Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Brorsan

Jag har en nästan 5 år äldre bror som heter Tobias men kallas allmänt för Tobbe. Själv heter jag Lisa och är 14 år. Jag förlorade oskulden när jag var 13 och har haft sex flera gånger sen dess.
Ända sen jag började få bröst har jag märkt att Tobbe tjuvtittat på mej. Men jag har också kollat in honom ibland. En gång såg när han satt framför datorn och runkade, och jag stod och tjuvkikade en lång stund tills han sprutade, och det gjorde mej jättekåt. Jag fick gå in på toaletten och onanera efteråt tills jag fick orgasm.
När han var 18 år flyttade Tobbe till en studentbostad i en annan stad. Då fick jag ta över hans rum som var mycket större än mitt gamla. Tobbes gamla rum gjorde mamma och pappa om till kontor och arbetsrum. När Tobbe var hemma ibland på helgerna så fick han sova där inne.
En helg när han skulle komma hem så hade pappa rivit ut allt från det rummet som Tobbe brukade sova i för att måla om. Pappa frågade mej om vi kunde lägga en madrass i mitt rum så han kunde sova där. Jag gick motvilligt med på det eftersom det bara var 2 dagar. På Fredagskvällen hade jag redan somnat när han kom hem så jag hörde inte honom.
På lördagskvällen skulle jag på disco med några kompisar. Pappa skulle skjutsa oss dit och en kompis pappa skulle hämta oss. När jag skulle göra mej i ordning satt Tobbe på mitt rum och läste. Jag bad honom gå ut medan jag klädde om.
- Vänta lite, jag är snart klar, sa han
Men jag började på att prova lite olika tröjor och linnen. Jag märkte att Tobbe kikade fram bakom tidningen och kollade in mej ibland. Jag hade fyllt 14 och mina bröst var ganska stora. Faktiskt hade jag störst bröst i klassen. Jag blev lite upphetsad av det så jag böjde mej fram mot honom när jag plockade upp andra kläder och märkte att han stirrade. Men när jag skulle byta underkläder sa jag till honom igen att gå ut, och då gjorde han det.

Jag hade jättekul på discot och blev bjuden på öl så jag blev lite påverkad. Alla killar som stötte på mej gjorde att jag blev kåt. Dom gjorde allt för att få röra lite vid mina bröst. Dom bara råkade snudda med handen när vi dansade. Kvällen gick fort och snart var det dags att åka hem.
När jag kom hem så var inte Tobbe hemma. Jag hade svettats ganska mycket på discot så jag beslöt mej för att ta en dusch innan jag lade mej. Precis när jag steg in i duschen så knackade det på dörren. Det var Tobbe som kommit hem.
- Är du klar snart, frågade han.
- Nä jag ska duscha, sa jag
- Kan jag inte få komma in och borsta tänderna bara, frågade han
- Vänta då, sa jag, och låste upp dörren.
Sen var jag snabbt inne i duschen och drog för draperiet.
- Nu kan du komma, sa jag
Medan jag duschade hörde jag att han kissade, tvättade sej och borstade tänderna. Sen hörde jag att han gick ut och stängde dörren. När jag var klar så drog jag undan draperiet och sträckte mej efter handduken. Då stod Tobbe kvar där och kollade in min nakna kropp. Jag gömde mej snabbt bakom draperiet.
- Lurad, sa Tobbe
- Åååå, det ska du få igen för, sa jag
Han bara skrattade och gick ut.
När jag kom in i rummet med badlakanet runt mej så låg han redan under täcket. Jag sparkade lite på honom. Han skrattade och sa förlåt.
Egentligen var jag inte arg på honom, jag var bara kåt. Jag slängde av handduken och kröp under täcket alldeles naken. Sen sa jag godnatt och släckte lampan. Det blev alldeles beckmörkt. Jag försökte somna först men jag var för kåt. Försiktigt började jag smeka fittan så ljudlöst som möjligt. Efter en stund hörde jag svaga taktfasta ljud från Tobbes håll. Jag förstod att han runkade och det gjorde mej ännu kåtare. Hade jag inte fortfarande varit påverkad av ölen jag druckit så hade jag aldrig gjort vad jag nu gjorde.
Försiktigt lyfte jag på täcket och satte ner fötterna på golvet och reste mej upp. Sen smög jag sakta mot honom. När jag kände madrassen med tårna satte jag mej på huk.
Troligen hörde han min andhämtning för han slutade runka och låg alldeles tyst. Jag lyfte på täcket och sträckte in handen, och när jag kände hans lår la jag handen på det. Han ryckte till lite och tog tag om min handled och höll fast den. Men efter en stund släppte han greppet och tog min hand och förde den upp till hans kuk som stod rakt upp. Den var stenhård men skön att ta på. Han höll sin hand ovanpå min och visade hur jag skulle runka. Nu släppte han min hand, och trevade sej istället fram till mina bröst. Han kramade försiktigt det ena och drog fingrarna över vårtan så den styvnade. Det var lite obekvämt att sitta så där, så jag kröp in under täcket och lade mej tätt intill honom. Nu kom han åt att smeka båda mina bröst. Och snart kände jag handen dra sej neråt magen på mej. Närmare och närmare kom den fittan, och nu rufsade han om i mitt tunna könshår. Sen smekte han utanpå blygdläpparna, och äntligen kände jag ett finger glida in mellan läpparna. Jag var plaskvåt och det hördes ett smackande ljud från fittan när han rörde fingrarna där. Men han missade klitoris hela tiden så jag fick styra hans finger dit och visa hur han skulle rotera fingret över knappen. Det var så härligt och jag kände att det skulle gå för mej snart. Jag stönade högt och skakade innan jag kom i en härlig orgasm.
När jag lugnat mej så började jag koncentrera mej på hans kuk igen. Tog båda händerna om den och förde huden fram och åter. Nu var jag lika kåt igen och ville känna den mot fittan. Så jag lade mej på sidan mot honom och sedan drog jag i honom så han också lade sej på sidan mot mej. Nu kunde jag stryka ollonet mot min våta spricka. Efter en stund höll jag den mot hålet och försökte få in den.
- Vänta, viskade Tobbe.
Sen rotade han efter något och strax så grejade han med något vid kuken. När jag kände efter så förstod jag att han trädde på en kondom. Jag lade mej på rygg och skrevade och han kom in mellan mina ben och snart kände jag kuken börja tränga in. Han tog det försiktigt lite i taget men snart var hela inne. Gud så skönt det var. Han började genast stöna så jag förstod att det var skönt för honom också. Efter att ha dragit den ut och in en stund så började han stöta snabbare och snabbare. Snart ryckte han till och jag kände att det sprutade i mej.
Sen föll han ihop över mej, och efter en stund drog han ut kuken och lade sej jämte mej. Snart hörde jag att han somnat så jag smög tillbaka till min säng och somnade också.
Dagen efter när jag vaknade så var han redan borta. Jag hörde han och mina föräldrar prata i köket.
- God morgon sjusovare, sa mamma när jag kom ut.
Tobbe tittade lite oroligt på mej men jag låtsades som igenting.
Vi har aldrig sen dess talat om vad vi gjorde den natten utan låtsats som om inget hade hänt.
Och lika bra är väl det. Men fortfarande blir jag kåt när jag tänker på det, så kanske det kommer att hända igen om jag inte kan hålla mej i skinnet.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-09

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

skrev

Härligt med sådant tabulagt och förbjudet sex!!! Vill läsa mer om era framtida äventyr! :-)

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter