Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Blind träff

Det ringer på dörren. Känner mig nervös och nyfiken. Hur ska det här gå? Vi har haft kontakt ett tag via nätet och pratat en del på telefon men jag vet inte särskilt mycket om vem du är. Är det ett misstag att släppa in dig hemma tro? Ja, ja nu är det för sent att tänka på det och bara göra som vi har bestämt.

Jag låser upp dörren, tar snabbt ett par steg därifrån och vänder ryggen mot dig. Vi har bestämt att jag inte ska titta på dig förrän senare så jag blundar hårt. Du säger hej, kommer fram och kramar mig bakifrån och ger mig en puss under ena örat. Det pirrar till i hela kroppen och jag kan inte låta bli att undra vad du kommer vilja göra med mig.

När du har hängt av dig jackan och tagit av skorna leder du in mig i lägenheten. Stå still här säger du medan jag hör att du tar fram något. Du knyter något för mina ögon och säger retsamt att du inte vill riskera att jag ska fuska. Efter det klär du av dig men jag kan såklart inte höra exakt hur mycket för jag vet ju inte vad du har på dig.

Du börjar knäppa upp min skjorta knapp för knapp, sakta, sakta och dina läppar undersöker varje ny millimeter av hud som tittar fram. När du kommer till bhn följer du kanten på den först och sen vidare ner mot bröstvårtan. Blir upphetsad både av dina läppar, tunga och andetag. Du nafsar lätt runt bröstvårtan och fortsätter sen vidare ner över min mage. När du kommer ner till linningen på mina träningsbyxor går det fortare för när du har lossat knuten finns det inget som håller dom uppe så dom faller ner runt mina fötter.

Din mun fortsätter sin upptäcktsresa längs med spetskanten på trosorna. Jag börjar känna mig helt darrig och hoppas att du kommer lägga mig ner snart men jag har lovat att inte säga något och det tänker jag hålla, eller försöka hålla i alla fall.
Njuter av spänningen i att allt går så sakta framåt. Dina händer smeker mina nyrakade ben nerifrån och hela vägen upp samtidigt som dina kyssar fortsätter upptäcka min hud. Du vet hur upphetsande jag tycker att det är att känna andedräkt genom tunt tyg och du dröjer dig kvar länge mellan mina ben. Kan tänka mig att det gör dig också kåt för jag känner hur våt jag är och inser att du märker det genom tyget.

Plötsligt reser du dig upp, drar av min skjorta helt och kramar mig. Åh vad härligt att känna så mycket av din hud mot min. Jag drar dig så nära mig jag kan och låter mina händer upptäcka hur du ser ut. Det känns som att känseln blir mycket tydligare när jag inte ser något och jag låter händerna vandra vidare upp över din hals, nacke och inser att du inte har ljugit om din längd. Du är precis så lång som jag älskar. Låter händerna glida över din rakade skalle, ner över ögonen, näsan och munnen. Stannar där och böjer mig fram för att försöka kyssa dig. Stop säger du, jag bestämmer takten. Däremot kysser du mina fingrar och jag längtar ännu mer efter att få känna din tungspets mot min.

Du leder mig mot soffan, sätter dig ner och ser till att jag hamnar gränsle över dig. Dina händer smeker mig över axlarna ner mot ryggen, du knäpper upp min bh och slänger ner den på golvet. Förstår att du har tagit med dig något hit för jag hör hur du öppnar något och hoppas att det är oljan du har pratat om. Det är det och mina nakna bröst njuter i fulla drag när dina nu ännu mjukare händer smeker dom. Du böjer dig fram och hjälper till med munnen. Kåtheten strömmar ännu starkare genom kroppen när du leker med bröstvårtorna. Vilken njutning! Hoppas att du kommer låta mig ”betala tillbaka” senare.

Kan inte låta bli att trycka mig mot ditt kön fast jag vet att jag inte får. Känner att du har dina kalsonger på dig och att din kropp verkar gilla att vara här. Gnider mig försiktigt fram och tillbaks över bulan under tyget men inte helt oväntat stoppar du mig snabbt. Jag bestämmer hör jag samtidigt som du tar tag i mig och reser mig upp. Dina härligt oljiga händer smeker av trosorna och jag står helt naken framför dig. Du smeker mig nerifrån vristerna sakta, sakta upp längs med benen, ljumskarna och sen vidare upp mot min våta skåra. Det känns som att hela kroppen skriker och ber dig att fortsätta uppåt, inåt och när du väl gör det darrar hela jag till. Vilken njutning! Du låter ett av dina fingrar glida hela vägen från öppningen till klittan och stannar där och smeker mig sakta, sakta med knappt något tryck i cirkliga rörelser. Den andra handen letar sig också upp och ett finger glider in i mig. Samlar all min kraft och viljestyrka för att lyckas stå upprät och inte komma direkt. När du låter ett finger till tränga in i mig kan jag inte hålla mig längre. Känner hur jag kramar dina fingrar hårt, hårt och pulseringarna strömmar vidare genom exakt hela kroppen. Faller darrande ihop över dig medan vågorna av njutning forsar genom kroppen. Du håller om mig hårt och ger mig en puss på pannan.


(Och nej, den här historien är inte sann. Hittade på den i natt när jag skulle lägga mig och ville bara dela med mig lite……..)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: GbgsLinda

  • Publicerad Publicerad: 2007-01-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Tobbe skrev

Bra skrivet..

Betyg: 4
bamse77 skrev

Kan ju tyvärr inte överaska dej, du vet ju hur jag ser ut...

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter