Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bussen hemDet var i juni hade varit på after work med jobbet och fortsatt kvällen på stan. Va riktigt varmt och skönt och drog mig mot bussen. Blev en korv i vänta på bussen sen hoppa man på och satte sig ganska långt bak. Busschauffören brukar alltid släcka så man kan halvsova. Jag sitter där och är på väg bort när jag hör en bekant röst: får jag sitta vid fönstret. Jag tittar upp och ser min granne. Visst får du det reser mig och ger henne innerplatsen. Hon har en tajt svart kjol på sig med ett läckert rött linne på överkroppen och sitt hår uppsats.

När bussen börjar köra småpratar vi lite och konstaterar att vi båda vart ute med jobben och blev lite längre än planerat.
Det blir mindre och mindre folk och snart sitter vi ensamma där bak. Vi konstaterar att vi bara kommit halvvägs än och det e lite segt hon sitter och lutar sig lite mot mig och har sin hand så den snuddar våra lår. Hon rycker till med ett ryck när bussen börjar rulla igen och drar av sig sina trosor. Dom går ner längst hennes härliga nyrakade ben och över klackskorna. Hon har verkligen supersexiga fötter.

Vill du lukta på dom frågar hon och lägger dom under min näsa jag känner hur fuktiga dom e och min hand letar sig fram till hennes lår och in under kjolen som en ren reflex. Hon lägger sitt ben över mitt och jag ser hennes sköte glänsa till lite svagt. Jag ler och ger henne en härlig kyss. Hon tar tag om min arm och för handen upp i det varma våta skötet och jag börjar låta pekfingret leka mellan läpparna.

Hon lutar sig tillbacka och njuter av mina fingrar. Jag låter 2 av dom glida in och sakta fingerknullar hennes våta sköte.
Vi ser hur bussen blir av med allt fler passagerare och ganska snart vågar jag lägga ner huvudet och slicka hennes våta sköte samtidigt som jag pullar henne.
Jag hör hur hon småstönar lite lätt och sätter mig genast upp. Jag tar fram hennes trosor drar dom genom springan och stoppar in dom i hennes mun sedan. Sen går ja ner igen börjar slicka och stoppar in dom 2 våta fingrarna igen. Hon spänner sin kropp och jag hör stöningarna genom trosorna hon krampar ihop om mina fingrar men jag slickar mer febrilt och låter fingrarna jobba in och ut. Hon stönar till och drar i mitt hår. Sen blir det helt tyst och hennes mus släpper mina fingrar. Jag sätter mig upp och drar ut mina våta fingrar, jag stoppar dom i munnen suger av henens saft hon tar sedan tag i min hand och för in i sin mun och suger fram och tillbaka på dom.

Jag kände hur jag blev hårdare och hårdare och min kuk började synas genom byxorna nu. Plötsligt ryckte Petra till och tryckte på stopp. Hon fnittra till och sa här ska vi ju av gubben.
Vi klev av bussen och jag la handen om hennes rumpa när vi gick upp till våra dörrar jag log mot henen och gav henne en kyss innan jag gick in till mig och flickvännen.


Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nyfiken_gbg

  • Publicerad Publicerad: 2009-09-09

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter