fått låna nyckeln mellan rummen. Kontrollerat i vilket av rummen den gemensamma dörren gick inåt, innan jag informerade portiern vilket rum hon skulle få. Mitt nästa steg hade varit att flytta undan sängen i mitt rum och olja gångjärnen i dörren noga. Allt för att ljudlöst kunna smyga in till henne när tiden var mogen.

I mitt bagage hade jag även packat ner två mobiltelefoner med kontantkort. Den ena hade jag gömt i Ã₝hennesÃ₝ rum, nära sängen. Den andra, försedd med headset, hade jag i fickan. Det var på den i det andra rummet jag hade ri till den jag hade på mig. Jag hade alltså buggat hennes rum som värsta hemliga agenten och kunde höra vad hon hade för sig därinne. I alla fall så länge 200:- kr räckte.
Jag satte på mig hörlurarna, mikrofonen hade jag tejpat över. Det fungerade,jag hörde en duns, det var nog ryggsäcken hon släppte i golvet. Så hörde jag fraset av kläder, följt av ljudet av lådor som drogs ut och skåp som öppnades. Så började det knarra i sängen, följt av ett fnitter, kollade hon svikten troÃ₦?
- Hej, jag är här nu, sa hon plötsligt.
Jag ryckte till och pulsen ökade. Hade hon på något underligt sätt upptäckt mig? Hjärtat lugnade dock snabbt ner sig igen när jag fattade att hon pratade med någon i telefon.
- Jodå resan har gåttbra. Rummet är OK och det var ju inte för att bo flott som jag åkte hit.
- Hihi... Jo sängen verkar skön.
- Jo, lite nervös är jag allt, men mest kåt. Jag har inte fått nått på länge.
- Vad vi ska göra?
- Jag ska tvinga ut ho bakom, men inte av dålig kondis.
- Om man hinner ifatt mig? Då får han ta mig bakifrån mot ett träd annars blir det inget tills vi kommer tillbaks hit.
- Vadå hålla på sträckbänken, jag retas väl aldrig!
- Om jag kan hålla mig så länge?
- Jag får väl låtsas att jag snubblar.
- Hoppas det. Ja, han kommer vid halv 8-tiden.
- Okey, jag ringer i morgon exakt klockan 8. Om vi är färdiga hihi. Det pirrar redan i musen.
- Jag ja ska ringa vid 9 med.

Smart tjej tänkte jag som försöker gardera sig. Fast förgävesÃ₦ Mycket kommer att hända innan dess.
- Jag fick numret till receptionen också. Killen där sa att det smyger omkring värsta typerna ibland som kollar i fönstren. Hant komma direkt om jag ringer.
Bra, han hade sagt som jag bad honom säga.
- Ja, jag har programmerat in det som kortnummer och ja, jag lägger telefonen påslagen under sängen.
- Det är skitsnällt av dig att är vaken så här länge för min skull.
- Va! Vad har du gjort? Hihi, lekt med dig själv under täcket. Tihi, det ska jag också göra, men det brukar inte hjälpa så länge, jag vill bara ha mer.

Va? Tänkte hon onanera. Fast det borde ju inte förvåna mig. Dessutom skulle det underlätta för mig, om hon redan var fuktig mellan benen, när jag trängde in i henne.
- Okej, vi hörs imorgon god natt. Puss o kram.

Det var tyst ett tag innan jag klar kunde höra ett blixtlås, hon började troligen klä av sig. Jag ångrade att jag inte tänkt på att försöka rigga upp en webcam. Men snart skulle jag förhoppningsvis få se mig mätt live.
Nästa livstecken var en gäspning, följt av fotsteg och, efter en kort stund, ljudet av rinnande vatten. Hon var på toan. Jag passade på att kolla min utrustning en sista gång. Det var snart dagsÃ₦

I hörlurarna hade det blivit tyst. Mikrofonen var inte tillräckligt effektiv för att höra hennes andetag. Jag kikade in under glipan i dörren. Det vadär inte. Undrar om hon lagt sig än?
Svaret kom snabbt, ljudet av små, oregelbundna, stön fyllde mina öron. De blev intensivare och blandades med djupa suckar.

I min fantasi kunde jag se hur hon kastat av sig täcket, särat på benenter fingret virvla runt i sitt glödheta kön, undersöker varje skrymsle, inget lämnas orört. När hon nyper försiktigt i klitoris, stönar hon åter till av välbehag.
Så förnimmer hon äntligen de välbekanta och efterlängtade krampaktiga sammandragningarna i musen och hur varje muskel i kroppen spänns. Så kommer hon, fittan fullkomligt exploderar och safterna flödar ur henne.

Så blev allt tyst därinne. Än hade jag möjligheten att avbryta. Men jag ville inte, jag stod inte ut med tankenatt vänta flera timmar. Jag ville ha henne nu. Min kuk höll med, den stod som den aldrig gjort förut.
Jag väntade en halvtimme till, de längsta 30 minuterna i mitt liv, innan jag vågade öppna dörren. Sakta ålade jag mig in under hennes säng. Jag krockade nästan med hennes mobil som jag stoppade på mig. Hon andas lugnt och avslappnat, ibland gnisslade hon tänder.
Om någon människa hade sagt till mig att jag en natt skulle ligga gömd under en säng, med en sovande tjej i, hade jag säkert tyckt att den personen borde in på psyket. Men nu var det så.

Sakta hasade jag mig fram från mitt gömsle. Stack försiktigt upp mitt huvud. Hon låg på sidan med ryggen mot mig och sov djupt. Täcket hade delvis glidit av henne så första jag fick se var en underbar stjärt som glänste vit i det svaga månskenet som lyste upp rummet.
Jag kröp fram helt och ställde mig på knä bredvid sängen. Det var nu eller aldrig. Jag hade tur för hon låg perfekt. Både fötter och händer var nära varandra. Jag tog fram ett antal buntband som jag tänkte använda som bojor. Jag började med benen. Vaknade hon kunde hon i alla fall inte springa sin väg. Men det gick bra och snart hade hon ett band på runt varje ben och ytterligare ett som höll ihop de två första.

Jag upprepade proceduren med armarna. Det var lite trixigare men det gick hyfsat. Jag hade just dragit åt det sista bandet när hon vaknade. Först märkte hon inte att hon satt fast, bara att det var någon annan vid sängkanten. Hon trodde troligen att det var morgon och att det var jag som kommit och hon hade ju rätt. Men just nu var ju inte jag, den jag hon trodde.
- Hej, är uu redan här? Jag har längtat efter dig, mumlade hon yrvaket och skulle gnugga sömnen ur ögonen.
Då imed varandra så min röst kunde inte avslöja mig. Jag kunde se en kort glimt av rädsla och osäkerhet i hennes mörka ögon när hon la märke till att jag hade en rånarluva över ansiktet. Men hon trodde fortfarande att det var jag och att det var ofarligt så hon spelade med.
Hennes lugn fick sig dock en knäck när jag satte mig gränsle över hennes överkropp,
- Vad gör du? Undrade hon, nu med lite rädsla i rösten, och försökte ta sig loss.
Utan att svara tog jag fram en rulle gasbinda ochbörjade linda väven runt hennes huvud. Både som ögonbindel och munkavle.
- Så där, nu ska vi se vad vi fångat i nätet i natt, sa jag nöjd med mitt verk.

Raskt klev jag av henne och drog bort täcket helt. Till min besvikelse sov hon inte naken utan hade ett nattlinne på sig. Jag drog upp det över brösten på henne och stirrade på hennes blottade kropp.
- Oj då, Det var inte illa. Duger bra till ett ligg.
Om sanningen ska fram var den mer än ok. Brösten var lagom stora,med bruna vårtgårdar. Magen var fast och fin. Inte behövde hon träna. Jag sänkte blicken ner mot hennes sköte. Den rosafärgade fittskåran glänste fortfarande av fukt och var lite svullen efter hennes onanistund. Blygdläpparna var lätt särade och log så inbjudande mot mig att jag inte kunde låta bli att röra vid dem.
- Oj då, våt redan, en liten kåt ung dam, flinade jag. - Bra, då kommer du få vad du vill ha. Fan lakanet är ju dyblött. Du har väl inte kissat på dig?

Jag vände över henne på mage.
- Du har en fin rumpa. Jag har fantiserat om din lilla söta flickstjärt och att köra in min kuk i den. Ända sedan jag såg dig i receptionen och hörde dig prata med nyckelgrabben, sa jag. - Nästa gång kanske du inte pratar så högt om att du är ensam. Och du borde faktiskt ha låst efter dig.
Jag lät ett finger följa fördjupningen mellan skinkorna, ner mot ändhålet. När jag kände att fingret nått den lilla öppningen, förde jag in fingertoppen en liten bit och började fingerknulla hennes stjärt.
- Jag tror nog att jag ska hälsa på här sen, sa jag - Men först lite fitta som uppvärmning.

Jag tog tag i hennes anklar och drog ner henne mot kortsidan av sängen. Hon hade ryckt till och gnällt lite när jag petade he ville skona knäna, både hennes och mina, rullade hon ner på golvet och trevade med sina sammanbundna händer under sängen efter mobiltelefonen. Jag lät henne hållas tills hon var farligt nära att slå skallen i ett bordsben. Då tog jag ett stadigt tag om hennes vader och drog ut henne på golvet innan hon stötte i med pannan.

- Är det mobilen du letar efter så ligger den i min byxficka, skrattade jag rått.
En lång harang av otydbara läten läckte ut genom munkaveln. Troligen svordomar.Men hon gav tillfälligt upp.
- Oj då så arg man kan bli, retade jag henne. - Du kan få den sedan, efteråt, men du måste göra något i gengäld. Jag vet! Du verkar ju gilla att pilla på dig själv. Jag föreslår ett byte, du får tillbaks din Nokia om du smeker dig på fittan tills det går för dig. Annars trampar jag sönder apparaten här och nu.
Hon låg kvar helt stilla.
- Nå, upp på sängen. Du får två minuter på dig att sätta igång, annars, Ã₝hej då telefonÃ₝. Dendu råd med en ny? Synd att det inte är en med kamera i. Det hade blivit fina bilder.

Hon gav upp, klumpigt klättrade hon upp i sängen och la sig på rygg och förde ner de hoplänkade händerna mot sitt sköte.
- Dra upp fötterna och sära på benen så jag ser ordentligt och inget jävla fejk, beordrade jag.
Hon följde instruktionerna till punkt och pricka. Och till min förvåning, nja kanske inte ändå, tycktes det som hon kåtnade till på riktigt. Det savade i alla fall ur fittan och hon jobbade duktigt med fingrarna.

Medan hon onanerade åkte mina kläder av. Kuken stod rätt ut, ollonet var nästan blålila och värkte av kåtlust.
- Ok tjejen, du ska få kuk nu, Vänd dig om på mage och ställ dig på alla fyra, men sluta inte pulla om du vill behålla telefonen.
Jag ställde mig tillrätta. Särade, med milt våld, hennes lår tills fittan blottades. Drog längs skåran med fingret och kände att hon var våt. Försiktigt tryckte jag kukhuvudet mot slidmynningen. Trotsatt hon försökte försvåra för mig, genom att vicka på ändan, trängde jag obarmhärtigt in mellan blygdläpparna. Hon gnällde till lite i munkaveln. Jag tog ett stadigt tag i hennes smala höfter och med en hård stöt var lemmen inborrad till roten.
+0tittade neråt och njöt av synen av min kuk inkörd mellan hennes späda lår och skinkor!

Även hon började stöna av välbehag. Så småningom började hon även möta mig med motjuck. Det rann det till i fittan på henne och det smackade ljudligt itakt med mina juck. Allt ivrigare stötte hon sin rumpa mot mina höfter. Hon andades mer och mer stötvis och det kom konstiga ljud ur hennes strupe så jag blev lite orolig över att hon inte fick luft. Jag böjde mig fram över henne och tog bort gasbindan runt hennes mun. Jag väntade mig skrik och protester, så jag var beredd att tysta henne. Men det behövdes inte.
- Å gud vad skönt! Stönade hon. - Knulla mig merÃ₦

Jag stannade upp några sekunder djupt inne i henne innan jgen började stöta, nu i en lugn och jämn takt. För att skifta till några snabba grunda stötar, några hårda djupa och så några grunda igen. Nu flämtade vi båda högt och hon skakade i hela kroppen för varje stöt jag gjorde.
När jag kände att jag varpå väg att komma stötte jag ett par gånger, hårt och bestämt och djupt in, innan jag stelnande till med mina höfter hårt tryckta mot hennes rumpa. Mina händer grep hårt om hennes höfter och fingrarna borrade sig in i tonårshullet. Så gick det för mig. Jag pumpade min säd rakt in i fittan med sådant tryck att sperman måste ha nått livmodern.

Jag föll ihop som en geléklump över henne och det plötsliga trycket av min kroppstyngd fick henne att ramla ner på mage och förhindrade henne frtt smeka sig mellan benen.
- Glöm inte mig, pep hon. - Det är så nära. Gå av åtminstone så jag kommer åt musen själv din egoist.
Mödosamt rullade jag av. Genast höjde hon upp höftpartiet och hennes hand spelade över fittan. Rumpan putade så inbjudande att jag inte kunde låta bli den. Den välformade bakdelen var en väldigt lockande måltavla och skön att ta på. Jag smekte de fasta halvkloten hela vägen från ländryggen ner mot baksidorna av låren. För att vända tillbaka till själva "Bullseye" Dit hade jag som sagt tänkt mig att återkomma senare.

Jag rullade över henne på rygg igen. Hon särade på knäna så mycket hon kunde.
- Kom, sa hon lockande, - Ta din kåta fånge.
- Du ska nog få så du tiger. ReplikeradonÃ₝
Hon var så blöt mellan benen vid det här laget att jag var lite rädd för att mobilen skulle få fuktskador så jag slutade.
- Retas inte, nästan grät hon. - Jag är så kåtÃ₦

Hon drog upp sina knän mxponerade sitt underliv maximalt och jag reagerade som hon räknat med. Jag dök kvickt ner med ansiktet mot den blottade fittan och började slicka och använda tungan på alla upptänkliga sätt jag kunde komma på. Jag skiftade mellan att stimulera klitoris, reta nervbanorna på yttre och inre blygdläppar och sticka in tungan i slidöppningen så långt jag kunde. En pudel skulle bli grön av avund över mitt tungarbete.

Hon njöt i alla fall i fulla drag av min teknik och närmade sig en orgasm med stormsteg. Men jag lät henne inte riktigt nå klimax. När hon var nära slutade jag, hon skulle plågas.
Men hon ville annat, plötslig sänkte hon de sammanbundna benen runt min nacke och höll fast mig i håret med sina händer. Jag hade inget val utan återupptog mitt tungarbete. Efter några minuter energisk stimulering av venusbergets grottsystem och omgivningar släppte hon tillfälligt taget i min kalufs. Med blixtens hastighet ålade jag mig framåt till jag låg på henne. För att sedan rulla över på rygg. Hon tvingades följa med i min rörelse och låg nu över mig., med ett ben på var sin sida om mina och armarna runt min överkropp.
Hennes fuktiga fitta hade hamnat nästan rätt över min kuk och hon gned sig lustfyllt mot den. Det är sant att jag ville försöka reta och egga, henne men samtidig förhindra att hon nådde klimax. Men nu var det jag som led. Jag bara måste ha henne igen.

Jag tog tag i hennes höfter och drog upp henne en bit så att ollonet nuddade hennes slidmynning. Manövrerade henne tillrätta och när jag så knuffade hennes kropp neråt gled kuken in mellan blygdläpparna och in till roten i hennes väloljade könsorgan. Jag började i lugn takt stöta uppåt. Hon besvarade mina knullrörelser så gott hon kunde. Jag kunde känna hennes varma, stötvisa, andedräkt mot mitt bröst.
Mina händer låg fortfarande på hennes höfter men jag övergav dom och började smeka tonårskroppen. Den ena handen koncentrerade sig på baksidorna av hennes lår, den andra på ryggen och ryggslutet. Det ggivelse snärtade jag till med handflatan på min unga kåta älskarinnas stjärt. Det gav en oväntad bieffekt. Hennes redan trånga fitta liksom drog ihop sig ytterligare och kramade hårdare runt min juckande kuk Det var enormt skönt. Jag prövade igen, samma sak hände. När hon kände smärtan av smisket drogs hennes fittmuskler ihop.
Självklart utnyttjade jag situationen. Varje gång kuken var maximalt inkörd daskade jag till henne på ändalyckten med samma underbara resultat. Hon sa ingenting bara jobbadepå med sitt underliv för att förstärka mina stötar.

Jag hade inte hunnit ge henne många slag innan hon var nära igen. Den här gången fanns det ingen möjlighet att förhindra att hon skulle komma. Hennes kropp spändes och genomfors av spasmer för att gradvis sjukna ihop igen. Snart låg hon som en urvriden trasa alldeles stilla över mig.
Jag tog tag i den livlösa kroppen och lyckas vända oss så att hon låg på rygg och jag över henne utan att dra ut kuken. Så började jag knulla henne hårdare och djupare än tidigare. Det tog väl bara tio sekunder innan jag sprutade henne full med säd.

När vi hade vaknat till liv igen befriade jag henne från all gasbinda innan jag kysste henne på munnen. Hon besvarade hungrigt min kyss och vi låg en stund och lät våra tungor möttas och leka med varandra. Jag småjuckade hela tiden för att låta eventuella eftersläntrande spermier spolas ut och in till sin slutstation.
- Ha, sa hon, - Jag visste det var du hela tiden ända sedan du gnällde över att det inte gick att ta kort med mobilen.
- Det säger du bara.
- Jag var ju inte riktigt säker, men du har ju jämt tjatat om kort. Tack för att du lät mig uppleva min fantasi.
- Vill du att jag ska släppa lös dig?
- Nej, jag vill inte bli fri från dig. Men du kanske kan lägga dig bredvid i stället. Du börjar bli tung.

Lite motvilligt trasslade jag mig ur hennes bundna lemmar, fixade till kuddarna och drog täcket över oss.
- Stackars dig i morgon, var det sista jag hörde innan jag somnade.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: jop

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-25

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter