Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bittes omvändning

Jag skrev om denna händelse redan 2011 då jag fortfarande var tillsammans med min före detta. Den blev ganska kort och jag tänkte att jag skulle skriva en fortsättning. Så blev det inta på grund av olika händelser. För en tid sedan hittade jag den och läste igenom den och såg att jag missat en del samt inte skrivit hela berättelsen. Nu sitter jag ju i karantän för 70+are så nu har jag tagit mig tid att berätta hela. Hoppas ni får en givande stund.

Jag ska här berätta om en händelse i mitten av augusti för fyra år sedan Jag och min sambo bor ca 1mil från småländska östkusten och jag har en båt i en gammal fiskehamn hamn som ligger ganska isolerad, det är bara en smal bomförsedd väg som leder dit och det finns två hus där. Det ena är helt öde och det trodde jag det andra också var till det jag ska berätta nu hände. Anledningen till att jag trodde att det var öde var att det är omgivet av en hög taggig häck med en låst port in mot land och en utgång mot havet som det är i stort sett omöjligt att upptäcka. Vi hade varit på semester i tre veckor och dagen efter vi kommit hem kom, min sambo Bittes barnbarn en tjej på 16 och en kille på 13 på besök för att stanna ett par dagar. Dagen efter de kommit ville jag åka ut för att se till båten, och ungdomarna skulle följa med, till min förvåning ville Bitte göra oss sällskap, hon brukar inte vilja följa med. Väl där så gick Robin ut på den ena piren för att fiska och damerna lade sig på den lilla stranden och tog fram den medhavda matsäcken. När jag stod där och fixade lite med motorn hörde jag en massa röster, och ut genom en smal öppning i den höga häcken som jag berättade om kom det ett helt gäng nakna killar minst 10 stycken springande rakt ut i vattnet. De badad en stund sedan sprang de tillbaka genom häcken igen. När jag var färdig med båten och vi fikat var det dags att åka hem och jag har inte sett Bitte så fnittrig förr som hon var då, jag blev lite undrande. Hade min 68 åriga sambo fått fnatt?

Efter ett par dagar åkte ungdomarna hem och vi var själva, jag sa att jag tänkte åka ut en sväng med båten. Till min förvåning vill Bitte följa med igen vilket hon fick, jag frågade henne om hon trodde det skulle komma några nakenbadare i dag också. Hon svarade lite generat, vi får väl se. Jag blev lite förvånad men också lite upphetsad. Vi stannade på stranden badade och fikade och när det började skymma kom gänget springande igen lika nakna som förra gången bara det att en stannade och frågade om vi viste hur man stängde av vattnet i ett gammalt hus samt hur man får igång en gammal tvättmaskin.
Jag frågade varför han undrade det. Han berättade då att de fått besked om att de skulle stänga av vatten och el när de lämnade och att det var noggrant med vattnet så att ledningarna inte frös när det blev vinter, dessutom ville de tvätta lite innan de lämnade. Vi kan väl gå in och se om vi kan hjälpa dem sa Bitte. Jag tyckte att hennes röst var lite spänd när hon sa det. Han frågade om det var ok om han badade först och det var det. Efter en stund kom de och sa att nu kan vi gå in och kolla. Vi tog på oss våra gång kläder ovan på badkläderna som var torra nu.
Vi gick in i trädgården genom häcken som var både bred och tät och ingången verkade vara en sorts labyrint, väldigt mystiskt lite otäckt. Väl inne på en välklippt gräsmatta med lite äldre rustika trädgårdsmöbler visade de in oss i ett uthus och vi fick passera genom något som liknade en stor loppmarknad med en massa gamla prylar men konstigt nog väldigt mycket hygien artiklar av gammalt slag.
Vi kom i ett gammalt mjölkrum där avstängningskranen var placerad och jag instruerade dem vad det behövde göra. När vi gick tillbaka frågade jag om vi fick kolla lite på prylarna i ladan, vilket vi gjorde.
Bitte som har jobbat inom vården tyckte att det var intressant med de saker som hade använts inom det området.
Där fanns det ett gammalt latrinkärl i emalj div stora bringare och tvättfat och ett antal lavemangskärl i olika storlekar. Killarna var väldigt frågvisa och ville veta var allt använts till och Bitte förklarade. Men de kunde inte fatta vad ett lavemangkärl var för något och vad det skull vara bra för att använda ett sådant. Till slut frågade en av dem om Bitte inte kunde visa hur det gick till. Jag tror inte det sa hon, dels luktar det förfärligt, men framför allt måste man ha en toalett att släppa ut det man spolat in samt ha tillgång till rent och kroppsvarmt vatten och något smörjande medel i vattnet man för in. Dessutom tror jag att ni är lite väl unga för att kolla in en kvinna i min ålder på sådan hemliga ställen. Vi är snart 18 år sade han så det är väl inte något problem.
Nu kom kreativiteten igång hos våra värdar, det finns ju ett gammalt latrinkärl här och vi tar in kärlen och diskar dem noggrant och här är ju flera fina tillbringare vi kan använda och varmvatten har vi ju inne. Men man måste ju också ha något lämpligt smörjmedel för pipen som ska föras in sa hon. Då sa en av de lite äldre killarna att han hade vaselin om skulle funka. Jo det skulle det väl sedan fans det en sorts olja inne medicinskåpet i köket som man kunde prova.
Nej jag tror inte det sade Bitte. Vi går in och kollar den där tvättmaskinen. Han bad oss följa med in i det stora huset där tvättmaskinen stod i ett snyggt badrum. Vi fick i gång maskinen och frågade om de bodde där. De var inhysta där under tiden de sommarjobbade för en lantbrukare i trakten men skull åka hem två dagar senare svarade han.

Jag lade märke till att det stod en stor träkista i badrummet och eftersom den verkade vara lite felplacerad så frågade jag vad det var i den, Anders som killen hette öppnade och visade mig, och ja blev smått chockad, en massa sexleksaker och det konstigaste, flera lavemangspåsar i olika storlekar. De pekade Anders på och frågade vad det var och vad det skulle användas till. Bitte fick förklara samma sak igen.
Vi gick ut i trädgården och killarna frågade om vi ville ha en öl eller något. Jag sa att jag nöjde mig med vatten för jag skulle köra bil hem, Bitte tackade däremot ja till en öl. De hämtade några öl och till min förvåning var det stark Dansk öl de hade. Bitte blev lite tveksam och sade jag kommer ju att bli berusad av en sådan här, men hon öppnade den och drack försiktigt.
Efter en stund blev Bitte lite påverkad av ölen och lite fnittrig. Då tog en av de större killarna på nytt upp om hon inte kunde visa hur ett lavemang gick till. Bitte tittade på mig och jag nickade diskret. Okej då sa hon men jag släpper inte ut det här på gräsmattan.
En av killarna sprang in och hämtade oljan som visade sig var paraffinolja som Bitte kunde konstatera kunde användbar både som glidmedel och att tillsätta vattnet. Det antika latrinkärlet bars ut tre tillbringar på mellan en och två liter och lavemangskärlet bars in i huset för diskning och påfyllning. Efter några minuter var alt ute vid det rejält tilltagna bordet. Bitte tittade på mig med blicken ska jag göra det och jag sa tyst jag de ska ju åka om ett par dagar men vill du inte så gör det inte. Jag vet inte, kanske, det är ju lite pinsamt och det har ju skenat i väg så det är svårt att backa ut, sen vet man ju inte var det slutar sa hon. Jag svarade att du har mitt stöd oavsett, om du vill men risken är att de alla kommer att vilja sätta på dig. Klara du det? Ok jag gör det sa hon.
Vattnet hade en lagom temperatur och hälldes upp i kärlet, lite olja tillsattes, Bitte tog av bikinitrosorna och förde upp den insmord pip under kjolen in i anus och öppnade den lilla kranen och släppte på vattnet. Det tog några minuter innan behållaren var tömd och sedan skulle vattnet hållas kvar en stund i tarmen innan det släpptes ut. Fem minuter gick innan Bitte sa nu släpper jag det. Och det gjorde hon. Det fyllde latrinkärlet nästa till bredden och det var inte aptitligt precis. Det var allt sa Bitte och skrattade.
Nu blev det lite protester. Vi såg ju inte något sa de, ska inte någon vårdperson föra in pipen sa en av de äldre killarna. Jo sa Bitte men här finns ju inte några vårdpersoner. Jag kan låtsas var vårdperson sa han då. Nja sa hon vet inte det, dessutom är ju kärlet fullt, ja men det kan vi tömma i avloppsbrunnen. Jag är ändå tveksam till att det är en bra ide sa hon, men han stod på sig. Ok då sa hon, töm kärlet och diska det. Efter en stund kom de tillbaka med kärlet rent och fint och då var det dags. Bitte tog av sig kjolen den här gången och sa försiktigt och mycket vaselin. Hon böjde sig fram och han började med att tvätta henne i baken ordentligt och sen även fittan, han sa att han ville tvätta av henne så hon inte skull ha rester kvar hon sa ok men verkade ganska påverkad av beröringen då han gned fittan ordentligt och råkade få in lite finger av misstag.
När han hade torkar henne tog han pipen och smorde in med vaselin, men först stack han försiktigt in en finger och sedan en till, hon undrade vad han sysslade med, han svarade att han bara ville att det inte skulle hända något då han förde in pipen, ok sa hon, han förde in pipen och de fyllde på nytt vatten. Hon tryckta ut detta också efter en stund. Killarna sa, vi gör det en gång till, nu har ni ju sett sa hon, men hon har blivit lite påverkad det syntes. Ok då sa hon och böjde sig fram.
Vårdspelaren smorde in hennes anus och förde in en, två tre fingrar. Men han förde inte in pipen i henne utan hade tagit fram sin kuk som var rätt smal men lång kanske 20cm, och stack snabbt in den och höll henne kvar om höfterna. Nu började han jucka och hon protesterade inte, han satte sig ner på kanten av det tunga bordet vi satt kring med henne hängande och kuken inne anus, hon nådde inte ner till markan och han tryckte isär hennes ben så hon stretade enormt och fittan var helt öppen. Jag kollade mellan hennes ben och kunde konstatera att hålet var liksom utspänt och nästa runt. Nu började Vårdpersonen pulla henne våldsamt, och när hon började skaka sa han, vem vill knulla henne. Det blev snabbt en kuk till i henne. Bitte fick prova på dubbelmacka för första gången. Hon hängde på två kukar och hoppade upp och ner. Några killar hämtade ut en uppblåsbar säng på gräsmattan.
Tre stycken knullade henne innan rövknullaren sprutar i hennes anus, när han drog sig ut och då hade hon fått sin första orgasm. Då sa han ingen mer som vill prova röven, det var det. De klädde av henne helt, och snabbt hade hon en ny kuk i röven två killar knullade henne innan han där bak var klar.
Hon sa jag orkar inte stå här mer sa hon, och två killar tog henne under varsin arm och ledde henne till sängen.
Nu stod 5 stycken i kö för att knulla och jag tror att det hela var över på mindre är 10 min. De flesta hann inte få in den förrän de sprutade och en sprutade över hela hennes mage innan han ens har börjat. Men det rann som ett vattenfall ur fittan och röven på henne, sperma och sekret.
Det blev en kort paus och Bitte skrattade lite generat när de frågade henne om de fick knulla mer, hon kollade med mig och det blev ett ok då. Det tog ett par minuter sedan var en del pigga igen och då tog det lite längre tid och hon fick nog knulla i en timmas tid innan de var nöjda.
Mitt i allt kom det en hund inspringande på gräsmattan och efter kom ägaren och ropade hit, huden var mer intresserad av att komma fram till sällskapet på sängen, där fick gubben tag i och kopplade honom, han tittade stort på det som föregick på sängen och band hunden och frågade om har också fick delta. Jag nickade jakande men sa att du får fråga henne också när de är klara, han tog av sig sina byxor och visade upp en enorm kuk. Han tog en pilla och sa att han gärna väntade en kvart medan killarna knullade färdigt. Då borde cialispillan hunnit verka.
Efter en stund var alla de 10 killarna helt slaka och kunde inte prestera mer och den Nytillkomne gentlemannen frågade Bitte om han också var välkommen att testa. Han sa att det var ganska längesedan han fått göra sådant här. Bitte kollade med mig och jag nickade bifall så hon sa ok.
Nu verkade hans pilla och han fick ett stånd som ledde till en kuk som mer liknade en ölburk. Han frågade om hon trodde hon skulle klara av den, hon sa vi kan väl prova, jag är nog rätt uttöjd nu. Han kröp ner mellan hennes ben och körde in den med ett slurp sen höll han på i närmare 20 min och det gick för henne under tiden. Det lät som en lång fis när han sprutade i henne och all sperma som hon hade i sig träckte ut. Nu var alla även Bitte ganska slaka så hon sköljde av sig och klädde sig och vi drog oss tillbaka i sällskap med den sista gästen och hans olydiga hund.
Han presenterade sig och berättade att han nyligen hade köpt ödehuset som låg granne med det vi just gästat. Han sa att han gärna såg oss som gäster vid något tillfälle både han och Damster som hunden hette och han skulle uppskatta det. Vi sa att vi får se om han är här när vi kollar båten nästa gång så kanske vi tittar in.
När vi körde hem pratade vi om det som hade hänt och Bitte tackade mig för jag låtit henne leva ut ordentligt. Men hon var lite förvånad över att Göran som grannen hette hade sagt att Damster också skulle uppskatta att vi gästade honom. Konstigt namn på en hund tyckte vi båda. Vi pratade inte mer om det. Det var ganska sent när vi kom hem så vi duschade och i säng direkt. Jag fick avsluta kvällen efter att jag tagit en Viagra sedan somnade vi.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Per N

  • Publicerad Publicerad: 2020-06-06

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Adrian skrev

Bra!

Betyg: 3

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter