Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bondage

Denna natten kommer jag alltid att minnas, låt mig berätta den för dig min älskade…
Denna ljuvliga natt började inte om alltid på en gång och endast på natten, den började med att du min älskade nappade på ett av våra långa sms som vi brukar ha, vem som inledde det hela var ju jag förstås. Jag hade frågat dig om du tyckte om sidenband samt lite pärlor. Du ställde dig frågande till min undran och vill absolut veta mer. Vidare senare samma dag ringde jag och frågade vilken färg du gillade; svart eller blågrönt, du valde blågrönt men undrade vad det var till. Jag log och sa att det skulle du snart finna ut och jag visste att detta tände dig. Den enda ledtråden du fick var att detta kunde användas till något ljuvligt. Vidare hade jag inhandlat en del andra detaljer till vårt heta möte. Dagen D började närma sig och jag hade preparerat mig väl med olika njutningsförhöjare. Tidigt på morgonen dagen D (eller ska det vara dagen Ä som i älskande?) förberedde jag mig för vårt möte genom att göra mig mjuk och len vid väldigt strategiska ställen och blivande heta och pulserande ställen… Jag var väldigt förväntansfull och lycklig över att äntligen få träffa min högt älskade och inte alls nervös. När jag såg dig vid centralen bultade mitt hjärta nästan ut ur mitt bröst och jag fick genast knoppstånd över min vilja att ha dig i mina armar för alltid. Ville överösa dig med heta kyssar, mina läppar pulserade hungrande efter dig min älskade. På tåget hem till vårt kärleksnäste kunde vi knappt hålla oss ifrån varandra, och med mycket vilja lade vi band på oss själva för de andra passagerarnas skull.
Väl hemma vid vår tillfälliga kärleksnäste kunde vi inte hålla oss ifrån varandra utan våra heta läppar möttes i heta kyssar samt en massa smek överallt. Kläderna åkte snabbt av och vi lägrade oss snart i sängen för att där älska hårt och intensivt så den värsta kärlekshungern skulle mattas av något… Jag älskade det verkligen min älskade, jag blir våt bara jag tänker på det *leeeer*. Efter att vår avrivning var klar så åt vi vår middag, båda var nog inte så värst hungriga skulle jag tro. Vi ville ju bara leva på vår kärlek egentligen, men för att orka detta behövde vi ha lite mer energi.
Det är nu som vår verkligen heta bondage natt skulle börja. Jag började plocka fram lite av mina saker och lindade om mig den blågröna detaljen vilket var en sjal av rent siden iklädd i endast spetstrosa och spets BH under kavaj och byxa. Jag lade mina så kallade hjälpmedel bredvid sängen lättillgängligt. Därefter sade jag åt dig att klä av dig och lägga dig på sängen, vilket du gladeligen gjorde.

Vad jag sedan gjorde för dig var att jag började strippa för dig sakta men förföriskt metodiskt, jag smekte av mig alla kläder utom trosa och BH till en början. Och för att reta dina sinnen ännu mer så började jag smeka min kropp inför din åsyn, jag smekte mig, vände mig om och drog sakta av mig mina svarta våta stringtrosor väldigt sakta bara för att du skulle kunna hinna se min djupa våta grotta. Jag böjde mig framåt med min bakdel åt ditt håll, drog av mig trosorna sakta och förföriskt, smekte mig upp längs benet för att vidare daska till mig på baken ganska hårt. Jag vände mig sakta om så att du skulle kunna insupa varje detalj på min kropp.
Nu går jag fram till dig och drar fram mitt röda sidenband som inhandlats just för detta tillfälle. Jag tar bandet och virar det runt dina handleder som du har lagt i kors lagom hårt så du inte kan slita dig loss *leeeer*. Därefter tar jag av mig sjalen som finns kring min hals för att linda den runt dina ögon för at du inte ska kunna se vad jag gör med dig. Du insuper min parfym genom näsan och suckar djupt. Du ler mjukt. Jag för upp dina bundna händer ovanför ditt huvud så att du inte kan nå mig. Därefter slickar jag dina läppar snabbt innan du hinner med att besvara denna beröring. Därefter plockar jag fram en fjäder som jag börjar föra över ditt bröst sakta, sakta. Över dina bröst och bröstvårtor, de vaknar och reagerar på beröringen. Jag fortsätter ner över magen som sakteligen bearbetas och utan förvarning så tar jag mina naglar och river till snabbt! Du stönar högt av välbehag. Jag vandrar vidare med fjädern ner över ditt ena lår, först på framsidan för att vidare arbeta mig tillbaka uppåt på insidan av dina lår, vidare sakta upp över din pung. Jag böjer mig ner och nafsar lite lätt för att sedan vidare fortsätta upp över skaftet på min glänsande juvel. Du stönar högt och börjar röra dig liksom för att möte mina beröringar på ett intensivare sätt, jag ser det och restas med dig genom att lätta min beröring så du inte kan nå mig. Du börjar andas djupare.
Därefter lägger jag ifrån mig fjädern och tar upp en isbit vilket jag placerar mellan mina heta läppar. Jag för isbiten till dina läppar lite snabbt så pass fort att du hinner känna kylan. Jag fortsätter ner sakta mot dina bröstvårtor och låter isbiten cirkulera lite där för att vidare sakta fortsätta ner till din mage. Jag tar isbiten i min mun som nu har blivit liten och jag slukar ditt ollon med isbit i munnen väldigt snabbt, så snabbt att du knappt hinner känna vad jag nyss gjort, du stönar återigen av välbehag.
Nu tar jag fram min väldoftande massageolja för att först massera ditt bröst, millimeter för millimeter. Och om mina naglar ”råkar” riva dig lite göra bara att du stönar ännu högre. Jag arbetar mig lugnt vidare ner över din läckra mage som är bara min och vidare ner mot låren, men så plötsligt så river jag snabbt till över din mage och du stönar högt och kvider lite lätt för att jag gör det. Du gillar det jag gör, det märks på din varmt pulserande juvel som hungrar efter min beröring. Jag masserar låren samtidigt som jag river så där lagom hårt du vet. Du kvider. Jag böjer mig fram och blåser min varma, fuktiga och heta luft över din juvel och du stönar högt. Min tunga ”råkar” snudda vid din stake. Jag fortsätter att massera din ljuvligt pulserande juvel, plötsligt utan förvarning så deepthroatar jag dig och du kvider högt av välbehag. Jag ler över att jag kan få dig att njuta. Jag sluter mina läppar om din pung samtidigt som jag masserar din hårda savande stake. Du stönar högt och hungrar till min heta kropp, min våta grotta som längtar efter din ljuvliga behandling, men jag behärskar mig för att du ska kunna få en maximal njutning. Däremot så för jag in ett finger i min våta grotta och för sedan det våta fingret till din mun och du skickar girigt i dig av mina safter.
Jag tar fram ett glas som är fyllt av mineralvatten, tar lite i min mun som jag inte sväljer utan har kvar lite i munnen som jag sedan droppar över dina bröstvårtor vilket jag sedan slickar i mig, du stönar och kvider jag stönar med eftersom att jag blir tänd av att du njuter av mina beröringar. Därefter virvlar min tunga vidare ner över magen. Jag nafsar, biter, slickar och kysser ditt bröst och din mage för att vidare cirkulera runt din juvel utan att beröra den. Nu river jag plötsligt till igen över din mage. Åhhhh, guuuud säger du för min beröring. Jag tänker stilla inom mig att vänta du det bästa kommer snart…
Nu tar jag mer mineralvatten i min mun för att sedan snabbt sluta mig kring ditt ollon. Det blir nästan för mycket för dig: - Guuuuuud stönar du djupt och du försöker göra rörelser som ska föra dig närmare mig vilket jag parerar med lätthet. Jag tar mer vatten i munnen för att vidare fortsätta att suga dig hårt men ändå mjukt; mmmmm, mer, viskar du, meeer. Jag börjar suga dig allt snabbare för att sen sluta tvärt.
Nu tar jag fram mina väl inoljade pärlor, jag för dem över din mun, jag böjer mig ner och nafsar på dina läppar och din hals. Jag låter pärlorna beröra ditt bröst och din mage sakta, sakta. Fortsätter ner över låren och vidare upp igen mot min ljuvligt våta pulserande juvel. Jag nafsar på din pung för att vidare nafsa på staken. Nu lindar jag mina pärlor runt din stake och börjar massera på mitt eget lilla vis, ja du vet nog hur jag menar *leeeer*. Inte upp och ner bara utan fram och tillbaka med på samma gång; ahhhhh säger du högt du stönar och suckar och säger högt att du vill ha mer. Jag sluter mina läppar om ditt ollon och min tunga vibrerar samtidigt som jag suger och smeker din ljuvliga stake med pärlorna. Så helt plötsligt så tar jag min ena hand och river snabbt till på din mage… Åhhhhh, stönar du njutningsfullt. Nu sträcker jag mig fram för att ta a dig ögonbindeln så att du ska kunna se vad jag gör, eftersom jag tänder så på det. Nu får du se hur jag behandlar din stolta juvel och det tar inte lång stund innan du kommer. Varför? Du ser hur jag njuter att ge dig njutning och du tänder på mina rörelser som du nu får se som du annars bara har känt. Du kommer så som du aldrig har kommit förut… och jag älskar det jag ser, du är nu min så som jag är din… Som avslutning kysser vi varandra djupt, för att du sedan tvättar av dig. Därefter får jag en behandling av guds like!!! Jag får min första fontänorgasm.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: gallan

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-03

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter