Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bussresa

Det kändes som om alla i hela världen hade semester, alla utom jag. Arbetsdagen var äntligen över och jag gick mot busshållsplatsen. Stan var fylld av lediga semesterglada turister, jag hatade dem allihop. Fan, jag ville också vara ledig, sitta på en uteservering och dricka öl i solen och ha det bra. Men nu var det inte så, jag var på väg hem. En resa som innebar drygt 45 minuter i en varm och svettig buss.
Det var ganska tomt på bussen. Jag satte mig ganska långt bak i bussen och svor tyst för mig själv när jag märkte att jag boken jag tänkt läsa.

Bussen lämnade hållplatsen och jag såg mig om i bussen. På raden framför mig på andra sidan gången satt en tjej i tjugoårsåldern. Hon var blond och solbränd. Klädd i en tajt kort klänning som knappt dolde hennes fina kropp.
Hon satte upp sina knän mot ryggstödet på stolen framför henne, klänninge gled upp en bit och jag kunde se mer av hennes solbrända lår.
Jag kunde inte slita min blick från hennes kropp, hennes bröst rörde sig sakta upp och ner av hennes andning. Hon gjorde mig kåt, bara genom att sitta där. Min kuk reste sig och jag började fantisera om kvinnan jag stirrade på.
Försiktigt stoppade jag in handen innanför mina byxor och smekte lätt min kuk. Nu stog den rejält och var sten hård.
Kvinnan verkade inte reagera på vad jag höll på med. Det gjorde mig ännu kåtare, jag satt ju och runkade bara en dryg meter från henne och hon viste inte om det.
Jag fantiserade om hennes bröst, hennes fitta, var den rakad, eller inte, sög hon bra? Fantasierna gjorde mig otroligt kåt. Att runka innanför byxorna räckte inte längre.
Jag knäppte tyst upp mina byxor, min blick var fäst på henne för att se om hon reagerade, men det gjorde hon inte.
Nu satt jag med min hårda kuk i handen, ute i det fria. Kvinnan verkade fortfarande inte lägga märke till vad jag höll på med.
Det fanns ingen återvändo längre. Jag runkade hårt och fort, jag fanstiserade om hennes läppar om min kuk, hennes bröst i mina händer och att tränga in i hennes våta fitta.
Jag behövde bara en minut, sen gick det för mig. Ett jätte sprut, jag böjde fram kuken och sprutade satsen på ryggstödet till stolen framför mig. Flera långa vita sperma strålar fläckade ner stolen, det var en underbar utlösning. Nervöst tittade jag på kvinnan men hon verkade inte han uppfattat vad jag just gjort, inte heller att det var hon jag fantiserade om.
Då när jag satt där med min slaknande kuk i handen och såg min sperma sakta rinna ner på ryggstödet började jag känna mig som en äcklig snuskgubbe, fast bara 28 år gammal. Jag knäppte mina jeans igen och satt och skämdes en stund innan jag ändå kände mig nöjd med vad jag gjort.
Jag slumrade till en stund. Jag vaknade när bussen svängde in på ändhållplatsen. Kvinnan reste sig upp, vände sig om mig mig och sa "hej då", med ett leende innan hon klev av bussen.
Jag klev också av, men jag lämnade fläckarna, sperman som visade att "Peter was here!"Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Peter

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-27

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter