Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Busflickan

Busflickan. Av JOP.


- Gå upp nu slöfock, klockan är mycket. Vi måste snart åka. Nu är det minst hundratredje gången jag säger åt dig, skrek Victoria ilsket. - Är du inte uppe inom fem minuter kommer jag ochÃ₦
-? Svarade jag med sömndrucken röst.
- OchÃ₦, hon tvekade, - och Ã₦ och jag ger dig en puss.
- Nåd, sa jag med spelad rädsla. - Jag ska kliva upp bara jag slipper få massa äckliga tjejbaciller på mig. Kan du inte muixa lite kaffe istället?
- Nej, inte kaffe. Det är inte nyttigt.
- Vad får jag för frukost då?
- Om ponken är snäll ska han få Oboy. Hon lät som om hon lockade på en hundvalp.

- Vad är det för vedervärdig musik som ni lyssnar på.
- Det är mammas favoritprogram, Ã₝Skivor från VetlandaÃ₝. Hon har säkert spelat in minst 1000 program. Nu vet jag, går du inte upp genast så kopplar jag in en extrahögtalare hit, skrattfnissade min plågoande.a men du får gå härifrån först och stänga dörren.
- Varför då?
- Jag sover naken.
- Äsch, det finns väl inte mycket att se på, eller Ã₦? Hi hi, har du morgonstånd?
För att få tyst på henne kastade jag iväg min huvmot hennes söta ansikte. Skrattande fångade hon lätt kudden med högerhanden och kastade tillbaks den. Rätt i nyllet på mig.
- Mitt i prick, jublade hon och stängde snabbt dörren för att undvika en gruvlig hämnd.

I vanliga fall brukar jag inte vara speciellt morgontrött men nu hade jag nyss kommit hem från en längre tids vistelse i Arizona, USA och led fortfarande lite av tidsomställningen. Till slut lyckades jag dock uppbringa så mycket viljestyrka att jag orkade masa mig upp ur sängvärmen. Efter en snabbdusch, och doften av nybryggt kaffe, kände jag mig nästan som en människa igen. Tack och lov var bandspelaren avstängd.

I köket, vid diskbänken, stod Agneta och hällde precis upp gudadrycken i en termos. Agneta är enbarndomsväninna till min mamma. Vi hade varit grannar tidigare, innan våra familjer flyttade åt olika håll. Anledningen till att jag kinesade hemma hos henne var att jag fått ett jobb i grannstaden. Agneta, som är snäll och omtänksam, lät mig bo hos henneon själv, svarade jag. - Jodå, fast det är fortfarande lite svårt att somna.
- Och gå upp märker jag, men du vänjer dig snart. Ska du leta lägenhet idag också? Frågade hon sedan hon gett mig en kopp kaffe.
- Ja, så fort jag släppt av fripassagerarna, svarade jag och satte mig vid köksbordet.

Jag hade lovat att skjutsa Victoria och hennes, jämnåriga, bästa vän Magdalena samt kompisens två år äldre syster Josefin till grannstaden där deras respektive skolor låg. I vanliga fall pendlade de med buss men turtätheten var låg, så det blev långa dagar.
- Du ska bara vara glad över att få tre så trevliga tjejer som passagerare i din risiga bil, inflikade Victoria.
- Lova att du kör försiktigt, bad Agneta.
- Självklart. Svarade jag snabbt för jag visste att hon var livrädd när någon hon kände var ute på vägarna. Det hade hon varit ända sedan hennes man, och Victorias pappa, mist livet i en bilolycka för 5 år sedan. Tragiskt nog avled även Magdalenas och Josefinsfar i samma olycka. De två männen hade varit resemontörer och de hade krockade med en timmerbil.

Agneta tog på sig ytterrocken. Hon skulle gå till jobbet som sjuksköterska på läkarstationen.
- Du vet att du får bo här så länge du vill, sa hon.
- Ja, det är ju snart jul och vi behöver en tomte i familjen. Fnittrade Victoria.
- Tack, jag trivs jättebra här, men det är ju skönare att ha en egen lya.
- Jag förstår det. Vi ses i kväll. Sa Agneta och lämnade oss ensamma.
Det var en kvart kvar innan vi behövde åka, så jag tog ännu en kopp kaffe och en Expressen, ur högen med gamla tidningar i städskåpet, och började läsa. Jag fastnade i en artikel om sexfantasier. Den klart vanligaste drömmen var att ha sex medkändisar.
- Vad läser du, frågade Victoria.
- Om sexfantasier. Den vanligaste är att ha sex med kändisar. Det stämmer nog på dig. Väggarna i ditt rum är ju tapetserade med pojkbandsposters.
- De sjunger braÃ₦ och är sötde hon efter en kort tvekan.

Vi satt tysta ett tag. Jag läste vidare i tidningen. Vickan såg ut som hon funderade.
- Jag känner en tjej som fantiserar om att ha sex med en äldre man, sa hon plötsligt.
- Vem då? Undrade jag nyf hår som jag har men inte samma färg. Så har hon större bröst än mina små pingpongbollar.
- Du har fina bröst, invände jag, - och så små är de väl inte. De liknar mer bandy- än bordtennisbollar tycker jag i alla fall.
- Va! Kollar du in mina tuttar?
- Det är klart, rumpan med. Alla killar kollar på alla tjejer och du springer ju omkring i bara underkläderna och visar upp dig.
- Gör jag inte alls, sa hon lite förnärmad. - Du sa inte vad du tyckte om min bak.
- Den är väl ok, nejdå den är fin. Du kan vara stolt över den. Kom igen nu, vem är det?
- Jag vet inte om jag vågar säga det. Hon dödar mig säkert.
- Då är det bäst du håller tyst, inte vågar jag ta en sådan risk, sa jag och spelade ointresserad.
Men Victoria var full av prat och färdig att spricka om hon inte fick klämma ur sig hemligheten och kunde bara inte hålla tyst.
- Det är Jossan. Hon fantiserar konstigt nog om dig. Hon är kär i dig och grymt kåt. Du behöver bara peta på henneså sliter hon av sig kläderna och lägger upp sig på rygg, särar på benen och låter dig göra vad du vill. Hon äter piller också så det är fritt fram.

Jag satte kaffet i vrångstrupen, både av påståendet och av det fräcka språket från denna till synes oskyldiga femtonåring.
- Spela inte chockad, erkänn att du blev intresserad. Fnissade hon. - En villig brud. Det är du väl inte van med.
- Det är bäst att vi åker nu, fick jag ur mig.
- Testa, om du inte tror mig. Om hon sitter i framsätet kan du ju låtsas missa en växel och komma åt hennes knä, sa Victoria och log sitt allra sötaste änglalika leende. - Hon kommer att skreva direkt. Fast du får passa dig, hon kan vara en riktig retsticka och busfrö ibland.
- Äldre man, muttrade jag för mig själv när vi gick till bilen. - Jag är ju bara 24.

***

Resan gick utan missöden. För säkerhets skull fick Magdalena sitta fram. Jag vågade knappt titta i backspegeln för att de där bak inte skulle få för sig att jag smygkikade på dem. Men jag hörde hur det viskades, tisslades och fnissades bakom mig rygg. Hur mycket fniss finns det egentligen i en tonårsflicka?
Det hade precis börjat snöa lite lätt när jag släppte av trion utanför skolan. Josefvar till salu. Jag erbjöds även att hyra en av firmans övernattningslägenheter, men det var bara en etta och jag ville ha lite större. Jag fick i alla fall nycklarna så jag kunde kolla den.
Just som jag var på väg att åka till lägenhetsförmedlingen ringde mobilen. Det var Victoria. Hon sa att en lärare hade blivit sjuk och att hennes klass fick sluta tidigare och att hon och Magdalena tog bussen hem.
Ã₝Så nu får du Josefin helt för dig själv. Hon slutar halv fyra. Och vet du vtog av sig sin BH på lunchrasten i fall du fick fingrarna ur. Ni kan väl stanna efter vägen och köra hårt i baksätetÃ₦Ã₝ Avslutade hon fnittrande samtalet med.
"Jävla unge", tänkte jag. Men hon hade hon sått ett fröt var ju inte bara bostad jag var utan, jag saknade för tillfället även flickvän. Utlandsresan hade tagit knäcken på mitt senaste förhållande och det började pocka på. Ett litet äventyr med Josefin skulle inta vara helt fel. Hon är både söt och har snyggkropp, dessutom trevlig.

Förmedlingen hade inga nya objekt att erbjuda så jag bestämde mig för att handla julklappar, så hade dagen inte varit helt bortkastad. När jag, ett par minuter över tre, åkte iväg för att hämta upp Josefin hade jag köpt presenter till nästan alla utom till tjejerna. Det snöade fortfarande, mer intensivt nu, och Josefin såg ut som en snögumma där hon stod vid vägkanten. Hon borstade av sig det mesta av snöflingorna innan hon klev in i bilen.
- Hej Jossan. Har du väntat länge? Frågade jag.
- 10 minuter kanske.
- Har du lärt dig något nyttigt idag?
- Nej inget. Du då? Har du hittat någonstans att bo?
- Nej.
- Victoria vill inte att du flyttar. Madde sa att hon låtsades attni var sambos.
- Hon vill väl bara ha någon hon kan reta. Det är hon bra på. Fast jag gillar henne ändå.
- Det gör hon bara för att fånga din uppmärksamhet, för hon gillar dig grymt mycket.

- Har du köpt julklappar? Undrade hon när hon såg alla paketen i baksätet.
- Ja, till alla utom Vickan, Madde och en till. Dig alltså, men det fattade du nog. Jag tänkte köpa kläder för det vet jag att alla tjejer vill ha. Men jag vet inte vilken storlek. Jag måste nog snoka i Victp får du hitta på en själv.
- Snällt, du får fria händer. Har du bråttom hem eller ska vi handla nu?
- Nuuuu! Jag älskar att shoppa.
- Du, jag är lite småhungrig, kan vi inte äta något först? Kom jag bjuder.
- Ok.

Vi åkte in till centrum och Jossan valde ut en restaurang som hon brukade käka på. Jag beställde en Ã₝Hot ChickenÃ₝. Det var en annorlunda kryddstark och exotisk upplevelse. Josefin, som inte var hungrig, valde en sallad. Vi sska avskilt, bord för fyra och åt under tysthet. Efter maten plockade Jossan ihop våra tallrikar på en bricka som hon bar bort. När hon kom tillbaks, med var sin kopp kaffe, satte hon sig i mitt knä. Hennes mjuka stjärt tryckes mot min lem.
- Vadsa Vickan till dig i morse? Frågade Josefin lite blygt.
- Inget speciellt. Du vet väl hur mycket hon snackar.
- Ja, men hon ljuger aldrig. Till mig sa hon att hon hade sagt att jag var kär i dig, sa Josefin tyst.
- Ungefär så, svarade jag lite undvikande.
- Kommer du ihåg när jag var liten och gav dig en glödande kärleksförklaring? Och vad du svarade?
- Inte riktigt. Något om att du var för ung kanske? Du var ju bara 10 år.
- Du sa att vi fick se om några år, när jag hade mognat och växt till mig.
Josefin tystnade ett tag innan hon fortsatte. Nu verkade blygheten försvunnit, för såg hon rätt in i mina ögon.
- Det har gått en massa år nu och Vickan ljög inte. Jag tycker fortfarande om dig jätte jättemycket och jag har mognat och växt till mig. Känn själv.
Hon tog min högra hand och lyfte upp den och tryckte näven mot sitt ena bröst. Vickan hade haft rätt om en sak till. Josefin hade ingen BH.
- Vänta, sa jag. - Inte här, någon kan ju se oss.
- Duger jag inte eller är du bara en fegis!

Det var andra gången idag som jag blev kallad feg. Det gick min ära förnär. Jag kupade handen runt det BH-lösa bröstet. Det var mjukt och skälvde lite under min beröring, bröstvårtan styvnade mot min handflata. Jag nöp den lite försiktigt med tummen och pekfingret. Josefin slog armarna runt min hals och kysste mig hungrigt. Vi kysstes igen och igen. Våra tungor möttes i en vild dans.
Jossan suckade djupt och kramade mig hårhandling.
- Va! Är du kåt på lilla mig, då duger jag nog, mumlade hon lyckligt, mellan två kyssar, när hon kände mitt växande stånd. - Bra, för Victoria ljög inte om det andra heller. Du får göra vad du vill med mig.
- Och vad vill du attjag ska göra med dig? Mumlade jag tillbaka.
- Jag vill att du ligger med mig. Flera gånger om dan. Resten av mitt liv, minst. Men först ska vi handla julklappar. Kom så går vi. Nej vänta, det är nog bäst att jag runkar av dig först. Du kan ju integå omkring med den där bulan på stan.

Josefin flyttade tillbaks till sin stol och la sin hand på min lem och klämde till lite lätt. Turligt nog låg det en stor duk på bordet så de andra matgästerna kunde inte se var hennes hand befann sig.
Jag satt alldeles still och undrade hur långt hon vågade gå. Och nog vågade hon. Helt frankt drog hon ner dragkedjan i gylfen, stack in handen och kramade runt ståndet. Beröringen och värmen från handen medförde att lemmen växte ännu mer
- Nu börjar det lika nåt, fnittrade Josefin.
Sakta lirkade hon ut min kuk genom både kalsong- och byxgylfarna. Min hjärna kunde inte riktigt fatta att jag satt här, mitt bland folk, och blev runkad av en tonårstjej. Jag fattade inte hur Josefin kunde se så oskuldsfull ut samtidigt som hon betedde sig nästan som en hora. Jag sneglade på kocken bakom disken, han stod böjd över sina kastruller och tittade inte åt vårt håll.

Josefin bekymrade sig inte om omgivningen utan fortsatte att smeka kuken upp och ner, runkade den försiktigt tills hon kände de lätta sammandragningar som förutspådde utlösningen. Då slutade hon, såg sig omkring, och kröp ner under bordet. Plötsligt kände jag en tunga som slickade på mitt kukhuvud. Innan jag vissteordet av försvann hela ollonet in i hennes mun. Jag bara satt och njöt av hennes sugteknik och den varma tungan som spela över mitt sprickfärdiga ollon.
Det var ljuvligt, men kort. Jag lyckades kanske hålla mig i fem, eller rent av tio sekunder. Sedan var det helt omöjligt att stå emot. Jag tog tag i Jossan huvud, och höll fast det, så hon inte kunde komma undan. Så exploderade kuken och vräkte ut sitt innehåll, rakt ner i halsen på Josefin, som villigt tog emot det och svalde så gott hon kunde. Mig jackan och gick mot utgången. Jag pillade raskt in lemmen, ordnade klädseln och följde efter.
- Smakade salladen bra, undrade killen bakom disken när vi passerade.
- Skitgott, svarade Josefin flinande. - Särskilt specialdressingen.
- Gillade du sugröret, flinade han tillbaks. Han hade sett oss.
Josefin blev illröd i ansiktet men tappade inte fattningen.
- Ja, det var faktiskt den godaste köttbiten som jag haft i munnen och på det här stället.
- Det är bra Josefin, skrattade kocken. - Du är alltid välkommen hit, men du behöver väl inte ta med matsäck jämt. Vi har jättegoda grillkorvar.

***

De närmaste timmarna drog Josefin iväg mig ut och in i affärer jag inte ens visste fanns. Det där med att jag inte skulle springa omkring med en stor bula i byxorna struntade hon i. Hon gjorde det mesta för att reta och kåta upp mig. Hon drog in mig i gränder och portgångar och gned sitt underliv mot mina ben och smekte över den snabbt återbildade bulan i mina jeans så fort hon fick möjligheten.
När hon provade kläder, och visade upp kreationerna för mig, vickade hon förföriskt på höfterna och stjärten. Precis på samma sätt som supermodellerna brukade göra på catwalken. Ibland var plaggen oknäppta exakt så där retligt mycket, att man kunde ana brösten men ändå inte riktig se.
Vid ett par tillfällen lät hon dörren till provhytten stå på glänt och visade mig sin nakna ryggtavla. En gång försökte jag desperat smita in i en och hoppa på henne där inne. Det var när hennes trosor kanat ner en bit så att halva stjärten syntes. Tyvärr, eller kanske turligt det var mycket folk i affären, blev jag raskt avvisad och utkörd.
- Du får vänta, smålog hon, - Jag fick vänta i massor av år. Du får stå ut en stund till.
Hon betonade ordet stå extra mycket. Victoria hade haft rätt, Jossan var en retsticka. Ett riktigt busfrö. Resignerat satte jag mig på en kundstol och suckade för mig själv.
- Jag sitter kvar här tills du ärklar, muttrade jag när Josefin hittade mig.
- Tål du ingenting, skrattade hon och försvann.
Till slut hade hon fått tag på det hon sökte. Men hon vägrade att visa mig eller tala om vad det var i paketen.
- Det får bli en överraskning och försiktigt promenerade till bilen.
- Det är på gränsen, vi får ringa hem och fråga vad det är för väder där.
När vi kom fram till min gamla Volvo var den helt översnöad. Jag sopade hjälpligt undan den värsta snön så vi kunde kliva in.Josefin letade fram sin mobil och ringde till sin mamma Frida. Det var kaos på vägarna även där. Mamman ville att vi skulle stanna i stan tills vädret blev bättre. Under tiden samtalet varade kom jag på att jag hade nycklarna till övernattningslägenheten. Vi bestämde i samråd med Frida att vi skulle åka dit och vänta och se.

- Är det långt dit? Undrade Josefin när vi körde iväg, - jag är kissnödig.
För en kort stund hade oron över det dåliga väglaget förträngt min kåthet men nu återkom den med full kraft.
- Mina behov börjar också bli akuta. Du Jossan, vad sysslade du med? Det höll på att gå i kalsongerna flera gånger. Gillar du att retas? Du borde byta namn till Busan.
- Tihi. Ville bara kåta upp dig lite. Och det har inte varit så lätt för mig heller. Märkte du inte att jag inte tordes prova underkläder på slutet. Mina trosor är genomfuktiga i skrevet. Vill du lukta på dom?
- Nej tack, jag tänker koncentrera mig på själva doftkällan. Så fort vi kommer inomhus ska jag slita av dig kläderna och ligga med dig.
- Men jag måste få kissa först. Och så är jag hungrig.
- Ok, då. En snabbmacka, du kan behöva lite extra energi, men sen kommer du inte undan.
- Jag tänker inte smita. Jag älskardig.

***

Det var inte långt till lägenheten, bara två kvarter. Med famnen full av julklappar och lite matvaror, som vi köpt i en närbutik i samma hus, gick vi in i enrummaren. Den var sparsamt möblerad, en bäddbar soffa, en fåtölj och ett bord. Det fanns även en TV-apparat som fungerade. Jag slötittade på ett barnprogram i väntan på en nyhetssändning och på Jossan som gått på toan.
När Josefin pinkat färdigt kollade hon i alla skåp och sedan gick hon till det lilla pentryt och fixade några varma smörgåsar. Jag tittade på henne när hon stökade runt. Jag hade alltid tyckt att hon var söt, och trevlig. När hon lekte modell tidigare hade jag konstaterat att hon även har en välformad kropp. Jag kom på mig med att fantisera0cn- Det ser ut som vi får stanna här, ropade jag till Josefin.
- Va? Jag hör inte vad du säger. Vänta ett tag så kommer jag.
Josefin kom in i rummet med maten och satte sig bredvid mig i soffan.
- Vad sa du? Undrade hon
- Det ska snöa hela natten. Vi får nog sova över här.
- Så synd, fnittrade hon. Du som så gärna ville hem, men vi har ju inget val.
- Ja, men med tanke på vad som hände din pappa skulle Frida bli ett nervvrak om vi åkte nu.
- Ja, vill du ha en macka?
- Nej tack, jag vill ha dig. Skit i maten, vi fixar till sängen och äter sedan, efteråtÃ₦
- Efter vad då?
- Efter det att du och jag har gosat lite.
- Bra. Jag är lite kelsjuk.

Medanandlade bäddsoffan till en säng, letade Josefin fram några filtar och engångslakan. Hon kastade samtidigt i sig en macka. Fem minuter senare låg Josefin på rygg i den nybäddade sängen. Jag satte mig på sängkanten och såg rätt in i hennes bruna ögon. De såg lite sorgsna ut.
- Vad är det, Jossan, du ser lite ledsen ut.
- Jag är bara lite ledsen att det inte blev du som fick ta min oskuld.
- Det gör inget, tröstade jag. - Vad som har hänt går inte att ändra på. Det är nuet som räknas. Och nu vill jag älska med dig. Du är så fin.
- Du fick inte bli den förste, men jag vill att du blir min sista. Jag släpper dig aldrig ifrån mig frivilligt.

- Klä av dig nu, uppmanade jag - Jag vill ha dig nu.
- Hjälp mig, sahon och knäppte upp knapparna i sina jeans och drog ner gylfens dragkedja.
Jag hasade mig ner mot sängens kortände och tog av henne strumporna. Smekte Josefins fötter och vader. Så tog jag tag i byxbenen och drog av jeansen. Josefin lyfte på höfterna så att jag lättare kunde dra ner byxorna över hennes rumpa. Metodiskt kysste och slickade jag Josefin långa slanka ben, ända från vaderna upp över låren och mot skötet. Vände över henne på mage, så jag kunde komma att kyssa lårens baksidor. Drog ner trosorna en bit och beundrade hennes skinkor. Dom var fina att se på och sköna att smeka. Drog upp trosan igen för det bästa, fittan, skulle jag spara till sist.

Vände henne på rygg igen och flyttade mig upp mot hennes höfter förde in handendelar av Jossans ansikte och kysste henne på nästippen.

Josefin kunde inte vara overksam längre. Hon knäppte upp min livrem och drog ner mina byxor. Så stack hon in handen i kalsongerna och fattade tag i min stake som aldrig hade varit hårdare.
- Vad fin den är.
Hon log mot mig och runkade den sakta och försiktigt.
- Den vill in i dig, sa jag med kåthes röst.
- Det får den. Vad jag har längtat efter att känna din kuk i mig, sa hon med en röst som nästan intebar samtidigt som hon tittade på mig med en blick full av ömhet, blandad med rå sexuell hunger.
Jag blev ännu kåtare av att bara se hennes upphetsning.
- Jag vill smaka lite på den igen.

Jossan böjde sig fram och slukade minkuk med sin mun och började energiskt suga mig. Jag slöt ögonen och njöt av de mjuka läpparna runt kuk. Hon sög och slickade varje tum av mitt stenhårda skaft. Jag hade ju haft stånd nästan konstant i flera timmar och det tog inte lång tid innan jag kände att jag skulle spruta. Josefin märkte det också. Men den här gången ville hon inte att jag skulle komma i munnen på henne som på restaurangen tidigare. Hon slutade med sin läpp och tungmassage och övergick till att runkade mig snabbt och lagom hårt. Samtidigt tog hon en duk från bordet för att fånga upp satsen i. När den kom var den enorm, hela duken blev genomblöt och kladdig av sperman.

Josefin satte sig i mitt knä och vi kysstes. När min puls gått ner, med några hundra slag i minuten,hjälptes vi åt med knapparna i hennes blus. Jag flämtade till när hennes tuttar blottades. Brösten var fasta och exakt den storlek som jag föredrog, vårtorna var nästan skära.
- Vad fina de är, sa jag med grötig röst.
När blusen var av tog jag en bröstvårta mellan läpparna och smakade på den med tungspetsen.
- Vad den smakar gott, sa jag smickrande.
Med munnen full av tonårsbröst började jag smeka med fingertopparna, fjäderlätt, över hennes mage, höfter och innanlår. Handen lekte sig allt närmare det slutliga målet, den åtråvärda fittan. Jossan särade förväntansfullt på benen så att jag skulle komma åt hennes njutningscentrum.
- Jag kan inte vänta längre, gnällde Josefin. - Jag vill ha dig inne i mig nu.
- Rkande i trosorna. Jag satt på sängkanten och kunde inte se mig mätt.
- Kom närmare. Beordrade jag henne - Jag vill se din mus.
När hon kom fram lade jag händerna på hennes höfter, drog sakta ner trosorna och blottade, bit för bit, Josefinsfitta. Hon var, som nästan alla tjejer nuförtiden, rakad. Jag kunde inte hålla mig utan var snabbt där med handen och började fingerpulla hennes fuktiga kön.
- Ja, smek mig på fittan. Vad jag har längtat, nästan snyftade hon fram. - Jag älskar digså.
Jag behövde inte göra så mycket för Jossan roterade och stötte med sitt underliv mot min hand. Hela hennes tonårskropp skälvde av åtrå och njutning.
- Jag visste det. Du smeker så skönt, pep hon. - Ta mig nu, snälla.
- Snart sötnos, lägg dig på bordet först. Jag vill slicka dig. Smaka på din fitta.

Under den korta tid det tog för henne att lägga sig tillrätta, drog jag av mig mina kläder. Nu var vi båda äntligen helt nakna. Jag ställde mig på knä vid samma kortsida av bordet som Josefins fötter var. Tog tag i hennes knäveck och drog henne mot mig tills stjärten låg mot bordskanten. Josefin vilade benen på mina axlar. Nu hade jag den vidöppna fittan framför mitt ansikte. Jag kysste varsamt varje millimeter av Josefins mjuka venusberg. Lät tungan spela över klitoris, utforskade varje liten vrå av hennes blöta fitta, omväxlande med att fingerknulla henne.
Josefin vred sig som en mask under min behandling. Hon tryckte mitt huvud hårt mot sitt underliv med händerna och låren var nu saxade runt min nacke. Jag satt fast som i ett skruvstäd. Hennes underliv pressades hårt mot mitt ansikte. Trots att det var svårt att andas slutade jag inte att slicka henne tills Josefins kropp först stelnade till, genomfors av kramryckningar för att sedan slappna av. Det lät som om hon grät när det gick för henne.

Nu ville kuken ha sitt. Jag lyfte upp Josefin och la henne på sängen och lade mig bredvid henne, rörde lätt vid hennes kindben, smekte henne ner över halsen och nyckelbenet. Fångade upp hennes bröst med läpparna, samtidigt som jag lät mitt högra knä tränga in mellan Josefins lår. Hon särade välkomnande på benen. Jag smekte hennes mage ner mot hennes vidöppna fitta.
- Knulla mig nu, snyftade Josefinläpparna. Jag stötte hårt uppåt och den gled helt in, utan motstånd. Jag gungade på henne, knullade henne omväxlande hårt och mjukt. Josefin drog fötterna längs baksidan av mina ben och lår. Jag ändrade knulltempot först till korta, långsamma, juck för att gradvis öka takten och djupet i stötarna. Jossan mötte mjukt mina stötar med sitt underliv. Jag stack armarna under hennes ben och böjde dem uppåt mot hennes axlar så hon låg alldeles vidöppen. Nu kunde kuken komma in ännu djupare i henne och jag juckade taktfast. Josefins händer smekte min rygg ner mot baken och så tog hon min pung i handen och kramade den skönt.
Bägge två var vi nära utlösning. Josefin kastade med huvudet åt sidorna. Skötet arbetade nästan konvulsiviskt. Josefin kved tyst ochhennes händer kramade min rumpa. Hon böljade fram och tillbaks under mig, klöste mig hårt på ryggen. Det behövdes bara ett par stötar till innan det även var dags för min utlösning. Jag sprutade hela satsen upp i fittan på Josefin.

Utpumpade låg vi och kelade i varandras armar.
- Vi måste kanske ringa och säga att vi bestämt att vi sover över, påpekade Josefin efter en stund.
- Måste vi, svarade jag och smekte lätt på Josefins rödflammiga kinder. - Och vem har sagt att du kommer att få någon sömn i natt. Jag tänker i alla fall få ta dig bakifrån först, kanske i rumpan, innan det blir tal om någon vila.
- Va, vilken kåtbock. Har du tagit Viagra?
- Det behövs inga piller, det räcker med att suga på en av de här, sa jag och stoppade in en av hennes bröstvårtor i munnen.
- Först ringa, sedan knulla, skrattade Josefin. - Inget samtal, inget samlag.

Jag gav upp och ringde hem. Naturligtvis var det Victoria som svarade, redan efter första ringsignalen. Jag förklarade för henne hur det låg till och bad henne ringa till Frida. Det enda hon svarade var.
- Ha, visst hade jag rätt. Och slingra dig inte, det hörs på din belåtna röst att du legat med Josefin. Nu är du skyldig mig en stor tjänst.
- Vad du vill Victoria, säg bara till. Lovade jag henne.
- Det skulle du inte ha sagt, fnittrade Jossan. - Jag vet vad hon vill ha.
- Vadå?
- Det säger jag inte, men du lär få ligga i för att tillfredställa hennes önskan. Opp några fler då och då. Kom gärna med kritik bra eller dålig.

PeterRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: jop

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-08

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter