Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bondage

Jag kom in i ett mörkt rum, och såg dig stå framme vid fönstret. Ett mjukt sken föll in genom fönstret och följde din kropp som var klädd i en silkig teddy.

Du vände dig om och såg på mig med dina vackra ögon, och utan ett ord började jag klä av mig.

Plagg efter plagg föll till golvet och till slut hade jag bara kalsongerna kvar, och jag såg hur din blick fastnade vid bulan som hade växt sig stor där i. Jag tittade också ned, och såg hur en liten blöt fläck hade bildats där min försats läckte fram.

Försiktigt närmade du dig mig, och föll ned på knä framför mig, och med mjuka händer drog du ned min kalsonger.

”Åhh, vad stor och vacker den är”, hörde jag dig säga, medan jag kände din hand greppa runt skaftet och började runka min pulserande pelare.

Jag kände hur min upphetsning steg alltmer, och när jag tittade ned mot dig, mötte du min blick samtidigt som du sög in toppen av min kuk i din mun! Åsynen av dig, mjukt sugande på min påle, samtidigt som du såg mig djupt in i ögonen, fick mig att stöna av åtrå!!


Milt drog jag upp dig och tog dig i min famn, men du hade andra planer. Du slingrade dig loss ur mina armar, och klev upp i sängen, och ställde dig på alla fyra med rumpan mot mig, och skrevade med benen. I det infallande skenet från gatlyktorna kunde jag se hur upphetsad du var, dina blygdläppar glänste av fukt, och de var svullna och åtskilda, redo att ta emot mig.

Med ett kliv var jag framme vid dig, och sjönk in i din varma, härliga grotta med min hårda kuk! Mina händer fattade ett fast grepp runt dina höfter, och mina höfter rörde sig mot dina i härliga, hetsiga, juckande rörelser. Jag kände hur det började pirra i pungen och ilningarna gick upp och ned längs min ryggrad.


”Mmmm, det är nära!”, lyckades jag stöna fram, och jag kände hur dina motjuck blev hårdare också.

”Ja, ja, JAAA, kom med mig”, gnydde du fram, och med en sista bestämd stöt brast fördämningarna!

Vilt pulserande, ryckande, sprutade min sperma ut ur mitt ollon som var begravt djupt inne i din trånga fitta, och jag kände hur den drog i hop sig i kramper runt min kuk. Som genom en dimma, hörde jag i mitt orgasmtöcken, hur du kved ut din egen orgasm i kudden där ditt huvud vilade.


När vi landade efter orgasmen igen, lade vi oss ned i skeden, stilla och försiktigt så att jag inte gled ur dig. Mjukt lät jag mina händer smeka din kropp, över den lena ytan som teddyn bildade. När min hand nådde ditt bröst, kände jag hur din bröstvårta reste sig litegrann under mina fingrars smekning, och jag lät mitt pekfinger sakta cirkla runt vårtgården. Jag kände hur din vårta styvnade ännu mer under mina fingrar, och jag hör ett lågt, utdraget -”Mmmmmm”, från din mun, och jag kände hur du svankade till mot mig så att min halvstyva lem rörde sig mjukt inne i din sköte. Känslan av dina mjuka väggar mot mitt skaft, fick mig att också fyllas av eb stigande lusta, och jag drog mig ur dig. Besviket gnydde du till lite, men avbröt dig när du kände hur jag hasade med i sängen så att jag kom att ligga mellan dina ben. Villigt särade du på dina ben och blottade dig för mig, så mycket en kvinna kan blotta sig för en man, och jag låg stilla en sekund och tittade med åtrå på den syn som låg framför mig. Dina rakade fittläppar glänste av våra safter, och din clitoris syntes tydligt mellan dina svullna läppar, och när jag följde din kropp med blicken, såg jag hur din kropp doldes av det sexiga tyget, där dina bröst syntes som två kullar, krönta med två styva vårtor.

Girigt lät jag min tunga börja svepa dina fuktade läppar, och jag kände smakerna av våra blandade könssafter stiga upp i min mun. Långsamt, härligt, närmade jag mig din klitta, och jag kände hur du började röra dig under min tunga. Dina höfter började rotera och möta min tunga, och jag hörde hur du stönade till lite, när min tunga nådde fram. Mjukt sög jag in din kärleksknopp i min mun, och masserade den med tungan, samtidigt som jag lät ett finger glida in i dig för att hitta din inre punkt. Precis som du, hade min kåthet nu stegrats till ett crescendo, och min riddare stod nu återigen i full prakt, men jag koncentrerade mig på att ge dig ännu mera njutning!

Ömsom hårt, ömsom mjukt lekte min tunga och mun över din klitta samtidigt som jag lät mitt finger röra sig i din alltmer fuktiga grotta, och jag hörde på dig hur din orgasm närmade sig snabbare och snabbare, och till slut sköt du upp dina höfter mot mig i en brygga och kved ut din orgasm, samtidigt som jag kände hur ditt sköte drog ihop sig runt mitt finger. Långsamt lät jag min tunga och mitt finger lämna dig, i takt med att din orgasm klingade av, och jag kröp upp över din kropp så att jag hamnade i rätt läge på raka ramar över dig, och innan du riktigt hann inse vad jag tänkte göra, hade jag spetsat dig på min kuk! Med en enda lång stöt, fyllde jag dig med min pelare, och du drog efter andan av kåthet, när du kände min hårda kuk i ditt inre.

Med långsamma, djupa stötar knullade jag dig, och du drog upp dina knän för att jag skulle komma ännu längre in i dig. Med ena handen började jag massera dina bröst, hårdhänt, nästan på gränsen, men jag såg på dig att det var vad du ville nu, och jag böjde mig fram och bet och nafsade i din bröstvårta som titta fram mellan mina fingrar.

”Ja, fortsätt så”, gnydde du fram i takt med mina stötar.

– ”Åh, Gud, jag kommer nu, JAG KOMMER” skrek du fram sekunden efter, och jag ökade takten i mina stötar för att höja din njutning ännu mer, och jag kände hur din blöta fitta drogs ihop än en gång runt min stake den här kvällen, för att sen slappna av. Jag slutade att jucka mot dig, och väntade på att du skulle landa igen, och till slut slog du upp dina vackra ögon, när din andhämtning hade lugnat ned sig.


Mjukt rullade vi runt så att du hamnade ovanpå mig, och du lät dina händer mjukt svepa över min bröst när du satte dig tillrätta på min kuk, och jag kände hur dina muskler kramade mitt dunkande skaft, när du började rida mig. Sakta drog du dig uppåt så att jag nästan åkte ur dig, och väl däruppe började du att långsamt toppa mitt ollon. Makligt, nästan dröjande, red du dig mitt ollon, bara så långt ned så att flänsen kom innanför kanten, och jag kände hur nästa sats började samlas i pungen.

”Åhhh, vad skönt” viskade jag fram, där jag låg alldeles stilla. Min egen åtrå växte bara ännu mera, när du fick styra takten själv, och jag stålsatte mig för att inte möta dina rörelse än.

Varsamt, stilla började du så äntligen att öka takten, och för varje juck, sjönk du längre och längre ned på mitt påle, till jag kände hur jag bottnade i dig. Jag kände hur det började pirra i hela kuken av upphetsning och i varje stöt som jag bottnade, kände jag hur tyget på din teddy fladdrade till mot min rakade pung. Det kände som de mest fjärilslätta smekningar, och gjorde mig bara med och mer upphetsad, och jag kände hur jag inte orkade hålla emot längre.

Med ett vrål begravde jag min kuk djupt inne i din varma fitta, och jag kände hur våg efter våg av varm sperma sköts iväg av min ryckande kuk inne i din trånga fitta.


Med ett ryck vaknade jag till, och såg mig förvirrad om. För ett ögonblick visste jag inte var jag var, men sen såg jag dig stå vid fönstret och titta ut mot stjärnhimlen. Stilla lät jag mitt huvud falla ned i kudden igen, och du vände dig om och såg på mig med dina vackra ögon....... ;) Meraaaaa...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Pirris

  • Publicerad Publicerad: 2006-03-19

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter