Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bussresan

Kvart i fembussen mellan Vimmerby och Västervik var som vanligt nästan tom och jag slog mig min vana troget ner vid något av de bakre sätena.

Jag hade en ovanligt tröttsam dag på jobbet bakom mig, så jag slumrade till nästan genast och försjönk i allehanda tankar. Bussen skumpade på som vanligt, men stannade helt oväntat vid en hållplats längs vägen. Det är inte ofta någon stiger på den här turen.
Jag noterar genom halvslutna ögon att någon kliver på bussen innan jag åter slumrar till. Medan jag sitter där och drömmer mig bort får jag en känsla av att någon tittar på mig. Av ren nyfikenhet öppnar jag sakta mina ögon. I sätet på andra sidan mittgången sitter en äldre kvinna i 50-årsåldern, hon sitter lätt lutad mot fönstret med kroppen vriden mot mitt håll. Hon möter min blick och ler och jag kan inte låta bli att le tillbaka.

Kvinnan är vacker, hon har svart hår som är uppsatt i en knut, en vit blus som spänner över hennes väl tilltagna byst. De övre knapparna är oknäppta och brösten välver sig upp i öppningen till en inbjudande mjuk skåra. Jag ser i glipan mellan knapparna att brösten är inpressade i en vit spets-bh. En svart kort kjol sitter runt hennes breda höfter och hon sitter med de strumpbeklädda långa slanka benen i kors.

Jag har svårt att låta bli att titta ner i hennes urringning eller på hennes långa ben. Jag kan inte låta bli att fundera över om hon har strumpbyxor eller stay-ups under kjolen. Hon skrattar till när hon lägger märke till min fladdrande blick och förföriskt låter hon tungspetsen glida över sina röda fylliga läppar, jag tror inte det är sant, här sitter en kvinna som är nästan tjugo år äldre än mig och försöker hetsa mig. Det är ingen tvekan om att hon har lyckats jag kan inte ta min blick från henne.
Förföriskt knäpper hon upp ytterligare en knapp och öppnar upp blusen ytterligare. Min blick sitter som klistrad vid hennes stora bröst som verkar vilja spränga sig ut ur sin fångenskap. Jag nickar upphetsat mot henne att hon ska fortsätta, men hon skakar lätt på huvudet och flyttar blicken framåt. Då förstår jag att hon inte kan öppna blusen mer eftersom chauffören då skulle se henne i backspegeln.

Besviket tror jag att showen är slut men ack vad jag bedrar mig. Istället för att fortsätta knäppa upp blusen särar hon sakta på sina strumpbeklädda ben och lyfter upp det ena benet på sätet, vilket ger mig full insyn. Hon har som jag trott stay-ups på sig och under kjolen har hon ett par vita genomskinliga spetstrosor. Jag kan se hennes håriga svarta buskage lysa genom det tunna tyget, det är både upphetsande och inbjudande. Hon för ner sin hand och smeker sig försiktigt över det spända tyget, hon låter sina naglar rispa över tyget och ljudet får mig att rysa av välbehag.

Sakta för hon upp handen mot magen och låter den glida ner i trosan och jag ser hur hennes fingrar försvinner in i fittan samtidigt som ett svagt sugande ljud når mina öron. Hon drar upp handen igen och för sina fingrar till munnen och stoppar in ett finger i taget mellan sina läppar. Jag ser hur hon njuter av smaken från sina egna safter, innan hon åter för ner sin hand mellan sina ben och in under trosan.

Hon har inte för en sekund släppt mig med blicken och jag ser hur hennes ögon lyser allt mer av kåthet.
Jag känner att nu klarar jag inte av att bara titta på henne längre, så jag börjar att knäppa upp mina byxor, när jag ser hur spänner blicken i mig och skakar på huvudet.
Jag förstår att jag inte har hennes tillåtelse att ta fram kuken. Så jag lutar mig tillbaka och med sprängande kuk fortsätter jag att titta på hennes uppvisning. Hennes hand rör sig allt snabbare under det vita tunna tyget, ett retligt tunt tyg som hindrar mig från att se hennes härliga fitta. Hon tittar på mig och ler retligt eftersom hon förstår min frustration och hur jag måste känna mig i mitt upphetsande tillstånd, och att jag dessutom har en stenhård kuk som håller på att spränga mina byxor för att komma ut i friheten.

Hennes andhämtning ökar och jag ser hur hon smeker sin fitta snabbare och snabbare, samtidigt som jag blir mer och mer frustrerad av att inget kunna se.

Plötsligt stelnar hon till, trycker sin hand hårt upp i skrevet, ger ifrån sig ett svagt dämpat stön mellan sina sammanbitna läppar. Jag ser på hennes ögon som stirrar djupt in i mina att hon kommer. Hon sitter stilla en stund, fortfarande med blicken djupt i mina ögon. Hon drar sakta upp handen ur trosorna, rättar till dom och kjolen med den andra handen och knäpper slutligen även knappen i blusen.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, har hon gjort detta bara för att hetsa mig till bristningsgränden för att sedan bara sätta sig upp och låtsas som om inget har hänt.
Utan förvarning reser hon sig upp och sätter sig på sätet bredvid mig, hon tittar mig i ögonen och viskar att jag får inte röra henne för då kommer hon att resa sig och gå igen. Med en van hand knäpper hon snabbt upp mina byxor och min kuk formligen sprätter upp och slår med en klatsch mot magen. Hon tar tag med ena handen om kuken och börjar sakta runka den, samtidigt som hon smeker min pung med den andra. Jag är så upphetsad av vad jag har sett innan att jag känner att jag kommer att spruta vilken sekund som helst och jag förstår att hon känner detsamma.

Hon ökar takten och runkar snabbare och snabbare sam tidigt som hon lutar kuken fram mot sätet framför. Jag formligen exploderar och jag måste bita ihop mina tänder för att inte vråla rakt ut när jag kommer. Stora kaskader av sperma sprutar ur kuken och klibbar sig fast på ryggstödet framför. Kvinnan håller ett stadigt tag om min kuk och mjölkar sakta ut de sista dropparna ur kuken som rinner ut över hennes hand och med en lätt smekning med tummen tar hon bort den sista droppen sperma som sitter kvar på ollonet. Med en mjuk rörelse släpper hon min kuk försiktigt, för upp handen till sin mun och slickar i sig sperman som hon har fått på handen. Med den andra handen trycker hon på stoppknappen och innan jag riktigt fattat vad som hänt är hon på väg av bussen. Tack vännen viskar hon medan hon lämnar bussen…

Själv sitter jag förvånat kvar och ser hur bussen lämnar hållplatsen med den okända kvinnan. Plötsligt inser jag att jag sitter på en buss med byxorna nere vid knäna, snabbt rättar jag till min klädsel.
Jag sitter helt klarvaken sista biten hem och kan inte släppa den okända kvinnan ur mina tankar.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: carpediem01

  • Publicerad Publicerad: 2009-12-28

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (15 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter