Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bunden och frustrerad

Jag skulle vilja binda dig på rygg, och sen när du ligger där hjälplös andas hett över din hals och över dina bröstvårtor. Sen gå tillbaka till din hals och kyssa dig vått och försiktigt sakta ner mot brösten men undvika att komma i kontakt med dina bröstvårtor. Slicka intensivt runt men aldrig röra. Fortsätta kyssa ner över din mage och vandra med tungan längs dina genomskinliga trosor. Bita försiktigt och dra neråt tills du lyfte baken som ett försök att underlätta och då sluta dra, och gå över till att kyssa insidan av ditt ena lår och jobba mig sakta mot knät. När jag nått knät byta ben och börja kyssa det andra låret inåt till jag nådde troskanten igen, och då andas med tunga varma andetag över dina trosor så det skickade rysningar igenom hela din kropp.

Genom dina tunna trosor syns det tydligt att du gillade behandlingen och du tittar ner och möter min blanka blick och jag ger dig ett självsäkert leende. Jag börjar kyssa din mage uppåt igen och du kvider till av frustration över att jag lämnat dig sådär längtande. Du ville ju känna mina läppar emot ditt könsorgan och känna hur blöt jag kunde göra dig när mina läppar sakta trycktes emot dig. Jag kysser dig uppåt över dina bröst och denna gång låter jag min virvlande tunga vidröra dinastyva bröstvårtor. Du stönar till av välbehag och samtidigt som du gör det låter jag en hand smeka insidan på ditt lår. Du tittar mig bedjande i ögonen som att du vill att min hand ska ge dig njutning. Jag låter mina fingrar glida längs kanten på dina trosor. Försiktigt låter jag tummen knappt vidröra dina trosorna och du ryser till och gåshud sprider sig över din mjuka hud.

Du känner min tumme sakta masserar dig och du ryser av välbehag, ett svagt stön smiter ut utan att du kan kontrollera det. Jag ler mot dig och tar bort min hand, och du känner din frustration växer ytterligare. Hela din kropp skriker av behovet att jag fortsätter vidröra dig med mina händer över din mjuka hud. Jag beordrar dig att lägga dig på mage och motvilligt rullar du över och blottar din välformade bak. Du hör mig skratta förnöjt och jag tar tag i dina ben och särar dem, och sen sätter mig mellan dem. Jag böjer mig fram och andas över din rygg från ditt rygg slut upp mot din nacke. När jag kommer upp till ditt öraoch låta min tunga vandra över dig. Mina händer formar sig runt din bak och jag börjar trycka in mina fingrar i dina skinkor. Du kan inte låta bli att kvida av känslan att jag tar hårt tag i dig och när jag hör det så smiskar jag dig lätt på baken. Du rycker till av överraskning och jag låter mina händer glida över dina lår på baksidan. När händerna nått knävecken smeker jag dig lätt över dem och du skrattar till. Sedan låter jag fingertopparna smeka insidan på dina härligt mjuka ben upp mot dina trosor igen. När jag kommer fram låter jag en hand ömt smeka den våta fläcken i dina trosor och du biter försiktigt i kudden för att inte låta i rädsla att jag ska sluta igen.

Jag låter en hand glida innanför trosorna och du lyfter villigt upp så jag kommer åt. Min hand rör dig försiktigt runt ditt välfyllda venusberg och sakta och försiktigt drar jag fingrarna mot din känsliga klitta. Du har hunnit bli så fuktig att det rinner ut över mina fingrar och jag drar tillbaka handen och för mina fingrarin i min mun. "den här sköna kvinnan smakar gott" utbrister jag. "Då är det nog dags för dig att smaka på mig". Jag placerar mig framför ditt ansikte på knä och du ser att mina jeans är redan öppna och min kuk är semihård och pekar rakt mot ditt ansikte. Jag tar en hand på ditt bakhuvud och trycker det mot min kuk och beordrar dig att suga mig hård. Smaken av min kuk fyller din mun och du stönar vällustigt när du känner hur jag sväller snabbt mot din tunga och gom. "Sug mig" stönar jag högt och samtidigt glider jag ner på rygg och drar din underkropp mot mitt ansikte. Jag placerar mitt huvud mellan dina lår och låter mina varma våta läppar försiktigt närma sig din härlighet och börjar slicka ivrigt. Samtidigt känner du att min kuk blir allt hårdare när jag känner din smak och jag börjar jucka samtidigt som jag smeker och slickar dig. Min andra hand har greppat din bak och mina fingrar sjunker hårt in i din skinka och du känner en smärtblandad njutning. Mina fingrar trevar sig sakta mot ditt trånga längtande hål och försiktigt masserar det på utsidan.

Jag släpper min bultande kuk och låter mina begär ta överhand. Slickar dig med djupa tag och en intensiv virvlande tunga som når varje del av ditt härliga kön och använder minn jag behandlar dig med tunga och läppar. Du stönar med kåthet i rösten att du snart kommer om jag inte slutar. Du ger ifrån dig ett avgrundsstön och kommer intensivt med hela kroppen spänd. Du känner att det sköljer över floder av orgasmen och orgasmen tycks bara ta om och om. När du ligger där utmattad tittar du ner och ser mig le förnöjt när jag tittar på hur kladdig du blivit. Jag låter mina fingertoppar glida igenom din saft och ger dig en kåtglansig blick. Jag utbrister att jag tänker gå och duschainnan jag tänker njuta av din kropp eftersom jag rest långt och vill vara ren när jag får känna dig tätt emot mig och du omsluter mig. Du blir så förvånad att du inte säger något, jag ställer mig upp och försvinner iväg in i duschen. Du ligger där nedkladdad och frustrerad att jag fortfarande inte trängt in i dig och försöker ta dig loss, men du sitter väl fast kedjad och får ligga där tills jag släpper lös dig. Efter duschen tystnat tar det någon minut innan jag kommer ut, och går in i köket. Efter en kort stund kommer jag tillbaka med en handduk lindad runt höften och en annan i min hand, i min andra hand har jag en skål. På väg emot dig så glider min handduk av och du ser min kuk som är semihård men för varje steg jag närmar mig växer den, och innan jag nått fram så vajar den hård och styv. Jag placerar mig vid ditt ansikte med min kuk bara någon cm från dig. Du är lite sur för jag lämnat dig så jag låter mitt ollon smeka din kind lätt. Jag böjer mig fram och låter den andra handduken nudda din mage. Du känner att den är lätt fuktad och varm och när jag börjar tvätta av dig omsorgsfullt beslutar du dig för att låta mig njuta av dina läppar och börjar suga mig. Jag smakar fräscht och nyduschat och du känner hur hård jag är mot din tunga. "Det börjarväl bli dags för dig att få mig djupt i dig" viskar jag med kåthet i rösten, och placerar mig mellan dina särade ben. Min ena hand börjar smeka dig igen och jag frågar om du har fått ny kraft och är redo att bli kåt igen för mig innan jag tränger in. I min blick ser du ett löfte om att detta inte kommer bli ett standard knull där jag kör i fem minuter och sedan rusar iväg och klär på mig i farten, utan att du kommer inte bli av med mig förrän dagen grytt och du ligger utpumpad och sexuellt tillfredsstäRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: romancer

  • Publicerad Publicerad: 2011-11-04

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter